کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ماهم 17 و29 بودن میل اپدیت شدیم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
(2013-07-29 ساعت 15:40)kian_mousapour نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 13:52)lonelyman نوشته:  آقایون ، خانوما بسلامتی و میمنت و مبارکی ما شدیم 110 (روز)حالا اگر کسی از کسی شاکیه ، اگر خبری هست که نباید باشه خلاصه 110 در خدمت شماستTongue

نگران نباش دوست من،
ما هم فردا ميشيم ١١٠ روز ، ايشالله كه زودتر كلير ميشيم ولي يه اميد كوچولو اينكه فردا شهادت حضرت علي هست و اينكه عدد ١١٠ مقدس هست و اسم علي به حروف ابجد ميشه ١١٠.
ايشالله به حق علي كلير بشيم تو اين هفته...
خداياااااااااااااااااااااااااااااا...

ای خداااااااااااااااااااااااااا چی می شه این هفته یه دفعه 110 نفر رو کلیر کنن...Big Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-07-29 ساعت 17:03)گل نهال نوشته:  گل شب بو، linuxer،hsevensky پيشاپيش مبارك
انگار همه سفارتها رفتن تو كار روز بالاييها، هر ٣ سفارت برنامه هاشون با هم هماهنگه

ایشالا
خداااااا رمضانتو شکر! ۲۶ ژولای آپدیت شدیم ( یه نفرمون just).از ۷ می تا الان خبری نبود :))
(2013-07-29 ساعت 16:57)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 16:25)babak_1363 نوشته:  آنکارا امروز کیا آپدیت شدن؟! Smile اعلام کنن، پلیزززززززززززززززززززززز! Big Grin

بدون فرستادن ایمیل 17 جولای و امروز 29 آپ شدم. انتظار بالای 230 روز دیگه حساب از دستم داره در میره بی خیال شدم ، هرچه بادآباد، به امید خدا همگی کلیر میشیم.

انشالله این هفته کلیر میشین. پیشا پیش تبریکککککککککک
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، sce ، mehrdad pharm ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، amir82 ، n51 ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 16:25)babak_1363 نوشته:  آنکارا امروز کیا آپدیت شدن؟! Smile اعلام کنن، پلیزززززززززززززززززززززز! Big Grin

بدون فرستادن ایمیل 17 جولای و امروز 29 آپ شدم. انتظار بالای 230 روز دیگه حساب از دستم داره در میره بی خیال شدم ، هرچه بادآباد، به امید خدا همگی کلیر میشیم.
بازم خدا رو شکر Smile پس دارن یه کارایی میکنن Big Grin
این هفته کلیر داریم ، اونم زیاد!! Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-29 ساعت 15:32)lilac نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 15:15)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 14:51)morvarid1364 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 14:34)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
امروز یه مورد عجیب توی سیس و سایت ابوظبی دیدم در مورد کیس 6586 که ویزاشون ایشود شده. چرا اینطوری شده؟

دوست من چی عجیبه؟چرا عجیبه؟

آخه تا سفارت ابوظبی توی سایتش کلیر شدن رو اعلام نکنه که نمیشه رفت ابوظبی ویزا گرفت ولی برای این مورد همچین اتفاقی افتاده. این آقا چطوری مطلع شده که ویزاشون حاضره که رفته ابوظبی پاسشو داده ویزاشو صادر کردن؟

MEHDIREZAEI عزیز وقتی اسمتون رو به عنوان آخرین پست تاپیک کلیرنس دیدم با خوشحالی فکر کردم کلیر شدید اومدم واسه هووورررااااا که.....ایشالا بزودی زود این هورا رو واسه شما ودیگر دوستان میکشیم.
در مورد این کیس شاید این دوستمون با ایمیل از کلیر شدنشون مطلع شده و راهی سفارت شدند... اگر یادتون باشه یکی دیگه از دوستان بودند در ابوظبی که حدوداً سه ماه منتظر بودند و عاقبت با ایمیل از کلیر شدنشون اطلاع پیدا کردند!

عجیب اینه که در سایت سفارت ابوظبی هنوز کلیر نشده:

Dear ـــــــــــ
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
[/color]
(2013-07-29 ساعت 17:08)ma300me نوشته:  

انشالله این هفته کلیر میشین. پیشا پیش تبریکککککککککک

خداروشکر
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

همه دوست دارند به بهشت بروند,اما كسي دوست ندارد بميرد .بهشت رفتن جرأت مردن ميخواهد.
همه دوست دارند به ا م ر ی ک ا بروند، اما کسی دوست ندارد AP بخورد.ا م ر ی ک ا رفتن جرات AP خوردن میخواهد.
اینو همینجوری گفتم که بیکار نباشیم.منظورم اینه که همه کلیر میشیم.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
يكي به من جواب بده من اروم شم:ما مجبوريم تو دو مرحله بريم اونور اخه من با يك بچه كلاس اولي چه طوري ميتونم يكي دوماه از مدرسه دورش كنم بعد دوباره هلك هلك يا حلك حلك برگردم بگم ببخشيد من امريكا بودم (البته با پز)اخه. مگه ميشه همينجوري كه برنده شديم هيچكس چشم ديدنمونو نداره واي به اون روزي كه ...............خدايا خودت يك راهي پيش پاي ما بذار ببخشيد فقط درددل بود چون ماها تو اين جمع تنها كسايي هستيم كه نه بهم حسودي ميكنيم و از ته دل دوست داريم هممون كلير بشيم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
بچه ها امروز این میل از سفارت اومد من راهنمایی کنید
We have not yet completed the additional administrative processing on your case, however, considering the end of the DV-2013 program (ends on September 30, 2013), we have already begin following up your case. Once it is completed, your case number will be posted on our web page FYI, .
(2013-07-29 ساعت 17:05)gole shabbo نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 17:03)گل نهال نوشته:  گل شب بو، linuxer،hsevensky پيشاپيش مبارك
انگار همه سفارتها رفتن تو كار روز بالاييها، هر ٣ سفارت برنامه هاشون با هم هماهنگه

ایشالا

توکل بر خدا / هرآنچه خیر است ، خوش است.
(2013-07-29 ساعت 17:15)gifa نوشته:  يكي به من جواب بده من اروم شم:ما مجبوريم تو دو مرحله بريم اونور اخه من با يك بچه كلاس اولي چه طوري ميتونم يكي دوماه از مدرسه دورش كنم بعد دوباره هلك هلك يا حلك حلك برگردم بگم ببخشيد من امريكا بودم (البته با پز)اخه. مگه ميشه همينجوري كه برنده شديم هيچكس چشم ديدنمونو نداره واي به اون روزي كه ...............خدايا خودت يك راهي پيش پاي ما بذار ببخشيد فقط درددل بود چون ماها تو اين جمع تنها كسايي هستيم كه نه بهم حسودي ميكنيم و از ته دل دوست داريم هممون كلير بشيم

Gifa عزیز.. همه تکلیف مون تا آخر شهریورماه روشن میشه . اگر شما ویزا رو گرفتید به نظرم کار درستی نیست که فرزندتون رو بفرستید مدرسه. اگرچه بعد از مدتی برمیگردید و چندماهی خواهید ماند اما به نظرم مدرسه رفتن فرزندتان آنهم به صورت تکه پاره آسیب بیشتری برایش به همراه دارد. من در این مواقع از فرمول ساده کردن مشکلات استفاده می کنم! در این مورد فرمول بدین شکل عمل می کند: فرض کن فرزندت متولد 1 مهرماه است و به هر دری زدی ثبت نام اش نکردند پس برای سال آینده تحصیلی اش برنامه ریزی کن...او یک سال عقب می افتد اما به اندازه عمری خوشبخت خواهد بود نگران نباش Wink به همین سادگی ! البته میدانم خیلی هم ساده نیست اما این ذهن چه خوشبختی های که برای ما نمی سازد..امتحان کن رفیق Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-07-29 ساعت 17:15)gifa نوشته:  يكي به من جواب بده من اروم شم:ما مجبوريم تو دو مرحله بريم اونور اخه من با يك بچه كلاس اولي چه طوري ميتونم يكي دوماه از مدرسه دورش كنم بعد دوباره هلك هلك يا حلك حلك برگردم بگم ببخشيد من امريكا بودم (البته با پز)اخه. مگه ميشه همينجوري كه برنده شديم هيچكس چشم ديدنمونو نداره واي به اون روزي كه ...............خدايا خودت يك راهي پيش پاي ما بذار ببخشيد فقط درددل بود چون ماها تو اين جمع تنها كسايي هستيم كه نه بهم حسودي ميكنيم و از ته دل دوست داريم هممون كلير بشيم

قبل شهریور کلیر میشی به امید خدا
به فکر کیف و کفش بچه ها باشSmile
(2013-07-29 ساعت 17:16)gole shabbo نوشته:  بچه ها امروز این میل از سفارت اومد من راهنمایی کنید
We have not yet completed the additional administrative processing on your case, however, considering the end of the DV-2013 program (ends on September 30, 2013), we have already begin following up your case. Once it is completed, your case number will be posted on our web page FYI, .

میگه هنوز پروسه کلیر شما تموم نشده
از کلمه additional استفاده کرده
یعنی به پروسه کلیر شدن شما یه چیزی اضافه شده.با توجه به اینکه 30 سپتامبر تموم میشه لاتاری میگه ما داریم روی کیس شما کار میکنیم.
به محض اینکه کامل بشه پروسه خبر میدیم.
عامیانه براتون گفتم.
یه سوال:از شما فرم 9 سوالی یا مدرکی یا چیزی بعد از مصاحبه خواستن؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان