موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
فكر ميكنم تو كل ماه جولاي، ايروان فقط ٥ كيس لاتاري كلير كرده، ٢ بار ٢ تا كيس و هفته قبل هم يه كيس.
يعني ٣١ روز فقط ٥ كيس؟؟؟!!
حالا اشكالي نداره مجبورن تو ماه سپتامبر، تا ١٠ شب اضافه كاري كنن
موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 00:46)گل نهال نوشته: فكر ميكنم تو كل ماه جولاي، ايروان فقط ٥ كيس لاتاري كلير كرده، ٢ بار ٢ تا كيس و هفته قبل هم يه كيس.
يعني ٣١ روز فقط ٥ كيس؟؟؟!!
حالا اشكالي نداره مجبورن تو ماه سپتامبر، تا ١٠ شب اضافه كاري كنن
گل نهال جان
سفارت ابوظبی که خیلی وقته در کما بسر میبره.هنوز 5 تا کیس هم غنیمته
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 21:23)sol.sol نوشته: بچه ها من شماره ام تو سایت هم اومد .امیدوارم همتون بزودی از انتظار در بیاید. نگران نباشید اگر پرونده تون کامل باشه و مورد خاصی نداشته باشید حتماً ویزا می گیرید .حتماً باید دلیل قانع کننده ای برای ندادن ویزا داشته باشند وگرنه امکان نداره ویزا ندن. فقط دیر و زود داره...فقط می خوام بدونم تا کی وقت دارم برم برای دریافت ویزا چون ممکنه تا دو هفته دیگه نتونم برم .و این تاریخ انقضا که جلو کیسم خورده چیه ؟
Jمباركا باشه.
ببخشيد كي(زمان) شمارتون اومد؟چون اين هفته يه كيس كلير شده آنكارا داشتيم.شماييد؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 00:29)kɪŋ نوشته: میخوام برم ایروان بست بشینم. کی پایه است؟
اصلا میخوام خودمو ببندم به میله های سفارت تا ویزا بگیرم.
ياد فرار از زندان افتادم كه خودشو بسته بود به ميله هاي سفارت هندوستان!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم من اين متن رو چندي پيش گذاشتم و عرض كردم كه بعد از عيد فطر سفارتها شروع ميكنن ولي الان ميگم شروع كه چه عرض كنم ميتركونن و سي تا سي تا اعلام ميكنن:
چنديست با خود بيانديشدندي چگونست همي سفارتخانه ها اينقدر كند كار كردندي! عاقبت پيامكي بفرستادمدي سوي آنكارا، پيامك پس از طي ماجراهاي بسيار به آنكارا رسيدندي و از پي از پياده شدن از طياره و گذر از باس هاي اگو٤٤٢ و بسي پياده روي ز ميدان كيزلاي خود را بسفارت برساندندي، صبح اول وقت بودندي و آفيسر گرامي كه همان دخترك زيباروي بودندي بناگه پيامك اينجانب را ديدندي، چشمان خود را بماليدندي وشروع به خواندن كردندي، لبخندي بر لب نشانندي و بفرمودندي ايها اي لانلي مندي! كه بيجا نگران بودندي و جملگي كلير شدندي ليكن اكنون رمضان بودندي و ما جملگي شبها به راز و نياز مشغول بودندي وفشار تشنگي و گرسنگي در روز ما را ز حال بردندي و مطمئن بودندي بعد عيد فطر و به مناسبت آن جملگي كلير شدندي.
چنين بگفت بر من آفيسر زيبا روي
ز قول من در مهاجرسراي تو بگوي
جملگي شويد كلير بي هيچ بهانه
عاقبت "لانلي" را خدا خود مي دانه
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-03 ساعت 02:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-03 ساعت 09:12 توسط farmiz.)
اولین آپدیت پرونده ما بعد ۲ ماه انجام شدفقط برنده اصلی من هنوز آپدیت نشدم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳