موضوعها: 0
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
ماشالا چه آپدیتی کرده آنکارا....
منم امروز آپدیت شدم، تاریخ آپدیت قبلیم 13 ژوئن بود.....
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-01 ساعت 23:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 23:07 توسط arash 111.)
دوستان گرامی
این مطلب رو چند روز پیش هم نوشتم ولی چون اعتقاد راسخی به بخش آخرش دارم ٰ یک بار دیگه اینجا تکرارش می کنم
به امید اینکه امسال همون یک نفر ریجکتی پارسال هم نداشته باشیم
حس متناقض
یک روز طولانی
امروز 63 روزه که از زمان مصاحبه ما گذشته.
63 روز طـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولانــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.
اینقدر این مدت به نظرم طولانی و بلند میاد که برای انجام خیلی از کارها مدت بسیار زیادیه، خیلی از کارهایی تا قبل از این انجامش توی چندین برابر این زمان هم محال به نظرم می رسید. حتی تا این حد این مدت برام طولانی بوده که چند دقیقه پیش فکر می کردم که اگه کی سی سی و سفارت ها کمی سریعتر به کار لاتاری ها رسیدگی کنند همین 63 روز هم برای پروسه یه دوره از لاتاری کافیه و می تونند تمام 55000 ویزا رو توی این مدت طولانی صادر کنند و حتی چند روز هم اضافه بیارن.
این حس من نسبت به 63 روز گذشتست.
ولی 62 روز چقدر کوتاه و کمه. 62 روز باقی مانده تا پایان تاریخ پروسه این دوره از لاتاری. مگه ممکنه سفارت ها بتونند تمای مصاحبه ها رو توی این مدت کم انجام بدن و همچنین این همه مراحل اداری باقی مونده رو توی فقط 62 روز تموم کنند؟
اینم حس من نسبت به 62 روز آیندست.
منطق میگه که 63 روز فقط 1 روز از 62 روز بیشتره ولی من احساس میکنم 63 روز چندین برابر 62 روزه.
یعنی میشه که یکی از این روزهای این 63 روز این همه طولانی شده باشه؟
یه مطلب دیگه
اگه یه سر به همین چند ماه پیش بزنیم و تایپیک کارنتی ها رو یادمون بیاریم همین نگرانی ها رو هم، اون موقع داشتیم . به خصوص کیس بالایی ها .
اون موقع هم همش فکر میکردیم چطور ممکنه با این روند کارنتی نوبت به کیس های بالا برسه و خیلی ها احتمال میدادند که حتی کارنت هم نشن. البته اینطور نبود.
فکر میکنم بزرگترین مشکل ما 2013 ها عدم آگاهی از روند کارهاست ( این به تغییرات کوچکی توی روند پروسه توسط کی سی سی و ... بر میگرده. ما هم هیچ مرجع کاملا مشابهی برای مقایسه روند کاری خودمون با سالهای گذشته نداریم) و گرنه کارها داره طبق برنامه پیش میره و جای نگرانی نیست.
شکی نیست کشوری که سالهای زیادیه که پروسه لاتاری رو دنبال میکنه اینقدر برنامه ریزی داره که این همه پرونده رو همینطور رها نکنه . ضمنا رها کردن این همه کیس هیچگاه برای اعتبار پروسه لاتاری مناسب نیست.
امید وارم که ما همه مون این موضوع رو به درسنی درک کنیم که 62 روز هم مدت کمی نیست برای کشوری که تمام 55000 کیس لاتاری فقط درصد بسیار کمی از ویزاهاییه که سالانه برای مهاجرت ،توریستی ، دانشجویی ، سرمایه گذاری و ... صادر میکنه.
در پایان می خوام به این جواب برسم که چرررررررررررراااااااااااااا 63 روز این همه از 62 روز بیشششششششششششتره؟؟؟؟؟؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان_فردايعني كليرميشيم؟خداياتوكه اين لطفودرحق ماكردي بقيه شم درستش كن_من اين كاروفقط ب خودت سبردم_متشكرم خداجون_
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویو
.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم, و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...
غصه هم میگذرد, آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند, به تن لحظه خود, جامه اندوه مپوشان هرگز... ;-)
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-02 ساعت 00:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-02 ساعت 00:15 توسط آقا هادی2013.)
جه ساعتی سایت آپ میشه؟ سلام
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug