موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-01 ساعت 23:48)drmrs نوشته: چاره ای نیست برای رفع مشکل و راه افتادن کلیرینگ من حاضرم فردا به عنوان خط شکن کلیر بشم. فداکاری تاچه حد دیگه!
دوست من من که حاضرم حتی اگه منو بخوان فردا کلیر کنن جامو بدم به شما تا شما زودتر کلیر بشی
تبریک میگم به این صبرتون
با آرزوی کلیر شدن هرچه زودترتون
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میتونه بگه آنکارا چه ساعتی آپدیت میشه؟
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مشکل اینه که موقع ثیت نام درcsc خانم من باشماره گذر نامه خودش تاریخ تولد خودش اسم خودش
ولی فامیلی من فرمش جداگانه ثبت شده.(برنده اصی منم)یعنی من و بچه هام دریک فرم و خانمم در یک فرم جدا اکانت شدیم.
البته در نامه دوم همه با هم هستیم.
دوستان لطفا کمک کنند.محمدفضلی گل نهال امیر مهاجربقیه دوستان .. ............. مرا ذریابید من الان دبی هستم مصاحبم نزدیکه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 00:40)نوروز نوشته: مشکل اینه که موقع ثیت نام درcsc خانم من باشماره گذر نامه خودش تاریخ تولد خودش اسم خودش
ولی فامیلی من فرمش جداگانه ثبت شده.(برنده اصی منم)یعنی من و بچه هام دریک فرم و خانمم در یک فرم جدا اکانت شدیم.
البته در نامه دوم همه با هم هستیم.
دوستان لطفا کمک کنند.محمدفضلی گل نهال امیر مهاجربقیه دوستان .. ............. مرا ذریابید من الان دبی هستم مصاحبم نزدیکه چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من.
من نميفهمم شما چرا اينقدر خودت رو اذيت ميكني.
پدر جان من كه جواب شما رو دادم اين سايت csc فقط براي تعيين اداره پست هست و تو انكارا تغيير زمان مصاحبه و چون امسال اولين سال هست يك تجربه جديد هست و سفارت و افيسر هم زياد روش حساس نيست.من هم دقيقا به همين شكل تازه فجيعتر به طوريكه براي بچه هام هم تك تك اكانت ساختم و فاميل خانمم هم اشتبا خورده بود كه زنگ زدم به شماره kcc در امريكا و با خانم اوپراتور موردم رو مطرح كردم و ايشون اصلاح كرد.
البته در شماره پاسپورتها يك حرف اينگليسي هم ابتدا هست كه اگه تو ساختن اكانت در قسمت وارد كردن شماره پاسپورت اون حرف رو ننوشتيد ميتونيد دوباره ثبت نام كنيد و يك اكانت خانواده اي بسازيد.
در غير اينصورت اگه هيچ كدام از راهها براتون مقدور نبود (نه تماس با kcc و اصلاح ايراد توسط اوپراتور و نه ساختن اكانت جديد با شماره پاسپورت همراه حرف اينگليسي اولش) همنطور كه تو پاسخ قبلي گفتم پرينت صفحات اكانت خودتون و خانمتون و ايميلها رو بگيريد و با خودتون ببريد سفارت و مجدد تاكيد ميكنم ملاك شناسايي اعضا هر كيس نامه دوم ايميل شده توسط kcc براي شما هست كه در اون روز و تاريخ و محل مصاحبه با افراد حاضر در كيس مشخص شده هست.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-02 ساعت 01:46
سلام به همه
پیش از هر چیز همیدوارم که هر چه زودتر همه شما دوستان کلیر شده و ویزاتون رو لمس کنید
من برنده ۲۰۱۴ هستم و یه سوال دارم که به نظرم مربوط به این تاپیک میشه
آیا از دوستان ۲۰۱۳ کسانی هستند که مصاحبه نشده باشند ؟ یعنی کماکان مصاحبه ۲۰۱۳ ادامه داره یا تموم شده و اون هایی که یه ضرب نگرفتن منتظر کلیر شدن هستند؟
نکته این جاست که حسب ایمیلی که از KCC داشتم اعلام شده که از نیمه آگست بولتن رو جهت کارنت شدن چک کنیم .
قطعا اگه آگست کارنت بشیم از حداقل دو ماه بعدش مصاحبه ها شروع میشه
میخوام ببینم آیا با ۲۰۱۳ ای ها تداخل نخواهیم داشت ؟
چون اگه ۲۰۱۳ ای ها باقی مونده باشند ممکنه که ما از آگست هم کارنت نشیم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه
[/font]