کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
از تمامی دوستان که کمک می کنند تشکر می کنم.الان هم به contactus_fa_AE@visaops.com ایمیل فرستادم و وضعیت را توضیح دادم.تصویر پاسپورت خودم وخانمم ونامه دوم را هم براشون اتچ کردم.دست خودم نیست تا این فرم ها درست نشه نمیتوانم آروم بگیرم. شما به من قوت قلب دادید برای همه ارزوی کلیر شدن دارم.
صبر وظفر هردو دوستان قدیمند ----- براثر صبر نوبت ظفر آید
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر --------بار دگر روزگار چون شکر آید
(حافط)
بچه ها همه چیز درست میشه نگران نباشید
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
(2013-08-02 ساعت 00:40)نوروز نوشته:  مشکل اینه که موقع ثیت نام درcsc خانم من باشماره گذر نامه خودش تاریخ تولد خودش اسم خودش
ولی فامیلی من فرمش جداگانه ثبت شده.(برنده اصی منم)یعنی من و بچه هام دریک فرم و خانمم در یک فرم جدا اکانت شدیم.
البته در نامه دوم همه با هم هستیم.
دوستان لطفا کمک کنند.محمدفضلی گل نهال امیر مهاجربقیه دوستان .. ............. مرا ذریابید من الان دبی هستم مصاحبم نزدیکه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
در ابتدا ببین می توانی مشخصات خانمتان را در اکانت خودت اضافه کنیدواگر نشد شماره پاسپورت خانم را یدون حرف اول وارد کنید
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: mehrrdad ، sadeghi897 ، amairmonre ، yalda91 ، negar_karimi6 ، morvarid1364 ، b_argi ، zohre02 ، babak_1363
اينجور كه از آپديتهاي آنكارا معلومه، علاوه بر روز بالايي ها، بچه هاي ماه مي هم آپديت شدن، پس احتمالاً باز كليرها به ترتيب ماهها داره شروع ميشه. مطمئناً فردا خبرهاي خوبي داريم اونم تعداد زياد مخلوطي از روز بالايي ها و ماه مي ها. خدا كنه سفارت ايروان هم مثل آنكارا فردا اعلام كنن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
همتون کلیر می شید و میایید امریکا دوسی جان های خودم.
یه روزی همتون رو دعوت می کنم به جزیره خودم یه هفته ای خوش باشید ، نگران وسیله حمل و نقل هم نباشید، با هواپیمای خصوصیم میام دنبالتون
قطعا کادو های خوفی هم واسه من میارید، دیگه اون موقع حسابی اوضاعتون توپ شده من مطمئنم
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-08-02 ساعت 02:53)sadeghi897 نوشته:  همتون کلیر می شید و میایید آمریکا دوسی جان های خودم.
یه روزی همتون رو دعوت می کنم به جزیره خودم یه هفته ای خوش باشید ، نگران وسیله حمل و نقل هم نباشید، با هواپیمای خصوصیم میام دنبالتون
قطعا کادو های خوفی هم واسه من میارید، دیگه اون موقع حسابی اوضاعتون توپ شده من مطمئنم
دی

اگه با هواپیما خصوصیت دنبال من هم بیای، من به عنوان کادو سند یکی از ویلاهامو تو کره ماه که تا اونموقع ساختم به نامت می کنم.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-02 ساعت 03:07)mrr777 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 02:53)sadeghi897 نوشته:  همتون کلیر می شید و میایید آمریکا دوسی جان های خودم.
دی
اگه با هواپیما خصوصیت دنبال من هم بیای، من به عنوان کادو سند یکی از ویلاهامو تو کره ماه که تا اونموقع ساختم به نامت می کنم.Big Grin
توکه هواپبما خصوصی داری خودت چرا نمی خوایی با هواپیمات بیایی به خاطر بنزین گالنی چهار دلار انوخ ؟ دی Tongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mrr777 ، ikamaly ، dolood ، joody ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، r91 ، ari_kiana ، SHABAH51 ، morvarid1364 ، b_argi ، sce ، amir82 ، zohre02 ، babak_1363
فقط خودم gifaبيدارم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
کلیر عزیز:

امروز روز دیگریست…
یه روز از همان روزهای بی تو…
در به در این کوچه و آن کوچه…
می دانم که انتهای یکی از همین کوچه ها منتظری!
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-08-01 ساعت 12:30)daad نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 22:17)soroshnia نوشته:  دوستان سلام
من ميخوام يه وكالت از خانمم بگيرم واسه گرفتن پاسپورت ها از ptt .
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
اگه از دوستان كسي در اين زمينه تجربه خاصي داره راهنمايي كنه ممنون ميشم
به اميد كليرنس همگي
با سلام
دوست عزیز متن وکالتنامه در پیام خصوصی برایتان ارسال کردم

اگر ممکنه متن رو برای من هم ارسال کنید
اگر میشه برای من هم ارسال کنید ممنون میشم
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، negar_karimi6 ، b_argi ، babak_1363
امیدوارم همه بچه ها تو همین ماه آگوست کلیر شن و کسی واسه سپتامبر هم حتی نمونه. راستی مشکل برادر من هم حل شد و ویزاشو گرفت. الانم آمریکاست. قسمت همتون ایشالا
تاریخ مصاحبه: اوایل مارچ، کلیر: ۱۲ جولای محل مصاحبه آنکارا
آپدیتها : ۳۱ جون، ۱و ۳و ۵و ۸ جولای
در ضمن من برنده نیستم، پیگیر کیس برادرمم Smile
(2013-08-02 ساعت 00:24)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 23:48)drmrs نوشته:  چاره ای نیست برای رفع مشکل و راه افتادن کلیرینگ من حاضرم فردا به عنوان خط شکن کلیر بشم. فداکاری تاچه حد دیگه!

دوست من من که حاضرم حتی اگه منو بخوان فردا کلیر کنن جامو بدم به شما تا شما زودتر کلیر بشی
تبریک میگم به این صبرتون
با آرزوی کلیر شدن هرچه زودترتون

مروارید جان شما لطف کن اگه میخوایی بخشش کنی کلیرتو بده به من ، من بچم رو گازها!! خودت که بهتر میدونی!! اونجا همه منتظرمننن!!! ای بابا!! Big Grin Tongue
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، manila ، morvarid1364 ، drmrs ، b_argi ، babak_1363
(2013-08-02 ساعت 02:43)گل نهال نوشته:  اينجور كه از آپديتهاي آنكارا معلومه، علاوه بر روز بالايي ها، بچه هاي ماه مي هم آپديت شدن، پس احتمالاً باز كليرها به ترتيب ماهها داره شروع ميشه. مطمئناً فردا خبرهاي خوبي داريم اونم تعداد زياد مخلوطي از روز بالايي ها و ماه مي ها. خدا كنه سفارت ايروان هم مثل آنكارا فردا اعلام كنن

گل نهال جون ما که اپریلیم و اصلا آپدیت هم نمیشیم چی ؟ Sad بین روزبالاییها و میی ها گیر افتادیم Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-02 ساعت 08:49)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 02:43)گل نهال نوشته:  اينجور كه از آپديتهاي آنكارا معلومه، علاوه بر روز بالايي ها، بچه هاي ماه مي هم آپديت شدن، پس احتمالاً باز كليرها به ترتيب ماهها داره شروع ميشه. مطمئناً فردا خبرهاي خوبي داريم اونم تعداد زياد مخلوطي از روز بالايي ها و ماه مي ها. خدا كنه سفارت ايروان هم مثل آنكارا فردا اعلام كنن

گل نهال جون ما که اپریلیم و اصلا آپدیت هم نمیشیم چی ؟ Sad بین روزبالاییها و میی ها گیر افتادیم Sad
از مصاحبه شده های ماه جون هم آپدیت داشتیم واسه آنکارا...
نگران نباشید دوست من چون ممکنه بدون آپدیت کلیر بشین
معمولا آپدیتهای متوالی در یک روز و یا دو سه روز پشت سر هم میتونه نشونه خوبی باشه واسه اینکه یک کیس به کلیر خیلی نزدیکه ولی شرط لازم نیست ..
با لطف خدا خبر های خوب در راهه از کلیر شدن دوستان هر سه سفارت
انشاالله
دوستان قدری بیشتر دعا کنیم
(2013-08-02 ساعت 00:44)soooli55 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 23:06)arash 111 نوشته:  دوستان گرامی
این مطلب رو چند روز پیش هم نوشتم ولی چون اعتقاد راسخی به بخش آخرش دارم ٰ یک بار دیگه اینجا تکرارش می کنم
به امید اینکه امسال همون یک نفر ریجکتی پارسال هم نداشته باشیم

حس متناقض

یک روز طولانی

امروز 63 روزه که از زمان مصاحبه ما گذشته.
63 روز طـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولانــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.
اینقدر این مدت به نظرم طولانی و بلند میاد که برای انجام خیلی از کارها مدت بسیار زیادیه، خیلی از کارهایی تا قبل از این انجامش توی چندین برابر این زمان هم محال به نظرم می رسید. حتی تا این حد این مدت برام طولانی بوده که چند دقیقه پیش فکر می کردم که اگه کی سی سی و سفارت ها کمی سریعتر به کار لاتاری ها رسیدگی کنند همین 63 روز هم برای پروسه یه دوره از لاتاری کافیه و می تونند تمام 55000 ویزا رو توی این مدت طولانی صادر کنند و حتی چند روز هم اضافه بیارن.
این حس من نسبت به 63 روز گذشتست.

ولی 62 روز چقدر کوتاه و کمه. 62 روز باقی مانده تا پایان تاریخ پروسه این دوره از لاتاری. مگه ممکنه سفارت ها بتونند تمای مصاحبه ها رو توی این مدت کم انجام بدن و همچنین این همه مراحل اداری باقی مونده رو توی فقط 62 روز تموم کنند؟
اینم حس من نسبت به 62 روز آیندست.

منطق میگه که 63 روز فقط 1 روز از 62 روز بیشتره ولی من احساس میکنم 63 روز چندین برابر 62 روزه.

یعنی میشه که یکی از این روزهای این 63 روز این همه طولانی شده باشه؟

یه مطلب دیگه
اگه یه سر به همین چند ماه پیش بزنیم و تایپیک کارنتی ها رو یادمون بیاریم همین نگرانی ها رو هم، اون موقع داشتیم . به خصوص کیس بالایی ها .
اون موقع هم همش فکر میکردیم چطور ممکنه با این روند کارنتی نوبت به کیس های بالا برسه و خیلی ها احتمال میدادند که حتی کارنت هم نشن. البته اینطور نبود.
فکر میکنم بزرگترین مشکل ما 2013 ها عدم آگاهی از روند کارهاست ( این به تغییرات کوچکی توی روند پروسه توسط کی سی سی و ... بر میگرده. ما هم هیچ مرجع کاملا مشابهی برای مقایسه روند کاری خودمون با سالهای گذشته نداریم) و گرنه کارها داره طبق برنامه پیش میره و جای نگرانی نیست.
شکی نیست کشوری که سالهای زیادیه که پروسه لاتاری رو دنبال میکنه اینقدر برنامه ریزی داره که این همه پرونده رو همینطور رها نکنه . ضمنا رها کردن این همه کیس هیچگاه برای اعتبار پروسه لاتاری مناسب نیست.

امید وارم که ما همه مون این موضوع رو به درسنی درک کنیم که 62 روز هم مدت کمی نیست برای کشوری که تمام 55000 کیس لاتاری فقط درصد بسیار کمی از ویزاهاییه که سالانه برای مهاجرت ،توریستی ، دانشجویی ، سرمایه گذاری و ... صادر میکنه.

در پایان می خوام به این جواب برسم که چرررررررررررراااااااااااااا 63 روز این همه از 62 روز بیشششششششششششتره؟؟؟؟؟؟

چون اون یه ماه آخر سربازی هم از بیست ماهی که گذرونده بودیم بیشتر بود....لامصب بیچارمون کرد...Smile هم اون هم این یکی...تازه 62 روز چیزی نیست من 6 ماه برای کلیرنس شدن صبر کردن...
کیس نامبر2013as30xx/تاریخ رویت 2sep2012/ارسال مدارک/8sep2012/تاریخ مصاحبه 5FEB2013/ تاریخ نامه سفارت 23Jul 2013/آپدیت سایت 26Jul 2013/مدیکال محدد 29Ju 2013/تحویل پاسپورت به سفارت 30Jul 2013/تاریخ صدور ویزا 31Jul 2013/تاریخ تحویل ازپست 01Aug 2013/آنکارا/محل سفر دالاس

ولی نهایتا خوبیش اینه که بعد از اون 62 روز و همین طور اون یه ماه آخر سربازی یه مدرکی رو بهت می دن که می تونی تا آخر عمرت لذتشو ببری

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان