کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
امشب در 114 امین روز انتظارم و بعد از گذشت 76 روز از آخرین آپدیت، برای 5 امین بار آپدیت شدم.
یکی از دوستان دیگه که با هم در یک روز مصاحبه شدیم همین روال آپدیت رو داشتن و امروز آپدیت شد
بنظر من این نشون میده کارشون حساب کتاب داره و بامید خدا همه کلیر میشیم
dv 2013, Ankara
ایشاله زودتر چشتون به جمالش روشن بشه
[عکس: 2013-07-31_225923.jpg]
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-31 ساعت 22:56)n51 نوشته:  سلام دوستان من برای همسرم همزمان دو تا شغل را نوشتم . یه پست اداری تو دانشگاه و یه تدریس پاره وقت در دانشگاه . به نظر شما دچار مشکلمون می کنه؟ خو ب خواستم دروغ نگم Big Grin
دوست عزیز،
این سوال رو به صورت پیام خصوصی از پیشکسوتا بپرسین! جواب دادن بهش خیلی هم آسون نیست! Smile به نظرمن همون که قبلاً نوشتید رو بذارید باشه و دستکاری نکنید.
بازم از دوستان مطلع تر بپرسین Smile
موفق باشید
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: mhb161 ، SHABAH51 ، n51 ، Alirezaa2013 ، mehrana ، b_argi ، lonelyman ، amairmonre ، shatsi ، آنی ، zohre02 ، negar_karimi6 ، sce ، daad
(2013-07-31 ساعت 17:11)daad نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 14:57)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 14:50)daad نوشته:  دوستان امکان داره مثلا به برندهٔ اصلی‌ ویزا تعلق نگیره ولی‌ ب اعضای دیگه‌ای خانواده تعلق بگیر؟ منظورم دو ستاره شدن؟

نه امکان نداره! سایر اعضای کیس ذینفع برنده اصلی هستن، به این معنا که مادامیکه به فرد اصلی ویزا نداده باشن، به زیر مجموعه هاش ویزا تعلق نمی گیره!
ممکنه که ذینفعان کیس ( افراد زیر مجموعه) در مقایسه با برنده اصلی زودتر کلیر بشن اما مادامیکه برنده اصلی کلیر نشده، به هیچکدوم ویزا داده نمیشه!
راستی چرا ویزا ندن؟!! به همه ویزا میدن..کلن این فکر ویزا ندادن رو از ذهنتون بیرون کنید! Smile
اما جریان دوستاره شدن کلاً یه چیز دیگست!! یعنی نبود شماره ویزا برای تخصیص و نه کلیر نشدن نفر اصلی کیس Smile
(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please contact us by e-mail before coming to our office.

ولی‌ من فکر می‌کردم که دو ستاره شدن یعنی‌ یکی‌ از اعضای کیس بهش ویزا تعلق نمیگیره
من just سوال پرسیدم این معنی‌ تفکر منفی‌ نیست
حالا پدرم برندهٔ اصلیست اگر من یا مامانم بخواد ویزا بیاد تا وقتی‌ که به پدر ندان نمی‌شه ما ویزا ی خودمون رو بگیریم؟ اینجا منظورم یک ستاره شدن؟
بعدشم اینکه اونا به کدوم ایمیل وارد شده‌ شما ایمیل میزنن. تو کدوم فرم وارد شده؟ برای issuedشدن و این جریانات؟
من فکر می کنم قاعدتا شما وقتی مدارک را ارسال می کردین یک ایمیلی را برای پدرتان (برنده اصلی) در فرم 230 داده بودید که به همون آدرس ایمیل خواهند زد. مثلا ممکنه برای ایشون آدرس ایمیل خودتون را دادین که به هرحال تمام تماس های ایمیلی با همان خواهد بود.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Alirezaa2013 ، b_argi ، zohre02 ، sce ، daad
(2013-07-31 ساعت 22:17)soroshnia نوشته:  دوستان سلام
من ميخوام يه وكالت از خانمم بگيرم واسه گرفتن پاسپورت ها از ptt .
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
اگه از دوستان كسي در اين زمينه تجربه خاصي داره راهنمايي كنه ممنون ميشم
به اميد كليرنس همگي
با سلام
دوست عزیز متن وکالتنامه در پیام خصوصی برایتان ارسال کردم
دوستان چندوقته ایروان همین 15 کیس رادرسایت گذاشته برای اگوست درسته یامن اشتباه چک می کنم؟؟؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Alirezaa2013 ، mlo ، b_argi ، SHABAH51 ، amairmonre ، zohre02 ، negar_karimi6 ، sce
بعد از 14 ماه از روزِ برنده شدن؛ دوستم امروز ویزاشو از پست آنکارا تحویل گرفت. هورااااااا Smile
137 روز کلیرنسش طول کشید.
امیدوارم همه به زودی شاد بشن .
ساکن نیویورک
برنده 2011

(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته:  
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
به اميد كليرنس همگي
با سلام

دوست عزیز میشه برای من هم ارسال کنید.
ممنون
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b@b@k ، b_argi ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، amairmonre ، zohre02 ، negar_karimi6 ، sce ، soroshnia
خداي مهربون تو رو به حق اين شب عزيز دوستان و همسرم رو مورد لطف خودت قرار بده ...
خدايا .. تو كه هميشه ياورمون بودي و هر لحظه اميد به رحمتت رو تو قلبمون شعله ور كردي، اين بار هم لطفت رو از ما دريغ نفرما...
آمين ....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-08-01 ساعت 00:04)mehrana نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 22:54)n51 نوشته:  سلام دوستان من برای همسرم همزمان دو تا شغل را نوشتم . یه پست اداری تو دانشگاه و یه تدریس پاره وقت در دانشگاه . به نظر شما دچار مشکلمون می کنه؟ خو ب خواستم دروغ نگم Big Grin

Smile والا من هم آمدم صداقت به خرج دادم 4 شغل نوشتم که زمان مصاحبه بیشترین سوال در رابطه با شغلم بود و نمی دانم شاید در طولانی شدن مدت کلیرنس تاثیر گذار بوده ...Big Grin آخه اکثر خانمها ویزای یکضرب گرفتن .... شاید هم من اشتباه میکنم .. به پیشنهاد دوستمان بهتره از مدیران سوال کنید .

منم مثل شما مرده صداقتم شدم تو فرمها!Sad
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، babak_1363 ، mehrana ، b_argi ، Alirezaa2013 ، manzar333 ، lonelyman ، الا ، SHABAH51 ، s.s.h ، amairmonre ، shatsi ، dolood ، zohre02 ، negar_karimi6 ، sce
(2013-07-31 ساعت 23:58)SANIJ نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته:  
به اميد كليرنس همگي
با سلام

دوست عزیز میشه برای من هم ارسال کنید.
ممنون
با سلام ارسال شد
تشکر کنندگان: b_argi ، lonelyman ، الا ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-08-01 ساعت 00:11)r91 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 22:54)n51 نوشته:  سلام دوستان من برای همسرم همزمان دو تا شغل را نوشتم . یه پست اداری تو دانشگاه و یه تدریس پاره وقت در دانشگاه . به نظر شما دچار مشکلمون می کنه؟ خو ب خواستم دروغ نگم Big Grin

Smile والا من هم آمدم صداقت به خرج دادم 4 شغل نوشتم که زمان مصاحبه بیشترین سوال در رابطه با شغلم بود و نمی دانم شاید در طولانی شدن مدت کلیرنس تاثیر گذار بوده ...Big Grin آخه اکثر خانمها ویزای یکضرب گرفتن .... شاید هم من اشتباه میکنم .. به پیشنهاد دوستمان بهتره از مدیران سوال کنید .

تصور ميكنم كه ٢ شغله بودن از نظر اونا مشكلي ايجاد نكنه !! بهر حال اين اتفاق در تمام دنيا رايج هست ، مثلا شما مدير عامل شركت خصوصي باشين و شغل دومتون هم استاد دانشكاه باشه ..شايد در كليرنس كمي تاثير بذاره ولي بهتره كه حقايق رو مطرح كرد ..و با صداقت باهاشون برخورد كرد ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: mehrana ، b_argi ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، الا ، SHABAH51 ، amairmonre ، dolood ، zohre02 ، negar_karimi6 ، daad
(2013-08-01 ساعت 00:11)r91 نوشته:  

جواب این موضوع رو نمیشه با قاطعیت داد! راستگو بود یا نه؟!! اما ماها که درستشو و راستشو گفتیم هیچوقت نمی دونیم که اگه همه ی آنچه باید میگفتیم رو نمی گفتیم چی میشد!شاید ریجکت میشدیم، شایدم یکضرب! (Who knows) بنابراین الان لذتش رو ببریم.
به امید خدا همگی به زودی کلیر میشیم! Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: b@b@k ، dove ، b_argi ، Alirezaa2013 ، yalda91 ، manzar333 ، الا ، lonelyman ، SHABAH51 ، ikamaly ، mrbonbon ، Mehrdadordi ، amairmonre ، shatsi ، mehrana ، dolood ، آنی ، zohre02 ، negar_karimi6 ، sce ، r91 ، daad
با سلام دوستان من تو مرحله کلیرنس هستم ، و همین چند روز دیگه جوابش میاد چون ۲۲ ماه پیش آپدیت شد پروندم . می‌خواستم ببینم من می‌تونم تغییر مکان بدم چون آدرس زده بودم واسه LA ولی‌ حالا کلا می‌خوام برم یک شهر دیگه آیا می‌شه تغییرش داد؟
شماره کیس:2013AS00001XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اواخر فوريه
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:

روياي دارم و آن هم آزاديست
[عکس: beautiful_girl_kid_pray.jpg]
خدايا از اينكه همه دوستان من رو از اين تاپيك خوشحال روانه ميكني سپاسگزارم .
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان