کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ای وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااجونم

بچه ها منتظرن ... بچه ها منتظرن ... بچه ها منتظرن
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-30 ساعت 18:08)kɪŋ نوشته:  یعنی امشب ایروان یک نفر رو اعلام میکنه؟ یا چند نفر؟ یا خیلی؟!
اصلا اعلام میکنه؟ شاید تا حدودای ۸ شب. مثل هفته پیش. شاید...

سلام به همه ی دوستان

ایروان هم شورش رو دراورده با این یکی یکی اعلام کردن. هی می گیم این هفته، بازم اون هفته خبری نیست Big Grin
انشاا... که این هفته خبری باشه Rolleyes

بالاخره خوندن صفحات تاپیک رو تمام کردم. هی می خوندم هی 10صفحه باقی مونده بود. دوباره می خوندم بازم 10 صفحه باقی مونده بود. خدا رو شکر هنوز سر 1258 مونده، همگی خسته نباشیدBig Grin Big Grin

(2013-07-30 ساعت 18:38)dela نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 18:08)kɪŋ نوشته:  یعنی امشب ایروان یک نفر رو اعلام میکنه؟ یا چند نفر؟ یا خیلی؟!

سلام به همه ی دوستان

ایروان هم شورش رو دراورده با این یکی یکی اعلام کردن. هی می گیم این هفته، بازم اون هفته خبری نیست Big Grin

بالاخره خوندن صفحات تاپیک رو تمام کردم. هی می خوندم هی 10صفحه باقی مونده بود. دوباره می خوندم بازم 10 صفحه باقی مونده بود. خدا رو شکر هنوز سر 1258 مونده، همگی خسته نباشیدBig Grin Big Grin

ای وای کی شد 1256 Sad Sad

سلام به همه ی دوستان

سلام به همه ی دوستان

بالاخره خوندن صفحات تاپیک رو تمام کردم. هی می خوندم هی 10صفحه باقی مونده بود. دوباره می خوندم بازم 10 صفحه باقی مونده بود. خدا رو شکر هنوز سر 1258 مونده، همگی خسته نباشیدBig Grin

ای وای کی شد 1256 Sad :

این هم از خستگی زیادیه، همش اشتباه Sad 1285 - 1286 Rolleyes
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، shatsi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi ، lonelyman ، sce ، zohre02 ، daad
از من مدیکال مجدد خواستند , آیا بعد از درخواست مدیکال مجدد ویزا صادر می شود ؟
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، daad ، Mehrdadordi ، b_argi ، sce ، zohre02
(2013-07-30 ساعت 19:00)marco250 نوشته:  از من مدیکال مجدد خواستند , آیا بعد از درخواست مدیکال مجدد ویزا صادر می شود ؟
با سلام
دوست عزیز شما اول مقداری از شرح حال کیست بگو حدود کیس نامبر و کی وکجا مصاحبه بودی تا دوستان بتوانند بهتر شما را راهنمائی کنند
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، ma300me ، Mehrdadordi ، b_argi ، رجبعلی ، lonelyman ، sce ، اریوبرزن ، joody ، daad
(2013-07-30 ساعت 15:45)گل نهال نوشته:  امروز داشتم با دقت منتظرسراي آنكارا و ايروان رو بررسي ميكردم، يه نكته اي واسم جالب بود، گفتم اينجا مطرح كنم كه همه متوجه هماهنگ بودن اين دو سفارت با هم بشيد:
سفارت آنكارا و ايروان مصاحبه هاي بعد از ٢ مي تاكنون را هنوز كلير نكرده اند، سفارت آنكارا ٣كيس بتاريخ ٢ مي و سفارت ايروان هم ٢ كيس بتاريخ ٢ مي كلير كرده اند و ديگر هيچ. پس ميتونيم نتيجه بگيريم كه طبق يه قاعده هماهنگ با هم اين دو سفارت بهشون دستور داده شده كه كيسهاي ٢ مي را كلير كنند و بعد از اونها رو نه.
يعني سفارتها فعلاً دارن كيسهاي قديمي رو كلير ميكنن و از ٢ مي به بعد رو گذاشتن واسه ماه ديگه

گل نهال عزيز ما هفته دوم مي مصاحبه شديم و امروز ما بدون همسرم ايشيو شديم ولي همسرگرام همچنان ادمين مونده
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
دوستان منتظر سلام، خسته نباشید.

با توجه به نزدیک شدن به ۳۰ سپتامبر تب انتظار بالا می ره که کاملا طبیعی هست.

خواهشی که از دوستان دارم اینه که تفکرات منفی رو از خودشون دور کنند یا لاقل پیش خودشون نگه دارند. من حدود یک ماه به دلیل وضعیت نه چندان خوبی که داشتم میومدم تو تاپیک پست دوستان رو می خوندم و می رفتم ولی خودم پستی نمی ذاشتم که نکنه به دلیلی بعضی ها رو ناراحت یا ناامید کنم. انسان ناامید انسان مرده است.

لطفا خواهش این برادر کوچکترتون رو گوش کنید و از گذاشتن پستهایی که ممکنه باعث ناراحتی و یا ناامیدی دوستان منتظر بشه خودداری کنید.

از همتون متشکرم و امیدوارم به زودی این سایت به رنگین کمانی از هوراهای رنگارنگ شما تبدیل بشه.

شاد و پیروز باشید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-07-30 ساعت 16:10)ali 2013 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 15:20)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 15:05)ali 2013 نوشته:  سلام دوستان، من تازگی ها با مهاجرسرا آشنا شدم. متاسفانه بعد از 11 ماه متوجه قبولیم شدم و با داشتن کیس 3رقمی هفته دوم جولای تو ابوظبی مصاحبه داشتم و کارت آبی گرفتم البته طبیعی بود چون کارمند دولت هستم و سربازی هم رفتم اما نمی دونم چرا به خانمم که هیچ موردی نداشت ویزا ندادند. بنظر شما چرا؟ به خاط این نیست که چون احتمال دادن من تا آخر سپتامبر کلیر نمیشم پس به خانمم هم ویزا ندادند؟
دوست عزیز اولا اینکه خدا براتون خواسته که بعد از این مدت متوجه شدین پس امیدوار باشین کسانی هستند که تازه توی سپتامبر می خوان برن مصاحبه اصلا نگران نباش .
دو حالت داره یا شما خودت برنده اصلی هستی
یا شما به نظر خودتون ایشون موردی ندارن ممکنه از نظر اونها احتیاج به چک بوده دلیل کلیرنس خوردن که تنها سربازی یا کار دولتی نیست چیزهایی است که اونا خودشون می دونن .
به هر صورت انشالله هر چه زودتر کلیر شین اگر هم دوست داری مثل بقیه دوستان مشخصاتتو (کیس نامبر بدونه دو شماره آخر - تعداد نفرات - تاریخ
مصاحبه و مکان مصاحبتو برای( KIN) امیر مهاجرسابق ایمیل کن تا توی منتظرسرا واردتون کنن . موفق باشین Smile
از جوابتون ممنونم و خوشحالم که این همه دوست اینجا پیدا کردم درضمن دوست عزیز من ایمیل امیر مهاجرو ندارم. راستی یک سوال دیگه هم می خواستم بپرسم البته ببخشید انقدر سوال می کنم آخه من تازه واردم! روز مصاحبه گواهی شغلی هم با خودم برده بودم اما اونو ازم نخواستن و منم چیزی نگفتم اما فقط پرسید که شغلت دولتیه؟ بنظر شما احتمالش هست که پس از مدتی بگن مدارک شغلیتو بفرست؟ اگه اینجوری باشه به ایمیل شخصی خبر میدن یا سایت سفارت؟ بهتر نیست برای جلوگیری از اتلاف وقت پیشاپیش مدارکو براشون بفرستم؟

ازماهم نخواست فکرکنم برای کسانی که تحصیلات زیرلیسانس دارن بخوان اگرنیازبودکه همون موقع بهتون میگفتن مگردیونه ان که بگندنمیخوایم بعدباایمیل خصوصی بگندبیارید؟ فکرتونونگران این مسئله نکنید حالاضررکه نکردید ترجمه اشوداشته باشیدانشالا شایدامریکابدردتون خورد
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، زری وحدتی ، b_argi ، sce ، SHABAH51 ، joody ، zohre02 ، پرستوی مهاجر ، daad

اقا امیر اسمم مثل اینکه از منتظر سرادحذف شده البته فکر کنم به خاطر اینه که یبار کلیر شدم ولی ویزا ندادن یبار دیگه باید منتظر باشم
مصاحبم 19 فبریه
کلیر شدن بار اول 28 اوریل
کلیر دوم ؟؟؟؟؟؟
(2013-07-30 ساعت 19:34)mrr777 نوشته:  دوستان منتظر سلام، خسته نباشید.

با توجه به نزدیک شدن به ۳۰ سپتامبر تب انتظار بالا می ره که کاملا طبیعی هست.

خواهشی که از دوستان دارم اینه که تفکرات منفی رو از خودشون دور کنند یا لاقل پیش خودشون نگه دارند. من حدود یک ماه به دلیل وضعیت نه چندان خوبی که داشتم میومدم تو تاپیک پست دوستان رو می خوندم و می رفتم ولی خودم پستی نمی ذاشتم که نکنه به دلیلی بعضی ها رو ناراحت یا ناامید کنم. انسان ناامید انسان مرده است.

لطفا خواهش این برادر کوچکترتون رو گوش کنید و از گذاشتن پستهایی که ممکنه باعث ناراحتی و یا ناامیدی دوستان منتظر بشه خودداری کنید.

از همتون متشکرم و امیدوارم به زودی این سایت به رنگین کمانی از هوراهای رنگارنگ شما تبدیل بشه.

شاد و پیروز باشید.

محمــــد عزیز این پست ات را باید با آب طلا نوشت و قاب کرد به ویژه آنجایی که نوشتی:انسان ناامید انسان مرده است Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-07-30 ساعت 19:46)mohammad.behrouzi نوشته:  

اقا امیر اسمم مثل اینکه از منتظر سرادحذف شده البته فکر کنم به خاطر اینه که یبار کلیر شدم ولی ویزا ندادن یبار دیگه باید منتظر باشم
مصاحبم 19 فبریه
کلیر دوم ؟؟؟؟؟؟
با سلام محمد جان خوشحالم از اینکه یه بار دیگه اینجا شما را میبینم و امیدوارم که هر چه زودتر کلیر بشی چون دقیقا میدانم چه حالی داری که یکبار کلیر بشی و بعد دست خالی برگردی البته اقا مهدی و مریم خانوم با من همسفر بودن و بخدا کلی یادت کردیم امیدوارم همیشه موفق باشی
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، babak_1363 ، shatsi ، Alirezaa2013 ، b_argi ، payam62 ، sce ، s.s.h ، drmrs ، پرستوی مهاجر ، daad
(2013-07-30 ساعت 19:52)b@b@k نوشته:  

مصاحبم 19 فبریه
کلیر دوم ؟؟؟؟؟؟
با سلام محمد جان خوشحالم از اینکه یه بار دیگه اینجا شما را میبینم و امیدوارم که هر چه زودتر کلیر بشی چون دقیقا میدانم چه حالی داری که یکبار کلیر بشی و بعد دست خالی برگردی البته اقا مهدی و مریم خانوم با من همسفر بودن و بخدا کلی یادت کردیم امیدوارم همیشه موفق باشی
سلام بابک جان البته سعادت اشنایی با شما رو نداشتم ولی ممنونم که احساس همدردی می کنی خیلی حالت سختیه که من و مریم خانم و اقا مهدی تجربه کردیم خدارو شکر کاره اقا مهدی و همسرشون درست شد ولی همچنان من در انتظارم و نزدیک 180 روز شدن
ولی ممنونم از دلگرمیت بابک جان

مصاحبم 19 فبریه
کلیر دوم ؟؟؟؟؟؟
سلام بابک جان البته سعادت اشنایی با شما رو نداشتم ولی ممنونم که احساس همدردی می کنی خیلی حالت سختیه که من و مریم خانم و اقا مهدی تجربه کردیم خدارو شکر کاره اقا مهدی و همسرشون درست شد ولی همچنان من در انتظارم و نزدیک 180 روز شدن
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، b@b@k ، Alirezaa2013 ، b_argi ، sce ، s.s.h ، joody ، daad

مصاحبم 19 فبریه
کلیر دوم ؟؟؟؟؟؟
سلام محمد جان خوبی رفیق؟ بابا کجایی تو؟ من و تو مثل همیم..منو تنها نذار Big Grin آخرین آپدیتت کی بوده؟ Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shatsi ، Alirezaa2013 ، daad ، alirezass ، b_argi ، sce ، s.s.h ، ikamaly ، آنی
(2013-07-30 ساعت 20:00)mohammad.behrouzi نوشته:  

مصاحبم 19 فبریه
کلیر دوم ؟؟؟؟؟؟

مصاحبم 19 فبریه
کلیر دوم ؟؟؟؟؟؟
ایول اقا محمد من بابک همسر مریم هستم که همان زمانی شما پاسپورت ها را بدون ویزا داده بودند ماهم از مصاحبه برگشته بودیم و شما جلوی هتل ناراحت نشسته بودید من مدام به شما میگفتم سیگار نکش درست میشه و برگشت به تهران هم باهم بودیم امیوارم که یادت بیاد اره من هم موقع کلیر با اقا مهدی و همسرشان دوباره همسفر شدیم همنجا من سراغ شما را گرفتم که کفتن متاسفانه هنوز دوباره کلیر نشده
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، daad ، lonelyman ، morvarid1364 ، sce ، shatsi ، joody ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Alirezaa2013
(2013-07-30 ساعت 20:01)babak_1363 نوشته:  

مصاحبم 19 فبریه
کلیر دوم ؟؟؟؟؟؟
سلام محمد جان خوبی رفیق؟ بابا کجایی تو؟ من و تو مثل همیم..منو تنها نذار Big Grin آخرین آپدیتت کی بوده؟ Smile
سلام داداش
خیلی حال بدیه 2بار کلیر بشی
اخریش برای 1جولای اونم با میل بوده
یه چند روز دیگه 6 ماه تموم میشه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، daad ، پدی ، lonelyman ، sce ، SHABAH51 ، shatsi ، joody ، negar_karimi6 ، zohre02 ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان