موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به نظرتون تعداد نفرات كيس در طولاني تر شدن كلير تاثيري داره؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-01 ساعت 02:13)Mehrdadordi نوشته: (2013-08-01 ساعت 01:48)Leila12020 نوشته: سلام
به نظرتون تعداد نفرات كيس در طولاني تر شدن كلير تاثيري داره؟
سلام ، درود ..بله هر كيسي بنا به شرايطش و بنا بر تشخيص افيسر مدت زمان كليرنسش مشخص ميشه ..
قطعا كيسي كه خانم مجرد باشه ، و خانه دار يا شغل خصوصي داشته باشه و تنها ١ نفر باشه، در مقايسه ، با مردي كه متاهل و جمعا ٤ نفرن ..تفاوت داره و زمان كلير شدنشون يكي نيست ..
البته اونا باز متغير هايي دارن و در طول مراحل اداري ازش استفاده ميكنن كه بعضي وقتا معادلات ماها رو بهم ميزنه
)
اگر بچه هاي زير ١٥ سال باشند فكر ميكنيد نياز به بررسي بيشتر هست يا اصلا اونا چك نميشن؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
139
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-01 ساعت 03:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 03:53 توسط ikamaly.)
خدایا
این آخرین شب قدری هست که اینجا هستم.
در این لحظه های پایانی آخرین شب قدری که توی وطنم هستم ازت میخوام هیچ منتظری رو چشم انتظار نزاری!
خدایا
ازت میخوام دل تک تک اونایی که این مناجات رو میخونن رو شاد کنی و لبخند رو به لباشون جاری کنی.
خدایا
هممون منتظر اون روز قشنگت هستیم که باز این تاپیک شاهد اسباب کشی دسته جمعی بشه.
خدا جون هیچوقت از لطفت ناامید نمیشم...
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-31 ساعت 18:05)soooli55 نوشته: درود....
از دوستان کسی آنکار هست؟
سلام ما هستیم امری بود در خدمتیم ضمنا چرا دوشنبه هر چه سریعتر بهتر مدام سر بزنید شوهرم ودخترم امروز ایشود شدند ولی من فقط دیروز آپدیت شدم ساعت 2:44 به وقت آنکاراست و من احیا کردم التماس دعا از همه دوستان دارم تصور تنها فرستادن بچه دو سالم با همسرم هم اشکمو در میاره هرچند راضیم به رضای خدا و امیدوار ولی کاش همه ایشود شده بودیم و من خوشحالتر.ارزوی بهترینها رو دارم برای همه دوستان گلم و ممنونم از همراهی و کمکهاتون
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-31 ساعت 16:43)lonelyman نوشته: (2013-07-31 ساعت 13:41)lonelyman نوشته: همسر کرامی بنده دوشنبه صبح که پاس خودشون و بچه ها رو دادن سفارت و فقط دیروز و امروز آپدیت شدیم و فعلا نه خبری از ایشود هست نه خبری از اوشود
خانم بچه ها ایشود شدن قراره تو پاکت زردی که میفرستن پست همراه با پاسهای مزین به ویزای خانم بچه ها، یک مقدار سماق هم برای بنده ارسال کنن
خانم شما خیلی ماه هستند و افتخار آشنایی شون رو پیدا کردم ضمنا خبر ایشود شدن همسر و دخترم را هم ایشون دادند و یک مزدگانی پیش من دارند مبارکه ایشالله و خدا قسمت من و شما هم بکنه
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
چه دعایی کنمت بهتر از این :
خنده ات از ته دل
گریه ات از سر شوق
و دلت کلبه ای از مهر و صفا
قلب تو جلوه ای عشق و ارادت به خدا . . .
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،آیا اینجا کسی هست که بدون داشتن وکالتنامه از همسرش تونسته باشه ویزای همسرشو بگیره از سفارت آنکارا؟ من هر چی به پدرو مادرم میگم که باید وکالتنامه باشه از طرف فرد غایب، میگن آفیسر به ما گفته یکیتون هم میتونه بیاد و ویزاهای جفتتنو بگیره...به نظر شما امکانپذیره؟
Category : F2B
Receipt Number : WAC1790XXXXXX
Priority Date :2016 Nov
Approve Date:June 2020
Welcome Letter Date :?
Case number:ABD 2020.........
Interview Date : Coming Soon
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.ضمن آرزوی کلیرشدن همه ی بچه های این تایپک.من الان دبی هستم و توی این هفته مصاحبه دارم.مشکلی پیش آمده وازهمه کمک میخام.می دونم که جای این سوال اینجا نیست.
من برنده اصلی هستم. همسرم را به عنوان عضو خانواده میخواستم در سایت CSC ثبت نام کنم، ولی نتونستم ایشان را اضافه کنم.
بعد از چندین بار ایمیل متوجه شدم از لیست اعضاء خانواده، همسرم حذف شدم csc به طور اتومات با فامیلی خودم برای همسرم به عنوان متقاضی اصلی اکانت درست کرده.
خلاصه اینکه الان همسرم که برنده اصلی هم نیست یک اکانت داره با عنوان :
متقاضی اصلی
شماره گذر نامه خودش
تاریخ تولد خودش
اسم خودش
فامیلی من
چندبار ایمیل زدم و درایمیل آخر تصویر صفحه اول پاسپورت های خودم و خانمم و نامه دوم (دعوت به مصاحبه)که افراد همراه در آن قیدشده ارسال کردم ولی جواب نگرفتم.
استرس زیادی بابت این موضوع داریم.بگید پیشنهادتون چیه ؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بخدا خيلي امروز دلم روشنه
نميدونم چرا ؟؟؟؟؟
ايشالا اينجا امروز پر از شادي ميشه ....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-01 ساعت 07:34)نوروز نوشته: سلام دوستان.ضمن آرزوی کلیرشدن همه ی بچه های این تایپک.من الان دبی هستم و توی این هفته مصاحبه دارم.مشکلی پیش آمده وازهمه کمک میخام.می دونم که جای این سوال اینجا نیست.
من برنده اصلی هستم. همسرم را به عنوان عضو خانواده میخواستم در سایت CSC ثبت نام کنم، ولی نتونستم ایشان را اضافه کنم.
بعد از چندین بار ایمیل متوجه شدم از لیست اعضاء خانواده، همسرم حذف شدم csc به طور اتومات با فامیلی خودم برای همسرم به عنوان متقاضی اصلی اکانت درست کرده.
خلاصه اینکه الان همسرم که برنده اصلی هم نیست یک اکانت داره با عنوان :
متقاضی اصلی
شماره گذر نامه خودش
تاریخ تولد خودش
اسم خودش
فامیلی من
چندبار ایمیل زدم و درایمیل آخر تصویر صفحه اول پاسپورت های خودم و خانمم و نامه دوم (دعوت به مصاحبه)که افراد همراه در آن قیدشده ارسال کردم ولی جواب نگرفتم.
استرس زیادی بابت این موضوع داریم.بگید پیشنهادتون چیه ؟
سلام دوست من.
من هم دقيقا به همين شكل توي سايت CSC ثبت نام كردم و براي هر يك از اعضا خانوادم جداگانه اكانت درست كردم و محل PTT و روز مصاحبه رو براي هركدام جدا جدا مشخص كردم (من سفارت انكارا بودم و به دليل امتهانات بچه هام زمان مصاحبه رو تغيير دادم و عقب انداختم ) پرينت تك تك رو همراه با پرينت ايميلهاي ارسال شده براي هر كدام از اعضا خانوادم رو روز مصاحبه بردم سفارت و هيچ مشكلي پيش نيامد مهم برگه دوم دعوت از شما و تعيين وقت مصاحبه هست كه توي اون مشخصات همه افراد خانواده هست.نگران نباشيد و با توكل انشاا... ويزاي يك ضرب خواهيد گرفت.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-01 ساعت 06:10)natasha نوشته: سلام دوستان،آیا اینجا کسی هست که بدون داشتن وکالتنامه از همسرش تونسته باشه ویزای همسرشو بگیره از سفارت آنکارا؟ من هر چی به پدرو مادرم میگم که باید وکالتنامه باشه از طرف فرد غایب، میگن آفیسر به ما گفته یکیتون هم میتونه بیاد و ویزاهای جفتتنو بگیره...به نظر شما امکانپذیره؟
سلام دوست من.
پدر و مادر شما درست ميگن اون براي ارائه پاسپورت ها به سفارت هست و كلا پيگيري پرونده در سفارت كه حضور يك نفر كافيه اما اين وكالت براي PTT مورد نياز هست كه البته مواردي هم ديده شده بعضي از دوستان بدون اين وكالت هم با ارايه شناسنامه و قباله تونستن بسته رو از پست بگيرند ولي شما روزه شك دار نگيريد كلا هزينه وكالت با ترجمش ميشه حدود 60 هزار تومان حتما وكالت رو تهيه كنند و با خودشون ببرند.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید! معمولا ایروان ساعت چند آپدیت میشه؟؟
کسی میدونه؟