کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام ساعت 4:40 صبح است همه خواب هستند من هم یک چک کردم شاید آپدیت شده باشم ولی دیدم این تاریخ هیچ تغییری نمیکنه
امید وارم تا چند ساعت دیگه یک سری از دوستان پروندشان تغییر کرده باشد.
امیدوارم همگی شب خوبی داشته باشید و روزی پر انرژی
کیس نامبر: 2013AS 8XXX افراد:4 نفر مصاحبه :هفته آخر جون ابوظبی کلیر:45 روز ساکن:San jose ،CA
ساعت 5:30 صبح دوشنبه!
یکی به من بگه چرا نمیخوابم !!؟؟
ای کلیر چها با ما نکردیییییییی... :-(
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
دوستان و همسفرای خوبم
دعای حضرت نوح :
پروردگارا من به تو پناه می برم که از تو چیزی رو بخواهم که به آن علم ندارم.. و اگر تو مرا نبخشی و نیامرزی از زیانکاران خواهم بود
منبع: سوره نوح
(2013-07-29 ساعت 08:29)mehdi didam نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 14:26)abloom_ma نوشته:  دریافتم کسی هست که اگر بخواهد میشود و اگر نخواهد نمی شود !
به همین سادگی …

خدایا از تو میخواهم انتظار دوستان منتظر مرا طولانی تر از این نکنRolleyesRolleyes............آمین

آبلوم جان
فضولی نباشه ؟
آما . . . سخنت تناقض دارنه !!! اگر خواست ، خواستِ اوست ؟ من میخواهم ، دیگر چه صیغه ایست ؟؟
اگر قرار است او بخواهد ، پس من میخواهم چه معنا میدهد ؟؟؟

رسم نیست با یک دل دو دلبر داشتن ،یا ز دل باید گذشتن ،یاز دلبرداشتن !!!
خداوند سرنوشت هيچ قومي را تغيير نخواهد داد الا خودشان بخواهند.
پس ما تغيير وتحول را انتخاب كرديم ............
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: b_argi ، efah ، zohre02 ، amairmonre ، manzar333 ، mehdi didam ، mlo ، babak_1363 ، raam12000 ، mrbonbon ، daad
سلام دوستان...صبح به خير Smile
من يه سوال دارم هر چند ممكنه تكراري باشه ولي خوب شرايط همه با هم فرق ميكنه و با اجازه بزرگان و مديران ميپرسم:
اگر كسي پرونده مهاجرت واسه يه جاي ديگه غير از كشور محبوب آ م ر ي ك ا در جريان داشته باشه جهت صدور ويزاي اقامت، آيا روي پروسه لاتاريش به طور كلي و پروسه كليرنسش تاثير منفي ميگذاره؟
ويزاي دانشجويي چطور؟
ممنون ميشم اگه كسي تجربه اي در اين زمينه داره راهنمايي كنه چون برام جالبه كه بدونم...ممنونم

در ضمن امروز دوشنبه خوشگله هست و سفارتها باز ميشن و كارمنداشون سرحال ميرن سر كار ...اميدوارم بعد از خوردن كافي، يهو تعداد زيادي كيس رو آپديت و كلير كنند Smile
(2013-07-29 ساعت 02:35)lonelyman نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: babak_1363، lonelyman، negarita، pedram_m3000، raam12000
ساعت ٢:٣٠ صبح (نيمه شب) دوشنبه، شماها خواب نداريييييين؟

من موندم اونایی که شبامیان تونت چه جوری شد که اولین بارعادت کردن به اینکار والا من که باورم نمیشه ادم ازاستراحت دادن به قلب و مغزش بزنه بیاد دراین دنیای مجازی که ببینه چی کی هست کی نیست چی شده چی نشده بابا طورخدااینکارارنکنید دوروزدیگه کلیرمیشیدو میرید اونوراب باکلییییی دردومرضااااااااااااااااا هزینه های پزشکی هم که نگوووووووووووووووووووو حالاازماگفتن
درود و عرض ادب خدمت همه بچه های منتظر
این هفته، هفته پاداش منتظرینهBig Grin
خبرای خوش تو راه هست.
عجیب به دلم افتاده که هر سه تا سفارت قراره همه مارو از نگرانی دربیاره.Rolleyes
پیش بسوی کلیر شدن.
یه هفته پر از شادی و انرژی پیش و روی ماست.
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-07-28 ساعت 17:49)Ali.US نوشته:  بچه ها من دیروز عصر رسیدم ایروان وفردا صبح میرم سفارت تا پاسپورتها را تحویل دهم و امیدوارم تا چهارشنبه با ویزا تحویل بگیرم که برگشتم به تأخیر نخوره. جای تک تکتون خالیه چون فوق العاده ایروان در این فصل هم زیباست وهم خوش آب و هواست. با آرزوی کلیر شدن تک تک دوستان گلم مخصوصأ پیشکسوتهای منتظرسرا.Big GrinBig GrinBig Grin

سلام و تبریک به شما
شما چه روزی رسیدید ایروان و کی پاسپورت رو تحویل دادید و چه روزی ویزارو گرفتید ؟ چون می خوام برنامه ریزی کنم
با تشکر
(2013-07-29 ساعت 04:02)mani.iht نوشته:  ساعت 4 صبح (نيمه شب) دوشنبه :

کاربران در حال بازدید این موضوع: mani.iht، 2 مهمان

ابتدا تبریک عرض می کنم
و یه سوال فکر می کنیم علت اینکه به شما یکضرب ویزا دادن چی بوده|؟
شما سربازی رفته بودید یا معاف شده بودید؟
تشکر کنندگان: efah ، b_argi ، zohre02 ، amairmonre ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، پرستوی مهاجر ، daad
دوستان مساله ای منو به شدت درگیر کرده
دوست من کیس نامبر 4500 داشت و چون سربازیش تموم نشده یود هم فرم ها رو خیلی دیرتر به kcc فرستاد و هم اینکه تاریخ مصاحبش رو یه بار عقب انداخت و 18 جولای مصاحبه شد.الان 4 بار آپدیت شده در طی 10 روز.
ولی من با کیس نامبر 6500 و تاریخ مصاحبه 9 می فقط یه بار آپدیت شدم که همون زمان ارسال فرم 9 سوالی به من بود.
کسی میتونه یه توضیحی برای این قضیه بده؟
ممنون میشم.
در ضمن من دوبار به سفارت ایمیل زدم و جویای وضعیتم شدم که اصلا جواب ندادن.
لازم هست تماس تلفنی بگیرم؟
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كليرشون كن برن دنبال كارشون ديگه
نوكرتم آخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
هر آنچه بطلبي خداوند همان را برايتان مقدر ميسازد چه خوب بأشد چه بد فقط بايد درك و آگاهي مون رو ببريم بالا ببينيم كاري كه ميكنيم درسته صد در صد اونهايي كه مهاجرت را انتخاب كردند به همه جاش فكر كردند و مطمن باشيد از ته دل بخواهيد حتما خداوند بهتون كمك خواهد كرد به همه اهدافتون برسيد كلير شدن كه جاي خود دارد اي خدااااااااااااااا همه دوستاني كه دوست دارند كلير بشن رو زياد منتظر نگذار ممنون.
هفته ای پر از کلیر پیش روست ...
البته. میدونین دیگه. اصطلاح کلیر غلطه. در حقیقت میشه Passed Administrative Proccessing
آنچه از روزگار بدست می آید با خنده نمیماند

و آنچه از دست میرود با گریه جبران نمیشود..

فردا خورشید طلوع خواهد کرد ....

پس به امید اینکه همه کلیر بشن...
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-07-29 ساعت 09:51)Arash R نوشته:  دوستان مساله ای منو به شدت درگیر کرده
دوست من کیس نامبر 4500 داشت و چون سربازیش تموم نشده یود هم فرم ها رو خیلی دیرتر به kcc فرستاد و هم اینکه تاریخ مصاحبش رو یه بار عقب انداخت و 18 جولای مصاحبه شد.الان 4 بار آپدیت شده در طی 10 روز.
ولی من با کیس نامبر 6500 و تاریخ مصاحبه 9 می فقط یه بار آپدیت شدم که همون زمان ارسال فرم 9 سوالی به من بود.
کسی میتونه یه توضیحی برای این قضیه بده؟
ممنون میشم.
در ضمن من دوبار به سفارت ایمیل زدم و جویای وضعیتم شدم که اصلا جواب ندادن.
لازم هست تماس تلفنی بگیرم؟

دوستان چرافکرمیکنید اپدیت شدن زودبه زودنشونه خوبیه که همه منتظرید چندروزی یه بارآپدیت بشید درسته نشونه اینه که دارند روپرونده تون کارمیکنن امابه نظرتون یه پرونده نبایداینقدرمشکل داشته باشه ازنظراوناکه هی وقت بزارنوروش کارکنن؟ هرپرونده ای بایدازچندین لایه امنیتی ردبشه خوب وقتی روی یه کیس میخوان زیادی تحقیق کننومنتظرجواب ازاون بالابالاهاهستن هی به روزش میکنن پس خوشحال باشیداگرزیادکاری به کارپرونده تون ندارن حتمانمره قبولیتونواوردید فقط منتظرن مثل مدارس که بایددریه زمانی کارنامه تعدادی ازدانش اموزانوباهم بدن یهویی اعلام کنند بیایید کارنا مه هاتونوبگیرید خداییش شانس اوردم شاگردهای مدرسه ام مثل شماهانیستن هی پیغومو پسغوم که خانم کی نتیجه هارومیدید وگرنه همه رویه ضرب میکردم توکوزه اونم کوزه ای که درنداشته باشه باباش خبرنداشته باشه پس نگران نباشید بریدبه زندگیتون برسیدخودم سفارش تک تکتونوبه ساراو بقیه اهل بیت سفارت کردم که باتک ماده هم که باشه پاستون کنن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان