کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-29 ساعت 14:35)linuxer نوشته:  نظزتون درباره یک اپدیت ساعت ۹ شبی روز جمعه و یک اپدیت ۲ بعد از ظهری دوشنبه چیه؟؟؟
یعنی میشه؟؟؟
هر چی خدا بخواد
راضیم به رضای خودش

as wish you god

یعنی آره، میـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشه! Smile
مبارکه پیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشاپیش Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-29 ساعت 14:35)linuxer نوشته:  نظزتون درباره یک اپدیت ساعت ۹ شبی روز جمعه و یک اپدیت ۲ بعد از ظهری دوشنبه چیه؟؟؟
یعنی میشه؟؟؟
هر چی خدا بخواد
راضیم به رضای خودش

as wish you god

پس پیشاپیش تبریک Smile.. انشالله این هفته خوبی باشه برای کلیر دوستان ... (linuxer) نفر اول .. دیگه نبود ؟؟؟ ... نفر بعدی آپدیت ....؟؟؟؟؟
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-07-29 ساعت 14:05)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 01:28)lonelyman نوشته:  اندر احوالات لانلي :
چنديست با خود بيانديشدمي چگونست همي سفارتخانه ها اينقدر كند كار كردندي! عاقبت پيامكي بفرستادمدي سوي آنكارا، پيامك پس از طي ماجراهاي بسيار به آنكارا رسيدندي و از پس از پياده شدن از طياره و گذر از باس هاي اگو٤٤٢ و بسي پياده روي ز ميدان كيزلاي خود را بسفارت برساندندي، صبح اول وقت بودندي و آفيسر گرامي كه همان دخترك زيباروي بودندي بناگه پيامك اينجانب را ديدندي، چشمان خود را بماليدندي وشروع به خواندن كردندي، لبخندي بر لب نشانندي و بفرمودندي ايها اي لانلي مندي! كه بيجا نگران بودندي و جملگي كلير شدندي ليكن اكنون رمضان بودندي و ما جملگي شبها به راز و نياز مشغول بودندي وفشار تشنگي و گرسنگي در روز ما را ز حال بردندي و مطمئن بودندي بعد عيد فطر و به مناسبت آن جملگي كلير شدندي.
چنين بگفت بر من آفيسر زيبا روي
ز قول من در مهاجرسراي تو بگوي
جملگي شويد كلير بي عذر و بهانه
عاقبت "لانلي" را خدا خود مي دانه
[size=small][b][b]

سفارت درجوابتون نگفت ؟
ای مردچرادراین شب عزیزتوکشیک میدندی
دراین شب احیا که همه به نیایش مشغولندی
گرتوخواهی بیداربمانندی
کن دعابرای دوستانت اندی
تا به کی شباهی کنی نگهباندی
که سفارت چه هامیکنداندی
خسروان کارشان راخوب بلدندی
به فکرخویش باش که سخت دربندی

البته نگار خانوم دیشب احیا نبود و اتفاقاً همین فرمایش شما رو گفتن ولی من در جوابشون گفتم:
حال تو خوش باشد و زحال من خبر ندارد کسی
امید کلیر شوی و به صدو ده روز هرگز نرسی
"لانلی" که سر در گریبان و باشد در انتظار
مباشد متعجب چون درک نکند حالش را "نگار"
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-29 ساعت 14:34)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
امروز یه مورد عجیب توی سیس و سایت ابوظبی دیدم در مورد کیس 6586 که ویزاشون ایشود شده. چرا اینطوری شده؟

دوست من چی عجیبه؟چرا عجیبه؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، amairmonre ، پرستوی مهاجر ، daad ، zohre02
یعنی میشه؟؟؟
هر چی خدا بخواد
راضیم به رضای خودش

as wish you god

بايد فكر چمدون سفر باشي اين هفته Smile....مباركه
در ضمن فكر كنم as you wish God درستتره Wink
امروز یه مورد عجیب توی سیس و سایت ابوظبی دیدم در مورد کیس 6586 که ویزاشون ایشود شده. چرا اینطوری شده؟

ای بابا دیگه چراداره ؟ وقتی کسی ایشودنمیشه میگید چرانمیشه
وقتی هم یکی میشه میگید چرامیشه والا خداهم ازدست شماهانمیدونه چیکارکنه اخی چیکارکنه که ازهرپیشامدی سوال درنیارید
حالاکه یکی ایشودشده بگیدخدایاشکرت که چرایی درکارنیست
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، ari_kiana ، amairmonre ، b_argi ، joody ، daad ، Mehrdadordi ، zohre02
یعنی میشه؟؟؟
هر چی خدا بخواد
راضیم به رضای خودش

as wish you god

دوست عزيز

تبريك ميگم پيشاپيش Smile
انگار ساحل از دور پيداست و قراره به زودي قايقتون از تلاطم امواج نجات پيدا كنه ...Smile (چيزيم نيستBig Grin از تاثيرات ديدن فيلم زياد تو اين روزاTongue البته خدا نكنه واسه وقت گذروني باشه ! واسه تقويت زبانTongue )!!!!!
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
(2013-07-29 ساعت 14:50)mehrana نوشته:  
یعنی میشه؟؟؟
هر چی خدا بخواد
راضیم به رضای خودش

as wish you god

پس پیشاپیش تبریک Smile.. انشالله این هفته خوبی باشه برای کلیر دوستان ... (linuxer) نفر اول .. دیگه نبود ؟؟؟ ... نفر بعدی آپدیت ....؟؟؟؟؟

یعنی تاسه نشه بازی نشه انشالااااااااااااااااااااا مبارکه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، پرستوی مهاجر ، ari_kiana ، amairmonre ، b_argi ، joody ، daad ، linuxer ، aghaghia ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 14:51)morvarid1364 نوشته:  

آخه تا سفارت ابوظبی توی سایتش کلیر شدن رو اعلام نکنه که نمیشه رفت ابوظبی ویزا گرفت ولی برای این مورد همچین اتفاقی افتاده. این آقا چطوری مطلع شده که ویزاشون حاضره که رفته ابوظبی پاسشو داده ویزاشو صادر کردن؟
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-07-29 ساعت 15:10)negar_karimi6 نوشته:  

ای بابا دیگه چراداره ؟ وقتی کسی ایشودنمیشه میگید چرانمیشه
وقتی هم یکی میشه میگید چرامیشه والا خداهم ازدست شماهانمیدونه چیکارکنه اخی چیکارکنه که ازهرپیشامدی سوال درنیارید
حالاکه یکی ایشودشده بگیدخدایاشکرت که چرایی درکارنیست
بابا جان یه ذره تفکر کن
منظورم اینه که من که هنوز کلیر شدنمو سایت اعلام نکرده چطوری می تونم برم ابوظبی پاسمو بدم ویزام ایشود بشه
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، ari_kiana ، mrbonbon ، babak_1363 ، b_argi ، joody ، e76779 ، amairmonre ، daad ، houmanmir ، sce ، zohre02
فكر كنم ميخوان يهو همه رو سورپرايز كنن و يه پنجاه شصت نفري رو سفارتا با هم كلير كننSmile
مطمئنم يه اتفاقاي خوبي اين هفته ميفته دوستانSmile
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-29 ساعت 15:15)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 14:51)morvarid1364 نوشته:  

آخه تا سفارت ابوظبی توی سایتش کلیر شدن رو اعلام نکنه که نمیشه رفت ابوظبی ویزا گرفت ولی برای این مورد همچین اتفاقی افتاده. این آقا چطوری مطلع شده که ویزاشون حاضره که رفته ابوظبی پاسشو داده ویزاشو صادر کردن؟

MEHDIREZAEI عزیز وقتی اسمتون رو به عنوان آخرین پست تاپیک کلیرنس دیدم با خوشحالی فکر کردم کلیر شدید اومدم واسه هووورررااااا که.....ایشالا بزودی زود این هورا رو واسه شما ودیگر دوستان میکشیم.
در مورد این کیس شاید این دوستمون با ایمیل از کلیر شدنشون مطلع شده و راهی سفارت شدند... اگر یادتون باشه یکی دیگه از دوستان بودند در ابوظبی که حدوداً سه ماه منتظر بودند و عاقبت با ایمیل از کلیر شدنشون اطلاع پیدا کردند!
DV-2013
(2013-07-29 ساعت 13:52)lonelyman نوشته:  آقایون ، خانوما بسلامتی و میمنت و مبارکی ما شدیم 110 (روز)حالا اگر کسی از کسی شاکیه ، اگر خبری هست که نباید باشه خلاصه 110 در خدمت شماستTongue

نگران نباش دوست من،
ما هم فردا ميشيم ١١٠ روز ، ايشالله كه زودتر كلير ميشيم ولي يه اميد كوچولو اينكه فردا شهادت حضرت علي هست و اينكه عدد ١١٠ مقدس هست و اسم علي به حروف ابجد ميشه ١١٠.
ايشالله به حق علي كلير بشيم تو اين هفته...
خداياااااااااااااااااااااااااااااا...
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
(2013-07-29 ساعت 15:40)kian_mousapour نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 13:52)lonelyman نوشته:  آقایون ، خانوما بسلامتی و میمنت و مبارکی ما شدیم 110 (روز)حالا اگر کسی از کسی شاکیه ، اگر خبری هست که نباید باشه خلاصه 110 در خدمت شماستTongue

نگران نباش دوست من،
ما هم فردا ميشيم ١١٠ روز ، ايشالله كه زودتر كلير ميشيم ولي يه اميد كوچولو اينكه فردا شهادت حضرت علي هست و اينكه عدد ١١٠ مقدس هست و اسم علي به حروف ابجد ميشه ١١٠.
ايشالله به حق علي كلير بشيم تو اين هفته...
خداياااااااااااااااااااااااااااااا...

سلام دوستان روز بالايي
ميخواستم بدونم شما مورد خاصي داشتيد كه اينقدر پروسه كلير شدنتون طولاني شده
البته منظورم اينه كه مثلا سفر خارجي زياد ، سربازي س پ ا ه يا .....
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
[quote='lilac' pid='383419' dateline='1375095754']
[quote='MEHDIREZAEI' pid='383410' dateline='1375094706']
[quote='morvarid1364' pid='383403' dateline='1375093268']
[quote='MEHDIREZAEI' pid='383392' dateline='1375092289']
ممنون دوست گلم. شما لطف دارید. شما کیس موری 5050 رو میگید اون روز 30 ژوئن به سفارت ایمیل زد و بعد از دریافت جواب مثبت از طرف سفارت، 1 جولای سفارت کلیرشو اعلام کرد. من فکر می کنم چون زمان داره محدود میشه باید از طریق ایمیل یا تلفن سفارت هارو تحت فشار بزاریم تا شاید سرعتشونو بالاتر ببرن.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان