موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. لطفا سریعا به سوالم جواب بدید دوستان. میخوام برم پاستور برا واکسیناسون مجدد ولی یادم نمیاد دکتر اونگان کارت زرد قبلی رو ازم گرفت یا پسم داد. جای این سوال اینجا نبود ولی ناچارم چون اینجا همیشه دوستان هستن.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-01 ساعت 11:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 11:02 توسط alihmh.)
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند...
که خودش تصمیم بگیرد...!
تو فقط بخواه و آرزو کن...
اما پیشاپیش شاد باش...!
و ایمان داشته باش که رویاهایت...
هم چون بارانی در حال فرو ریختنند...!
پیشاپیش شاد باش و شکر گذار...
چرا که خداوند نه به قدر رویاها...
بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد...!
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-01 ساعت 11:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 14:38 توسط negar_karimi6.)
هروقت ازصمیم قلبم و بادلی شکسته و نگران التماس کنان ازخداچیزی روخواستم بطورباورنکردنی بهم داده نمیگم انسان پاک سرشتی هستم نه به عکس سرتاپاگناه کارم ولی خداوندبعدازثبت نام لاتاریمون نمیدونید چه حالهای توزندگیمون بهمون داد ازصمیم قلبم میگم خدایاعاشقتم
اولین باربودلاتاری ثبت نام میکردیم شوهرم قبول شد اون مخالف و نگران من مصرونگران
دخترم دانشجوی تهران وابسته عاطفی بی پناه درتهران وبا باتوجه به خصوصیات اخلاقیش نگران تنهاییش بودم پسرم بایه خانواده میخواست وصلت کنه که باب دلمون نبودن و همیشه نگرانش بودم دراین اوضاع بداقتصادی همسرم یه شغلی پیداکردتاامورات بگذره وبدترازهمه ساپورت مالی برای زندگی درامریکانداشتیم ووجودهریک ازاینهاااااااااااااااا زندگیمونوبهم ریخته بود نمیدونستم باهجومی ازاین نگرانیها چه کنیم اماازخدااااااااااااااخواستم که هرانچه راصلاح میداند برامون رقم بزنه وچنین هم شد
دخترم ازدواج کرد بایک مردخیلی خوب شوهرم روبازنشسته کردن باحقوق خوب پسرم بااون خانواده که باعث نگرانیمون شده بود بهم زد و الان درشرف ازدواج موفیقه و یه ارثی هم که 20سال بودگره خورده بود ازهم بازشد و بهمون رسیده که بدون تکیه برکسی اونجاروپای خودمون بایسیم
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرت چقدرالتماست کردم که خداوندارامش روبه خانواده مابیارررررررررررررررررر و ازاینکه اوردی دربست مخلصتم
همه اینهانشونه اینه که به ندای من درروزقبولی درلاتاری لبیک داره میگه
باخدای خودم گفته بودم خداجونم اگرمصلحت مادرمهاجرته اسبابشوخودت فراهم کن
و همینکارهم کردپس مطمئنم کلیرمیشم چون خداوندمصلحتمونوتوی مهاجرت دیده که توی این یکسال و اندی تمام کاینات روبه کارگرفته تاکارمادرست بشه
شایدخیلی هاقبول نداشته باشن این همه لطف خداروولی واقعااااااااااااااااااااا من همین الان هم که دارم ازبزرگیش یادمیکنم کی بوردم خیس شده
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.باتشکر از دوست عزیزZanganeh.
مشکل اینه که خانم من باشماره گذر نامه خودش تاریخ تولد خودش اسم خودش
ولی فامیلی من فرمش ثبت شده.
دوستان لطفا کمک کنند.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته: (2013-07-31 ساعت 22:17)soroshnia نوشته: دوستان سلام
من ميخوام يه وكالت از خانمم بگيرم واسه گرفتن پاسپورت ها از ptt .
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
اگه از دوستان كسي در اين زمينه تجربه خاصي داره راهنمايي كنه ممنون ميشم
به اميد كليرنس همگي
با سلام
دوست عزیز متن وکالتنامه در پیام خصوصی برایتان ارسال کردم
سلام دوست عزیز، اگر امکان داره لطف کنید و متن وکالتنامه را برای من هم ارسال کنید. متشکرم
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزيز
سفارتهاي ابوظبي، آنكارا كيس جديدي اعلام نكردند؟
ايروان رو ميدونم كه تا كنون چيزي اعلام نكرده
تاپيك خيلي سوت وكوره...........
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-01 ساعت 10:10)آقا هادی2013 نوشته: سلام. لطفا سریعا به سوالم جواب بدید دوستان. میخوام برم پاستور برا واکسیناسون مجدد ولی یادم نمیاد دکتر اونگان کارت زرد قبلی رو ازم گرفت یا پسم داد. جای این سوال اینجا نبود ولی ناچارم چون اینجا همیشه دوستان هستن.
دکتر اونگان حتما ازتون کارت زردتونو گرفته ،ما به همین دلیل روز اول دو سری کارت زرد گرفتیم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا