کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-28 ساعت 15:13)efah نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 13:19)linuxer نوشته:  ...
امروز یکی از دوستان از ابوظبی یکضرب ویزاشو گرفت
...

مبارکشون باشه ،
"linuxer" گرامی ، دوستانی که یکضرب میگیرن حسابشون جداست ، مشکلی که ما با ابوظبی داریم آپدیت و کلیر نشدن دوستان منتظر در این هفته های اخیر است .

(2013-07-28 ساعت 13:58)aliagha نوشته:  سلام دوستان
تو این چند روز اخیر از ابوظبی کسی آپدیت یا کلیر شده؟

(2013-07-24 ساعت 00:05)efah نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 19:03)efah نوشته:  داده های زیر در پیوند با پرونده های لاتاری با چهار رقم سمت راست از 8000 تا 8999 است که در ابوظبی مصاحبه داشته اند :

- تعداد پرونده ها 54
* همه پرونده ها از برای هم میهنان مان است ، بعبارت دیگر هیچ پرونده ای در این بازه با نام غیر ایرانی دیده نمیشود

- 6 پرونده Issued است ، چهارتای آنها کیسهای یک نفره ، یک کیس دو نفره (نفر دوم هنوز AP است) ، و یک کیس سه نفره

- تعداد کل نفرات این 54 پرونده 120 و میانگین نفرات در هر کیس 2/22 است

- آخرین آپدیت 15 جولای در دو کیس بوده که یکی از آنها در بازه 8900 تا 8999 است و احتمالاً در نزدیکی تاریخ مصاحبه بوده

از لیست 47 نفره کارنت شده های 10 آپریل ( آن کاربران مهاجرسرا که خود اعلام کرده بودند ) که در همان زمان تهیه شده بود ، 21 نفر در ابوظبی مصاحبه داشتند ، نزدیک به 45% ، اکنون اگر همین نسبت را در کل 1000 شماره بررسی شده ( از 8000 تا 8999 ) یکی فرض کنیم ، تعداد کل کیس های ایرانی در سه سفارت 120 کیس میباشد !!!! البته شاید بهتر بود برای نتیجه گیری دقیقتر بازه 7850 تا 8900 رو انتخاب میکردم تا بشه روی آپدیتها هم مطالعه بهتری داشت .

امروز از ساعت 13 تا 14 همه 54 کیس بازه 8000 تا 8999 رو چک کردم ، نه آپدیت داشتیم و نه کلیر ، تنها نفر اول کیس خانم مارپل گرامی روز 16 جولای (حدود مصاحبه) آپدیت شدند . اگر هم بوده ، در کیسهای خارج از این بازه است که من آماری از آنها ندارم ، ممکنه دوستان دیگر پیگیری کرده باشند و بتوانند آگاهی رسانی کنند .
امیدوارم مشکلی نباشه
تا روز آخر کسی نمیتونه امیدش را از دست بده
کیس نامبر: 2013AS 8XXX افراد:4 نفر مصاحبه :هفته آخر جون ابوظبی کلیر:45 روز ساکن:San jose ،CA
تشکر کنندگان: babak_1363 ، abloom_ma ، b_argi ، zohre02 ، joody ، sce ، پرستوی مهاجر ، ari_kiana ، efah ، khmp ، amairmonre
(2013-07-28 ساعت 15:13)efah نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 13:19)linuxer نوشته:  ...
امروز یکی از دوستان از ابوظبی یکضرب ویزاشو گرفت
...

مبارکشون باشه ،
"linuxer" گرامی ، دوستانی که یکضرب میگیرن حسابشون جداست ، مشکلی که ما با ابوظبی داریم آپدیت و کلیر نشدن دوستان منتظر در این هفته های اخیر است .

(2013-07-28 ساعت 13:58)aliagha نوشته:  سلام دوستان
تو این چند روز اخیر از ابوظبی کسی آپدیت یا کلیر شده؟

(2013-07-24 ساعت 00:05)efah نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 19:03)efah نوشته:  داده های زیر در پیوند با پرونده های لاتاری با چهار رقم سمت راست از 8000 تا 8999 است که در ابوظبی مصاحبه داشته اند :

- تعداد پرونده ها 54
* همه پرونده ها از برای هم میهنان مان است ، بعبارت دیگر هیچ پرونده ای در این بازه با نام غیر ایرانی دیده نمیشود

- 6 پرونده Issued است ، چهارتای آنها کیسهای یک نفره ، یک کیس دو نفره (نفر دوم هنوز AP است) ، و یک کیس سه نفره

- تعداد کل نفرات این 54 پرونده 120 و میانگین نفرات در هر کیس 2/22 است

- آخرین آپدیت 15 جولای در دو کیس بوده که یکی از آنها در بازه 8900 تا 8999 است و احتمالاً در نزدیکی تاریخ مصاحبه بوده

از لیست 47 نفره کارنت شده های 10 آپریل ( آن کاربران مهاجرسرا که خود اعلام کرده بودند ) که در همان زمان تهیه شده بود ، 21 نفر در ابوظبی مصاحبه داشتند ، نزدیک به 45% ، اکنون اگر همین نسبت را در کل 1000 شماره بررسی شده ( از 8000 تا 8999 ) یکی فرض کنیم ، تعداد کل کیس های ایرانی در سه سفارت 120 کیس میباشد !!!! البته شاید بهتر بود برای نتیجه گیری دقیقتر بازه 7850 تا 8900 رو انتخاب میکردم تا بشه روی آپدیتها هم مطالعه بهتری داشت .

امروز از ساعت 13 تا 14 همه 54 کیس بازه 8000 تا 8999 رو چک کردم ، نه آپدیت داشتیم و نه کلیر ، تنها نفر اول کیس خانم مارپل گرامی روز 16 جولای (حدود مصاحبه) آپدیت شدند . اگر هم بوده ، در کیسهای خارج از این بازه است که من آماری از آنها ندارم ، ممکنه دوستان دیگر پیگیری کرده باشند و بتوانند آگاهی رسانی کنند .
ممنون از پاسخ شما
کیس نامبر: 2013AS 8XXX افراد:4 نفر مصاحبه :هفته آخر جون ابوظبی کلیر:45 روز ساکن:San jose ،CA
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، sce ، پرستوی مهاجر ، efah ، farzaam3
سلام.میخواستم بپرسم آیا در ماه جولای در ابوظبی کسی کلیر شده؟ 2-مدیکال ابوظبی چقدر اعتبار داره؟ما 95 روزه که منتظریم،ممکنه مجبور بشیم دوباره بریم مدیکال؟ممنون
تشکر کنندگان: amairmonre ، b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، joody ، sce ، efah
دغدغه هایی که از جانب برخی دوستان مطرح میشود و پاسخ های منطقی وساده به آنها:
-آیا ممکن است سهمیه ویزای لاتاری برای ایرانیان تمام شده باشد به همین خاطر دیگر کسی را کلیر نمی کنند؟
پاسخ: ممکن نیست. چرا که هنوز وقت مصاحبه تعیین میشود ودوستان آپدیت میشوند و برخی هم از طریق ایمیل متوجه ستاره دار شدن کیس شان میشوند. با توجه به یک حساب دودوتا چهارتا این موضوع منتفی است.مسئولین سفارت کار بیهوده نمی کنند. لطفاً این فکر را برای همیشه از ذهن خودپاک کنیدSmile
-آیا ممکن است نسبت به ماههای قبل تغییراتی در روند بررسی ایجاد شده باشد و به همین دلیل کارها آنقدر طول بکشد که هیچکس به 30 سپتامبر نرسد؟
پاسخ: همان پاسخ شماره یک به علاوه اینکه شلوغی فصل تابستان و ویزاهای توریستی به احتمال زیاد باعث کندتر شدن روال کلیرنس شده استSmile
-چرا برخی دوستان زود به زود آپدیت میشوند و برخی خیلی دیر یا هیچوقت؟
پاسخ: پروسه کلیرنس یک روندپیچیده امنیتی است که به متغیرهای متعددی از جمله نام شما (به خاطر تشابهات اسمی) و تحصیلات و شغل و محل تولد و خیلی از موضوعاتی که برای ما بی اهمیت است بستگی دارد. به عنوان مثال کسی که سابقه کار در منطقه ن ط ن ز داشته شاید به این فکر نکند که ممکن است در تعداد و مدت استعلام هایش تاثیر بگذارد چرا که این نام برایشان تا حدی حساسیت زاست!
به روزهای زیبـــــــــای پیش رو بیندیشید...شادی ها در راهنـــــــــــد
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
در حالت کلیرنس برای اطلاع از روال پرونده خود بعد از مصاحبه و زمان کلیر شدن از اینجا استفاده کنید:
http://www.abudhabiivo.net

دوستان گرامی وقتی کیس نامبرمو توی سایت بالا وارد میکنم پیام میده شماره کیستو پیدا نکرده مجددا وارد کنید
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers. .
البته من دقیقا به این شکل شماره کیسمو وارد میکنم ***2013AS09 یه بار هم اینطوری وارد کردم2013AS9***1 نشد دوباره اینطوری زدم*** 2013ABD9 بازم این پیغام و میده . دوستان راهنمایی بفرمایند ما چکار باید بکنیم . ضمنا مصاحبه ما 24 july ابوظبی بودهBig Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، sce ، efah ، amairmonre ، negar_karimi6
کسی جواب این سوال میداند؟
به نظر شما فقط اعضا کیس چک میکنند یا خواهر و برادر و پدر و مادر و ... را ممکن است چک کنند
مثلا محل خدمت پدر ممکن است روی پرونده من اثر داشته باشد؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، zohre02 ، joody ، babak_1363 ، sce ، negar_karimi6
(2013-07-28 ساعت 16:00)aliagha نوشته:  کسی جواب این سوال میداند؟
به نظر شما فقط اعضا کیس چک میکنند یا خواهر و برادر و پدر و مادر و ... را ممکن است چک کنند
مثلا محل خدمت پدر ممکن است روی پرونده من اثر داشته باشد؟

بله دوست عزیز اعضای درجه یک خانواده هم شامل چک وکنترل میشوند. البته اگر پدر گرامی شما پرونده ای نداشته باشند به راحتی و با چند استعلام مشکلی وجود نخواهد داشت. به امید اینکه خیلی زود کلیر شوید SmileCool
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: aliagha ، zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، sce ، Mehrdadordi ، shaso ، amairmonre ، joody ، Biz Biz ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
(2013-07-28 ساعت 15:59)پاک نوشته:  در حالت کلیرنس برای اطلاع از روال پرونده خود بعد از مصاحبه و زمان کلیر شدن از اینجا استفاده کنید:
http://www.abudhabiivo.net

دوستان گرامی وقتی کیس نامبرمو توی سایت بالا وارد میکنم پیام میده شماره کیستو پیدا نکرده مجددا وارد کنید
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers. .
البته من دقیقا به این شکل شماره کیسمو وارد میکنم ***2013AS09 یه بار هم اینطوری وارد کردم2013AS9***1 نشد دوباره اینطوری زدم*** 2013ABD9 بازم این پیغام و میده . دوستان راهنمایی بفرمایند ما چکار باید بکنیم . ضمنا مصاحبه ما 24 july ابوظبی بودهBig Grin

سلام
ما اول 2013 بعد AS و بعد شماره کیس وارد میکنیم
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، Biz Biz ، sce ، پرستوی مهاجر
(2013-07-28 ساعت 15:46)hastamir نوشته:  سلام.میخواستم بپرسم آیا در ماه جولای در ابوظبی کسی کلیر شده؟ 2-مدیکال ابوظبی چقدر اعتبار داره؟ما 95 روزه که منتظریم،ممکنه مجبور بشیم دوباره بریم مدیکال؟ممنون

دوست عزیز سلام
اول اینکه مشخصاتتو ( کیس نامبر بدونه دو شماره آخر - تاریخ مصاحبه - مکان مصاحبه و تعداد نفرات کیس ) بده تا امیر مهاجر عزیز تو منتظرسرا واردتون کنه تا هم آمارها درست بشه و هم چون امضا نداری بهتر بشه راهنماییت کرد .
در ماه جولای بعضی ازبچه ها ستاره دار شدن یعنی تعدادی از افراد کیس کلیر شدن و بقیه موندن
در مورد مدیکال
منم مثل شما الان 95 روزه از مصاحبمون میگذره تاریخ مدیکال ابوظبی و آنکارا تا 6 ماه بعد از مصاحبست یعنی اگر خدای نکرده جزء افراد سری آخر هم کلیر شیم باز هم مدیکالمون اعتبار داره و تاریخ ویزارو هم تا آخر مدیکال میزنن نه اینکه شما مثلا یکماه زمان برات کم باشه و زمان بیشتری را بخوای که اون موقع با هماهنگی سفارت زمانی که کلیر شدی مدیکال مجدد میدی که تاریخ ویزاتون تا 6 ماه بعد از مدیکال جدید اعتبار خواهد داشت . اگر شما مثل من هفته اول اردیبهشت رفتی مصاحبه مدیکالت تا هفته اول آبان 92 اعتبار داره . موفق باشی Smile
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-28 ساعت 15:06)n51 نوشته:  دوستان سلام من مدارکم را امروز برای آنکارا پست کردم ،منتها به آدرسی که توی نامه دوم اومده نه اون آدرسی که تو 118 مهاجر سرا هست ، به نظر شما دچار مشکل خواهم شد؟ با عرض معذرت از مدیر عزیز

سلام دوست عزیز
آدرسها هیچ فرقی ندارند اولا اینکه توی آنکارا کلا یک سفارت آمریکا هست اونم تو بلوار آتاتورک
ماشالله همه هم بلدن اینکه نگرانی نداره
دوما سفارت آمریکا کلا یدونه باشه اونم تو آنکارا
اههههههههههههههههههههههههههههههه این که هردوش یکی شد Big Grin
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: گل نهال ، n51 ، babak_1363 ، b_argi ، sce ، پرستوی مهاجر ، zohre02 ، efah ، amairmonre ، negar_karimi6
سلام به همه دوستان عزیز
الان من دبی هستم ما امروز مصاحبه داشتیم به حمد خدا کلینرس شدیم
اومدم هتل خواستم به همه دوستان خبر بدم
ما دو نفر بودیم که هر دو خانواده کلینرس شدیم
بزودی اطلاعات جدید را برایتان خواهم گذاشت
فعلا
اردادتمند همه
پیام
شماره من الان در دبی
00971566196924
اگه کسی کاری داشت من در خدمتش هستم
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-07-28 ساعت 16:36)payampars نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
الان من دبی هستم ما امروز مصاحبه داشتیم به حمد خدا کلینرس شدیم
اومدم هتل خواستم به همه دوستان خبر بدم
ما دو نفر بودیم که هر دو خانواده کلینرس شدیم
بزودی اطلاعات جدید را برایتان خواهم گذاشت
فعلا
اردادتمند همه
پیام
شماره من الان در دبی
00971566196924
اگه کسی کاری داشت من در خدمتش هستم
خوش اومدی دوست عزیز.این همه انتظار واسه مصاحبه خداییش از دوره کلیرنس سخت تره.به امید خدا زیاد مهمون اینجا نخواهی بود.مشخصات خودت رو واسه امیر عزیز بفرست تا بری تو منتظر سرا.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-07-28 ساعت 13:08)مهرنگار نوشته:  کلاغ و طوطی هر 2 زشت و سیاه آفریده شدن
طوطی اعتراض کرد و زیبا شد،
کلاغ به رضای خدا راضی شد.
اکنون طوطی در قفس است و کلاغ آزاد..!

امید را از دست ندیم همه کلیر خواهند شد...

طوطی واقعا سیاهه ؟Big Grin
تا حالا دقت نکرده بودم.فکر می کردم هفت رنگه.نهایتا سبز یا سفید.
عجب.........
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، پرستوی مهاجر ، zohre02 ، SHABAH51 ، rose_2000 ، efah ، e76779 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، ojee
دوستان عزيز...

پيرو تكميل صحبتهاي دوستهاي گرامي Shabah51 و tabim4 ، من هم معتقدم كه نگراني از بابت پر شدن سهميه ويزا الان ديگر بيمورد هست چون اين مقوله به كارنت شدن كيس ها بر ميگرده و تازه امسال بچه هاي سري دوم هم همگي كارنت شدن و در حال انجام مصاحبه مي باشند ( تا آخر آگوست تقريبا)...در واقع اگر مشكلي از اين بابت بود يعني اينكه اگر متقضايان آنقدر زياد ميشدن كه به حد نصاب ميرسيديم، كيسهاي بالا هرگز كارنت نمي شدند.
تنها يك حالت خاص ممكن هست پيش بيايد و آن اينكه در اين فرصت باقيمانده تعداد زيادي كيسي كه فرم نفرستاده اند يكهو از خواب بيدار بشن و فرم بفرستن و سريع بروند مصاحبه و همه يكضرب بگيرن و ... كه كاملا مشخصه كه همچين اتفاقي چقدر بعيده و تازه اينكه با اين سرعت لاكپشتي در كي سي سي و سفارتها الان اگر كيس جديدي به دستشون برسه زودتر از سپتامبر مصاحبه نخواهند شد...
دوستان خواهشا اين افكار منفي را از ذهن خود دور كنيد و به هيچ وجه نگران اين مسئله نباشيد ..... چون با توكل به خدا تا اينجا آمده ايم و بقيه راه را هم با لطف و كمك خدا با موفقيت طي خواهيم نمود...
اما در مورد كليرنس هم اگر بخواهيم با سال قبل مقايسه كنيم بايد توجه كنيم كه كيس هاي ايران نسبت به پارسال خيلي بيشتر شده اند و اين خودش يك دليل كند تر شدن پروسه ميتواند باشد...شايد دو برابر نسبت به پارسال كيس داشته باشيم امسال...
در نهايت اگر واقعا آنها نميخواستند به بعضي ها ويزا بدهند يا مثلا با ايراني ها مشكل داشتند خيلي راحت در روز مصاحبه به بهانه هاي واهي كيس را رد ميكردند...واقعا اين كار برايشان بسيار ساده بود...مثلا تمام كيسهاي با سابقه كار دولتي را رد ميكردند يا سربازي رفته يا حتي تمكن مالي خيلي بالا ميخواستند و خيلي موارد ديگه...واقعا رد كردن يك كيس براي افسر از آب خوردن هم راحتتر هست و كسي هم نميتونه بهش اعتراض كنه يا شكايت...همين افسران كيسهاي دانشجويي را خيلي راحت با اينكه پذيرش هم گرفته اند رد مي كنند و ...
دوستان نگران نباشيد...همگي انشاالله كلير خواهيم شد به زودي Smile
دعا كنيم همه با هم دوستان و از خدا كمك بخواهيم
نکته مهم:
تاریخ اکسپایر هیچ ویزایی به تاریخ مدیکال شما وابسته نیست. ویزا از زمان ایشو شدن 6 ماه مهلت داره. اگر تو این تاریخ مدیکال شما گذشته باشه باید تمدیدش کنین. اگر هم نه که هیچ. پس هرگز تاریخ اکسپایر ویزا رو به مدیکال وابسته ندونین دوستان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان