موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
خوب این جمعه هم آمدو ما طبق معمول نبودیم،
پس این آپدیتهای مسخره سایت سیس تو هفته قبل چی بود داستانش؟
من سه بار هفته قبل آپدیت شدم 25 30 31 جولای، فکر میکردم این جمعه ، جمعه من باشه، اما............
میشه بچه ها بگید اگر بخواد این آپدیتهای سایت سیس نشونه خبری واسه کلیر شدن باشه ، آیا توضیحات داخلش هم باید عوض بشه؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوست عزیزم mrbonon
به نظر به سفارت ایمیل بزنم ؟ شاید این بار جوابشون فرق داشته باشه و مثلا بگن که من کلیر شدم یا نه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 18:51)اریوبرزن نوشته: سلام دوستان عزیز
کسی در رابطه با این حروفی که جلوی کیس نامبر هر کس تو سایت سیس میزارن اطلاعی داره مثلاABD یا KDU یاPHP وغیره
اینجا نوشته مخفف هر شهر را:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3734.html
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-02 ساعت 20:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-02 ساعت 20:45 توسط mrr777.)
به نظر من کلیر نکردن کسی در این هفته به خاطر این خبره:
آمریکا شماری از سفارتخانههایش را روز یکشنبه آینده به خاطر تهدیدی که جزئیات آن اعلام نشده، میبندد.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده میگوید تعطیلی روز ۴ اوت (۱۳ مرداد)، ممکن است تمدید شود.
دفاتر دیپلماتیک آمریکا در روزهای یکشنبه تعطیل هستند ولی برخی از دفاتر دیپلماتیک آمریکا در کشورهای اسلامی، به طور معمول روزهای یکشنبه کار میکنند.
بر اساس اطلاعاتی که در وبسایت وزارت امور خارجه ایالات متحده یافت میشود، دفاتر دیپلماتیک آمریکا در ابوظبی، بغداد و قاهره از جمله دفاتری هستند که روزهای یکشنبه به طور معمول تعطیل نیستند.
یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه ایالات متحده گفته است این دستور تعطیلی، شامل همه سفارتخانهها و کنسولگریهای این کشور در جهان میشود.
سفارتخانهها و کنسولگریهای آمریکا در سرتاسر جهان پیش از این نیز بارها هدف تهدید و حمله قرار گرفتهاند.
یک مقام ارشد در وزارت امور خارجه آمریکا در این باره به بیبیسی گفته است: "ما به همه سفارتخانهها و کنسولگریهای آمریکا که به طور عادی در روز یکشنبه کار میکنند دستور دادهایم که فعالیت خود را مشخصا در روز ۴ اوت (۱۳ مرداد) متوقف کنند."
ماری هرف، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده، گفته است احتمال دارد این تعطیلی تمدید شود.
به گفته او، واشنگتن "در جریان اطلاعاتی قرار گرفته" که مایه "نگرانی فراوان" و منجر به این "اقدامات احتیاطی" شده است.
سال گذشته در روز ۱۱ سپتامبر، به کنسولگری ایالات متحده در شهر بنغازی لیبی حمله شد و ۴ آمریکایی در جریان آن کشته شدند. سفیر آمریکا در لیبی نیز در میان این کشتهشدگان بود.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی،
نمیدونم اشتباه می کنم یا درسته ! لطفا راهنمایی کنید چون من که هر وقت آدرسی رو که سفارت ارمنستان گفته چک می کنم اتفاق خاصی نیفتاده ! یعنی آخرین شماره ای که اعلام شده هنوز همون 65xx هست ؟ پس چرا اینقدر کند !!
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست
مقصد واشنگتن.