کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-03 ساعت 00:34)mrr777 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 00:29)kɪŋ نوشته:  میخوام برم ایروان بست بشینم. کی پایه است؟
اصلا میخوام خودمو ببندم به میله های سفارت تا ویزا بگیرم.

امیر جان، من ۱۰۰٪ پایه ام.

حتی فکرشم نمیکردم! گفتم دیگه از ایروان کلافه شدی!
این که عالیه! کی بهتر از تو؟!
(2013-08-03 ساعت 00:37)kɪŋ نوشته:  

ایشالا هرچه زودتر همتون کلیر میشین
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
سلام دوستان من برای همسرم همزمان دو تا شغل را نوشتم . یه پست اداری تو دانشگاه و یه تدریس پاره وقت در دانشگاه . به نظر شما دچار مشکلمون می کنه؟ خو ب خواستم دروغ نگم CoolCoolCoolCoolCool
تشکر کنندگان: efah ، negar_karimi6 ، zohre02
فكر ميكنم تو كل ماه جولاي، ايروان فقط ٥ كيس لاتاري كلير كرده، ٢ بار ٢ تا كيس و هفته قبل هم يه كيس.
يعني ٣١ روز فقط ٥ كيس؟؟؟!!
حالا اشكالي نداره مجبورن تو ماه سپتامبر، تا ١٠ شب اضافه كاري كنن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-03 ساعت 00:46)گل نهال نوشته:  فكر ميكنم تو كل ماه جولاي، ايروان فقط ٥ كيس لاتاري كلير كرده، ٢ بار ٢ تا كيس و هفته قبل هم يه كيس.
يعني ٣١ روز فقط ٥ كيس؟؟؟!!
حالا اشكالي نداره مجبورن تو ماه سپتامبر، تا ١٠ شب اضافه كاري كنن

گل نهال جان
سفارت ابوظبی که خیلی وقته در کما بسر میبره.هنوز 5 تا کیس هم غنیمته Sad
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار

کلافه که شدم ولی نه اونقدر که دست از هدفم بکشم.
تازه من داشتم برنامه ریزی می کردم که بعد از راهی کردن خانم بچه ها و راس و ریس کردن یه سری کارام که ممکنه تا اواخر اگوست طول بکشه. ساکم رو ببندم و دوباره برم ایروان و تا وقتی ویزامو نگرفتم برنگردم.
پس آماده باش واسه رفتن.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-02 ساعت 21:23)sol.sol نوشته:  بچه ها من شماره ام تو سایت هم اومد .امیدوارم همتون بزودی از انتظار در بیاید. نگران نباشید اگر پرونده تون کامل باشه و مورد خاصی نداشته باشید حتماً ویزا می گیرید .حتماً باید دلیل قانع کننده ای برای ندادن ویزا داشته باشند وگرنه امکان نداره ویزا ندن. فقط دیر و زود داره...فقط می خوام بدونم تا کی وقت دارم برم برای دریافت ویزا چون ممکنه تا دو هفته دیگه نتونم برم .و این تاریخ انقضا که جلو کیسم خورده چیه ؟

Jمباركا باشه.
ببخشيد كي(زمان) شمارتون اومد؟چون اين هفته يه كيس كلير شده آنكارا داشتيم.شماييد؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، Mehrdadordi ، efah ، babak_1363 ، amairmonre ، lonelyman ، Sonaen60 ، b_argi ، negar_karimi6 ، hana_fd ، zohre02

ياد فرار از زندان افتادم كه خودشو بسته بود به ميله هاي سفارت هندوستان!Big Grin
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-08-02 ساعت 20:47)kambiz12 نوشته:  سلام بر همگی،
نمیدونم اشتباه می کنم یا درسته ! لطفا راهنمایی کنید چون من که هر وقت آدرسی رو که سفارت ارمنستان گفته چک می کنم اتفاق خاصی نیفتاده ! یعنی آخرین شماره ای که اعلام شده هنوز همون 65xx هست ؟ پس چرا اینقدر کند !!

دوست عزیز فکر کنم صفحه ذخیره شده در کامپیوتر را نگاه میکنی
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، lonelyman ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، babak_1363
(2013-08-03 ساعت 01:23)r91 نوشته:  

ياد فرار از زندان افتادم كه خودشو بسته بود به ميله هاي سفارت هندوستان!Big Grin

خیلی با حال گفتی Smile
زنده باد فیل ، زنده باد فیل ، زنده باد فیل Smile
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، lonelyman ، shatsi ، b_argi ، negar_karimi6 ، marjani ، zohre02 ، babak_1363
منممنم

منم پایه ام ...بزنیم بریم...ای ایروان ای ایروان آماده باش آماده باشWink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
دوستان عزيزم من اين متن رو چندي پيش گذاشتم و عرض كردم كه بعد از عيد فطر سفارتها شروع ميكنن ولي الان ميگم شروع كه چه عرض كنم ميتركونن و سي تا سي تا اعلام ميكنن:
چنديست با خود بيانديشدندي چگونست همي سفارتخانه ها اينقدر كند كار كردندي! عاقبت پيامكي بفرستادمدي سوي آنكارا، پيامك پس از طي ماجراهاي بسيار به آنكارا رسيدندي و از پي از پياده شدن از طياره و گذر از باس هاي اگو٤٤٢ و بسي پياده روي ز ميدان كيزلاي خود را بسفارت برساندندي، صبح اول وقت بودندي و آفيسر گرامي كه همان دخترك زيباروي بودندي بناگه پيامك اينجانب را ديدندي، چشمان خود را بماليدندي وشروع به خواندن كردندي، لبخندي بر لب نشانندي و بفرمودندي ايها اي لانلي مندي! كه بيجا نگران بودندي و جملگي كلير شدندي ليكن اكنون رمضان بودندي و ما جملگي شبها به راز و نياز مشغول بودندي وفشار تشنگي و گرسنگي در روز ما را ز حال بردندي و مطمئن بودندي بعد عيد فطر و به مناسبت آن جملگي كلير شدندي.
چنين بگفت بر من آفيسر زيبا روي
ز قول من در مهاجرسراي تو بگوي
جملگي شويد كلير بي هيچ بهانه
عاقبت "لانلي" را خدا خود مي دانه
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-02 ساعت 19:36)Ghormeh Sabzi نوشته:  خوب این جمعه هم آمدو ما طبق معمول نبودیم،
پس این آپدیتهای مسخره سایت سیس تو هفته قبل چی بود داستانش؟
من سه بار هفته قبل آپدیت شدم 25 30 31 جولای، فکر میکردم این جمعه ، جمعه من باشه، اما............
میشه بچه ها بگید اگر بخواد این آپدیتهای سایت سیس نشونه خبری واسه کلیر شدن باشه ، آیا توضیحات داخلش هم باید عوض بشه؟

دوست گلم
منم روزهای 26 29 31 جولای اپدیت شدم. اما امروز خبری نبود. خدا خودش بزرگه
دوستان به نظر مياد با توجه به اب ديت هاي مكرر دوستان بالايي و همينطور تا اواخر ماه مي و به علت تعطيلات ٧ تا ١٠ ماه اكوست سفارت كه مصادف شده با عيد فطر و در واقع تعطيلي مكرر !
بنابراين اونا حساب ميكنن كه كه دوستان كلير شده كلي اذيت ميشن تا بيان و ويزا رو تو اون فاصله دريافت كنن ..
امروز هم به احتمال قوي كيس كلير شده بوده ولي به همين علت اعلام نكردن جهت رفاه حال خودمون Smile)
اكر هم دقت كنين تمام سفارت ها يك دستور واحد رو اجرا كردن تو اين هفته !!
انشالا بعد از اين تعطيلات تعداد بيشتري كيس اعلام خواهد شد ....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
اولین آپدیت پرونده ما بعد ۲ ماه انجام شدفقط برنده اصلی من هنوز آپدیت نشدم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان