کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام .. هی می گم تو مخ ماها نرین ... اعصاب نداریم .... هی می گم گیون خودتو نگه دار ! ! تحمل کن .. نمی ذارین دیگه .. د نه نمی ذارین ... می گن بوستون بمب گذاشتن .. پروسه مهاجرت سخت شده .... هر هر هر هر هر .. قراره به امثال ماها خاله خانباجی ها ویزا ندن ... بهتر .. اصن به ج.. ه ...ن.... م .... والا به غرعان .... لامصب از ایمیل یاهو هم بیشتر اسپم می بینم اینجا ....بیچاره گل نهال که هی زور می زنه اینجا رو Clean کنه . من دیگه نیستم ... مهاجر سرا خیلی دوستت دارم ولی شرمندتم ، من اعصابم رو از سر راه نیاوردم ... به امید دیدار همه دوستان . . . اگه ویزا اومد دستم .... اینجا اعلام می کنم ... تا اونروز دیگه پستی نمی ذارم ... امیر جان یه محبت کن من رو هم از جامعه آماری مهاجر سرا حذف کن برادر .... مرسی از تمام دوستان عزیزم و مدیران محترم که توی این مدت من رو راهنمایی کردن و بهم انرژی دادن .. امیدوارم همگی شما دوستان سلامت و تندرست باشید . دلم می خواد همراه شما باشم ولی واقعا شرایطم اعم از روحی و کاری خوب نیست .... و می ترسم شما دوستان هم اذیت بشید .. امیر جون شرمنده که من کم تحملم و نتونستم کنار شما بزرگواران وایسم..... به امید دیدار
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-07-31 ساعت 12:37)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:15)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:00)roeentan نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:49)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:21)roeentan نوشته:  ابوظبی معمولا یکی دو روز بعد از آپدیت کلیر میکنه. تاریخ مصاحبتون کی بوده؟

سلام تاریخ مصاحبه ما 12 جون بود.
الان یادم اومد که قبلا از شما از طریق ایمیل شرایطتونو پرسیده بودم. اگه منظورتون از آپدیت، اون آپدیت روز مصاحبه یا یکی دو روز بعدشه که هیچی ولی اگه تازه آپدیت شدین به زودی کلیر میشین.

دوست عزیز آیدا اس ممکنه امضاتونو کامل کنید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
من 2 روز بعد از مصاحبه آپ دیت شدم و امروز هم مجددن آپ دیت شدم البته بگم گه همسرم که برنده اصلی هستش آپ دیت شده ولی من هنوز اپ دیت جدید نشدم

سلام دوست عزیز سایتِ ceac که اسم نداره فقط شماره داره از کجا می‌فهمید که خودتون آپدیت شدید یا همسرتون؟ سوال دومم هم اینه ک بعضی‌ دوستان ب ساعت آپدیت شدن اشاره می‌کنن این رو کجای سایت زده؟!
تشکر کنندگان: پرستوی مهاجر ، b_argi ، shatsi ، zohre02 ، babak_1363 ، Alirezaa2013
(2013-07-31 ساعت 14:18)Given نوشته:  سلام .. هی می گم تو مخ ماها نرین ... اعصاب نداریم .... هی می گم گیون خودتو نگه دار ! ! تحمل کن .. نمی ذارین دیگه .. د نه نمی ذارین ... می گن بوستون بمب گذاشتن .. پروسه مهاجرت سخت شده .... هر هر هر هر هر .. قراره به امثال ماها خاله خانباجی ها ویزا ندن ... بهتر .. اصن به ج.. ه ...ن.... م .... والا به غرعان .... لامصب از ایمیل یاهو هم بیشتر اسپم می بینم اینجا ....بیچاره گل نهال که هی زور می زنه اینجا رو Clean کنه . من دیگه نیستم ... مهاجر سرا خیلی دوستت دارم ولی شرمندتم ، من اعصابم رو از سر راه نیاوردم ... به امید دیدار همه دوستان . . . اگه ویزا اومد دستم .... اینجا اعلام می کنم ... تا اونروز دیگه پستی نمی ذارم ... امیر جان یه محبت کن من رو هم از جامعه آماری مهاجر سرا حذف کن برادر .... مرسی از تمام دوستان عزیزم و مدیران محترم که توی این مدت من رو راهنمایی کردن و بهم انرژی دادن .. امیدوارم همگی شما دوستان سلامت و تندرست باشید . دلم می خواد همراه شما باشم ولی واقعا شرایطم اعم از روحی و کاری خوب نیست .... و می ترسم شما دوستان هم اذیت بشید .. امیر جون شرمنده که من کم تحملم و نتونستم کنار شما بزرگواران وایسم..... به امید دیدار

با سلام
امیدوارم که هر چه زودتر با خبر خوش شما را اینجا ببینیم
(2013-07-31 ساعت 14:18)Given نوشته:  سلام .. هی می گم تو مخ ماها نرین ... اعصاب نداریم .... هی می گم گیون خودتو نگه دار ! ! تحمل کن .. نمی ذارین دیگه .. د نه نمی ذارین ... می گن بوستون بمب گذاشتن .. پروسه مهاجرت سخت شده .... هر هر هر هر هر .. قراره به امثال ماها خاله خانباجی ها ویزا ندن ... بهتر .. اصن به ج.. ه ...ن.... م .... والا به غرعان .... لامصب از ایمیل یاهو هم بیشتر اسپم می بینم اینجا ....بیچاره گل نهال که هی زور می زنه اینجا رو Clean کنه . من دیگه نیستم ... مهاجر سرا خیلی دوستت دارم ولی شرمندتم ، من اعصابم رو از سر راه نیاوردم ... به امید دیدار همه دوستان . . . اگه ویزا اومد دستم .... اینجا اعلام می کنم ... تا اونروز دیگه پستی نمی ذارم ... امیر جان یه محبت کن من رو هم از جامعه آماری مهاجر سرا حذف کن برادر .... مرسی از تمام دوستان عزیزم و مدیران محترم که توی این مدت من رو راهنمایی کردن و بهم انرژی دادن .. امیدوارم همگی شما دوستان سلامت و تندرست باشید . دلم می خواد همراه شما باشم ولی واقعا شرایطم اعم از روحی و کاری خوب نیست .... و می ترسم شما دوستان هم اذیت بشید .. امیر جون شرمنده که من کم تحملم و نتونستم کنار شما بزرگواران وایسم..... به امید دیدار

سلام چقدر عصبانی
تو که رفیق نیمه راه نبودی Given عزیز بچه ها دست خودشون نیست این انتظار اعصاب همرو خرد کرده شما کوتاه بیاWink
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-31 ساعت 14:24)daad نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:37)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:15)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:00)roeentan نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:49)آیدا اس نوشته:  سلام تاریخ مصاحبه ما 12 جون بود.
الان یادم اومد که قبلا از شما از طریق ایمیل شرایطتونو پرسیده بودم. اگه منظورتون از آپدیت، اون آپدیت روز مصاحبه یا یکی دو روز بعدشه که هیچی ولی اگه تازه آپدیت شدین به زودی کلیر میشین.

دوست عزیز آیدا اس ممکنه امضاتونو کامل کنید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
من 2 روز بعد از مصاحبه آپ دیت شدم و امروز هم مجددن آپ دیت شدم البته بگم گه همسرم که برنده اصلی هستش آپ دیت شده ولی من هنوز اپ دیت جدید نشدم

سلام دوست عزیز سایتِ ceac که اسم نداره فقط شماره داره از کجا می‌فهمید که خودتون آپدیت شدید یا همسرتون؟ سوال دومم هم اینه ک بعضی‌ دوستان ب ساعت آپدیت شدن اشاره می‌کنن این رو کجای سایت زده؟!

دوست عزیز کیس نامبری که جلوش نوشته 01 مربوط به شخص برندست پایین صفحه بقیه اعضا با 02 و 03 و ... نشان داده شده اند که روی هرکدوم کلیک کنی پرونده مربوط به اون شخص میشه 02 همسر و بقیه اعداد مربوط به فرزندان ...ساعت هم نداره این دوستان ثانیه ای چک می کنن اگر از صبح تا بعد از ظهر به وقت اداری باشه میگن از سفارته اگر شب و نصفه شب باشه میگن از امریکاست همین Shy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

دوست عزیز حتماً خبر کلیر شدنت رو به ما بده ، ما هم خوشحال میشیم! Big Grin Wink
خدا پشت و پناهت
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: gifa ، daad ، zohre02 ، negar_karimi6 ، ikamaly ، SHABAH51 ، mehrdad pharm ، آنی ، b_argi ، shatsi ، Alirezaa2013 ، Given
(2013-07-31 ساعت 14:37)babak_1363 نوشته:  
دوست عزیز حتماً خبر کلیر شدنت رو به ما بده ، ما هم خوشحال میشیم! Big Grin Wink
خدا پشت و پناهت

زیاد خودتو ناراحت نکن همیشه همه احتمالات را در نظر گرفتن خیلی بد هم نیست اگه از الان بخوای بهم بریزی بری اونور با مشکلات اولیه مهاجرت چطور میخوای کنار بیای -
رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد اما حتمی است>>>انتونی رابینز
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
چنانچه نیک اندیش باشید خیر و خوشی به دنبالش خواهد امد>>>ژوزف مورفی
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اندیشه هایتان را عوض کنید تا سرنوشتتان عوض شود.>>>ژوزف مورفی
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تنها کسانی میتوانند کارهای بزرگی انجام دهند که به قدرت ذهن ایمان دارند.>>>مارک فیشر
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هنگامی که تخیلات و منطق در ضدیت با هم قرار بگیرند تخیلات پیروز میشوند>>> مارک فیشر

"پس دوستان فقط یه روزهای خوب بیاندیشیم"
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
دوستان امکان داره مثلا به برندهٔ اصلی‌ ویزا تعلق نگیره ولی‌ ب اعضای دیگه‌ای خانواده تعلق بگیر؟ منظورم دو ستاره شدن؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، joody ، zohre02 ، shatsi ، negar_karimi6 ، b_argi
(2013-07-31 ساعت 14:50)daad نوشته:  دوستان امکان داره مثلا به برندهٔ اصلی‌ ویزا تعلق نگیره ولی‌ ب اعضای دیگه‌ای خانواده تعلق بگیر؟ منظورم دو ستاره شدن؟
نه دوست عزیز امکان نداره
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: daad ، babak_1363 ، zohre02 ، shatsi ، SHABAH51 ، b_argi ، Alirezaa2013
(2013-07-31 ساعت 14:50)daad نوشته:  دوستان امکان داره مثلا به برندهٔ اصلی‌ ویزا تعلق نگیره ولی‌ ب اعضای دیگه‌ای خانواده تعلق بگیر؟ منظورم دو ستاره شدن؟

یعنی‌ می‌خوام بگم اگر به برندهٔ اصلی‌ ندان دیگه قذیه منهله؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، shatsi ، negar_karimi6 ، b_argi
(2013-07-31 ساعت 14:25)b@b@k نوشته:  

با سلام
امیدوارم که هر چه زودتر با خبر خوش شما را اینجا ببینیم

دوست عزیز زندگی از طفولیت تا پیری همراه انتظار ولی یادت باشه ما ایرانیها البته نه همهCoolاز شایعه پردازی لذت میبریم اگر ان سردنیا اتفاقی افتاده باشه به کلیر نشدن ربط میدیم پس تو این تایپیکها از مفیدهاش استفاده کن بقیه رو فراموش چون اگه گوش بدی حتما ناراحتی اعصاب میگیری جون بعضی از دوستان سرشار از نامیدی هستن
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، shatsi ، rozelo ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، b_argi ، Given

نه امکان نداره! سایر اعضای کیس ذینفع برنده اصلی هستن، به این معنا که مادامیکه به فرد اصلی ویزا نداده باشن، به زیر مجموعه هاش ویزا تعلق نمی گیره!
ممکنه که ذینفعان کیس ( افراد زیر مجموعه) در مقایسه با برنده اصلی زودتر کلیر بشن اما مادامیکه برنده اصلی کلیر نشده، به هیچکدوم ویزا داده نمیشه!
راستی چرا ویزا ندن؟!! به همه ویزا میدن..کلن این فکر ویزا ندادن رو از ذهنتون بیرون کنید! Smile
اما جریان دوستاره شدن کلاً یه چیز دیگست!! یعنی نبود شماره ویزا برای تخصیص و نه کلیر نشدن نفر اصلی کیس Smile
(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please contact us by e-mail before coming to our office.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: b@b@k ، shatsi ، zohre02 ، bigharar ، rozelo ، ikamaly ، daad ، آنی ، b_argi ، رجبعلی ، Alirezaa2013

جدا متاسفم براي بعضي از دوستان كه بارها و بارها با اعلام نظرات غير كارشناسي و ناشي از احساسات لحظه اي اسباب ناراحتي و نكراني ساير دوستان رو فراهم ميكنن ..دوستان عزيز بس كنين لطفا " همه به اندازه كافي مشكلات داريم واسه خودامون اخه Smile)
مكر غير از اين هست كه هدف همه ماها يكي هستش ! خون من و شما كه رنكين تر از ديكران نيست كه ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-31 ساعت 14:55)daad نوشته:  

یعنی‌ می‌خوام بگم اگر به برندهٔ اصلی‌ ندان دیگه قذیه منهله؟

با سلام دقیقا همین است تازه تو ویزا ها نوشته که برای دفعه اول برای ورود به امریکا باید نفر اول کیس همراهتان باشه وگرنه ویزا اعتباری نداره
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، b_argi ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان