موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 11:25)negar_karimi6 نوشته: (2013-07-29 ساعت 09:51)Arash R نوشته: دوستان مساله ای منو به شدت درگیر کرده
دوست من کیس نامبر 4500 داشت و چون سربازیش تموم نشده یود هم فرم ها رو خیلی دیرتر به kcc فرستاد و هم اینکه تاریخ مصاحبش رو یه بار عقب انداخت و 18 جولای مصاحبه شد.الان 4 بار آپدیت شده در طی 10 روز.
ولی من با کیس نامبر 6500 و تاریخ مصاحبه 9 می فقط یه بار آپدیت شدم که همون زمان ارسال فرم 9 سوالی به من بود.
کسی میتونه یه توضیحی برای این قضیه بده؟
ممنون میشم.
در ضمن من دوبار به سفارت ایمیل زدم و جویای وضعیتم شدم که اصلا جواب ندادن.
لازم هست تماس تلفنی بگیرم؟
دوستان چرافکرمیکنید اپدیت شدن زودبه زودنشونه خوبیه که همه منتظرید چندروزی یه بارآپدیت بشید درسته نشونه اینه که دارند روپرونده تون کارمیکنن امابه نظرتون یه پرونده نبایداینقدرمشکل داشته باشه ازنظراوناکه هی وقت بزارنوروش کارکنن؟ هرپرونده ای بایدازچندین لایه امنیتی ردبشه خوب وقتی روی یه کیس میخوان زیادی تحقیق کننومنتظرجواب ازاون بالابالاهاهستن هی به روزش میکنن پس خوشحال باشیداگرزیادکاری به کارپرونده تون ندارن حتمانمره قبولیتونواوردید فقط منتظرن مثل مدارس که بایددریه زمانی کارنامه تعدادی ازدانش اموزانوباهم بدن یهویی اعلام کنند بیایید کارنا مه هاتونوبگیرید خداییش شانس اوردم شاگردهای مدرسه ام مثل شماهانیستن هی پیغومو پسغوم که خانم کی نتیجه هارومیدید وگرنه همه رویه ضرب میکردم توکوزه اونم کوزه ای که درنداشته باشه باباش خبرنداشته باشه پس نگران نباشید بریدبه زندگیتون برسیدخودم سفارش تک تکتونوبه ساراو بقیه اهل بیت سفارت کردم که باتک ماده هم که باشه پاستون کنن
سپاس از وقتی که برای من گذاشتید.
امیدوارم همه دوستان عزیز زودتر وضعیتشون مشخص بشه.
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
آغاز یک هفته پر انرژی و پر تمیزی ( کلیر) را به همه منتظران تبریک میگم.
ستاد آمادگی برای کلیر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
ما یه روز تصمیم گرفتیم یه فرمی پر کنیم که شاید قبول شدیم و رفتیم آ.م.ر.ی.ک.ا
خدا هم یه نیم نگاهی به ثبت نام کننده ها کرد و همه ما که الان اینجا هستیم و انتخاب کرد .
ما که بهش نگفتیم من انتخاب بکن یا نه . من برای بار هفتم شرکت کرده بودم ، خوب اینبار منم رفتم زیر نظر خدا .
خوب خودش بردم کرده خودشم باید بقیه کارارو جور کنه ، من که نمیتونم تو کارش فضولی کنم ، خودش هم قبلا گفته هر کاری به موقه خودش اتفاق می افته .
خدا هم که امروز یه حرف بزنه فردا زیرش نمی زنه اینو همه میدونیم .
پس دوستان عزیز با اینکه صبر همه لبریز شده و ایوب زمان نام برازنده ماست ، یه کم دیگه دندون رو جگر تکه تکه شدمون بزاریم همه چیز با خیر و خوشی تموم میشه
(( اینار گفتم که اول به خودم دلداری بدم و بعد به همتون چون همه میدونیم تو دلامون چی میگذره ))
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم سلام میبینم که همه دوستان با رسیدن اول هفته کاری سفارتها این تاپیک رو شلوغترو سرحال تر میکنند البته با انرزی مثبت دادنتون بچه ها یه دورانی من هر وقت فیلمهای امریکایی میدیدم با خودم میگفتم خدایا چی میشد منم توی یه همچین کشوری زندگی کنم ؟ حتی رویای رفتن به امریکا برام شده بود یه آرزو با خودم میگفتم ای بابا به ما ویزای شینگن نمیدن که حداقل بتونیم بریم اروپا دیگه چه برسه که بخوایم بریم امریکا حالا وقتی که به گذشته نگاه میکنم خیلی خداروشکر میکنم منی که رفتن به آمریکا برام شده بود یه ارزو حالا تبدیل شده به واقعیت در کل من خیلی از خدا ممنونم که این شانس بزرگ رو به من داد شما هم بچه ها امیدتون به خدا باشه
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس
ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز
دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 11:38)Arash R نوشته: (2013-07-29 ساعت 11:25)negar_karimi6 نوشته: (2013-07-29 ساعت 09:51)Arash R نوشته: دوستان مساله ای منو به شدت درگیر کرده
دوست من کیس نامبر 4500 داشت و چون سربازیش تموم نشده یود هم فرم ها رو خیلی دیرتر به kcc فرستاد و هم اینکه تاریخ مصاحبش رو یه بار عقب انداخت و 18 جولای مصاحبه شد.الان 4 بار آپدیت شده در طی 10 روز.
ولی من با کیس نامبر 6500 و تاریخ مصاحبه 9 می فقط یه بار آپدیت شدم که همون زمان ارسال فرم 9 سوالی به من بود.
کسی میتونه یه توضیحی برای این قضیه بده؟
ممنون میشم.
در ضمن من دوبار به سفارت ایمیل زدم و جویای وضعیتم شدم که اصلا جواب ندادن.
لازم هست تماس تلفنی بگیرم؟
دوستان چرافکرمیکنید اپدیت شدن زودبه زودنشونه خوبیه که همه منتظرید چندروزی یه بارآپدیت بشید درسته نشونه اینه که دارند روپرونده تون کارمیکنن امابه نظرتون یه پرونده نبایداینقدرمشکل داشته باشه ازنظراوناکه هی وقت بزارنوروش کارکنن؟ هرپرونده ای بایدازچندین لایه امنیتی ردبشه ......
............
سپاس از وقتی که برای من گذاشتید.
امیدوارم همه دوستان عزیز زودتر وضعیتشون مشخص بشه.
دوست عزیز آپدیت شدن میتونه یکی از نشانه های کلیر شدن باشه ولی حتماً هم اینطور نیست و اینکه ترتیب خاصی نداره و شما نمیتونی مقایسه کنی کیس خودت رو با بقیه اگر یک سر به منتظر سرا بزنی میبینی خیلی از دوستان روز بالایی هستن و کلیر نشدن ولی بعضیها زودتر کلیر شدن و این بستگی به عوامل متعدد تو بررسیهی اونا داره که قبلاً دوستان مفصل درموردش صحبت کردن که اس و فامیل و مدرک و... ابتدایی ترین اوناست و اینکه جواب ایمیلت رو ندادن من فکر میکنم بخاطر اینه که شما مدت زیادی از مصاحبت نمیگذره وگرنه به دوستانی که چند ماه از مصاحبشون میگذره سریع جواب میدن. نگران نباشید
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم سلام و ظهر همه بخیر و خوشی
امروز صبح برای اولین بار بعد از چند تا ایمیل در همون ساعتی که خود سفارت گفته بود بهشون زنگ زدم، بعد از کلی احوالپرسی و خوش و بش و چاکرم و نوکرم.
گفتم برنده لاتاری هستم و برای پیگیری وضعیت پرونده ام زنگ زدم که اون دوستی که پشت خط بود با یه لهجه غلیظ آ م ر ی ک ا ی ی (بدون اینکه بپرسه شماره پروندت چیه و ...) فرمودن برای پیگیری پروندتون بعد از 90 روز با ایمیل بهتون جواب میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا شما قضاوت کنین؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 03:34)babak_1363 نوشته: (2013-07-29 ساعت 02:35)lonelyman نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: babak_1363، lonelyman، negarita، pedram_m3000، raam12000
ساعت ٢:٣٠ صبح (نيمه شب) دوشنبه، شماها خواب نداريييييين؟
ساعت ٣:٣٠ صبح (نيمه شب) دوشنبه :
کاربران در حال بازدید این موضوع: babak_1363

میگم جناب zanganeh عزیز شبها هی میاد سر میزنه ببینه کی تو این تاپیک کسی نیست تا یه " آخخخخخخ" جانانه بگه ولی هروقت میاد طفلکی میبینه ملت همه 3 شب احیا میگیرن ما اینجا هرشب احیا داریم ، بابک جان دیشب دیگه فکر کنم تقصیر شما بوده که اون بنده خدا بدون گفتن "آخ" رفت خوابید
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 13:18)b_argi نوشته: دوستان عزیزم سلام و ظهر همه بخیر و خوشی
امروز صبح برای اولین بار بعد از چند تا ایمیل در همون ساعتی که خود سفارت گفته بود بهشون زنگ زدم، بعد از کلی احوالپرسی و خوش و بش و چاکرم و نوکرم.
گفتم برنده لاتاری هستم و برای پیگیری وضعیت پرونده ام زنگ زدم که اون دوستی که پشت خط بود با یه لهجه غلیظ آ م ر ی ک ا ی ی (بدون اینکه بپرسه شماره پروندت چیه و ...) فرمودن برای پیگیری پروندتون بعد از 90 روز با ایمیل بهتون جواب میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا شما قضاوت کنین؟
دوست من ایمیل زدین بهشون؟اگر جوابی گرفتین لطف کنین بگین که ذوستان استفاده کنند.
امیدوارم که این چند روز کلی از دوستان ازجمله شما کلیر بشین.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 13:37)گل نهال نوشته: (2013-07-29 ساعت 13:18)b_argi نوشته: دوستان عزیزم سلام و ظهر همه بخیر و خوشی
حالا شما قضاوت کنین؟
خب ما كه ٩٠ روز نداريم چي؟؟ خب واسه ما بگن ٦٠ روز ديگه
چی بگم والله!!!؟؟؟؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
آقایون ، خانوما بسلامتی و میمنت و مبارکی ما شدیم 110 (روز)حالا اگر کسی از کسی شاکیه ، اگر خبری هست که نباید باشه خلاصه 110 در خدمت شماست