کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
میبینم که از شنبه اینجا قراره خلوت تر بشه و ما تنها تر
بچه های آپدیتی
پیشاپیش تبریکات ما رو بپذیرید
به امید کلیر شدن همه دوستان

(2013-08-01 ساعت 22:20)ali_gh نوشته:  از بچه های ابوظبی کسی امروز اپدیت نشده؟؟؟؟؟
دیروز چند نفری آپ شدنBig Grin اما امروز خبری نبودSad
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، amir82 ، babak_1363 ، ojee ، SHABAH51 ، yalda91 ، Alirezaa2013 ، drmrs ، zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi
(2013-08-01 ساعت 23:48)drmrs نوشته:  چاره ای نیست برای رفع مشکل و راه افتادن کلیرینگ من حاضرم فردا به عنوان خط شکن کلیر بشم. فداکاری تاچه حد دیگه!

واقعا تا چه حد دیگه ؟
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: ojee ، SHABAH51 ، drmrs ، Alirezaa2013 ، amir82 ، zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi ، babak_1363
(2013-08-01 ساعت 23:48)drmrs نوشته:  چاره ای نیست برای رفع مشکل و راه افتادن کلیرینگ من حاضرم فردا به عنوان خط شکن کلیر بشم. فداکاری تاچه حد دیگه!

دوست من من که حاضرم حتی اگه منو بخوان فردا کلیر کنن جامو بدم به شما تا شما زودتر کلیر بشی
تبریک میگم به این صبرتون
با آرزوی کلیر شدن هرچه زودترتون
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: drmrs ، SHABAH51 ، milad_aae ، joody ، negar_karimi6 ، amir82 ، zohre02 ، b_argi ، houmanmir ، Mehrdadordi ، lonelyman ، babak_1363
کسی میتونه بگه آنکارا چه ساعتی آپدیت میشه؟
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، zohre02 ، b_argi ، babak_1363
مشکل اینه که موقع ثیت نام درcsc خانم من باشماره گذر نامه خودش تاریخ تولد خودش اسم خودش
ولی فامیلی من فرمش جداگانه ثبت شده.(برنده اصی منم)یعنی من و بچه هام دریک فرم و خانمم در یک فرم جدا اکانت شدیم.
البته در نامه دوم همه با هم هستیم.
دوستان لطفا کمک کنند.محمدفضلی گل نهال امیر مهاجربقیه دوستان .. ............. مرا ذریابید من الان دبی هستم مصاحبم نزدیکه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(2013-08-01 ساعت 23:06)arash 111 نوشته:  دوستان گرامی
این مطلب رو چند روز پیش هم نوشتم ولی چون اعتقاد راسخی به بخش آخرش دارم ٰ یک بار دیگه اینجا تکرارش می کنم
به امید اینکه امسال همون یک نفر ریجکتی پارسال هم نداشته باشیم

حس متناقض

یک روز طولانی

امروز 63 روزه که از زمان مصاحبه ما گذشته.
63 روز طـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولانــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.
اینقدر این مدت به نظرم طولانی و بلند میاد که برای انجام خیلی از کارها مدت بسیار زیادیه، خیلی از کارهایی تا قبل از این انجامش توی چندین برابر این زمان هم محال به نظرم می رسید. حتی تا این حد این مدت برام طولانی بوده که چند دقیقه پیش فکر می کردم که اگه کی سی سی و سفارت ها کمی سریعتر به کار لاتاری ها رسیدگی کنند همین 63 روز هم برای پروسه یه دوره از لاتاری کافیه و می تونند تمام 55000 ویزا رو توی این مدت طولانی صادر کنند و حتی چند روز هم اضافه بیارن.
این حس من نسبت به 63 روز گذشتست.

ولی 62 روز چقدر کوتاه و کمه. 62 روز باقی مانده تا پایان تاریخ پروسه این دوره از لاتاری. مگه ممکنه سفارت ها بتونند تمای مصاحبه ها رو توی این مدت کم انجام بدن و همچنین این همه مراحل اداری باقی مونده رو توی فقط 62 روز تموم کنند؟
اینم حس من نسبت به 62 روز آیندست.

منطق میگه که 63 روز فقط 1 روز از 62 روز بیشتره ولی من احساس میکنم 63 روز چندین برابر 62 روزه.

یعنی میشه که یکی از این روزهای این 63 روز این همه طولانی شده باشه؟

یه مطلب دیگه
اگه یه سر به همین چند ماه پیش بزنیم و تایپیک کارنتی ها رو یادمون بیاریم همین نگرانی ها رو هم، اون موقع داشتیم . به خصوص کیس بالایی ها .
اون موقع هم همش فکر میکردیم چطور ممکنه با این روند کارنتی نوبت به کیس های بالا برسه و خیلی ها احتمال میدادند که حتی کارنت هم نشن. البته اینطور نبود.
فکر میکنم بزرگترین مشکل ما 2013 ها عدم آگاهی از روند کارهاست ( این به تغییرات کوچکی توی روند پروسه توسط کی سی سی و ... بر میگرده. ما هم هیچ مرجع کاملا مشابهی برای مقایسه روند کاری خودمون با سالهای گذشته نداریم) و گرنه کارها داره طبق برنامه پیش میره و جای نگرانی نیست.
شکی نیست کشوری که سالهای زیادیه که پروسه لاتاری رو دنبال میکنه اینقدر برنامه ریزی داره که این همه پرونده رو همینطور رها نکنه . ضمنا رها کردن این همه کیس هیچگاه برای اعتبار پروسه لاتاری مناسب نیست.

امید وارم که ما همه مون این موضوع رو به درسنی درک کنیم که 62 روز هم مدت کمی نیست برای کشوری که تمام 55000 کیس لاتاری فقط درصد بسیار کمی از ویزاهاییه که سالانه برای مهاجرت ،توریستی ، دانشجویی ، سرمایه گذاری و ... صادر میکنه.

در پایان می خوام به این جواب برسم که چرررررررررررراااااااااااااا 63 روز این همه از 62 روز بیشششششششششششتره؟؟؟؟؟؟

چون اون یه ماه آخر سربازی هم از بیست ماهی که گذرونده بودیم بیشتر بود....لامصب بیچارمون کرد...Smile هم اون هم این یکی...تازه 62 روز چیزی نیست من 6 ماه برای کلیرنس شدن صبر کردن...
کیس نامبر2013as30xx/تاریخ رویت 2sep2012/ارسال مدارک/8sep2012/تاریخ مصاحبه 5FEB2013/ تاریخ نامه سفارت 23Jul 2013/آپدیت سایت 26Jul 2013/مدیکال محدد 29Ju 2013/تحویل پاسپورت به سفارت 30Jul 2013/تاریخ صدور ویزا 31Jul 2013/تاریخ تحویل ازپست 01Aug 2013/آنکارا/محل سفر دالاس
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zohre02 ، b_argi ، yalda91 ، arash 111 ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، alihmh ، اریوبرزن ، babak_1363
(2013-08-02 ساعت 00:40)نوروز نوشته:  مشکل اینه که موقع ثیت نام درcsc خانم من باشماره گذر نامه خودش تاریخ تولد خودش اسم خودش
ولی فامیلی من فرمش جداگانه ثبت شده.(برنده اصی منم)یعنی من و بچه هام دریک فرم و خانمم در یک فرم جدا اکانت شدیم.
دوستان لطفا کمک کنند.محمدفضلی گل نهال امیر مهاجربقیه دوستان .. ............. مرا ذریابید من الان دبی هستم مصاحبم نزدیکه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها من در مورد csc وارد نیستم. لطف کنید به این دوستمون کمک کنید.
محمد فضلی عزیز فکر کنم شما جزو واردین هستید. بچه‌ها کمک کنید مشکل این دوستمون حل بشه.
(2013-08-02 ساعت 00:44)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 00:40)نوروز نوشته:  مشکل اینه که موقع ثیت نام درcsc خانم من باشماره گذر نامه خودش تاریخ تولد خودش اسم خودش

بچه‌ها من در مورد csc وارد نیستم. لطف کنید به این دوستمون کمک کنید.
محمد فضلی عزیز فکر کنم شما جزو واردین هستید. بچه‌ها کمک کنید مشکل این دوستمون حل بشه.

دوست عزيز اكه درتابيك سيس بنويسيد اقاي فضلي عزيز سريع جواب مي دن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
(2013-08-01 ساعت 12:20)soooli55 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 04:18)SK89 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 18:05)soooli55 نوشته:  درود....
از دوستان کسی آنکار هست؟

سلام ما هستیم امری بود در خدمتیم ضمنا چرا دوشنبه هر چه سریعتر بهتر مدام سر بزنید شوهرم ودخترم امروز ایشود شدند ولی من فقط دیروز آپدیت شدم ساعت 2:44 به وقت آنکاراست و من احیا کردم التماس دعا از همه دوستان دارم تصور تنها فرستادن بچه دو سالم با همسرم هم اشکمو در میاره هرچند راضیم به رضای خدا و امیدوار ولی کاش همه ایشود شده بودیم و من خوشحالتر.ارزوی بهترینها رو دارم برای همه دوستان گلم و ممنونم از همراهی و کمکهاتون
سلام...امروز صبح دوباره رفتم پست...چک کرد و گفت ساعت 3 بیا...برگشتم خبر می دم.امیدوارم هرچه زودتر ایشود بشی.

سلاممممممم....گرفتم.
-------------------------
کیس نامبر2013as30xx/تاریخ رویت 2sep2012/ارسال مدارک8sep2012/تاریخ مصاحبه 5FEB2013/ تاریخ نامه سفارت 23Jul 2013/آپدیت سایت 26Jul 2013/مدیکال محدد 29Ju 2013/تحویل پاسپورت به سفارت 30Jul 2013/تاریخ صدور ویزا 31Jul 2013/تاریخ تحویل ازپست 01Aug 2013/آنکارا/محل سفر دالاس
(2013-08-01 ساعت 15:52)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 15:25)lonelyman نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 13:42)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان گلم
امیدوارم که همه خوب ، سلامت و روبراه باشن Smile
خدا از دار دنیا یه دوست خارجکی به ما داده بود که اونم لاتری برنده شده بود!! Big Grin امروز با کلی هیجان بهم پیام داد که از سفارت بهش زنگ زدن و گفتن که کلیر شده و ویزاش آمادست!! این دوستمون هم کلیر شد و رفت! چون سری داستاناشو اینجا می نوشتم، گفتم بهتون بگم که بدونید قطعاً فردا و هفته ی آینده اینجا خبرهای خوبی خواهد بود!
موتورها رو گرم کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد برا هوررررررررررررررررررررررررا کشیدن! Big Grin

ديدي بابك جان ما الكي دلمون رو خوش كرده بوديم بريم تايلند پيش دوستت Sad
سلام لونلی جان،
این دوست تایلندی من واقعن خعلی خعلی خوبه!!Big Grin بهم میگه من مطمئنم که اون کافی رو بهت میدم!منم گفتم فقط استارباکس و لاغیر!!Big GrinTongue
راستی همین الان بهم پیام داده میگه اون دوست ایرانیتون که تو تایلند مصاحبه شده، الان آپدیت شدن! Big Grin منو میگی، میگم مگه کیس اونا رو هم چک میکنی؟ میگه آره! یه همچین رفیقای با معرفتی دارم من، درست مثه خودت لونلی! Wink
اگه اشتباه نکنم اسم آیدی مهاجرسرایی این دوستمون Oxin62 بود! من از همین الان پیشاپیش کلیر شدن این زوج ایرانی مقیم تایلند رو تبریک میگم! Big Grin
حتماً به ما هم بگین براتون هورااااا بکشیم!
بله دوست تايلنديمون هم كلير شد . اين تايلنديها خيلي مثبت و با روحيه بالا هستن و هميشه هم نتيجه ميگيرن . كيس ما هم دو روزه كه آپديت ميشه ولي هنوز خبري نيست اميدوارم همگي به زودي خبرهاي خوبي داشته باشيم مخصوصاً كسايي كه خيلي وقته منتظرند .

دوست عزیز به نظرم این فرم سی اس سی اگریه ضرب نمیگیرید ویزاتونوباعرض معذرت کشکه
دردوبی که اینطوربوده هم پاسپورتاروبه سفارت دادن هم چندروزبعددوباره ازخودسفارت ویزاهاروگرفتن نمونه اش احسانه که همه میدونن چندروزه کلیرشده
ازش پرسیدم نرفتی ادرسی که توسی اس سی برای تحویل ویزا
گفت نه بابا اصلا نگفتن فرموپرکردی یانه چون یه ضرب نگرفت
به نظرمن البته بخشیدابه نظرمن شماهااگرفکرمیکنید کلیر نس میخورید فعلامصاحبه روبرید انشالا برگردید ایران بعدیه فکری خواهید کرد اونقدرمسئله مهمی برای تحویل ویزانیست که حواستون به مصاحبه و اهمیت ان نباشه من خودم ایرادداشتم توفرم ثبت نام به این ادرس ایمیل زدم اوناهم درستش کردن
contactus_fa_AE@visaops.com
پس نگران نباشید به اینجا ایمیل بدید و جریانوبگید و مصاحبه تون هم برید یاتااونروزدرست شده یانشده لااقل مدرک دارید که ایمیل زدم اونامحل نزاشتن
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، amairmonre ، Soap McTavish ، babak_1363
سلام دوست من.
من نميفهمم شما چرا اينقدر خودت رو اذيت ميكني.
پدر جان من كه جواب شما رو دادم اين سايت csc فقط براي تعيين اداره پست هست و تو انكارا تغيير زمان مصاحبه و چون امسال اولين سال هست يك تجربه جديد هست و سفارت و افيسر هم زياد روش حساس نيست.من هم دقيقا به همين شكل تازه فجيعتر به طوريكه براي بچه هام هم تك تك اكانت ساختم و فاميل خانمم هم اشتبا خورده بود كه زنگ زدم به شماره kcc در امريكا و با خانم اوپراتور موردم رو مطرح كردم و ايشون اصلاح كرد.
البته در شماره پاسپورتها يك حرف اينگليسي هم ابتدا هست كه اگه تو ساختن اكانت در قسمت وارد كردن شماره پاسپورت اون حرف رو ننوشتيد ميتونيد دوباره ثبت نام كنيد و يك اكانت خانواده اي بسازيد.
در غير اينصورت اگه هيچ كدام از راهها براتون مقدور نبود (نه تماس با kcc و اصلاح ايراد توسط اوپراتور و نه ساختن اكانت جديد با شماره پاسپورت همراه حرف اينگليسي اولش) همنطور كه تو پاسخ قبلي گفتم پرينت صفحات اكانت خودتون و خانمتون و ايميلها رو بگيريد و با خودتون ببريد سفارت و مجدد تاكيد ميكنم ملاك شناسايي اعضا هر كيس نامه دوم ايميل شده توسط kcc براي شما هست كه در اون روز و تاريخ و محل مصاحبه با افراد حاضر در كيس مشخص شده هست.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
Exclamation 
سلام به همه
پیش از هر چیز همیدوارم که هر چه زودتر همه شما دوستان کلیر شده و ویزاتون رو لمس کنید
من برنده ۲۰۱۴ هستم و یه سوال دارم که به نظرم مربوط به این تاپیک میشه
آیا از دوستان ۲۰۱۳ کسانی هستند که مصاحبه نشده باشند ؟ یعنی کماکان مصاحبه ۲۰۱۳ ادامه داره یا تموم شده و اون هایی که یه ضرب نگرفتن منتظر کلیر شدن هستند‌؟
نکته این جاست که حسب ایمیلی که از KCC داشتم اعلام شده که از نیمه آگست بولتن رو جهت کارنت شدن چک کنیم .
قطعا اگه آگست کارنت بشیم از حداقل دو ماه بعدش مصاحبه ها شروع میشه
میخوام ببینم آیا با ۲۰۱۳ ای ها تداخل نخواهیم داشت ؟
چون اگه ۲۰۱۳ ای ها باقی مونده باشند ممکنه که ما از آگست هم کارنت نشیم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: b_argi ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، babak_1363
(2013-08-02 ساعت 01:46)mrpahlevani نوشته:  سلام به همه
پیش از هر چیز همیدوارم که هر چه زودتر همه شما دوستان کلیر شده و ویزاتون رو لمس کنید
من برنده ۲۰۱۴ هستم و یه سوال دارم که به نظرم مربوط به این تاپیک میشه
آیا از دوستان ۲۰۱۳ کسانی هستند که مصاحبه نشده باشند ؟ یعنی کماکان مصاحبه ۲۰۱۳ ادامه داره یا تموم شده و اون هایی که یه ضرب نگرفتن منتظر کلیر شدن هستند‌؟
نکته این جاست که حسب ایمیلی که از KCC داشتم اعلام شده که از نیمه آگست بولتن رو جهت کارنت شدن چک کنیم .
قطعا اگه آگست کارنت بشیم از حداقل دو ماه بعدش مصاحبه ها شروع میشه
میخوام ببینم آیا با ۲۰۱۳ ای ها تداخل نخواهیم داشت ؟
چون اگه ۲۰۱۳ ای ها باقی مونده باشند ممکنه که ما از آگست هم کارنت نشیم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

بله هنوز بچه هاي ٢٠١٣ توي آگوست و حتي سپتامبر هم مصاحبه دارن و پرونده ٢٠١٣ ها در روز ٣٠سپتامبر بسته ميشه و مصاحبه ٢٠١٤ ها از اول اكتبر آغاز ميشه و دو ماه قبلش بعني همون نيمه آگوست اولين سري كارنتي هاي ٢٠١٤ آغاز ميشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-02 ساعت 01:13)Oxin62 نوشته:  که همه خوب ، سلامت و روبراه باشن Smile

بله دوست تايلنديمون هم كلير شد . اين تايلنديها خيلي مثبت و با روحيه بالا هستن و هميشه هم نتيجه ميگيرن . كيس ما هم دو روزه كه آپديت ميشه ولي هنوز خبري نيست اميدوارم همگي به زودي خبرهاي خوبي داشته باشيم مخصوصاً كسايي كه خيلي وقته منتظرند .

اميدوارم هرچه سريعتر شما هم كلير بشيد، اگه ممكنه حدود كيس نامبر و زمان و مكان مصاحبه و تعداد اعضاي كيس رو به امير مهاجر عزيز بديد تا شما را در منتظرسرا عضو كند، ممنون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان