کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-31 ساعت 12:45)ari_kiana نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:29)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:38)azenajm نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:25)saraus2013 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:17)azenajm نوشته:  سلام دوستان نمیخوام جو نا امیدی بدم ولی میدونید آخرین نفری که کلیر شده 2 می بوده و بعد از اون هیچ کس کلیر نشده وجالبه که بدونید کنگره آمریکا در همین تاریخ و پس از بمب گذاری بوستون لایحه ای در جهت اعمال محدودیت در صدور ویزای دانشجویی اعمال کرده که من قلبا آرزو دارم شامل حال کیسهای لا تاری نباشه ولی این منطبق بودن تاریخ تصویب این لایحه باتاریخ آخرین نفری کلیر شده منو به شدت نگران میکنه نظر دوستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راست میگی؟Big GrinCool

بعد از 2 می کلی کلیر شده داشتیم که!

الکی پست نذار دوست خوبSad

نداشیم دوست خوبم حتی یک نفر از کسانی که بعد از 2 می مصاحبه رفتند کلیر نشده شما حالا الکی خوش باش

حالا شما چه اسرارس داری که نشدن
پسر خوب یه نگاه به مهاجر سرا بنداز
edibk
13 می مصاحبه شده در آنکارا و کلیر شده
با ستاره هم بچه های جون کلیر شدن
توی این هفته هم قراره خیلی ها کلیر بشن
حالا شما هی ساز مخالف بزنCool
به زودی کمتر از 3 روز میبینی که کلی از بچه ها کلیر شدنBig Grin
به امید کلیر شدن همه دوستان

دوستان خوب من منظوری نداشتم و نمیخواستم کسی رو نا امید کنم فقط خواستم ببینم نظر دوستان دیگه چی هست امیدوارم همه خیلی خیلی زود کلیر بشیم واین حرف و حدیث ها تمام بشه
(2013-07-31 ساعت 12:52)rozelo نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:43)ali2013-13 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:57)ali2013-13 نوشته:  سلام من 25 جولای عصر یه اپدیت داشتم ولی تا الان دیگه اپدیت نداشتم و فکر میکنم از ا م ر ی ک ا بود اپدیته . ا م ر ی ک ا معمولا چه زمانهایی اپدیت میکنه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم این که به چه ایمیلی ایمیل بزنم تا زود جواب بدن ؟

اول بگين شما كدوم سفارت بودين دوست عزيز و لطفاً امضاتونو كامل كنين...
انکارا
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: lonelyman ، b_argi ، babak_1363 ، shatsi ، rozelo ، zohre02 ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-07-31 ساعت 13:03)sol.sol نوشته:  بچه ها برای من ایمیل زدن که پروسه اداری تموم شده و شماره تون این هفته اعلام میشه با پاس بیاید برای گرفتن ویزا .کیسم هم issued خورده و گفته ویزاتون پیرینت شده .حالا من باید صبر کنم شماره رو تو سایت اعلام کنن؟و اینکه تا کی وقت دارم برم بعد اینکه شماره اعلام شد؟ممنون می شم پاسخ بدین و از صمیم قلب آرزو می کنم که بزودی همه تون خبرهای خوب بشنوین...

مبارکه عزیزجان من معنی اینکه تا کی میتونم برم رو نمیفهمم، شما الان هم میتونی بری و برو. موفق باشیTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-31 ساعت 12:42)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:17)azenajm نوشته:  سلام دوستان نمیخوام جو نا امیدی بدم ولی میدونید آخرین نفری که کلیر شده 2 می بوده و بعد از اون هیچ کس کلیر نشده وجالبه که بدونید کنگره آمریکا در همین تاریخ و پس از بمب گذاری بوستون لایحه ای در جهت اعمال محدودیت در صدور ویزای دانشجویی اعمال کرده که من قلبا آرزو دارم شامل حال کیسهای لا تاری نباشه ولی این منطبق بودن تاریخ تصویب این لایحه باتاریخ آخرین نفری کلیر شده منو به شدت نگران میکنه نظر دوستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راست میگی؟Big GrinCool

بعد از 2 می کلی کلیر شده داشتیم که! ها ها Tongue

نداشیم دوست خوبم حتی یک نفر از کسانی که بعد از 2 می مصاحبه رفتند کلیر نشده شما حالا الکی خوش باش

سلام دوستان من کاری به جنگ و جدال اعضای امیدواروناامیدندارم وو چیزی که میخوام بگم بخاطرسنمه و تجربه زندگیمه
درامیدداشتن هیچ ضرری نمیکنید ولی درناامیدی بسیارررررضررهامتحمل خواهیدشدحتی اگرنتیجه هردوی اینهایکسان باشه مگرامیدواری چه بدی داره؟ بزارید اسمش این باشه طرف الکی خوشه خوب وقتی حس امیدواروناامیدی تاثیری درروندکارسفارت نداره خوب بزاریدالکی خوش باشه این همه ادم توبدبختی دارن وول میخورن الکی خوشن اینم روش
ایااینهاازلحظات زندگیشون بیشترلذت نمیبرن ؟ نهایتش اینه که همین افرادامیدوارممکنه کلیرنس دیگه ؟ درسته ؟ بعدیه دوره ناراحتی دارن لااقل یه دوره ناراحتی دارن نه هردودوره
امااون افرادناامیدچی؟
هم الان ناراحتی دارن و هم اون زمانی که بنابه حدس و گمان خودشون کلیرنخواهندشد
پس عزیزان ناامید به عنوان یه فرددلسوزخدمتتون عرض میکنم یک زمان ناراحتی رومتحمل بشیدبهتره تاهردوزمان چون شماها کلیرهم نشیدخوشحال که نمیشید هیچ بیشترداغون میشید
من واقعا تعجب می کنم از این دوستانی که در لاتاری شرکت کرده اند و اینقدر ناامید هستند.. اگه تا این حد انسانی نا امید هستین؟ پس با چه امیدی در لاتاری شرکت کردی؟ توجه کن این اسمش لاتاری است.. و شرکت در آن احتیاج به امید داره.. حالا شما هی بگو کنگره این رو تصویب کرده کنگره اون رو تصویب کرده و همزمان با این شد و اون شد .. من نمیدونم شما تصویب کنگره رو به زبان اصلی خوانده این یا نه ولی میتونم بگم که این برداشت شما از تصویب کنگره در مورد دانشجویان و همزمانی اون کاملا اشتباه است و هیچ ربطی به موضوع مهاجرت و لاتاری نداره... اگه اینطور بود که برای 2014 لاتاری باز نمی کردند. ضمنا یادآوری میکنم دولت اوباما قانون جدید مهاجرت رو داره تصویب میکنه(که بک بخشی از آن در مجلس سنا به تصویب رسیده) که 11 میلیون مهاجر غیر قانونی رو در آن کشور قانونی میکنه و بهشون هویت میدهد. پس دلیلی نداره که بیاد یهویی گیر بده به لاتاری ها.. هر چند این حقیقت داره که بحث تحقیقات را امسال عمیق تر از سالهای گذشته کرده اند ولی من بعنوان یک خبرنگار در مسائل بین الملل این رو عرض میکنم.. لطفا از تفسیرهای بیهوده و سیاهی بگریزید و ذهنتون رو برای رودررویی با همه وقایع آماده نگه دارین و فقط با توکل به خدا و امید به آینده در انتظار باشین.. یادآوری میکنم همه ما در یک لاتاری شرکت کرده ایم و این یک نوع قمار است...

به امید اینکه همه کلیر بشن. ولی اگر خدای نکرده این اتفاق نیافته که زندگی به پایان نمیرسه....یادتون نره بارانهای زیبا از ابرهای سیاه فرو میریزند...

مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، mrbonbon ، babak_1363 ، khmp ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، manzar333 ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، amir82
همسر کرامی بنده دوشنبه صبح که پاس خودشون و بچه ها رو دادن سفارت و فقط دیروز و امروز آپدیت شدیم و فعلا نه خبری از ایشود هست نه خبری از اوشودTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: mrbonbon ، آنی ، گل نهال ، babak_1363 ، zohre02 ، aghaghia ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، amir82

راست میگی؟Big GrinCool

بعد از 2 می کلی کلیر شده داشتیم که! ها ها Tongue

دوست عزیز چرا با این حساب کتابای الکی هم فکر خودتو مغشوش می کنی هم بچه های دیگرو اصلا نگران نباش انشالله همگی به زودی کلیر میشیم .
با توجه به اینکه خیلیها هم عضو مهاجرسرا و منتظرسرا نیستند وما آماری از اونا نداریم و سوای از کسانی که توی اینمدت یعنی بعد از 2 می نصفه نیمه کلیر شدن مثل دوست خودم سمیرا در ابوظبی یه نگاه به منتظرسرا بنداز می بینی که از بچه های آنکارا edibk که 13 می مصاحبش بوده و کلیر شده و کلی از بچه های ابوظبی مثل ابی هانی عزیز یا honey rahmati و aliroz ,... و بچه های دیگه همگی کلیر شدن .

هر چه بگویی میشود همان شود به خواست خدا
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-31 ساعت 13:08)ali2013-13 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:52)rozelo نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:43)ali2013-13 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:57)ali2013-13 نوشته:  سلام من 25 جولای عصر یه اپدیت داشتم ولی تا الان دیگه اپدیت نداشتم و فکر میکنم از ا م ر ی ک ا بود اپدیته . ا م ر ی ک ا معمولا چه زمانهایی اپدیت میکنه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم این که به چه ایمیلی ایمیل بزنم تا زود جواب بدن ؟

اول بگين شما كدوم سفارت بودين دوست عزيز و لطفاً امضاتونو كامل كنين...
انکارا
دوست عزيز
از طريق لينك زير :
http://turkey.usembassy.gov/mobile//iv-form2.html
سوالتونو بفرستين. معمولا" يكي دو ساعته جواب ميدن. موفق باشيد.Smile
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، daad ، soruosh ، Alirezaa2013
(2013-07-31 ساعت 12:37)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:15)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:00)roeentan نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:49)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:21)roeentan نوشته:  ابوظبی معمولا یکی دو روز بعد از آپدیت کلیر میکنه. تاریخ مصاحبتون کی بوده؟

سلام تاریخ مصاحبه ما 12 جون بود.
الان یادم اومد که قبلا از شما از طریق ایمیل شرایطتونو پرسیده بودم. اگه منظورتون از آپدیت، اون آپدیت روز مصاحبه یا یکی دو روز بعدشه که هیچی ولی اگه تازه آپدیت شدین به زودی کلیر میشین.

دوست عزیز آیدا اس ممکنه امضاتونو کامل کنید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
من 2 روز بعد از مصاحبه آپ دیت شدم و امروز هم مجددن آپ دیت شدم البته بگم گه همسرم که برنده اصلی هستش آپ دیت شده ولی من هنوز اپ دیت جدید نشدم

تکلیف مارو روشن کن بالاخره خودت امروز آپدیت شدی یا همسرت آپدیت جدید شده جدیدتر از امروز نداریما هنوز فردا نیومده دوستم Big Grin

تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، daad ، پرستوی مهاجر ، Alirezaa2013
سلام به همه ی دوستان امیدوار! مطالب این چند صفحه رو خوندم و کلی انرژی گرفتم ! Smile دوستان این هفته کسی به آنکارا ایمیلی زده که پاسخ هم داده باشن؟! Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: joody ، shatsi ، zohre02 ، b_argi ، daad ، ikamaly ، SHABAH51 ، آنی ، soruosh ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، amir82
پارسال 31 جولای کلی کیس کلیر شدن امیدوارم امروز هر سه سفارت کلی کیس اعلام کننSmileWink
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ما بيشماريم
( انرژي هاي مثبت)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
آخرين خبر:
چون بچه هاي 2013 از همه بيشتر منتظر موندن قراره دوره سيتيزن شيپ و گرفتن پاسپورت براشون كوتاه بشه
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
(2013-07-31 ساعت 13:03)sol.sol نوشته:  بچه ها برای من ایمیل زدن که پروسه اداری تموم شده و شماره تون این هفته اعلام میشه با پاس بیاید برای گرفتن ویزا .کیسم هم issued خورده و گفته ویزاتون پیرینت شده .حالا من باید صبر کنم شماره رو تو سایت اعلام کنن؟و اینکه تا کی وقت دارم برم بعد اینکه شماره اعلام شد؟ممنون می شم پاسخ بدین و از صمیم قلب آرزو می کنم که بزودی همه تون خبرهای خوب بشنوین...

دوست عزیز بهت تبریک میگم
ولی چطور ممکنه قبل از اینکه پاساتونو بدین سفارت ویزاتون صادر شده باشه مگه اول نباید پاسو تحویل سفارت بدیم
ناقلا نکنه پسرخالت توی سفارته هیچی نمی گی Big Grin

تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، daad ، tabim4 ، shatsi ، joody ، dana ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013
دوستان عزیز
ثبت نام در لاتاری از آغاز تا پایان همراه با استرس و انتظاره.
انتظار اعلام نتایج
انتظار کار نت شدن
انتظار مصاحبه
انتظار کلیر شدن
انتظار دریافت ویزا.....شروع سفر ......دقدقه های قبل و گرفتاری های بعد از سفر...

این نگرانی ها و استرسها برای کسانی که همه فکر و ذکرشون مهاجرته به مراتب پر رنگ تره ،
برای کسایی مثل ما که اینقدر در مهاجرت مصمم نبودیم و بعد از قبولی در عمل انجام شده قرار گرفتیم، به مراتب استرسش کمتره، ولی انصافا همون 37 روز که در وضعیت کلیرنس بودیم، خیلی بد بود.
آدم همه جور فکری به سرش میزنه ، به قول یکی از دوستان حتی اگه توی بچگی زنگ خونه یکی رو زده باشی. و فرار کرده باشی، میاد توی ذهنت!! خیلی دقدقه فکریش ازانتظارش سخت تره!
راحت نیست که بگم صبور باشید. چون میدونم خیلی وضعیت سختیه!!
ولی امیدوارم در کنار هم و با روحیه بالا بتونید از این مرحله عبور کنید
امیدوارم به زودی زود رنگ دلواپسی هاتون عوض بشه.
امیدوارم خنده به لبهای همتون جاری بشه و زندگیتون رنگ تازه ای بگیره.....
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
جواب ایمیل که نمی دن، آپدیت هم نکردن حتی یکبار!!!! یعنی رو کیس ما هنوز پروسه کاری شروع نشده آیا؟؟؟؟!!
دوستان من دوبار به سفارت ابوظبی ایمیل دادم ولی جواب نداده!
به نظرتون باز هم ایمیل بدیم و ایندفعه با جزعیات شرایطو توضیح بدیم ؟؟؟
چون خانمم برنده اصلی هست و حتی اسمش در سایت هم خطاب داده نشده!!!!
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، b_argi ، dove ، shatsi ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان