کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امروز و دقایقی پیش همسر مهربان ، ویزا رو دریافت کرد و عکسشو هم قراره برام بفرسته ، خیلی هم براشون جالب بود که از لحظه ورود به خاک ترکیه تمام جاهایی که باید می رفت و مدارکی که باید ارائه می داد رو من از روی تجربه دوستان نازنینم توی مهاجرسرا موبه مو براش میگفتم و بعدش براش اتفاق می افتاد و مونده بود که من چند بار قبلاً اومدم ویزا گرفتم ؟ و میگفتم من که هنوز ویزا نگرفتم اما دوستانی نازنینی دارم که گرفتن ویزاهاشون عین گرفتن ویزای خودم هست و از تجاربشون من فقط استفاده کردم ، دیگه دنیا دنیای خانم هاست زود ویزا می دن بهشون زود کلیر می شن زود مهاجرت می کنن ، خوب تحویلشون می گیرن ، شوهر خوب گیرشون میاد، خدا این خانمها رو از زندگی ما مردها خارج نکنه که اگه نبودن بهانه ای برای خوشحالی ما آقایون باقی نمی موند....خدا حفظشون کنه.....ما هم پز می دیم می گیم خانممون آمریکایی هست دیگه .....دلمون خوشه...خدایا این دلخوشی رو از ما نگیر......اما بعد....:

1- محمد فضلی عزیز و نور چشم و بابک عزیز، دوست گلم قبلاً اشاره کردن که بعد از ایشود شدن حتماً ایمیل می آد و از شماره رهگیری پستی و این جور موارد فرد رو مطلع میکند ، شاید اغلب اینطور باشد ولیکن برای ما ایمیلی نیومد بعد از ایشود شدن و خانم من 2 شنبه صبح پاس رو داد و امروز و دقایقی پیش یعنی چهارشنبه ویزا رو گرفت بدون اینکه ایمیلی از طرف سفارت دریافت کنیم.

2- تاریخ اعتبار ویزا 18 سپتامبر 2013 هست یعنی 27 شهریورماه 1392 و به عبارتی دقیقاً 6 ماه بعد از مدیکال

3- در سایت csc یا https://usvisa-info.com تا این لحظه که ویزا دریافت شده است هیچ نشانه ای در مورد شماره رهگیری پستی موجود نمی باشد.

4- بعد از ایشود شدن ویزای همسرم به تاریخ 30 جولای فقط ایشون آپدیت شدن و من خیر!

5- نکته مهم : ما اول پست عدلیه سرا را انتخاب کرده بودیم و زمان مصاحبه پرینت نشون دهنده این پست رو به سفارت ارائه دادیم ولیکن بعداً من آدرس رو به پست ینیشهیر تغییر دادم که نزدیک هتل اتپ بلوار بود و شنبه ها هم باز(قبلاً کوروش آوین در این خصوص اطلاع رسانی کرده بود) به هر حال قبلاً اتفاق افتاده بود که بچه ها پست رو عوض میکردند و ویزا باز دوباره به آدرس پست اول ارسال می شد(مثلاً در مورد کوروش این اتفاق افتاد) ولیکن ویزای خانم من به آدرس تغییر داده شده یعنی آدرس دوم که میخواستیم ارسال شد.

در آخر بی نهایت امید دارم که تا 18 سپتامبر من هم کلیر بشم و مطمئناً تا اون تاریخ حتی ذره ای نا امید نخواهم شد....امیدوارم شما دوستانم هم این رویه را در پیش بگیرید، در پناه ایزد توانگر باشید.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست........می کشد هر جا، که خاطرخواه اوست
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
[quote='gifa' pid='384566' dateline='1375268195']
[quote='b@b@k' pid='384556' dateline='1375267547']
[quote='shatsi' pid='384554' dateline='1375267118']
امروز و دقایقی پیش همسر مهربان ، ویزا رو دریافت کرد و عکسشو هم قراره برام بفرسته ، خیلی هم براشون جالب بود که از لحظه ورود به خاک ترکیه تمام جاهایی که باید می رفت و مدارکی که باید ارائه می داد رو من از روی تجربه دوستان نازنینم توی مهاجرسرا موبه مو براش میگفتم و بعدش براش اتفاق می افتاد و مونده بود که من چند بار قبلاً اومدم ویزا گرفتم ؟ و میگفتم من که هنوز ویزا نگرفتم اما دوستانی نازنینی دارم که گرفتن ویزاهاشون عین گرفتن ویزای خودم هست و از تجاربشون من فقط استفاده کردم ، دیگه دنیا دنیای خانم هاست زود ویزا می دن بهشون زود کلیر می شن زود مهاجرت می کنن ، خوب تحویلشون می گیرن ، شوهر خوب گیرشون میاد، خدا این خانمها رو از زندگی ما مردها خارج نکنه که اگه نبودن بهانه ای برای خوشحالی ما آقایون باقی نمی موند....خدا حفظشون کنه.....ما هم پز می دیم می گیم خانممون آمریکایی هست دیگه .....دلمون خوشه...خدایا این دلخوشی رو از ما نگیر......اما بعد....:

1- محمد فضلی عزیز و نور چشم و بابک عزیز، دوست گلم قبلاً اشاره کردن که بعد از ایشود شدن حتماً ایمیل می آد و از شماره رهگیری پستی و این جور موارد فرد رو مطلع میکند ، شاید اغلب اینطور باشد ولیکن برای ما ایمیلی نیومد بعد از ایشود شدن و خانم من 2 شنبه صبح پاس رو داد و امروز و دقایقی پیش یعنی چهارشنبه ویزا رو گرفت بدون اینکه ایمیلی از طرف سفارت دریافت کنیم.

2- تاریخ اعتبار ویزا 18 سپتامبر 2013 هست یعنی 27 شهریورماه 1392 و به عبارتی دقیقاً 6 ماه بعد از مدیکال

3- در سایت csc یا https://usvisa-info.com تا این لحظه که ویزا دریافت شده است هیچ نشانه ای در مورد شماره رهگیری پستی موجود نمی باشد.

4- بعد از ایشود شدن ویزای همسرم به تاریخ 30 جولای فقط ایشون آپدیت شدن و من خیر!

5- نکته مهم : ما اول پست عدلیه سرا را انتخاب کرده بودیم و زمان مصاحبه پرینت نشون دهنده این پست رو به سفارت ارائه دادیم ولیکن بعداً من آدرس رو به پست ینیشهیر تغییر دادم که نزدیک هتل اتپ بلوار بود و شنبه ها هم باز(قبلاً کوروش آوین در این خصوص اطلاع رسانی کرده بود) به هر حال قبلاً اتفاق افتاده بود که بچه ها پست رو عوض میکردند و ویزا باز دوباره به آدرس پست اول ارسال می شد(مثلاً در مورد کوروش این اتفاق افتاد) ولیکن ویزای خانم من به آدرس تغییر داده شده یعنی آدرس دوم که میخواستیم ارسال شد.

در آخر بی نهایت امید دارم که تا 18 سپتامبر من هم کلیر بشم و مطمئناً تا اون تاریخ حتی ذره ای نا امید نخواهم شد....امیدوارم شما دوستانم هم این رویه را در پیش بگیرید، در پناه ایزد توانگر باشید.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست........می کشد هر جا، که خاطرخواه اوس
[/qu$ote]
شاتسی عزیز بازم خداروشکر همسرتون گرفتند امید به خدا شما هم میگیرید خداهیچوقت بد بنده اش رو نمیخواد Smile
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
سلام دوستان
10 april مصاحبه داشتم و تا الان آپدیت نشده بودم.
دیروز ایمیل تکمیل شدن administrative process برای من ارسال شد و گفته برای گرفتن ویزا به سفارت(آنکارا) مراجعه کن، اما هنوز تو سایت ceac.state.gov ایشود نشد و فقط آپدیت شده. سایت سفارت (آنکارا) هم که هنوز کیس نامبر منو نزده.
تکلیف من چیه ؟ کلییر شدم به نظر شما؟
(2013-07-31 ساعت 15:34)sina99 نوشته:  سلام دوستان
دیروز ایمیل تکمیل شدن administrative process برای من ارسال شد و گفته برای گرفتن ویزا به سفارت(آنکارا) مراجعه کن، اما هنوز تو سایت ceac.state.gov ایشود نشد و فقط آپدیت شده. سایت سفارت (آنکارا) هم که هنوز کیس نامبر منو نزده.

سینا جان باید به آنکارا وسفارت مراجعه کنی و پاسپورتت رو به سفارت ارائه کنی ، بعد از اون آپدیت میشی و بعد از اون تازه ایشود میشی ...در ضمن ایمیل تکمیل پروسه اداری سفارت کفایت میکند ، از همون پرینت بگیر و به سفارت نشون بده ، احتیاجی به اعلام سایت سفارت نداری شما ....موفق باشی...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)

تبريك ميكم دوست عزيز ، ويزا منتظر شماست ! در اولين فرصت خودتونو برسونين ؛))
وقتي با ايميل اطلا ع ميدن حكم اعلام تو سايتو داره ....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sina99 ، zohre02 ، abloom_ma ، shatsi ، negar_karimi6 ، ikamaly ، b_argi ، soruosh ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، amir82 ، saeed_gh
(2013-07-31 ساعت 11:01)Doe نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 02:47)zanganeh نوشته:  8 آگوست - (45 كيس نامبر)
9 آگوست - ( صفر )
10 آگوست - (2 كيس نامبر)
11 آگوست - تعطيل
12 آگوست - تعطيل
13 آگوست - ( صفر )
14 آگوست - ( صفر )
15 آگوست- (1 كيس نامبر) - برداشته شدن ستاره frz61
16 آگوست- (صفر)
17 آگوست - (صفر)
18 آگوست - تعطيل
19 آگوست- تعطيل
20 آگوست- تعطيل
21 آگوست- تعطيل
22 آگوست- ( صفر )
23 آگوست- ( صفر )
24 آگوست- (فعلاً منتظريم )
25 آگوست- تعطيل
26 آگوست- تعطيل
27 آگوست- ( ... )
28 آگوست- ( ... )
29 آگوست- ( ... )
30 آگوست- تعطيل

پس اين سال بالايي ها هي دلخوشي مي دادن " ماههاي آخر زود به زود كلير مي كنن ! تقريباً هفته اي دو سه بار يا شايدم هر روز آپديت مي كنن !! "
كو پس ؟؟؟؟

سلام به همه دوستان بزرگوارم خصوصاً جناب زنگنه عزیز
من هم مانند شما بسیار نگرانم و نمیدانم که دوستان ما در سفارت واقعاً چه برنامه ای برای کلیر نشدگان دارند. آیا اصلاً قرار هست که هممون کلیر شویم یا خیر. به هر حال فکر می کنم که اگر بخواهند همه رو کلیر کنند فرصت دارند و باید بعد از تعطیلات هفته بعد کار را با جدیت بیشتری پیگیری کنند. جهت تقویت روحیه دوستان عزیز آماری رو که از تاپیک کلیرنس پارسال درآوردم براتون میذارم.
07 سپتامبر......................................71 نفر
10 سپتامبر......................................11 نفر
13 سپتامبر......................................07 نفر
18 سپتامبر......................................04 نفر
21 سپتامبر......................................38 نفر
25 سپتامبر......................................09 نفر
26 سپتامبر......................................19 نفر
27 سپتامبر......................................08 نفر
جمعاً 167 نفر از 7 تا 27 سپتامبر.
البته تعدادی هم با ایمیل و تلفن در روز 28 سپتامبر مطلع شدند.
بزرگان میدونم بلاتکلیفی خیلی سخته به ویژه برای افرادی که عادت دارن تو زندگی با برنامه باشن ولی چاره ای جز صبر و دعا کردن نداریم. فقط 61 روز دیگر را هم تحمل کنید. ایشالا ختم به خیر شویم.
با بهترین آرزو ها برای اعضای محترم خانواده مهاجرسرا.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خيلي ممنون عالي بود. اين آمار كدوم سفارت بوده؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، gifa ، ari_kiana ، zohre02 ، PARVIN_OMID ، noura ، lonelyman ، daad ، 5ina ، b_argi ، رجبعلی ، saeid-ss
(2013-07-31 ساعت 15:46)shatsi نوشته:  

سینا جان باید به آنکارا وسفارت مراجعه کنی و پاسپورتت رو به سفارت ارائه کنی ، بعد از اون آپدیت میشی و بعد از اون تازه ایشود میشی ...در ضمن ایمیل تکمیل پروسه اداری سفارت کفایت میکند ، از همون پرینت بگیر و به سفارت نشون بده ، احتیاجی به اعلام سایت سفارت نداری شما ....موفق باشی...

تشکر از راهنمایی تون!
یه سوال: با این اوصاف همون موقع که میرم ویزا میدن یا باید یه دفعه دیگه هم برم؟
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، ari_kiana ، zohre02 ، Mehrdadordi ، lonelyman ، daad ، morvarid1364 ، b_argi
(2013-07-31 ساعت 15:53)zohre02 نوشته:  

در جواب ایمیلتون بهتون اعلام کردند؟

بله در جواب یه سوال که از طریق سایت سفارت پرسیده بودم، گفتن که تکمیل شده!
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، gifa ، zohre02 ، lonelyman ، daad ، b_argi
(2013-07-31 ساعت 15:56)sina99 نوشته:  

تشکر از راهنمایی تون!

سینا جان شما مراجعه میکنی به سفارت ، پاسپورتتو می دی بعد آپدیت میشی و بعد از اون همون روز یا روز بعد یا روز بعدش ایشود میشی بعد وایمیسی تا ایمیل از سفارت بیاد و اگر نیومد به پستی که انتخاب کردی قبلاً و پرینتشو دادی به سفارت آنقدر مراجعه میکنی تا ویزاتو میگیری....مبارک باشه...دست قشنگرو بزن.....
(2013-07-31 ساعت 16:02)shatsi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:56)sina99 نوشته:  

تشکر از راهنمایی تون!

سینا جان شما مراجعه میکنی به سفارت ، پاسپورتتو می دی بعد آپدیت میشی و بعد از اون همون روز یا روز بعد یا روز بعدش ایشود میشی بعد وایمیسی تا ایمیل از سفارت بیاد و اگر نیومد به پستی که انتخاب کردی قبلاً و پرینتشو دادی به سفارت آنقدر مراجعه میکنی تا ویزاتو میگیری....مبارک باشه...دست قشنگرو بزن.....

بسیار ممنون از لطفت ...
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، babak_1363 ، lonelyman ، daad ، b_argi ، رجبعلی
(2013-07-31 ساعت 14:55)سمیرا صدیقی نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 14:25)b@b@k نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 14:18)Given نوشته:  سلام .. هی می گم تو مخ ماها نرین ... اعصاب نداریم .... هی می گم گیون خودتو نگه دار ! ! تحمل کن .. نمی ذارین دیگه .. د نه نمی ذارین ... می گن بوستون بمب گذاشتن .. پروسه مهاجرت سخت شده .... هر هر هر هر هر .. قراره به امثال ماها خاله خانباجی ها ویزا ندن ... بهتر .. اصن به ج.. ه ...ن.... م .... والا به غرعان .... لامصب از ایمیل یاهو هم بیشتر اسپم می بینم اینجا ....بیچاره گل نهال که هی زور می زنه اینجا رو Clean کنه . من دیگه نیستم ... مهاجر سرا خیلی دوستت دارم ولی شرمندتم ، من اعصابم رو از سر راه نیاوردم ... به امید دیدار همه دوستان . . . اگه ویزا اومد دستم .... اینجا اعلام می کنم ... تا اونروز دیگه پستی نمی ذارم ... امیر جان یه محبت کن من رو هم از جامعه آماری مهاجر سرا حذف کن برادر .... مرسی از تمام دوستان عزیزم و مدیران محترم که توی این مدت من رو راهنمایی کردن و بهم انرژی دادن .. امیدوارم همگی شما دوستان سلامت و تندرست باشید . دلم می خواد همراه شما باشم ولی واقعا شرایطم اعم از روحی و کاری خوب نیست .... و می ترسم شما دوستان هم اذیت بشید .. امیر جون شرمنده که من کم تحملم و نتونستم کنار شما بزرگواران وایسم..... به امید دیدار

با سلام
امیدوارم که هر چه زودتر با خبر خوش شما را اینجا ببینیم

دوست عزیز زندگی از طفولیت تا پیری همراه انتظار ولی یادت باشه ما ایرانیها البته نه همهCoolاز شایعه پردازی لذت میبریم اگر ان سردنیا اتفاقی افتاده باشه به کلیر نشدن ربط میدیم پس تو این تایپیکها از مفیدهاش استفاده کن بقیه رو فراموش چون اگه گوش بدی حتما ناراحتی اعصاب میگیری جون بعضی از دوستان سرشار از نامیدی هستن

داش گیون
اعصاب مصاب که نری لااقل یواش بروبت برسیم میشنوی چی میگم داش
بعضی ازمطالب اینجاروبایدخوندبعضی هاش هم بایدروخونی کردروخونی باچشم سروکارداردوخواندن باذهن ادمی که گاهی هم دل و احساس چاشنی اون میشه شماهرانچه رالازمه بخوانیدو هرانچه راپیاده روی روی مخ میدانید روخوانی کنید دنیاروهم اینقدرسخت و درچارچوب یه سری اصول و قواعدندونید که اگرخلاف اون بودبزنی به جاده خاکی مثل من ریلکسسسسسس باشید
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، noura ، lonelyman ، daad ، b_argi ، r91 ، Given
بعضی وقت ها که شارژم همش فکر میکنم عجب موقع خوبی میریم سرزمین آرزوها عید ,کریسمس ,هالوین, آخ جون میریم مطمئنم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
سینا جان مبارک باشه،
نگران نباش بزودی سایت آنکارا کیس شما رو اعلام خواهد کرد! اینم یه هورای رنگی برای سینا! Smile

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
گزارش 1 اكتبر بيبيسي:
نادر سطانپور:
با همكار خوبمون احمد كلباسي از امريكا:
اينجا امريكاست . كليرنس بچه هاي 2013
اين دوره يكي از سخت ترين دوره هابوده
بهمن چه خبر از ويزا ها؟
با سلام
نادر همه بچه هاي 2013 ويزا گرفتن ولي جونشون در اومد
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
(2013-07-31 ساعت 16:12)zohre02 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:58)sina99 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:53)zohre02 نوشته:  

در جواب ایمیلتون بهتون اعلام کردند؟

بله در جواب یه سوال که از طریق سایت سفارت پرسیده بودم، گفتن که تکمیل شده!

مبارک باشه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا، پس اینطور که معلومه امکان داره بدون آپدیت هم کلیر کنند

زهره خانم من دقایق را برای کلیر شما می شمارم ، من قلبم روشنه که بزودی زود شما و خانواده خاک ایالات متحده را لمس خواهید کرد و بر آن پا خواهید نهاد...
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، noura ، yalda91 ، Ali.US ، daad ، b_argi ، آنی ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، manila ، mehrana

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان