کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-30 ساعت 16:10)ali 2013 نوشته:  من ایمیل امیر مهاجرو ندارم.

من اینجام. Smile
Big Grin 
راست میگه... امیر اینجاس .... همین بالا!!! Big Grin
(2013-07-30 ساعت 16:14)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 16:10)ali 2013 نوشته:  من ایمیل امیر مهاجرو ندارم.

من اینجام. Smile

سلام از آشنایی با شما خوشحالم. مشخصات من از این قراره:
کیس 2013AS6XX, مصاحبه 9 جولای ابوظبی, 2 نفر, کلیرنس با کارت آبی
امیدوارم اطلاعات کافی باشه!
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
به نظر من لازمه همه طبق قوانین فروم حق اینو داشته باشن که نظراتشونو بگن و نباید با پست ها شخصی برخورد بشه.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

دوست عزیز اگر به حذف پست خودتون معترضین، در اون مورد اعتراض کنین اما زیر سوال بردن پستهای بقیه دوستان که به هر دلیلی با علایق شخصی شما همخونی نداره ، درست نیست!
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

سلام دوستان ایا امکان داره کسی به خاطر کلیرنس خوردن زمان را ازدست بده منظورم اینه که اخر سپتامبر بشه و جوابش نیادو ویزا واسش صادر نشه؟

(2013-07-30 ساعت 16:33)reza16 نوشته:  سلام دوستان ایا امکان داره کسی به خاطر کلیرنس خوردن زمان را ازدست بده منظورم اینه که اخر سپتامبر بشه و جوابش نیادو ویزا واسش صادر نشه؟
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، ari_kiana ، babak_1363 ، setareh2013 ، morvarid1364 ، b_argi ، daad
رفقا در حد چند کلمه میخوام وقتتون رو بگیرم.
همه میدونیم که دوران انتظار سختی رو داریم میگذرونیم و همه‌همون زیر فشار زیادی هستیم که گاهی ورای تحملمون هست و یک جورهایی باعث شده به هر چیزی متوصل بشیم که تحمل شرایط رو برای خودمون ممکن کنیم.
در شرایط سخت هر قومی و شخصی یک کاری میکنه.
یکی دعا و نیایش میکنه.
یکی تمرکز میکنه و انرژی مثبت میفرسته و جذب میکنه.
یکی رو به خدای خودش میاره.
یکی به مقدساتش پناه میبره.
یکی به فال قهوه و ... رو میاره.
یکی به دنبال منطق و استدلال و آمار و چون و چرای شرایطه.
یکی به خودش و دیگران تلقین میکنه که همه چیز خوبه و خبرهای خوبی در راهه.
مهم نیست کی چه عقیده‌ای داره. یا اصلا راهی که در پیش گرفته نتیجه میده یا نه!
مهم اینه که یاد بگیریم با آدمهایی که هدفشون مشترکه ولی راهشون متفاوته در صلح و آرامش همزیستی کنیم.
ما قراره بریم آمریکا و بین نژادها و اقوام و ادیان و مذاهب مختلف زندگی کنیم. کار کنیم. نفس بکشیم.
قوانین منطبق بر حقوق انسانی به ما اجازه نمیده اگر با عقیده‌ای مخالفیم توهین کنیم.
ما فقط میتونیم عقیده خودمون رو دنبال کنیم و اگر هم نظری در مورد عقیده‌ای داریم در دنیای واقعی محترمانه نقد کنیم.
اما اینجا جای نقد عقاید آدمها نیست. اینجا فقط بهتره چیزی که باعث دلسردی و منحرف شدن از هدف مشترک ما میشه رو جلوشو بگیریم.
پس خواهش میکنم بیایید فقط به گذران مسالمت آمیز این انتظار بیندیشیم و از ایجاد تنش از سویی و تبلور نومیدی از سوی دیگر خودداری کنیم.
نه بیقرار جانSad
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، ari_kiana ، babak_1363 ، b_argi ، Mehrdadordi ، daad
(2013-07-30 ساعت 15:45)گل نهال نوشته:  امروز داشتم با دقت منتظرسراي آنكارا و ايروان رو بررسي ميكردم، يه نكته اي واسم جالب بود، گفتم اينجا مطرح كنم كه همه متوجه هماهنگ بودن اين دو سفارت با هم بشيد:
سفارت آنكارا و ايروان مصاحبه هاي بعد از ٢ مي تاكنون را هنوز كلير نكرده اند، سفارت آنكارا ٣كيس بتاريخ ٢ مي و سفارت ايروان هم ٢ كيس بتاريخ ٢ مي كلير كرده اند و ديگر هيچ. پس ميتونيم نتيجه بگيريم كه طبق يه قاعده هماهنگ با هم اين دو سفارت بهشون دستور داده شده كه كيسهاي ٢ مي را كلير كنند و بعد از اونها رو نه.
يعني سفارتها فعلاً دارن كيسهاي قديمي رو كلير ميكنن و از ٢ مي به بعد رو گذاشتن واسه ماه ديگه

سلام گل نهال عزیز, من تو لیست منتظرسرا نیستم. لطفا من را هم جز لیست وارد کن.منتظر از 13 جون 2013

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

سلام بر همگی
از دوستان عزیز کسی تو این هفته که دو روزش گذشته کلیر شده خصوصا بچه های ابوظبی خبری هست؟
(2013-07-30 ساعت 16:46)Rira2013 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 15:45)گل نهال نوشته:  امروز داشتم با دقت منتظرسراي آنكارا و ايروان رو بررسي ميكردم، يه نكته اي واسم جالب بود، گفتم اينجا مطرح كنم كه همه متوجه هماهنگ بودن اين دو سفارت با هم بشيد:
سفارت آنكارا و ايروان مصاحبه هاي بعد از ٢ مي تاكنون را هنوز كلير نكرده اند، سفارت آنكارا ٣كيس بتاريخ ٢ مي و سفارت ايروان هم ٢ كيس بتاريخ ٢ مي كلير كرده اند و ديگر هيچ. پس ميتونيم نتيجه بگيريم كه طبق يه قاعده هماهنگ با هم اين دو سفارت بهشون دستور داده شده كه كيسهاي ٢ مي را كلير كنند و بعد از اونها رو نه.
يعني سفارتها فعلاً دارن كيسهاي قديمي رو كلير ميكنن و از ٢ مي به بعد رو گذاشتن واسه ماه ديگه

سلام گل نهال عزیز, من تو لیست منتظرسرا نیستم. لطفا من را هم جز لیست وارد کن.منتظر از 13 جون 2013

ادرس لیست منتظر سرای آنکارا چیه?
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، babak_1363 ، b_argi ، daad
(2013-07-30 ساعت 16:53)هنردوست نوشته:  سلام بر همگی
از دوستان عزیز کسی تو این هفته که دو روزش گذشته کلیر شده خصوصا بچه های ابوظبی خبری هست؟

خیرSad
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، babak_1363 ، morvarid1364 ، b_argi ، daad
(2013-07-30 ساعت 16:53)reza16 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 16:46)Rira2013 نوشته:  سلام گل نهال عزیز, من تو لیست منتظرسرا نیستم. لطفا من را هم جز لیست وارد کن.منتظر از 13 جون 2013

ادرس لیست منتظر سرای آنکارا چیه?
http://afsh.servehttp.com/c/
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، babak_1363 ، b_argi ، roeentan ، payam62 ، daad
(2013-07-30 ساعت 16:45)kɪŋ نوشته:  رفقا در حد چند کلمه میخوام وقتتون رو بگیرم.
همه میدونیم که دوران انتظار سختی رو داریم میگذرونیم و همه‌همون زیر فشار زیادی هستیم که گاهی ورای تحملمون هست و یک جورهایی باعث شده به هر چیزی متوصل بشیم که تحمل شرایط رو برای خودمون ممکن کنیم.
در شرایط سخت هر قومی و شخصی یک کاری میکنه.
یکی دعا و نیایش میکنه.
یکی تمرکز میکنه و انرژی مثبت میفرسته و جذب میکنه.
یکی رو به خدای خودش میاره.
یکی به مقدساتش پناه میبره.
یکی به فال قهوه و ... رو میاره.
یکی به دنبال منطق و استدلال و آمار و چون و چرای شرایطه.
یکی به خودش و دیگران تلقین میکنه که همه چیز خوبه و خبرهای خوبی در راهه.
مهم نیست کی چه عقیده‌ای داره. یا اصلا راهی که در پیش گرفته نتیجه میده یا نه!
مهم اینه که یاد بگیریم با آدمهایی که هدفشون مشترکه ولی راهشون متفاوته در صلح و آرامش همزیستی کنیم.
ما قراره بریم آمریکا و بین نژادها و اقوام و ادیان و مذاهب مختلف زندگی کنیم. کار کنیم. نفس بکشیم.
قوانین منطبق بر حقوق انسانی به ما اجازه نمیده اگر با عقیده‌ای مخالفیم توهین کنیم.
ما فقط میتونیم عقیده خودمون رو دنبال کنیم و اگر هم نظری در مورد عقیده‌ای داریم در دنیای واقعی محترمانه نقد کنیم.
اما اینجا جای نقد عقاید آدمها نیست. اینجا فقط بهتره چیزی که باعث دلسردی و منحرف شدن از هدف مشترک ما میشه رو جلوشو بگیریم.
پس خواهش میکنم بیایید فقط به گذران مسالمت آمیز این انتظار بیندیشیم و از ایجاد تنش از سویی و تبلور نومیدی از سوی دیگر خودداری کنیم.
پس بنده هم نظر خودم رو به شکل یک خواهش از دوستان عزیز بیان می کنم.
خواهشا در نقش مبلغ دینی و مذهبی ظاهر نشیم.
به امید کلیر شدن تمام دوستان منتظر
تقدیم به شما:
[عکس: blue-plus-sign-hi.png]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

حس خوبی نسبت به هفته پیش رو برای 2013 ها دارم Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان