کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-28 ساعت 22:01)اریوبرزن نوشته:  [عکس: 9b8f8072bf.jpg]
بچه ها اگه دیگه منو ندیدید حلال کنید
عاقبت اينكه شبانه روز تو مهاجرسرا باشي همينه ديگهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
آریوبرزن غزیز خدا رحمتت کند.از پیشکسوتان ابوظبی بودید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-28 ساعت 22:15)amjad نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 21:33)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 19:41)mohammad fazli نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 14:15)negar_karimi6 نوشته:  
لطفاااااااااااااااااااا مهمه زودی جوابوبدید تافردابایدبدونم چون مهمه دردوسه تاتاپیک میزارمش جوابوگرفتم خودم حذفش میکنم

آیامبلغ 165 دلاربیشترشده همین الان فامیلمون که توآمریکاست میگه اعلام شده بیشتره

165 دلارروقبل ازاینکه بریم آمریکابرای یه بدهیمون توی ایران قراره بدیم به یکی به جاش فامیلشون وقتی رفتیم اونجا بهمون بده
ولی الان زنگ زدن که آمریکااعلام کرده بیشترشده
ایا میتونه برای برندگان لاتاریه 2014 این قانون باشه یاواقعابیشترشده این مبلغبرای ماهم که مال 2013 شدیم؟
خواهشا هرمنبعی که دارید باادرسش بدید که اگرخواستم به فامیلمون بگم خبرش درسته یاغلطه مدرک داشته باشم

به قول یکی میگفت مسئله مسئله مالیه مسئله ناموسی نیست که بی تفاوت باشیم Big GrinTongueWink
خانوم کریمی
فعلا که داخل سایتش همون 165 چوق را بهش اشاره کرده
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD

به این میگن جواب درستوحسابی بامدرک ارائه شده دست گلت دردنکنه آقای فضلی عزیز
خدا شانس بده ! والا من هم برا کمک به شما همینو گفتم؟
آهان راست میگی من لینک نداده بودم؟!!
شانس داده دیگه که یه دوست خوبی مثل شماعضومهاجرسراست
تشکر کنندگان: پدی ، gifa ، babak_1363 ، amairmonre ، morvarid1364 ، b_argi ، zohre02 ، daad ، saeid-ss

دوستان عزیز ازخداحلالیت بطلبیداینقدرغیبت سفارتهاروکردید بخصوص که ازکم کاری سفارت ابوظبی گفتید چقدربنده

خداهارومتهم به بیکاربودنو پرونده گم کردن کردید هی گفتید هرچی ایمیل میدیم جواب نمیدن محل نمیزارن

پرونده هامون کجاست؟ پس این سفارت ابوظبی داره چیکارمیکنه؟ غازمیچرونه؟

نکنه تعطیلاتشونه حال کارندارن و تنبلن و کلی این سفارت زحمتکش رومتهم کردید به هربرچسبی

من همین امروزایمیل دادم و گفتم ویزای کدوممون اماده است که بیاییم بگیریم چون بالاجبارخودمون سفری به دوبی خواهیم داشت نمیدونید باچه

سرعتی ایمیل دریافت کردم وای انگاردنیاروبهم دادن ازشانس بدهمون موقع هم اینترنتمون ذوق زده شده بوددیس میشد کفری شدم که این

چه ای دی اس الیه همین موقع بایدقطع بشه Sad خلاصه سیمهاروعوض کردم دایل آپ استفاده کردم قلبم تاپ توپ میکرد که

چی شده که اینقدرسریع جواب دادن حالابیاووصل شو اخ جون وصل شد نفهمیدم چه جوری ایمیلمو بازکردم تا

دست نوشته ای به رسم یادگاری ازخواهران و برادران زحمتکش سفارت داشته باشم

که دیدم حسابی شرمنده ام کردن ودرکمال ناباوری نامه خودموبه خودم برگردوندن Tongue بابا دست مریضاد والاراضی نبودم توی این

کمبودزمان بااین سرعت جواب ایمیلمو بدید آقا من ازطرف بچه ها ی مهاجرسرا ازشماعذرخواهی میکنم اگرشماروبه کم کاری متهم کردن

انشالا همینجورکه گره منوبازکردن کماکان تلاششون رو نصیب یکایک شماعزیزان کنندCoolBig GrinTongue

ولی شمادیگه مثل من شرمنده نشید
(2013-07-28 ساعت 16:36)payampars نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
الان من دبی هستم ما امروز مصاحبه داشتیم به حمد خدا کلینرس شدیم
اومدم هتل خواستم به همه دوستان خبر بدم
ما دو نفر بودیم که هر دو خانواده کلینرس شدیم
بزودی اطلاعات جدید را برایتان خواهم گذاشت
فعلا
اردادتمند همه
پیام
شماره من الان در دبی
00971566196924
اگه کسی کاری داشت من در خدمتش هستم

چه مهربونی تو ایشالا زود زوذ کلیر شید
(2013-07-28 ساعت 21:00)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 20:08)Sany58 نوشته:  سلام دوستان، کسی از مصاحبه شده های جون هست که کلیر شده باشه یا هنوز به اون جاها نرسیده؟

ما آپریلیم هنوز منتظریمCool

ما هم همون آپريليم و منتظر Tongue
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-07-28 ساعت 22:01)اریوبرزن نوشته:  [عکس: 9b8f8072bf.jpg]
بچه ها اگه دیگه منو ندیدید حلال کنید

واقعأ حیف شدی،انشاألله آمریکا می بینمتCool
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
سکوت !!! Big GrinTongue
فعلاً که بالاتر از آقا مهدی و من و یه جورایی فقط من، کسی نیستش. بنده با 230 روز انتظار بعد از آقا مهدی دومم Tongue

به قول خود آقا مهدی،عاما با 158 روز آپدیت نشدن در سایت سیس، قدرت بلا منازع هستم، حالا شما ها چیزی دارین برای گفتن، با این اعداد و ارقامی که من دادمBig GrinCool
اما خداییش منو ببینین آینه عبرت براتون بشه Big Grin، حالا هی بگین چرا آپدیت یا کیلیر نمیشیم، نه واقعاً دوست داشتین جای من بودین؟ جان من راستش رو بگین...
پس برین خداتونو شکر کنین و اینقدر ناشکری نکنین Cool
اما همونطوری که همیشه گفتم ما از این بیدا نیستیم که با این فس فس کردنا بترسیم Big Grin بعععععععععععله ....
تازه یه شعار تبیلغاتی هم داریم : آمریکا آمریکا ما داریم میاییم همه باهم یه بار دیگه، آمریکا آمریکا ما داریم میاییم ( دوستان یه وقت فکر نکنین چیزی روم اثر گذاشته ها )
[/quote]
...Big Grin والا جایی که شما باشین کی جرات داره حرفی از انتظار بزنه .. حالا من یک چیزی گفتم این دوستان زیاد درگیر نگرانی انتظار نشن .. اگر یک کمی صدام بلند بود شما پیشکسوتین ببخشید ... آ آ ...دیگه سسسکککوت Sad ....
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-07-28 ساعت 22:37)negar_karimi6 نوشته:  
دوستان عزیز ازخداحلالیت بطلبیداینقدرغیبت سفارتهاروکردید بخصوص که ازکم کاری سفارت ابوظبی گفتید چقدربنده

خداهارومتهم به بیکاربودنو پرونده گم کردن کردید هی گفتید هرچی ایمیل میدیم جواب نمیدن محل نمیزارن

پرونده هامون کجاست؟ پس این سفارت ابوظبی داره چیکارمیکنه؟ غازمیچرونه؟

نکنه تعطیلاتشونه حال کارندارن و تنبلن و کلی این سفارت زحمتکش رومتهم کردید به هربرچسبی

من همین امروزایمیل دادم و گفتم ویزای کدوممون اماده است که بیاییم بگیریم چون بالاجبارخودمون سفری به دوبی خواهیم داشت نمیدونید باچه

سرعتی ایمیل دریافت کردم وای انگاردنیاروبهم دادن ازشانس بدهمون موقع هم اینترنتمون ذوق زده شده بوددیس میشد کفری شدم که این

چه ای دی اس الیه همین موقع بایدقطع بشه Sad خلاصه سیمهاروعوض کردم دایل آپ استفاده کردم قلبم تاپ توپ میکرد که

چی شده که اینقدرسریع جواب دادن حالابیاووصل شو اخ جون وصل شد نفهمیدم چه جوری ایمیلمو بازکردم تا

دست نوشته ای به رسم یادگاری ازخواهران و برادران زحمتکش سفارت داشته باشم

که دیدم حسابی شرمنده ام کردن ودرکمال ناباوری نامه خودموبه خودم برگردوندن Tongue بابا دست مریضاد والاراضی نبودم توی این

کمبودزمان بااین سرعت جواب ایمیلمو بدید آقا من ازطرف بچه ها ی مهاجرسرا ازشماعذرخواهی میکنم اگرشماروبه کم کاری متهم کردن

انشالا همینجورکه گره منوبازکردن کماکان تلاششون رو نصیب یکایک شماعزیزان کنندCoolBig GrinTongue

ولی شمادیگه مثل من شرمنده نشید
..نگار جان از آنجایی که ناراحتیت از قضاوت بی دلیل دوستان کاملا مشخصه پیشنهاد میکنم یک ایمیل مجدد همراه با کارت تشکربفرست و برای عید فطر آفیسر بزرگوار را دعوت کنین ایران Smile
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
همه دوستان اعم از سیس بازا (یا همون Submit بازا) و F5 بازا آماده باشن، فردا دوشنبست!! Big Grin Tongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-28 ساعت 23:39)babak_1363 نوشته:  همه دوستان اعم از سیس بازا (یا همون Submit بازا) و F5 بازا آماده باشن، فردا دوشنبشت!! Big Grin Tongue

هفته پیش با آغوش باز و چشمان بسته چنان رفتم به استقبال دوشنبه که نگو.
همچین جاخالی داد که از جمعه بعدش افتادم بیرون. :|
(2013-07-28 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 23:39)babak_1363 نوشته:  همه دوستان اعم از سیس بازا (یا همون Submit بازا) و F5 بازا آماده باشن، فردا دوشنبشت!! Big Grin Tongue

امیر نصفه نیمه ام خودش خوبه! Wink منم الان اگه بگن بیا جای ویزای 6 ماهه یه ویزای 3 ماهه میدیم با کله میرم!!Big GrinTongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad

والا من چشم بسته باز نيمه باز هر جوري كه چشمم باز بود هيچ خبري نشد فردا سعي ميكنم با چشماني باز و آغوش باز و..... باز به سوي سيس بريم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-07-28 ساعت 23:46)babak_1363 نوشته:  

امیر نصفه نیمه ام خودش خوبه! Wink منم الان اگه بگن بیا جای ویزای 6 ماهه یه ویزای 3 ماهه میدیم با کله میرم!!Big GrinTongue

امير شده مدير فني ولي نميدونم به چشو چال چي كار داره امير پياده روي رفتي چيزي شده
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
این پست صرفاً برای ساعت صفر روز دوشنبه 29 جولای 2013 و اعلام آمادگی برای هفته ای رویایی ارسال شده است و ارزش قانونی دیگری نداردTongueTongueTongue
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان