کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها من شماره ام تو سایت هم اومد .امیدوارم همتون بزودی از انتظار در بیاید. نگران نباشید اگر پرونده تون کامل باشه و مورد خاصی نداشته باشید حتماً ویزا می گیرید .حتماً باید دلیل قانع کننده ای برای ندادن ویزا داشته باشند وگرنه امکان نداره ویزا ندن. فقط دیر و زود داره...فقط می خوام بدونم تا کی وقت دارم برم برای دریافت ویزا چون ممکنه تا دو هفته دیگه نتونم برم .و این تاریخ انقضا که جلو کیسم خورده چیه ؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
متاسفانه این هفته هم به پایان رسید بدون آنکه کیسی کلیر بشه و هوراهای رنگی بکشیم
امیدوارم در آستانه عید فطر یه تکونی سفارتا به خودشون بدن...
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-08-02 ساعت 21:23)sol.sol نوشته:  بچه ها من شماره ام تو سایت هم اومد .امیدوارم همتون بزودی از انتظار در بیاید. نگران نباشید اگر پرونده تون کامل باشه و مورد خاصی نداشته باشید حتماً ویزا می گیرید .حتماً باید دلیل قانع کننده ای برای ندادن ویزا داشته باشند وگرنه امکان نداره ویزا ندن. فقط دیر و زود داره...فقط می خوام بدونم تا کی وقت دارم برم برای دریافت ویزا چون ممکنه تا دو هفته دیگه نتونم برم .و این تاریخ انقضا که جلو کیسم خورده چیه ؟

سلام دوست عزیز.
بهتون تبریک می گم.زود برو ویزاتو بگیر تا دیر نشده.خیلی خوشحال شدم.
مبارکت باشه.
لاتاری 2013
(2013-08-02 ساعت 21:23)sol.sol نوشته:  بچه ها من شماره ام تو سایت هم اومد .امیدوارم همتون بزودی از انتظار در بیاید. نگران نباشید اگر پرونده تون کامل باشه و مورد خاصی نداشته باشید حتماً ویزا می گیرید .حتماً باید دلیل قانع کننده ای برای ندادن ویزا داشته باشند وگرنه امکان نداره ویزا ندن. فقط دیر و زود داره...فقط می خوام بدونم تا کی وقت دارم برم برای دریافت ویزا چون ممکنه تا دو هفته دیگه نتونم برم .و این تاریخ انقضا که جلو کیسم خورده چیه ؟

تبریک می گم دوست عزیز.
هر چه زودتر برید ویزاتون رو بگیرید، البته به تعطیلات سفارت هم توجه کنید.
تاریخ جلوی کیستون آخرین مهلت شما برای دریافت ویزا هست.
می شه لطفا بگید کیس شما امروز اضافه شده یا خیر؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-02 ساعت 16:26)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 16:19)sce نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 16:16)mrbonbon نوشته:  بچه ها سایت آنکارا آپدیت شده . زود باش بگین برا کی باید هورا بکشیم

خودت چی آرش جان ؟خبری هست یا نه ؟
نه متأسفانه SadSadSad من که الان 163 روزه که اصلاً در سایت سیس آپدیت هم نمیشم
(2013-08-02 ساعت 16:23)kɪŋ نوشته:  احتمالا یکی از این ۴ عزیز: ma300ma, mazerati, drkahani, Rira2013
امیر جان این شماره (2013AS7922) که بالا گذاشتی هفته پیش هم بوده ها ، و از طرفی هر دوشون در 30 جولای ایشوو شدن در سایت سیس

سلام عزیزان, این شماره ی منم نیست. SadSad منم همچنان منتظرم. فقط شما این شماره را ازکجا آوردید؟ من که می رم تو سایت هنوز رو همون تاریخ 26 جولای که آپدیت شده مونده. نکنه من اشتباهی جای دیگه می رم؟؟ می شه لطف کنید بگید از کجا چک می کنید؟

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

تشکر کنندگان: babak_1363 ، ojee ، daad ، b_argi ، amairmonre ، alirezass ، zohre02
دوستان عزیز کلیر شده تبریک فراوانم را بذیرا باشید
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: babak_1363 ، daad ، b_argi ، efah ، A.d ، zohre02
چرا تو لیست کلیر آنکارا فقط دو سه تا EU ه ؟ یعنی به ما رسیدگی نمیشه ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02
کد پی‌اچ‌پی:
[quote='kɪŋ' pid='385514' dateline='1375444424']
احتمالا یکی از این ۴ عزیزma300mamazeratidrkahaniRira2013
[/quote]

سلام دوستان عزیز

این شماره شماره کیس ما هم نیست:(:(. فقط یک سوالشما این شماره را از کجا دیدید؟ برای من که سایت تو همون تاریخ 26 جولای مونده و دیگه آپدیت نشدهنکنه من سایت را اشتباه می رم؟ می شه یگید کجا کیس 
ها را چک می کنید؟

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، babak_1363 ، b_argi ، zohre02
(2013-08-02 ساعت 22:18)Rira2013 نوشته:  سلام عزیزان, این شماره ی منم نیست. SadSad منم همچنان منتظرم. فقط شما این شماره را ازکجا آوردید؟ من که می رم تو سایت هنوز رو همون تاریخ 26 جولای که آپدیت شده مونده. نکنه من اشتباهی جای دیگه می رم؟؟ می شه لطف کنید بگید از کجا چک می کنید؟

سلام. F5 بزنید. اگر ریفرش نشد Ctrl+F5 و Shift+F5 رو امتحان کنید.
دوستان. عزيز اين شماره٧٩٢٢ توي سيس در تاريخ ٣٠ جولاي ويزاش رو گرفته نميدونم چرا الان تو سايت شمارش اومده
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: b_argi ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، ojee ، efah ، zohre02
دوستان تایه هفته بریدیه استراحتی کنید انشالا افرادسفارت هم که ازتعطیلات برگشتن دربست درخدمت شماهستن همین الان ازبی بی شنیدم که امریکا بعضی ازسفارتاشوبخاطرتهدید القاعده مبنی برحمله تعطیل کرده
بابا این بنده خداهاهم انسانن جونشون عزیزه ماکه نبایداینقدرخودخواه باشیم که فکرکنیم اینهاتحت هرشرایطی بایدکارمردموراه بندازن
همون بهترکه تعطیل کنن تا اون یه کم درصدی که جونشونوتهدید میکنه به صفربرسه و درصحت و سلامتی باشن که بتونن کارمردموراه بندازن وگرنه این القاعده هرکاری ازش برمیاداگریه درصدکمی هم حمله کنن مطمئن باشیدکارهمه گیرمیافته پس براشون دعاکنیدو به انتظارشون بشینید تابرگردن ازتعطیلات
(2013-08-02 ساعت 23:30)Pishoo_25 نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز
ببخشيد من يه چند روزي سفر بودم و اينترنت همراه اول هم سيگنالش ضعيف بود و نميتونستم پيجها رو چك كنم
الان اگه يه دوست خوب بگه كه تو اين چند روزه عايا ابوظبي كليير يا آپديت داشته يا نه ممنون ميشم .
همگي خوب باشيد .

نه پیشو جان هیچ خبری نبوده ونیست انگار........

تشکر کنندگان: shatsi ، ojee ، efah ، b_argi ، e76779 ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-08-02 ساعت 16:54)daad نوشته:  من پدرم پاسپورتش رو جدید گرفته باید از الان با شماره جدید پاس
csc پرینت بگیرم؟
بهتره از طریق ایمیل بهشون اطلاع بدید که شماره پاستون تغییر کرده و اونا خودشون براتون اصلاخش میکنن. برو تاپیک csc دربارش مطلب هست از دوست خوبم mohammad_r
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، efah ، yalda91 ، roeentan ، rouzbehdarvishi ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02
میخوام برم ایروان بست بشینم. کی پایه است؟
اصلا میخوام خودمو ببندم به میله های سفارت تا ویزا بگیرم.
(2013-08-03 ساعت 00:29)kɪŋ نوشته:  میخوام برم ایروان بست بشینم. کی پایه است؟
اصلا میخوام خودمو ببندم به میله های سفارت تا ویزا بگیرم.

امیر جان، من ۱۰۰٪ پایه ام.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان