کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام. لطفا سریعا به سوالم جواب بدید دوستان. میخوام برم پاستور برا واکسیناسون مجدد ولی یادم نمیاد دکتر اونگان کارت زرد قبلی رو ازم گرفت یا پسم داد. جای این سوال اینجا نبود ولی ناچارم چون اینجا همیشه دوستان هستن.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، zohre02 ، sce ، daad ، babak_1363 ، Alirezaa2013
(2013-08-01 ساعت 10:10)آقا هادی2013 نوشته:  سلام. لطفا سریعا به سوالم جواب بدید دوستان. میخوام برم پاستور برا واکسیناسون مجدد ولی یادم نمیاد دکتر اونگان کارت زرد قبلی رو ازم گرفت یا پسم داد. جای این سوال اینجا نبود ولی ناچارم چون اینجا همیشه دوستان هستن.

هادی جان دکتر اونگان کارت رو ازت گرفت و بهت نداد عزیز.....شما مراجعه میکنی پاستور و با دادن مشخصات شناسنامه ای و کد ملی و پرداخت مبلغی ناچیز مجدد همون کارت رو که دکتر اونگان ازت گرفته رو برای شما صادر خواهد کرد، فقط یادت باشه برگه واکسیناسیون دکتر اونگان رو با خودت ببر که اگر واکسنی زدی به لیست اضافه کنه، و همچنین اگر واکسن عقب افتاده ای داری هم حتماً بزنش....موفق باشی
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند...

که خودش تصمیم بگیرد...!

تو فقط بخواه و آرزو کن...

اما پیشاپیش شاد باش...!

و ایمان داشته باش که رویاهایت...

هم چون بارانی در حال فرو ریختنند...!

پیشاپیش شاد باش و شکر گذار...

چرا که خداوند نه به قدر رویاها...

بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد...!
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
(2013-08-01 ساعت 02:46)Leila12020 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 02:13)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 01:48)Leila12020 نوشته:  سلام
به نظرتون تعداد نفرات كيس در طولاني تر شدن كلير تاثيري داره؟

سلام ، درود ..بله هر كيسي بنا به شرايطش و بنا بر تشخيص افيسر مدت زمان كليرنسش مشخص ميشه ..
قطعا كيسي كه خانم مجرد باشه ، و خانه دار يا شغل خصوصي داشته باشه و تنها ١ نفر باشه، در مقايسه ، با مردي كه متاهل و جمعا ٤ نفرن ..تفاوت داره و زمان كلير شدنشون يكي نيست ..
البته اونا باز متغير هايي دارن و در طول مراحل اداري ازش استفاده ميكنن كه بعضي وقتا معادلات ماها رو بهم ميزنه Smile)

اگر بچه هاي زير ١٥ سال باشند فكر ميكنيد نياز به بررسي بيشتر هست يا اصلا اونا چك نميشن؟
شما اسم فرزندتون رو از ابتدا اكر در فرم هاتون لحاظ كردين ، كارت واكسيناسيون و معاينه اش توسط دكتر انجام شده ، و روز مصاحبه توسط افيسر روءيت شده ، اون از همون لحظه كلير شده رفته و بايد منتظر كلير شدن شما باشه Smile))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: manzar333 ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، sce ، daad ، ari_kiana ، mehrana ، babak_1363 ، mhb161 ، Alirezaa2013
(2013-08-01 ساعت 02:46)Leila12020 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 02:13)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 01:48)Leila12020 نوشته:  سلام
به نظرتون تعداد نفرات كيس در طولاني تر شدن كلير تاثيري داره؟

سلام ، درود ..بله هر كيسي بنا به شرايطش و بنا بر تشخيص افيسر مدت زمان كليرنسش مشخص ميشه ..
قطعا كيسي كه خانم مجرد باشه ، و خانه دار يا شغل خصوصي داشته باشه و تنها ١ نفر باشه، در مقايسه ، با مردي كه متاهل و جمعا ٤ نفرن ..تفاوت داره و زمان كلير شدنشون يكي نيست ..
البته اونا باز متغير هايي دارن و در طول مراحل اداري ازش استفاده ميكنن كه بعضي وقتا معادلات ماها رو بهم ميزنه Smile)

اگر بچه هاي زير ١٥ سال باشند فكر ميكنيد نياز به بررسي بيشتر هست يا اصلا اونا چك نميشن؟
سلام خانم لیلا
از خدمتتون میخواستم سئوال کنم ، تشریف بردین مصاحبه چی شد؟اونها به شما چه جوابی دادن؟ چند نفر بودین و مین اپلیکنت کی بود ؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، پدی ، daad ، ari_kiana ، Mehrdadordi ، b_argi ، babak_1363
هروقت ازصمیم قلبم و بادلی شکسته و نگران التماس کنان ازخداچیزی روخواستم بطورباورنکردنی بهم داده نمیگم انسان پاک سرشتی هستم نه به عکس سرتاپاگناه کارم ولی خداوندبعدازثبت نام لاتاریمون نمیدونید چه حالهای توزندگیمون بهمون داد ازصمیم قلبم میگم خدایاعاشقتم

اولین باربودلاتاری ثبت نام میکردیم شوهرم قبول شد اون مخالف و نگران من مصرونگران

دخترم دانشجوی تهران وابسته عاطفی بی پناه درتهران وبا باتوجه به خصوصیات اخلاقیش نگران تنهاییش بودم پسرم بایه خانواده میخواست وصلت کنه که باب دلمون نبودن و همیشه نگرانش بودم دراین اوضاع بداقتصادی همسرم یه شغلی پیداکردتاامورات بگذره وبدترازهمه ساپورت مالی برای زندگی درامریکانداشتیم ووجودهریک ازاینهاااااااااااااااا زندگیمونوبهم ریخته بود نمیدونستم باهجومی ازاین نگرانیها چه کنیم اماازخدااااااااااااااخواستم که هرانچه راصلاح میداند برامون رقم بزنه وچنین هم شد

دخترم ازدواج کرد بایک مردخیلی خوب شوهرم روبازنشسته کردن باحقوق خوب پسرم بااون خانواده که باعث نگرانیمون شده بود بهم زد و الان درشرف ازدواج موفیقه و یه ارثی هم که 20سال بودگره خورده بود ازهم بازشد و بهمون رسیده که بدون تکیه برکسی اونجاروپای خودمون بایسیم
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرت چقدرالتماست کردم که خداوندارامش روبه خانواده مابیارررررررررررررررررر و ازاینکه اوردی دربست مخلصتم
همه اینهانشونه اینه که به ندای من درروزقبولی درلاتاری لبیک داره میگه
باخدای خودم گفته بودم خداجونم اگرمصلحت مادرمهاجرته اسبابشوخودت فراهم کن
و همینکارهم کردپس مطمئنم کلیرمیشم چون خداوندمصلحتمونوتوی مهاجرت دیده که توی این یکسال و اندی تمام کاینات روبه کارگرفته تاکارمادرست بشه
شایدخیلی هاقبول نداشته باشن این همه لطف خداروولی واقعااااااااااااااااااااا من همین الان هم که دارم ازبزرگیش یادمیکنم کی بوردم خیس شده
سلام دوستان

اگر كسي واسه اقامت كشور ديگه اي اقدام كرده باشه و پرونده اش براي صدور ويزا تحت بررسي باشه آيا ممكنه واسه پروسه لاتاريش و كليرنسش مشكلي پيش بياد؟؟؟

اين سوال رو قبلا هم پرسيده بودم ولي كسي جواب نداد Sad

لطفا دوستان راهنمايي كنيد ....احتمالا بعضي ديگه هم شايد اين مسئله رو داشتن واسه ويزاي دانشجويي و يا كار از يك كشور ديگه...مرسي
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، daad ، b_argi ، babak_1363 ، mhb161
سلام.باتشکر از دوست عزیزZanganeh.
مشکل اینه که خانم من باشماره گذر نامه خودش تاریخ تولد خودش اسم خودش
ولی فامیلی من فرمش ثبت شده.
دوستان لطفا کمک کنند.
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، b_argi ، babak_1363 ، shatsi ، mhb161
(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 22:17)soroshnia نوشته:  دوستان سلام
من ميخوام يه وكالت از خانمم بگيرم واسه گرفتن پاسپورت ها از ptt .
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
اگه از دوستان كسي در اين زمينه تجربه خاصي داره راهنمايي كنه ممنون ميشم
به اميد كليرنس همگي
با سلام
دوست عزیز متن وکالتنامه در پیام خصوصی برایتان ارسال کردم
سلام دوست عزیز، اگر امکان داره لطف کنید و متن وکالتنامه را برای من هم ارسال کنید. متشکرم
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، b_argi ، babak_1363
سلام به دوستان عزيز
سفارتهاي ابوظبي، آنكارا كيس جديدي اعلام نكردند؟
ايروان رو ميدونم كه تا كنون چيزي اعلام نكرده
تاپيك خيلي سوت وكوره...........
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: zohre02 ، ari_kiana ، daad ، b_argi ، babak_1363 ، hana_fd ، پرستوی مهاجر ، e76779 ، dana ، Alirezaa2013
(2013-08-01 ساعت 00:23)b@b@k نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 23:58)SANIJ نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 22:17)soroshnia نوشته:  دوستان سلام
من ميخوام يه وكالت از خانمم بگيرم واسه گرفتن پاسپورت ها از ptt .
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
اگه از دوستان كسي در اين زمينه تجربه خاصي داره راهنمايي كنه ممنون ميشم
به اميد كليرنس همگي
با سلام
دوست عزیز متن وکالتنامه در پیام خصوصی برایتان ارسال کردم

دوست عزیز میشه برای من هم ارسال کنید.
ممنون
با سلام ارسال شد

با سپاس فراوان دریافت شد!
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02
(2013-08-01 ساعت 11:55)mohssen نوشته:  سلام دوستان

اگر كسي واسه اقامت كشور ديگه اي اقدام كرده باشه و پرونده اش براي صدور ويزا تحت بررسي باشه آيا ممكنه واسه پروسه لاتاريش و كليرنسش مشكلي پيش بياد؟؟؟

لطفا دوستان راهنمايي كنيد ....احتمالا بعضي ديگه هم شايد اين مسئله رو داشتن واسه ويزاي دانشجويي و يا كار از يك كشور ديگه...مرسي

پروسه لاتاری و روند اداری مربوط به آن و سایر موارد مرتبط از جمله استعلامات انجام گرفته تحت قوانین کنگره و امثالهم ارتباطی با درخواست ویزا از کشور ثالث به هر عنوانی(مهاجرتی، دانشجویی و...) ندارد.موفق باشید....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: mohssen ، mlo ، ari_kiana ، b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، mhb161 ، پرستوی مهاجر ، manzar333 ، dana ، Alirezaa2013 ، mehdi389
(2013-08-01 ساعت 12:04)shatsi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 11:55)mohssen نوشته:  سلام دوستان

پروسه لاتاری و روند اداری مربوط به آن و سایر موارد مرتبط از جمله استعلامات انجام گرفته تحت قوانین کنگره و امثالهم ارتباطی با درخواست ویزا از کشور ثالث به هر عنوانی(مهاجرتی، دانشجویی و...) ندارد.موفق باشید....

ممنون و متشكرم از پاسختون..
براي شما هم آرزوي موفقيت دارم
به اميد كلير شدن همه بچه ها ...با لطف خدا
تشکر کنندگان: SANIJ ، ari_kiana ، r_ent ، b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، shatsi ، dana ، Alirezaa2013
(2013-08-01 ساعت 10:10)آقا هادی2013 نوشته:  سلام. لطفا سریعا به سوالم جواب بدید دوستان. میخوام برم پاستور برا واکسیناسون مجدد ولی یادم نمیاد دکتر اونگان کارت زرد قبلی رو ازم گرفت یا پسم داد. جای این سوال اینجا نبود ولی ناچارم چون اینجا همیشه دوستان هستن.
دکتر اونگان حتما ازتون کارت زردتونو گرفته ،ما به همین دلیل روز اول دو سری کارت زرد گرفتیم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ari_kiana ، b_argi ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، آقا هادی2013
(2013-08-01 ساعت 09:22)zanganeh نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 06:10)natasha نوشته:  سلام دوستان،آیا اینجا کسی‌ هست که بدون داشتن وکالتنامه از همسرش تونسته باشه ویزای همسرشو بگیره از سفارت آنکارا؟ من هر چی‌ به پدرو مادرم میگم که باید وکالتنامه باشه از طرف فرد غایب، میگن آفیسر به ما گفته یکیتون هم می‌تونه بیاد و ویزاهای جفتتنو بگیره...به نظر شما امکان‌پذیره؟
سلام دوست من.
پدر و مادر شما درست ميگن اون براي ارائه پاسپورت ها به سفارت هست و كلا پيگيري پرونده در سفارت كه حضور يك نفر كافيه اما اين وكالت براي PTT مورد نياز هست كه البته مواردي هم ديده شده بعضي از دوستان بدون اين وكالت هم با ارايه شناسنامه و قباله تونستن بسته رو از پست بگيرند ولي شما روزه شك دار نگيريد كلا هزينه وكالت با ترجمش ميشه حدود 60 هزار تومان حتما وكالت رو تهيه كنند و با خودشون ببرند.
سلام...برای تحویل گرفتن بسته پستی چه مدارکی لازمه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، soroshnia ، babak_1363 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان