کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-01 ساعت 22:37)ali1982 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 22:20)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 22:00)sara_82 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 21:11)heidari1248 نوشته:  سلام دوستان عزيز من و سه تا از خانواده هايي كه باهم مصاحبه داشتيم امروز به ١ اگوست اپديت شديم
ايا همه امروز اپديت شدن، ؟
خبريه ايا

سلام منم دیروز و امروز اپدیت شدم

سلاااااااااممممم به دوستان Smile)))) بله من هم امروز ١ اكوست اب ديت شدم
اي خدااااااااا كمك كن واسه همه ايشالا بزودي كلير اتفاق بيفته Smile))))

یکی از دوستانم که عضو مهاجرسرا نیست با کیس نامبر **67 امروز آپدیت شد

دوستان گرامی از کیس ما هم من (نفر اصلی ) به تاریخ 1 آگوست اپ دیت شدم
(2013-08-01 ساعت 22:44)آسمان نیلگون نوشته:  پرواز امروز بعد از ظهر ماهان از آنکارا به تهران موقع لندینگ مسافرهارو به سکته انداخته!!

میشه بگیدچرااااااااااااااا؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi
امروز که داشتم همینطوری وب گردی می کردم توی سایت سفارت آمریکا در نپال! چند تا مطلب جالب دیدم که فکر کنم واسه شما هم میتونه جالب باشه:

1) No future programs have been announced for DV-2015 yet. The registration period typically takes place in the fall, usually around October.

یعنی هنوز معلوم نیست سال دیگه لاتاری دوباره برگذار بشه! و هنوز چیزی اعلام نشده در این زمینه...

2)Entrants should keep their confirmation number until September 30, 2014 even if not selected on May 1, 2013. Additional entries may be selected in October 2013.

یعنی مثل پارسال، واسه 2014 هم ممکنه تعدادی رو در اکتبر به عنوان سری دوم اعلام کنن

3)Q:What is the rationality to keep confirmation number till October 2013
Answer: The rationale for keeping the confirmation number is that, if not enough current selectees qualify, there MAY be visas remaining, in which case another selection would occur

یعنی دلیل اعلام نتایج سری دوم اینه که انتخاب شده های سری اول که حائز شرایط اخذ ویزا باشند به حد نصاب نرسیده اند و ویزا باز هم موجوده ( قابل توجه کسانی که می ترسند به حد نصاب رسیده باشیم...در واقع پارسال که در اکتبر سری دومی ها اعلام شدند معنیش اینه که واسه 2013 تعداد به حد نصاب نرسیده بوده که دوباره اعلام کردن و امسال هم ممکنه این اتفاق بیفته...به دوستانتون بگین اکتبر دوباره چک کنن واسه DV-2014)

4)The DV program has not been cancelled. Congress is reviewing immigration law. And whether or not more people are selected in October depends on current selectees and whether the total number of visas are claimed.
The Diversity Visa Program has NOT been canceled or changed; however, Congress is debating changes in U.S. immigration law. If the President signs any changes in U.S. immigration law that affect the Diversity Visa Program, we will share that information.

یعنی برنامه لاتاری هنوز کنسل نشده ولی کنگره داره قوانین مهاجرتی رو داره
دوباره بررسی میکنه و اگر رییس جمهور اونو امضا کنه و این تغییرات شامل لاتاری هم بشه بعدا اطلاع رسانی خواهد شد....
ماشالا چه آپدیتی کرده آنکارا....
منم امروز آپدیت شدم، تاریخ آپدیت قبلیم 13 ژوئن بود.....
دوستان گرامی
این مطلب رو چند روز پیش هم نوشتم ولی چون اعتقاد راسخی به بخش آخرش دارم ٰ یک بار دیگه اینجا تکرارش می کنم
به امید اینکه امسال همون یک نفر ریجکتی پارسال هم نداشته باشیم

حس متناقض

یک روز طولانی

امروز 63 روزه که از زمان مصاحبه ما گذشته.
63 روز طـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولانــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.
اینقدر این مدت به نظرم طولانی و بلند میاد که برای انجام خیلی از کارها مدت بسیار زیادیه، خیلی از کارهایی تا قبل از این انجامش توی چندین برابر این زمان هم محال به نظرم می رسید. حتی تا این حد این مدت برام طولانی بوده که چند دقیقه پیش فکر می کردم که اگه کی سی سی و سفارت ها کمی سریعتر به کار لاتاری ها رسیدگی کنند همین 63 روز هم برای پروسه یه دوره از لاتاری کافیه و می تونند تمام 55000 ویزا رو توی این مدت طولانی صادر کنند و حتی چند روز هم اضافه بیارن.
این حس من نسبت به 63 روز گذشتست.

ولی 62 روز چقدر کوتاه و کمه. 62 روز باقی مانده تا پایان تاریخ پروسه این دوره از لاتاری. مگه ممکنه سفارت ها بتونند تمای مصاحبه ها رو توی این مدت کم انجام بدن و همچنین این همه مراحل اداری باقی مونده رو توی فقط 62 روز تموم کنند؟
اینم حس من نسبت به 62 روز آیندست.

منطق میگه که 63 روز فقط 1 روز از 62 روز بیشتره ولی من احساس میکنم 63 روز چندین برابر 62 روزه.

یعنی میشه که یکی از این روزهای این 63 روز این همه طولانی شده باشه؟

یه مطلب دیگه
اگه یه سر به همین چند ماه پیش بزنیم و تایپیک کارنتی ها رو یادمون بیاریم همین نگرانی ها رو هم، اون موقع داشتیم . به خصوص کیس بالایی ها .
اون موقع هم همش فکر میکردیم چطور ممکنه با این روند کارنتی نوبت به کیس های بالا برسه و خیلی ها احتمال میدادند که حتی کارنت هم نشن. البته اینطور نبود.
فکر میکنم بزرگترین مشکل ما 2013 ها عدم آگاهی از روند کارهاست ( این به تغییرات کوچکی توی روند پروسه توسط کی سی سی و ... بر میگرده. ما هم هیچ مرجع کاملا مشابهی برای مقایسه روند کاری خودمون با سالهای گذشته نداریم) و گرنه کارها داره طبق برنامه پیش میره و جای نگرانی نیست.
شکی نیست کشوری که سالهای زیادیه که پروسه لاتاری رو دنبال میکنه اینقدر برنامه ریزی داره که این همه پرونده رو همینطور رها نکنه . ضمنا رها کردن این همه کیس هیچگاه برای اعتبار پروسه لاتاری مناسب نیست.

امید وارم که ما همه مون این موضوع رو به درسنی درک کنیم که 62 روز هم مدت کمی نیست برای کشوری که تمام 55000 کیس لاتاری فقط درصد بسیار کمی از ویزاهاییه که سالانه برای مهاجرت ،توریستی ، دانشجویی ، سرمایه گذاری و ... صادر میکنه.

در پایان می خوام به این جواب برسم که چرررررررررررراااااااااااااا 63 روز این همه از 62 روز بیشششششششششششتره؟؟؟؟؟؟
(2013-08-01 ساعت 22:54)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 22:44)آسمان نیلگون نوشته:  پرواز امروز بعد از ظهر ماهان از آنکارا به تهران موقع لندینگ مسافرهارو به سکته انداخته. چرا انقدر باید استرس بکشیم؟

چیزی که دوتا از مسافرهاش بهم گفتن این بوده که بسیااار ناجور فرود اومده . و چرخ آسیب دیده. همه بسیار ترسیدن . میخواستن بریزن تو کابین خلبان که حراست پرواز مانع شدن. نمیخوام کسی شماتتم کنه که به بچه ها استرس ندید.اما واقعیت آزار دهنده ایه.
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amir82 ، arash 111 ، negar_karimi6 ، morvarid1364 ، babak_1363 ، shatsi ، ojee ، Sonaen60 ، zohre02 ، b_argi ، rozelo
(2013-08-01 ساعت 23:03)amir82 نوشته:  ماشالا چه آپدیتی کرده آنکارا....
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-01 ساعت 23:09)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 23:03)amir82 نوشته:  ماشالا چه آپدیتی کرده آنکارا....
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مخلــــــــــــــــصــــــــــم تیمســـــــــــــــــــار،
Big Grin

حالا همـــه با هــــم:

خـــــــــــــــــــــــــــــدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــا.........
(2013-08-01 ساعت 23:09)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 22:54)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 22:44)آسمان نیلگون نوشته:  پرواز امروز بعد از ظهر ماهان از آنکارا به تهران موقع لندینگ مسافرهارو به سکته انداخته. چرا انقدر باید استرس بکشیم؟

چیزی که دوتا از مسافرهاش بهم گفتن این بوده که بسیااار ناجور فرود اومده . و چرخ آسیب دیده. همه بسیار ترسیدن . میخواستن بریزن تو کابین خلبان که حراست پرواز مانع شدن. نمیخوام کسی شماتتم کنه که به بچه ها استرس ندید.اما واقعیت آزار دهنده ایه.

یه چیزرواقرارمیکنم اگرمن توی

هواپیمابودم یه نفرازعضومهاجرسراکم شده بودچون مثل مرگ ازهواپیمامیترسم

و ازهمون اولش مجسم اینومیکنم که اگرخواست اتفاقی بیفته چه کارکنم

اینقدرتواوج خیالاتم میرم که ناخوداگاه به بغل دستیم میفهمونم که ترسیدم مثلا

دسته صندلیومحکم میگرم فقط موقع پذیراییشون یادم میره ازخیال بافی خداکنه

برای رفتن به امریکااین معضل ترسیدنمویه جوری بشه حل کنم کاش بگم ده

دقیقه ای یه باربطورویزه ازمن پذیرایی کنن
TongueTongue
سلام دوستان_فردايعني كليرميشيم؟خداياتوكه اين لطفودرحق ماكردي بقيه شم درستش كن_من اين كاروفقط ب خودت سبردم_متشكرم خداجون_
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-08-01 ساعت 23:21)drmrs نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 22:58)mohssen نوشته:  
امروز که داشتم همینطوری وب گردی می کردم توی سایت سفارت آمریکا در نپال! چند تا مطلب جالب دیدم که فکر کنم واسه شما هم میتونه جالب باشه:

1) No future programs have been announced for DV-2015 yet. The registration period typically takes place in the fall, usually around October.

یعنی هنوز معلوم نیست سال دیگه لاتاری دوباره برگذار بشه! و هنوز چیزی اعلام نشده در این زمینه...

2)Entrants should keep their confirmation number until September 30, 2014 even if not selected on May 1, 2013. Additional entries may be selected in October 2013.

یعنی مثل پارسال، واسه 2014 هم ممکنه تعدادی رو در اکتبر به عنوان سری دوم اعلام کنن

3)Q:What is the rationality to keep confirmation number till October 2013
Answer: The rationale for keeping the confirmation number is that, if not enough current selectees qualify, there MAY be visas remaining, in which case another selection would occur

یعنی دلیل اعلام نتایج سری دوم اینه که انتخاب شده های سری اول که حائز شرایط اخذ ویزا باشند به حد نصاب نرسیده اند و ویزا باز هم موجوده ( قابل توجه کسانی که می ترسند به حد نصاب رسیده باشیم...در واقع پارسال که در اکتبر سری دومی ها اعلام شدند معنیش اینه که واسه 2013 تعداد به حد نصاب نرسیده بوده که دوباره اعلام کردن و امسال هم ممکنه این اتفاق بیفته...به دوستانتون بگین اکتبر دوباره چک کنن واسه DV-2014)

4)The DV program has not been cancelled. Congress is reviewing immigration law. And whether or not more people are selected in October depends on current selectees and whether the total number of visas are claimed.
The Diversity Visa Program has NOT been canceled or changed; however, Congress is debating changes in U.S. immigration law. If the President signs any changes in U.S. immigration law that affect the Diversity Visa Program, we will share that information.

یعنی برنامه لاتاری هنوز کنسل نشده ولی کنگره داره قوانین مهاجرتی رو داره
دوباره بررسی میکنه و اگر رییس جمهور اونو امضا کنه و این تغییرات شامل لاتاری هم بشه بعدا اطلاع رسانی خواهد شد....

سلام
من هم از یکی از اشناها شنیدم که به دلیل هزینه های لاتا ری دارند تجدید نظر می کنند و البته نقل قول می کنم که می گفت روی سایت نوشته بوده که برای سالهای بعد نخواهد بود. من چون خودم ندیدم تا حالا نگفته بودم الا که شما گفتید بیان کردم. اگر واقعیت داشته باشد دوستان حاضر شانس بالایی داشتند.
سلام دوست عزیز..
بله و ظاهرا قراره که بجای لاتاری به دانشجوهای خارجی که در آمریکا درس میخونن اقامت بدن ...
اما چیزی که در این وبسایت سفارت آمریکا چندین بار تاکید کرده بود اینه که لاتاری هنوز کنسل نشده و یا قوانینش تغییری نکرده. ولی کنگره داره به طور کلی قوانین مهاجرت به آمریکا رو بررسی می کنه و احتمال زیاد در آینده نزدیک این قوانین تغییر میکنه ...اما ممکنه لاتاری که یکی از راههای مهاجرت به آمریکاست تغییر نکنه و همینطور بمونه. در صورت تغییر هم باید آقای اوباما اونو امضا کنه تا بتونه عملی بشه...
اما به هر حال این قضیه شامل ما 2013 ایها و همینطور 2014 ایها نمیشه...
تشکر کنندگان: mehrana ، SHABAH51 ، drmrs ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، shatsi ، ari_kiana ، amir82 ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، b_argi
نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
به حباب نگران لب یک رود قسم, و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...
غصه هم میگذرد, آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
لحظه ها عریانند, به تن لحظه خود, جامه اندوه مپوشان هرگز... ;-)
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: mohssen ، mehrana ، SHABAH51 ، shatsi ، negar_karimi6 ، ari_kiana ، babak_1363 ، drmrs ، manzar333 ، yalda91 ، ojee ، amir82 ، zohre02 ، b_argi ، r91 ، mlo ، shiraz2013 ، Soap McTavish
در راستای اصرار برخی از عزیزان مبنی بر اتمام ویزا و در راستای افشاگری برخی اتفاقات پشت پرده در سفارتخانه ها بخشی از چند دیالوگ فاش شده داخل سفارت را در اینجا نقل می کنم!
کارمند:قربان با من کار داشتید؟
آفیسر: بله..اون چند تا کیسی رو که گفتم آپدیت کردید؟
کارمند: بله قربان...البته نه! دو تاش مونده!
آفیسر(با لحن تند): چرا اینقدر معطل می کنی...شما حقوق نمی گیری که کار مردم رو دست دست کنی.
کارمند(با نیشخند): قربان یه جوری می گید کار مردم انگار قراره واقعاً بهشون ویزا بدیم!
آفیسر(کمی بدجنس): خب..خب..درسته که ویزاها تموم شده اما ما باید نشون بدیم که خیلی داریم تلاش می کنیم...بعد 30 سپتامبر که شد می گیم ببخشید ، شرمنده، مهلت قانونی تموم شد!
(خنده آفیسر و کارمند)
کارمند(در حال خندیدن):و می گیم ما خیلی دلمون میخواست کارتون انجام بشه اما حیف
[/size]!
آفیسر(ناگهان جدی): بسه...بسه...زود باش برو چند تا کیس آپدیت کن ببینم.. اینجوری دست کم حقوق ات رو حلال(!) کن...بدو ببینم!!
(پرده می افتد)
[b]این پست صرفاً برای خوشحالی و خنک شدن دل دوستان منفی باف در این سایت ارسال شده و ارزش قانونی دیگری ندارد!Tongue
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-01 ساعت 23:48)drmrs نوشته:  من حاضرم فردا به عنوان خط شکن کلیر بشم. فداکاری تاچه حد دیگه!
بابا فداکار ...Big Grin
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، drmrs ، shatsi ، ari_kiana ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، amir82 ، zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi
جه ساعتی سایت آپ میشه؟ سلام
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ojee ، zohre02 ، b_argi ، پرستوی مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان