کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-30 ساعت 16:59)love_everlife نوشته:  حس خوبی نسبت هفته پیش رو برای 2013 ها دارم Smile

موافقم به احتمال زیاد این هفته خیلی ها کلیر خواهند شد.Big Grin
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-07-30 ساعت 16:33)reza16 نوشته:  سلام دوستان ایا امکان داره کسی به خاطر کلیرنس خوردن زمان را ازدست بده منظورم اینه که اخر سپتامبر بشه و جوابش نیادو ویزا واسش صادر نشه؟

(2013-07-30 ساعت 16:33)reza16 نوشته:  سلام دوستان ایا امکان داره کسی به خاطر کلیرنس خوردن زمان را ازدست بده منظورم اینه که اخر سپتامبر بشه و جوابش نیادو ویزا واسش صادر نشه؟

دوست عزيز از نظر ممكن بودن بله ممكنه ولي با توجه به تجربه سالهاي گذشته اين اتفاق نمي افته ، نگران نباشين همه كلير خواهيم شدTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-30 ساعت 15:55)SHABAH51 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 11:33)setareh2013 نوشته:  من منفی باف نیستم. من دنبال روشن کردن وضعیت خودم هستم. ولی یه سری دوستان زیادی مثبت باف هستند و فکر می کنند با دعای خیر و به اصطلاح "انرژی مثبت" (انرزی هم مثبت و منفی داره آخه؟!!!) مکانیزم دنیا عوض می شه و پروسه ویزا با امدادهای غیبی به نفع اونا عوض می شه.

الان برای ما مهمه که بدونیم چرا روند صدور ویزا از اواسط می متوقف شده و آیا این برای ایرانی هاست یا همه. با سکوت کردن و حرفش را نزدن واقعیت عوض نمیشه.

وقتی من بچه بودم و نیاز به عینک داشتم پدرم می گفت صحبت ضعیفی چشم و دکتر و عیتک نکن وگرنه چشمت واقعا ضعیف میشه Smile
یعنی پدر من هم مثبت باف بود و همش انرژی مثبت میداد و هورا می کشید.

دوست عزیز رفتار پدر شما را واگذار می کنیم به قضاوت بروبچه های مهاجرسرا...اما وقتی شما این دو تا موضوع را قیاس می کنید و آنها را شبیه هم فرض می کنید راه را به خطا رفته اید! پدر شما برای رهایی از آن وضعیت یک راه حل صد درصدی داشت و آنهم بردن شما به یک متخصص چشم پزشکی بود اما در موردی که همه ما با آن مواجهیم آیا کاری به جز آرامش دادن به همدیگر به کار می آید؟ آیا شما راه حلی برای سر در آوردن از این روال کارهای سفارت و تاخیرات ایجاد شده در ذهن دارید؟؟ اگر اینگونه است من از جانب همه منتظران به شما قول میدهم چنانچه روش تان کارآمد است همگی به آن عمل کنیم بدون کوچکترین حرف و حدیثی!!! اما دوست خوبم خود میدانید که راهی نیست و همان چند راه موجود مثل ایمیل زدن یا پی گیری آپدیت و گاهی تلفن زدن تنها چیزهایی است که در اختیار ماست که البته در بیشتر موارد نه تنها کارآمد نبوده بلکه گاهی تنش زا هم شده است...عزیز من اگر شما تجربه نکرده ای من که احتمالا دو برابر شما عمر کرده ام به کرّات تجربه اش کرده ام. در هر کاری اگر فقط به بخش های منفی فکر کنی حتماً همان بخش ها برایت رخ میدهد و اگر سعی کنی با آرامش مثبت ها را در کنار منفی ها ببینی اتفاقات بهتری را شاهد خواهی بود...این موضوع نه به دین و نه به اعتقادات ربط دارد بلکه به کارکرد پیچیده مغز انسان مربوط است...دوست خوبم در اغلب پست هایت کلافگی و عصبانیت دیده میشود...آرام باش و حتی به این فکر کن که اگر همه ما هم مشمول ویزا نشدیم و در ایران ماندگار شدیم چه راههای دیگری برای کسب خوشبختی داریم...به قول بزرگی:خوشبختی در ذهن شماست نه شرایط و مکانی که در آن زندگی می کنید...شادباشیـــــــــــد Smile

دوست عزیز،
اولاً: از صمیم قلب امیدوارم تمام منتظران این تاپیک هرچه زودتر کلیر بشن. واقعاً دلیلی به جز این نگزانی برای بقیه دوستان، سبب نمی شه با این که بیش از یک ماه و نیم از کلیر شدن خودم می گذره، هر روز به این تاپیک سر بزنم و ببینم بقیه تکلیفشون چی می شه.

دوم: به نظر من این رفتار وزارت امور خارجه امریکا هم بیش از حد لازم سختگیرانه است (چون اسمش روشه: ما ها لاتاری بردیم و معنی لاتاری هم در تمام فرهنگ های لغت معلومه) و هم کاملا غیر قابل قبول چون هیچ اطلاعاتی از روند کلیرشدن و وضعیت پرونده به ما ها به عنوان یک سر ماجرا نمی دن و یه وضعیت یک طرفه به وجود آوردن. این حق ماست که بدونیم پروندمون تو چه مرحله ایه.

سوم: از نظر علم روانشناسی این که اگه به چیزای خوب فکر کنیم برامون پیش می یاد و اگه به چیزای بد فکر کنیم سرمون می یاد، رد شده. مثلاً من اگه هی بشینم فکر کنم الان سقف خونه روی سرم خراب می شه، آیا واقعا سقف خراب می شه؟ همینطور اگه بشینم و به یه صندوق پر از دلار فکر کنم هیچ صندوقی جلوی پام ظاهر نمی شه!
البته واضحه که افکار منفی برای آدم استرس ایجاد می کنه و افکار مثبت آرامش.

چهارم: بدون قصد آزردن دوستان این تاپیک، واقعاً اگه ما صددرصد اطمینان داشتیم که ویزاهامونو می گیریم و این مثل روز برامون روشن بود، دیگه چه دلیلی داشت که شب و روز بیایم تو این تاپیک و نگرانی هامونو مطرح کنیم و به همدیگه دلداری بدیم؟ واقعاً هیچ وقت به این موضوع فکر کردین؟ اگه اینطوری بود که همه مشغول زندگیشون بودن تا یه روز از سفارت خبر برسه که ویزاتون آماده ست.
اتفاقاً خود من بعد از گرفتن برگه آبی از سفارت هیچ نگران نبودم و مطمئن بودم که ویزا رو می گیرم، اما با کمی تأخیر. اما نگرانی ها و اضطراب وحشتناک من درست از زمانی شروع شد که با این تاپیک آشنا شدم و پست هاشو خوندم (یعنی دقیقاً متضاد با هدف این تاپیک که همون دلگرمی دادن باشه). تا پیش از اون من اصلا نه خبر داشتم که کسانی بیش از 6 ماه منتظر کلیرشدن هستن و نه این که اگه 30 سپتامبر برسه و ویزا رو -- به دلیل تأخیر سفارت -- نداده باشن همه چیز تمام می شه و می ره پی کارش.

پنجم: بنابراین به نظرم با افکار و روش های خرافی نمی شه انتظار داشت که روند دریافت ویزا سریع تر بشه. منظورم دعوت به آرامش و مثبت فکر کردن نیست (که اون هم فقط یه التیامه نه دوای درد)، بلکه منظورم به امامزاده دخیل بستن و این چیزاست.

مناسبات سیاسی دنیای امروز ما محصول عواملیه که تاریخ و دلایل خاص خودشو داره و متاسفانه ما ها کاری نمی تونیم در برابرش انجام بدیم. منم می دونم که امورات این دنیا ظالمانه تر از انتظار من و شماست اما فعلاً که فقط مجبوریم تماشا کنیم.
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
خدایــــــــــــــــــا
ALNBجان ابتدا جوابی مفصل برایت نوشتم اما حالا ویرایش شده اش این است: برایت سفری خوب آرزو می کنم و امیدوارم در سرزمین فرصت ها به خواسته هایت برسی Smile ما منتظران هم فکری به حال خود می کنیم ! برو به سلامتWink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-07-30 ساعت 16:06)lonelyman نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 15:40)setareh2013 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:20)dolood نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 11:33)setareh2013 نوشته:  دوستان آیا سایتی مثل منتظرسرا یا مثل "فوروم کلیرنس مهاجرسرا" برای ملیتهای دیگه می شناسید؟
می خوام ببینم آیا روند کلیرنس آنها هم از ماه می دچار تحول شده یا فقط مال ایرانی ها اینجوری شده.

بالاخره یه آدم منفی باف و مضطرب و نگران مثل خودم پیدا کردم. سلام همسان عزیزستاره 2013.

من منفی باف نیستم. من دنبال روشن کردن وضعیت خودم هستم. ولی یه سری دوستان زیادی مثبت باف هستند و فکر می کنند با دعای خیر و به اصطلاح "انرژی مثبت" (انرزی هم مثبت و منفی داره آخه؟!!!) مکانیزم دنیا عوض می شه و پروسه ویزا با امدادهای غیبی به نفع اونا عوض می شه.

الان برای ما مهمه که بدونیم چرا روند صدور ویزا از اواسط می متوقف شده و آیا این برای ایرانی هاست یا همه. با سکوت کردن و حرفش را نزدن واقعیت عوض نمیشه.

وقتی من بچه بودم و نیاز به عینک داشتم پدرم می گفت صحبت ضعیفی چشم و دکتر و عیتک نکن وگرنه چشمت واقعا ضعیف میشه Smile

دوست گرامي كي گفته روند صدور ويزا از اواسط مي متوقف شده ؟ همين الان خيلي از بچه ها مداركشون روبراي صدور ويزا دادن به سفارت و همين چند روز پيش بود كه بعضي از دوستان مثل حامد عزيز ويزاشون رو گرفتن وهمونطور كه گل نهال خانوم هم گفتن خب كيسهاي قديميتر دارن ويزاشون رو ميگيرن و طي روزهاي آينده و بعد از ماه رمضان اين قضيه سرعت بيشتري هم پيدا ميكنه.

بله شده. چون در پستهای قبلی توضیح داده بودم اینجا جمله ام واضح نبود، ببخشید.
در واقع روند ویزا دادن به کسانی که از اواسط می به اینور مصاحبه کردن و شامل AP (به قول خودمون کلیرنس) شدن متوقف شده و هیچکدام از کسانی که یکضرب نگرفتن تا حالا ویزا نگرفتند.
کسانی را که می بینید الان دارن ویزا می گیرن یا قبل از می مصاحبه کردن یا یکضرب بودن.
مسئله کاهش سرعت نیست که در آینده سرعتش زیاد بشه. متوقف شده!
امیدوارم از توقف در بیاد و به مصاحبه شده های می به بعد هم ویزا بدن. آمین!
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
(2013-07-30 ساعت 16:45)kɪŋ نوشته:  رفقا در حد چند کلمه میخوام وقتتون رو بگیرم.
همه میدونیم که دوران انتظار سختی رو داریم میگذرونیم و همه‌همون زیر فشار زیادی هستیم که گاهی ورای تحملمون هست و یک جورهایی باعث شده به هر چیزی متوصل بشیم که تحمل شرایط رو برای خودمون ممکن کنیم.
در شرایط سخت هر قومی و شخصی یک کاری میکنه.
یکی دعا و نیایش میکنه.
یکی تمرکز میکنه و انرژی مثبت میفرسته و جذب میکنه.
یکی رو به خدای خودش میاره.
یکی به مقدساتش پناه میبره.
یکی به فال قهوه و ... رو میاره.
یکی به دنبال منطق و استدلال و آمار و چون و چرای شرایطه.
یکی به خودش و دیگران تلقین میکنه که همه چیز خوبه و خبرهای خوبی در راهه.
مهم نیست کی چه عقیده‌ای داره. یا اصلا راهی که در پیش گرفته نتیجه میده یا نه!
مهم اینه که یاد بگیریم با آدمهایی که هدفشون مشترکه ولی راهشون متفاوته در صلح و آرامش همزیستی کنیم.
ما قراره بریم آمریکا و بین نژادها و اقوام و ادیان و مذاهب مختلف زندگی کنیم. کار کنیم. نفس بکشیم.
قوانین منطبق بر حقوق انسانی به ما اجازه نمیده اگر با عقیده‌ای مخالفیم توهین کنیم.
ما فقط میتونیم عقیده خودمون رو دنبال کنیم و اگر هم نظری در مورد عقیده‌ای داریم در دنیای واقعی محترمانه نقد کنیم.
اما اینجا جای نقد عقاید آدمها نیست. اینجا فقط بهتره چیزی که باعث دلسردی و منحرف شدن از هدف مشترک ما میشه رو جلوشو بگیریم.
پس خواهش میکنم بیایید فقط به گذران مسالمت آمیز این انتظار بیندیشیم و از ایجاد تنش از سویی و تبلور نومیدی از سوی دیگر خودداری کنیم.
امیرجان این موضوع را نیز به فرمایشات جنابعالی اضافه کنم که بعضی وقتا مثل الان سکوت بهترین عکس العمل هست که خود نشانه بسیاری از ناگفته هاست...
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

[عکس: mojezeh.jpg]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، shatsi
(2013-07-30 ساعت 17:01)proje نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 16:59)love_everlife نوشته:  حس خوبی نسبت هفته پیش رو برای 2013 ها دارم Smile

اپديتي كه نداشتيم؟؟؟؟؟؟؟Sad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، babak_1363 ، morvarid1364 ، shaso ، b_argi ، daad
یعنی امشب ایروان یک نفر رو اعلام میکنه؟ یا چند نفر؟ یا خیلی؟!
اصلا اعلام میکنه؟ شاید تا حدودای ۸ شب. مثل هفته پیش. شاید...
(2013-07-30 ساعت 18:08)kɪŋ نوشته:  یعنی امشب ایروان یک نفر رو اعلام میکنه؟ یا چند نفر؟ یا خیلی؟!
كاش اين هفته هرچي كيس بالايي بود، اعلام ميكرد كه از هفته ديگه به ماه مي و جون بپردازه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-30 ساعت 18:08)kɪŋ نوشته:  یعنی امشب ایروان یک نفر رو اعلام میکنه؟ یا چند نفر؟ یا خیلی؟!

حتما ......... شک نکن امیر جان Smile

(2013-07-30 ساعت 17:55)gifa نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 17:01)proje نوشته:  

اپديتي كه نداشتيم؟؟؟؟؟؟؟Sad

اپدیت و آپدیتی رو ولـــــــــشکن. Smile میخواد سورپرازتون کنه Wink
(2013-07-30 ساعت 17:31)setareh2013 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 16:06)lonelyman نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 15:40)setareh2013 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:20)dolood نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 11:33)setareh2013 نوشته:  دوستان آیا سایتی مثل منتظرسرا یا مثل "فوروم کلیرنس مهاجرسرا" برای ملیتهای دیگه می شناسید؟
می خوام ببینم آیا روند کلیرنس آنها هم از ماه می دچار تحول شده یا فقط مال ایرانی ها اینجوری شده.

بالاخره یه آدم منفی باف و مضطرب و نگران مثل خودم پیدا کردم. سلام همسان عزیزستاره 2013.

من منفی باف نیستم. من دنبال روشن کردن وضعیت خودم هستم. ولی یه سری دوستان زیادی مثبت باف هستند و فکر می کنند با دعای خیر و به اصطلاح "انرژی مثبت" (انرزی هم مثبت و منفی داره آخه؟!!!) مکانیزم دنیا عوض می شه و پروسه ویزا با امدادهای غیبی به نفع اونا عوض می شه.

دوست گرامي كي گفته روند صدور ويزا از اواسط مي متوقف شده ؟ همين الان خيلي از بچه ها مداركشون روبراي صدور ويزا دادن به سفارت و همين چند روز پيش بود كه بعضي از دوستان مثل حامد عزيز ويزاشون رو گرفتن وهمونطور كه گل نهال خانوم هم گفتن خب كيسهاي قديميتر دارن ويزاشون رو ميگيرن و طي روزهاي آينده و بعد از ماه رمضان اين قضيه سرعت بيشتري هم پيدا ميكنه.

بله شده. چون در پستهای قبلی توضیح داده بودم اینجا جمله ام واضح نبود، ببخشید.
در واقع روند ویزا دادن به کسانی که از اواسط می به اینور مصاحبه کردن و شامل AP (به قول خودمون کلیرنس) شدن متوقف شده و هیچکدام از کسانی که یکضرب نگرفتن تا حالا ویزا نگرفتند.
کسانی را که می بینید الان دارن ویزا می گیرن یا قبل از می مصاحبه کردن یا یکضرب بودن.
مسئله کاهش سرعت نیست که در آینده سرعتش زیاد بشه. متوقف شده!
امیدوارم از توقف در بیاد و به مصاحبه شده های می به بعد هم ویزا بدن. آمین!

من فکر می کنم این موضوع شاید فقط برای ابوظبی صادق باشه و سفارت های دیگه اینجوری نیست. تصور شخصی من این هست که چون ابوظبی 99 درصد کیس های زیر 7000 رو کلیر کرده و براشون ویزا صادر کرده حالا دست نگه داشته تا بقیه سفارت ها هم کیس های قدیمی تر رو کلیر کنند بعد دوباره شروع کنه به کلیر کردن کیس های جدیدتر.(احتمالا سفارت ها با هم هماهنگ هستند در این زمینه) چون حداقل در مورد آنکارا که می تونم با اطمینان بگم که تقریبا 60 - 70 درصد کیس های از شماره 4000 به بعد کلیر نشدن. امیدوارم زودتر اونا کلیر بشن تا نوبت به کیس های جدیدتر هم برسه.
ما شمارمون حول و حوش 6000 هست و حتی آپدیت هم نمی شیم چه برسه به کلیر شدن Sad
حس متناقض

یک روز طولانی

امروز 63 روزه که از زمان مصاحبه ما گذشته.
63 روز طـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولانــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.
اینقدر این مدت به نظرم طولانی و بلند میاد که برای انجام خیلی از کارها مدت بسیار زیادیه، خیلی از کارهایی تا قبل از این انجامش توی چندین برابر این زمان هم محال به نظرم می رسید. حتی تا این حد این مدت برام طولانی بوده که چند دقیقه پیش فکر می کردم که اگه کی سی سی و سفارت ها کمی سریعتر به کار لاتاری ها رسیدگی کنند همین 63 روز هم برای پروسه یه دوره از لاتاری کافیه و می تونند تمام 55000 ویزا رو توی این مدت طولانی صادر کنند و حتی چند روز هم اضافه بیارن.
این حس من نسبت به 63 روز گذشتست.

ولی 62 روز چقدر کوتاه و کمه. 62 روز باقی مانده تا پایان تاریخ پروسه این دوره از لاتاری. مگه ممکنه سفارت ها بتونند تمای مصاحبه ها رو توی این مدت کم انجام بدن و همچنین این همه مراحل اداری باقی مونده رو توی فقط 62 روز تموم کنند؟
اینم حس من نسبت به 62 روز آیندست.

منطق میگه که 63 روز فقط 1 روز از 62 روز بیشتره ولی من احساس میکنم 63 روز چندین برابر 62 روزه.

یعنی میشه که یکی از این روزهای این 63 روز این همه طولانی شده باشه؟

یه مطلب دیگه
اگه یه سر به همین چند ماه پیش بزنیم و تایپیک کارنتی ها رو یادمون بیاریم همین نگرانی ها رو هم، اون موقع داشتیم . به خصوص کیس بالایی ها .
اون موقع هم همش فکر میکردیم چطور ممکنه با این روند کارنتی نوبت به کیس های بالا برسه و خیلی ها احتمال میدادند که حتی کارنت هم نشن. البته اینطور نبود.
فکر میکنم بزرگترین مشکل ما 2013 ها عدم آگاهی از روند کارهاست ( این به تغییرات کوچکی توی روند پروسه توسط کی سی سی و ... بر میگرده. ما هم هیچ مرجع کاملا مشابهی برای مقایسه روند کاری خودمون با سالهای گذشته نداریم) و گرنه کارها داره طبق برنامه پیش میره و جای نگرانی نیست.
شکی نیست کشوری که سالهای زیادیه که پروسه لاتاری رو دنبال میکنه اینقدر برنامه ریزی داره که این همه پرونده رو همینطور رها نکنه . ضمنا رها کردن این همه کیس هیچگاه برای اعتبار پروسه لاتاری مناسب نیست.

امید وارم که ما همه مون این موضوع رو به درسنی درک کنیم که 62 روز هم مدت کمی نیست برای کشوری که تمام 55000 کیس لاتاری فقط درصد بسیار کمی از ویزاهاییه که سالانه برای مهاجرت ،توریستی ، دانشجویی ، سرمایه گذاری و ... صادر میکنه.

در پایان می خوام به این جواب برسم که چرررررررررررراااااااااااااا 63 روز این همه از 62 روز بیشششششششششششتره؟؟؟؟؟؟
(2013-07-30 ساعت 14:50)hosseinshokri نوشته:  بچه ها چند لحظه پيش ويزاي خانومم كه برنده اصلي بود و كليرانسش خيلي وقت پيش اومده بود ايشود شد و من هنوز اندر خم كوچه كليرانس. خوشحال شدم ولي...

حسین جان امروز برای من هم همین طور بود و بالاخره کیسی که فقط با ایمیل دادن آپدیت میشد امروز رنگ ایشود شدن نفر اصلی رو به خودش دید ، درسته من و شما هنوز کلیر نشدیم ولیکن باید خدا را شاکر بود ، باور کنید وضعمون از خیلیا بهتره بالاخره ته ته اش حتی اگر کلیر هم نشیم با فاصله زمانی 1 یا 2 ساله میشه که مهاجر شویم ، اما برخی از دوستانمون هنوز چشم امیدشون به اعلام سفارت هست و نگران در این روزهای پر التهاب بیا دعایی بکنیم برای کلیر شدن دوستانی که هیچ کدوم از افراد کیسشون هنوز کلیر نشدن و بعد برای خودمون که به امید خدا زن و فرزند رو تنها راهی نکنیم......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان