کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان گلم. من برگشتم به ایران. با 3 تا ویزا. امیدوارم همتون هرچه زودتر به این مرخله از کارتون برسین که حتما میرسین. من به محض برگشتنم از امروز صبح درگیر بلیط و تخلیه خونه و تسویه حسابهای باقی مونده کاری و این داستانها شدم و فهمیدم خیلی دیر عمل کردم و این تردید و دو دلی که آیا کلیر میشیم یا نه باعث عقب افتادن به اندازه چند پله و ضرر چند میلیونی در تهیه بلیط شد.
دوستان پرسیده بودن که کسانی که در ایام حضور من در آنکارا یکضرب گرفتن چه سوابقی داشتن. در پاسخشون باید عرض کنم دو تا خانم تنهای حدود 50 سال بودن و 2 تا زوج جوون و یک خانواده 4 نفره که پدر خانواده حدودا 40 ساله به نظر میومد.
من در فاصله ای که منتظر مجید (پسر ریشوهه که فارسی بلده) بودم که خبر از داخل برام بیاره اینها میومدن بیرون و خوشحال و خندون و در حال فندق و پسته شکستن . من هم با اینکه آدم فضولی نیستم ولی محض اطلاع رسانی به دوستانم ازشون میپرسیدم یکضرب شدین یا کلیر خوردین که برگه سفیدشون گویای همه چیز بود.
کیسهای اف1 که رد شده بودن 6 تا شدن که یکیشون توی هتل ما بود و ظاهرا هم برا لاتاری اسم نوشته بود هم ویزای اف1 درخواست داده بود که یکضرب مردود شد!
همه دوستان کلیر میشن تا نفر آخر. بدون تعارف و دلگرمی بیخود عرض میکنم. شما اگر شرایط من رو بدونین حتما فکر میکنین کلیر شدن من باید بیش از 200 روز طول میکشید. اونهایی هم که کلیرشون طول کشیده مطمئن باشن یا به دلیل تشابه اسمی این زمان طولانی شده یا سطح بررسی درخواستی آفیسر بالا بوده و تعداد چکینگ بیشتری باید صورت میگرفته.
از الان برین دنبال بلیطتون و بگیرین چون اگر تا قبل مهر بخواین برین اصلا گیر نمیاد ( با قیمت بالا باید بگیرین) . وسایلتون رو هم جمع کنین کم کم.
امروز پیام62 مدیکالشو گرفته و فردا مصاحبه داره و میتونه اخبار جدیدی رو بیاره برامون.
من که از اینجا به تاپیک اولین سفر رفتم ولی تا لحظه آخر همراه دوستانی که تازه تر از گلهای شب بو و بهتر از آب روان هستن ام و از ته دل برای همتون دعا میکنم.
(2013-07-29 ساعت 19:12)hushmandco نوشته:  دوستان گلم. من برگشتم به ایران. با 3 تا ویزا. امیدوارم همتون هرچه زودتر به این مرخله از کارتون برسین که حتما میرسین. من به محض برگشتنم از امروز صبح درگیر بلیط و تخلیه خونه و تسویه حسابهای باقی مونده کاری و این داستانها شدم و فهمیدم خیلی دیر عمل کردم و این تردید و دو دلی که آیا کلیر میشیم یا نه باعث عقب افتادن به اندازه چند پله و ضرر چند میلیونی در تهیه بلیط شد.
دوستان پرسیده بودن که کسانی که در ایام حضور من در آنکارا یکضرب گرفتن چه سوابقی داشتن. در پاسخشون باید عرض کنم دو تا خانم تنهای حدود 50 سال بودن و 2 تا زوج جوون و یک خانواده 4 نفره که پدر خانواده حدودا 40 ساله به نظر میومد.
من در فاصله ای که منتظر مجید (پسر ریشوهه که فارسی بلده) بودم که خبر از داخل برام بیاره اینها میومدن بیرون و خوشحال و خندون و در حال فندق و پسته شکستن . من هم با اینکه آدم فضولی نیستم ولی محض اطلاع رسانی به دوستانم ازشون میپرسیدم یکضرب شدین یا کلیر خوردین که برگه سفیدشون گویای همه چیز بود.
کیسهای اف1 که رد شده بودن 6 تا شدن که یکیشون توی هتل ما بود و ظاهرا هم برا لاتاری اسم نوشته بود هم ویزای اف1 درخواست داده بود که یکضرب مردود شد!
همه دوستان کلیر میشن تا نفر آخر. بدون تعارف و دلگرمی بیخود عرض میکنم. شما اگر شرایط من رو بدونین حتما فکر میکنین کلیر شدن من باید بیش از 200 روز طول میکشید. اونهایی هم که کلیرشون طول کشیده مطمئن باشن یا به دلیل تشابه اسمی این زمان طولانی شده یا سطح بررسی درخواستی آفیسر بالا بوده و تعداد چکینگ بیشتری باید صورت میگرفته.
از الان برین دنبال بلیطتون و بگیرین چون اگر تا قبل مهر بخواین برین اصلا گیر نمیاد ( با قیمت بالا باید بگیرین) . وسایلتون رو هم جمع کنین کم کم.
امروز پیام62 مدیکالشو گرفته و فردا مصاحبه داره و میتونه اخبار جدیدی رو بیاره برامون.
من که از اینجا به تاپیک اولین سفر رفتم ولی تا لحظه آخر همراه دوستانی که تازه تر از گلهای شب بو و بهتر از آب روان هستن ام و از ته دل برای همتون دعا میکنم.
تبريك اميدوارم هميشه شاد باشيد ولبتون خندان من واقعا براتون خوشحالم بازم تبريك
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، dove ، ari_kiana ، shani89 ، پدی ، lonelyman ، sce ، amairmonre ، negar_karimi6 ، bigharar ، mhb161 ، daad ، Alirezaa2013 ، ojee ، hushmandco ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 19:12)hushmandco نوشته:  دوستان گلم. من برگشتم به ایران. با 3 تا ویزا. امیدوارم همتون هرچه زودتر به این مرخله از کارتون برسین که حتما میرسین. من به محض برگشتنم از امروز صبح درگیر بلیط و تخلیه خونه و تسویه حسابهای باقی مونده کاری و این داستانها شدم و فهمیدم خیلی دیر عمل کردم و این تردید و دو دلی که آیا کلیر میشیم یا نه باعث عقب افتادن به اندازه چند پله و ضرر چند میلیونی در تهیه بلیط شد.

مبارک باشه دوست عزیز امیدوارم شادی و انرژی مثبتی که اینجا آوردید باعث کلیر شدن زود بچه ها و یک ضرب گرفتن تمام مصاحبه شونده های لحظه آخری بشه .
هوراااااااااااااااااااااااااااا
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
(2013-07-29 ساعت 19:32)اریوبرزن نوشته:  سلام دوستان عزیز من یه سوال مهم دارم اگه کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه ما که تو لاتاری 2013 برنده شدیم اگه تو لاتاری 2014 هم شرکت کرده باشیم مشکلی پیش میاد

نه مشكلي پيش نمياد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-29 ساعت 19:38)اریوبرزن نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 19:33)گل نهال نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 19:32)اریوبرزن نوشته:  سلام دوستان عزیز من یه سوال مهم دارم اگه کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه ما که تو لاتاری 2013 برنده شدیم اگه تو لاتاری 2014 هم شرکت کرده باشیم مشکلی پیش میاد

نه مشكلي پيش نمياد
پس چرا هوشمند عزیز میگه بعضی ها بخاطر اینکه هم ویزای F1 درخواست کرده بودند وهم ویزای لاتاری رد شدند
چون اينا كارشون با هم مغايرت داره، ويزاي دانشجويي ميخوان واسه ٣-٤ سال، از اونورم لاتاري ثبت نام ميكنن واسه مهاجرت
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-29 ساعت 19:40)گل نهال نوشته:  

نه مشكلي پيش نمياد
پس چرا هوشمند عزیز میگه بعضی ها بخاطر اینکه هم ویزای F1 درخواست کرده بودند وهم ویزای لاتاری رد شدند
چون اينا كارشون با هم مغايرت داره، ويزاي دانشجويي ميخوان واسه ٣-٤ سال، از اونورم لاتاري ثبت نام ميكنن واسه مهاجرت
گل نهال عزیز یعنی به ما نمیگن آخه مرد حسابی تو که برنده شدی چرا دوباره رفتی تو2014 شرکت کردی

درود و عرض ادب
دوستان توی سیس برای بعضی از کیس ها زده ready
این یعنی چی؟یعنی برای مصاحبه نرفتن؟آخه تاریخ بعضی یاشون مال 4 ماه یا 5 ماه پیشه؟
داستان اینا چیه؟کسی میدونه؟
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: sce ، shani89 ، daad ، morvarid1364 ، پرستوی مهاجر ، zohre02
بچه هااااااااااا....یافتـــــــــــــم...یافتـــــــــــم...بخشید اگه یهو لخت و عور اومدم این وسط اما....یافتـــــــــــم!!! اینکه چرا جدیداً روال کار کلیرنس اینقدر کند شده...ظاهراً استارت ماشین "لاتاری 2013" خراب شده ، برادران آفیسر دارن هُل اش میدن...تا حالا دو سه تا ریپ زده اما یهو روشن میشه میره پی کارشCoolفقط محکم بشینید این ریپ آخر هم بگذره!هوراااااااااااBig GrinWink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

نه مشكلي پيش نمياد

با احترام باید بگم حداقل چیزی که تو خانواده ی خودم دیدم اینه که ثبت نام لاتاری هیچ تاثیری در رد شدن ویزای دانشجویی نداره! گیر کار چیز دیگه ای بوده!
(2013-07-29 ساعت 20:00)ari_kiana نوشته:  درود و عرض ادب
دوستان توی سیس برای بعضی از کیس ها زده ready
این یعنی چی؟یعنی برای مصاحبه نرفتن؟آخه تاریخ بعضی یاشون مال 4 ماه یا 5 ماه پیشه؟
داستان اینا چیه؟کسی میدونه؟

READY بودن مهم نیست.همسر من تا روز کلیر شدن به همین حالت بود.
به نظر من اونایی که واسشون تا لحظه آخر همچنان READY می مونه نیازی به بکراند چک ندارن.البته این نظر منه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-07-29 ساعت 17:15)gifa نوشته:  يكي به من جواب بده من اروم شم:ما مجبوريم تو دو مرحله بريم اونور اخه من با يك بچه كلاس اولي چه طوري ميتونم يكي دوماه از مدرسه دورش كنم بعد دوباره هلك هلك يا حلك حلك برگردم بگم ببخشيد من امريكا بودم (البته با پز)اخه. مگه ميشه همينجوري كه برنده شديم هيچكس چشم ديدنمونو نداره واي به اون روزي كه ...............خدايا خودت يك راهي پيش پاي ما بذار ببخشيد فقط درددل بود چون ماها تو اين جمع تنها كسايي هستيم كه نه بهم حسودي ميكنيم و از ته دل دوست داريم هممون كلير بشيم

]چراتوی دومرحله ؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shani89 ، daad ، zohre02
(2013-07-29 ساعت 18:42)amjad نوشته:  با سلام
وقتی تو سایت سفارت کیس نامبر آدمو بزنن با ستاره وبگن contact us چجوری باید کانتکت کرد؟
میشه اگر ایمیلی ، متن ایمیلم بگین یا نمیشه؟

دوست عزیز شما کدوم سفارت هستین ؟
تو سایت سفارت و در قسمت مهاجرتی بخش تماس با ما موجوده که بسته به وضعیت سوال و کیس شما می تونین ازشون استعلام کنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: amairmonre ، babak_1363 ، shani89 ، daad ، morvarid1364 ، amjad
(2013-07-29 ساعت 19:42)اریوبرزن نوشته:  

نه مشكلي پيش نمياد
گل نهال عزیز یعنی به ما نمیگن آخه مرد حسابی تو که برنده شدی چرا دوباره رفتی تو2014 شرکت کردی

نه عزیزبه عکس میگندآفرین به تو که ازدرمیکنیمت بیرون ازپنجره میای تو یامیگن افرین که کارازمحکم کاری عیب نمیکنه رویادمامیاری ( ببخشیدبه جای گل نهال خانم جواب دادمااااااااااااااااااااااااااا
(2013-07-29 ساعت 21:02)amjad نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 18:42)amjad نوشته:  با سلام
وقتی تو سایت سفارت کیس نامبر آدمو بزنن با ستاره وبگن contact us چجوری باید کانتکت کرد؟
اگر ایمیلی ، میشه متن ایمیلم بگین آدرس ایمیلم بگین یا نمیشه؟
خوب اگه نمیشه نگین اشکالی نداره ،ما هم خدائی داریم. نفرینتون میکنم از این تالار برین تالار اولین سفر برا فعال سازی گرین کارت.حالا خود دانید.

از اینجا.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mrbonbon ، babak_1363 ، lonelyman ، shani89 ، negar_karimi6 ، roeentan ، daad ، morvarid1364 ، amjad
اریو برزن جان عزیز سلام
دادا تا زمانی که شما گرین کارتی برتون صادر نشده باشه، شما میتونی در لاتاری شرکت کنین...
پارسال از خود کی سی سی پرسیدم و اونا هم همینو گفتن
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان