موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
مدیر محترم سایت مهاجر سرا
با سلام و احترام
اینجانب برنده لاتاری 2013 هستم و همچنین من مجردم و در ارگان دولتی کار می کنم . از تاریخ مصاحبه من تقریبا 66 روز میگذره و من هنوز منتظر کلیر شدن هستم . در ضمن من اپریل 2013 مصاحبه شدم .
از حضور جنابعالی سوالی داشتم میخواستم بدانم آیا کیس های شبیه من بوده اند که دختر باشند و مجرد و همچنین در ارگان دولتی کار کنن و کلیر شدنشان اینقدر طول بکشه ؟
یا اینکه جدیدا" روند کلیر شدن ها اینقدر طولانی شده. چون شماره کیس نامبرهایی که با 5000 هزار شروع میشه خیلی کم کلیر شدن .
سوال دومی که دارم میخواستم بدونم به محض اینکه شمارمو تو سایت دیدم چه مدت زمان باید برای گرفتن ویزا به آنکارا بروم . چون من شنیدم به محض دیدن شماره در سایت فقط یک هفته فرصت داریم تا برای گرفتن ویزا به آنکارا بریم.
سوال سومی که دارم اینه که تعداد روزهای هفته بدون شنبه و یکشنبه حساب میشه . چون من شنیدم وقتی آفیسر میگه بعد از 5 هفته دیگه سایت رو چک کنید منظورش اینه که هر هفته رو بدون شنبه و یکشنبه بشماریم و به جلو برویم.
من با این حساب 66 روز را از تاریخ مصاحبه ام گذروندم و اصلا شنبه و یکشنبه ها رو حساب نکردم
آخرین سوالم اینه که من بعد از مصاحبه برای پست CSC ثبت نام کردم آیا اشکالی پیش نمی یاد ؟
منتظر جواب شما هستم . با تشکر از زحمات شما مدیر محترم .
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 17:36)shatsi نوشته: دوستان خوبم که مثل ما نصفه کلیر شدن یعنی همسر کلیر شده(خانم) و نفر دیگه باقی مونده توجه کنن:
امروز خانم بنده تشریف بردن سفارت و ویزا و برگ صورتی و برگ ptt و ایمیلی که سفارت جواب داده بود که ایشون میتونن به تنهایی برای ویزا مراجعه کنن رو دادن به سفارت (البته امروز اون خانم هندی-ایرانیه نبودند مثل اینکه) بعد از خانمی که بجای ایشون بودند سوال کرده بودند که آره من خیلی نگرانم و اگه شوهرم کلیر نشه چیکار کنم ، ایشون هم گفته بودند اکثراً تا 30 سپتامبر کلیر خواهند شد و نگران نباشید.....بعد خانمم پرسیده بود > توجه< الان که من این 2 تا برگ صورتی رو میدم اگه یک وقت شوهرم کلیر شد چیکار کنه و فقط با پاسش بیاد و ایشون یکی از برگه صورتیا را داده بوده و گفته بوده با پاس و این برگ صورتی بیاد ....
البته سوالی هم دارم از بچه هایی که قبلا مثل ما نصفه کلیر شدن و یا کلاً بچه هایی که به چم و خم کار واردن : امروز که خانم من پاسشو داد ، حدود 1 ساعت پیش هم ایشون آپدیت شد و هم من آپدیت شدم، اصولاً من فکر میکنم که باید فقط ایشون آپ می شد چون برای وضعیت من اتفاقی نیافتاده بود اما به هر حال هر 2 به تاریخ 29 جولای آپدیت شدیم ، از دوستان ممنون میشم نظرشون رو بد
ونم در این راب
طه .....
وای من یادم رفت برگه صورتی رو پس بگیرم که وقتی دوباره برم نشون بدم اون خانم هم چیزی نگفت ساعت 2هم یک ایمیل گرفتم که مراحل کاری شوهرم و بچه تموم شده و میتونید ویزاتونو بگیرید ولی همسرتون خیر اگر دست دارید میتونید صبر کنید تا همه با هم بگیرید انگار من خل شدم اینهمه راه اومدم که بایستم منک جواب دادم خیر
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 17:04)ma300me نوشته: (2013-07-29 ساعت 15:40)kian_mousapour نوشته: (2013-07-29 ساعت 13:52)lonelyman نوشته: آقایون ، خانوما بسلامتی و میمنت و مبارکی ما شدیم 110 (روز)حالا اگر کسی از کسی شاکیه ، اگر خبری هست که نباید باشه خلاصه 110 در خدمت شماست
نگران نباش دوست من،
ما هم فردا ميشيم ١١٠ روز ، ايشالله كه زودتر كلير ميشيم ولي يه اميد كوچولو اينكه فردا شهادت حضرت علي هست و اينكه عدد ١١٠ مقدس هست و اسم علي به حروف ابجد ميشه ١١٠.
ايشالله به حق علي كلير بشيم تو اين هفته...
خداياااااااااااااااااااااااااااااا...
ای خداااااااااااااااااااااااااا چی می شه این هفته یه دفعه 110 نفر رو کلیر کنن...
اين شد يه حرف حساب...
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان می دونستید که کیس 2013AS1 هنوز در آنکارا در حالت سماق مکیدن ( به قول دوستان کلیرنس، به قول خودشون Administration Process) است؟
این را گفتم که دوستانی که کیس نامبر 7000 و 8000 و 9000 .... دارن اینقدر بی تابی نکنند.
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 16:18)daad نوشته: (نه بابا چه مشكلي
من خدمتم نيرو انتظامي بودم،
هيچ سابقه كاري دولتي يا متفرقه غير از رستوران داري نداشتم، خانومم كه اصلاً سابقه كاري نداشت. فقط تنها موردمون ازواج بعد قبولي در لاتري بود كه آفيسر هم چشمك زد و گفت كه مشكلي نيست و موقع صدور ويزا ٢،٣ تا عكس و ايميل در رابطه با گذشتتون بيارين و با ماچ و روبوسي ما رو بدرقه كرد)
یعنی چی خوب فیلم بله بورون میخواد؟ آفیسر خاله زنک شده!
آره بابا
اين آفيسر ما اون خانوم مهربون خوشگله بود
وقتي به ما گفت بعد لاتري با هم ازدواج كردين و ما براش توضيح داديم، لپاش گل انداخت و هي به فارسي ميگفت: آخييييييي، آخييييي، آخي
ديگه روش نشد وگرنه من تو چشاش ميدي م كه هي ميخواد بهمون بگه يه نسخه از فيلم عروسي رو بهش يا گاري بديم،
آرهههههه، روش نشد....
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 17:47)SK89 نوشته: (2013-07-29 ساعت 17:36)shatsi نوشته: دوستان خوبم که مثل ما نصفه کلیر شدن یعنی همسر کلیر شده(خانم) و نفر دیگه باقی مونده توجه کنن:
امروز خانم بنده تشریف بردن سفارت و ویزا و برگ صورتی و برگ ptt و ایمیلی که سفارت جواب داده بود که ایشون میتونن به تنهایی برای ویزا مراجعه کنن رو دادن به سفارت (البته امروز اون خانم هندی-ایرانیه نبودند مثل اینکه) بعد از خانمی که بجای ایشون بودند سوال کرده بودند که آره من خیلی نگرانم و اگه شوهرم کلیر نشه چیکار کنم ، ایشون هم گفته بودند اکثراً تا 30 سپتامبر کلیر خواهند شد و نگران نباشید.....بعد خانمم پرسیده بود > توجه< الان که من این 2 تا برگ صورتی رو میدم اگه یک وقت شوهرم کلیر شد چیکار کنه و فقط با پاسش بیاد و ایشون یکی از برگه صورتیا را داده بوده و گفته بوده با پاس و این برگ صورتی بیاد ....
البته سوالی هم دارم از بچه هایی که قبلا مثل ما نصفه کلیر شدن و یا کلاً بچه هایی که به چم و خم کار واردن : امروز که خانم من پاسشو داد ، حدود 1 ساعت پیش هم ایشون آپدیت شد و هم من آپدیت شدم، اصولاً من فکر میکنم که باید فقط ایشون آپ می شد چون برای وضعیت من اتفاقی نیافتاده بود اما به هر حال هر 2 به تاریخ 29 جولای آپدیت شدیم ، از دوستان ممنون میشم نظرشون رو بد
ونم در این راب
طه .....
وای من یادم رفت برگه صورتی رو پس بگیرم که وقتی دوباره برم نشون بدم اون خانم هم چیزی نگفت ساعت 2هم یک ایمیل گرفتم که مراحل کاری شوهرم و بچه تموم شده و میتونید ویزاتونو بگیرید ولی همسرتون خیر اگر دست دارید میتونید صبر کنید تا همه با هم بگیرید انگار من خل شدم اینهمه راه اومدم که بایستم منک جواب دادم خیر
همسر بنده نیز امروز پاس خودشون و بچه ها رو تحویل سفارت دادن و برگ صورتی رو هم پس نگرفتن و البته آپدیت هم نشدن و ایمیل هم نگرفتن
همه چی با هم میخونه
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013