کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-03 ساعت 09:55)mlo نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 09:45)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
هووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااااااااا
دوستان ابوظبی دیروز 9 کیس رو آپدیت داشته که با توجه به تعطیل بودن سفارت آپدیتها از آ م ر ی ک ا بوده و فردا کلیر خواهیم داشت.تبریک پیشاپیش به دوستان گلم سميرا صديقي و ps.pm

مبارک باشه پیشاپیش!دوست عزیز میشه بگید حدود کیس نامبرشون چنده ؟

این دوستان مصاحبه شون از 22 تا 29 می بوده و کیسشون بین 7000 تا 8000 هستش و حدودا 65 تا 75 روزه منتظرند
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-08-03 ساعت 10:06)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 09:55)mlo نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 09:45)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
هووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااااااااا
دوستان ابوظبی دیروز 9 کیس رو آپدیت داشته که با توجه به تعطیل بودن سفارت آپدیتها از آ م ر ی ک ا بوده و فردا کلیر خواهیم داشت.تبریک پیشاپیش به دوستان گلم سميرا صديقي و ps.pm

مبارک باشه پیشاپیش!دوست عزیز میشه بگید حدود کیس نامبرشون چنده ؟

این دوستان مصاحبه شون از 22 تا 29 می بوده و کیسشون بین 7000 تا 8000 هستش و حدودا 65 تا 75 روزه منتظرند

اگه اینجوری باشه که خیلی عالیه
یعنی میشه گقت عملا ما هم آپدیت شدیم، هر چند که ایروان وضعیتی از آپدیت شدن ارائه نمیکنه متاسفانه...
(2013-08-03 ساعت 09:53)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 09:39)A.d نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 05:41)natasha نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 12:30)daad نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته:  با سلام
دوست عزیز متن وکالتنامه در پیام خصوصی برایتان ارسال کردم

اگر ممکنه متن رو برای من هم ارسال کنید

اگر میشه برای من هم ارسال کنید ممنون میشم
اگر میشه برای من هم ارسال کنید ممنون میشم
دوست عزیز این متن رو برای من هم ارسال کنید خیلی خیلی ممنون میشم..
سلام دوستان گلم اگه ميشه واسه منم ارسال كنيد ممنون ميشم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، aghaghia
خدایا شکرت Smile این هفته همه بچه های منتظر رو شاد کن Smile
کیس: 44xx
بچه های ابوظبی یه خبر بد الان سایت تابناک داده که امید وارم دروغ باشه مبنی براینکه بدلایل ا م ن ی ت ی بعضی از سفارتخانه های ا م ر ی ک ا
بسته خواهند شد بدین شرح:
با اندکی تحقیق در وبسایت وزارت خارجه آم ری ک ا می‌توان متوجه شد که منظور مقامات تعطیلی سفارتخانه‌های ابوظبی، بغداد و مصر بوده است.
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، efah ، zohre02 ، ari_kiana ، hana_fd ، babak_1363 ، پرستوی مهاجر ، aghaghia ، payampars
(2013-08-02 ساعت 21:33)mrr777 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 21:23)sol.sol نوشته:  بچه ها من شماره ام تو سایت هم اومد .امیدوارم همتون بزودی از انتظار در بیاید. نگران نباشید اگر پرونده تون کامل باشه و مورد خاصی نداشته باشید حتماً ویزا می گیرید .حتماً باید دلیل قانع کننده ای برای ندادن ویزا داشته باشند وگرنه امکان نداره ویزا ندن. فقط دیر و زود داره...فقط می خوام بدونم تا کی وقت دارم برم برای دریافت ویزا چون ممکنه تا دو هفته دیگه نتونم برم .و این تاریخ انقضا که جلو کیسم خورده چیه ؟

تبریک می گم دوست عزیز.
هر چه زودتر برید ویزاتون رو بگیرید، البته به تعطیلات سفارت هم توجه کنید.
تاریخ جلوی کیستون آخرین مهلت شما برای دریافت ویزا هست.
می شه لطفا بگید کیس شما امروز اضافه شده یا خیر؟
ممنون .بله امروز بود.سفارت تا کی تعطیله؟بعدشم که تعطیلی عید فطرشونه چند روز.نه؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، soooli55 ، nooshshahnar ، mhb161 ، babak_1363 ، amir82 ، aghaghia ، payampars
سلام بر منتظرین امیدوار و استوار
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
بچه ها من موقع مصاحبه از افسر پرسیدم گفت برای ویزا یک نفرتون هم می تونید بیاید و حرفی از وکالت نامه نزد. ولی دوستانی که تو آنکارا بودن می گفتن برای پست وکالت نامه ترکی می خواد. کسی در این خصوص اطلاعاتی داره؟ مراحلش چیه؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، aghaghia ، payampars
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا سپاسسسسسسس
(2013-08-03 ساعت 10:46)sol.sol نوشته:  بچه ها من موقع مصاحبه از افسر پرسیدم گفت برای ویزا یک نفرتون هم می تونید بیاید و حرفی از وکالت نامه نزد. ولی دوستانی که تو آنکارا بودن می گفتن برای پست وکالت نامه ترکی می خواد. کسی در این خصوص اطلاعاتی داره؟ مراحلش چیه؟
درسته برای گرفتن گذرنامه پستخانه وکالتنامه میخواد.. من در آنکارا که بودم از پستخانه سوال کردم.. شما اینجا میتونید یک وکالتنامه تهیه کنید.. بعد از اینکه آن را به ترکی ترجمه کردین ببرین سفارتخانه ترکیه در تهران تا آن را تائید کند..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، b@b@k ، b_argi ، zohre02 ، shatsi ، mhb161 ، Sonaen60 ، amir82 ، Mehrdadordi ، aghaghia ، payampars
اگه فضولی نباشه یه سوالی داشتم:
چرا SHABAH51 توی منتظرسرا نیست؟!
شبه جان شما هم مثل اون یکی دوستمون با منتظرسرا حال نمیکنید عایا؟!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-02 ساعت 23:03)heidari1248 نوشته:  دوستان. عزيز اين شماره٧٩٢٢ توي سيس در تاريخ ٣٠ جولاي ويزاش رو گرفته نميدونم چرا الان تو سايت شمارش اومده

دوست عزیز شاید با ایمیل خبردارشده و رفته گرفته بعدا شمارش اومده تو سایت
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، shatsi ، پرستوی مهاجر ، Mehrdadordi ، aghaghia ، payampars
سلام
وقتی وابسته تو سایت واشنگتن آپدیت میشه و برنده اصلی آپدیت نمیشه، این چه معنی داره؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، b_argi ، پرستوی مهاجر ، Mehrdadordi ، payampars
(2013-08-03 ساعت 07:29)sadfar نوشته:  سلام دوستان ما امروز 2 ماه هست که مصاحبه را انجام دادیم و طبق گفته افیسر حداکثر 2 ماه بایستی در سایت شماره کیسمون را می دیدیم که اینطور نشد ! همانطور که من وضعیت را کنترل می کنم با خودم گفتم اگر از 2 ماه گذشت و کلیرنشدم به ادامه روال عادی زندگی برگردم چون به نظر میرسه با توجه به نزدیک شدن به 30 سپتامبر روند کلیر شدن کیسها بهتر که نشده که کندتر هم شده است! با توجه به اتمام این فرایند نکات جالبی داره روشن میشه که پس از پایان یافتن آن قابل ارائه هست! فکرفقط اینو بگم که دوستانی که زمان کلیرنسشون از 4 هفته و 2 ماه گذشته ولی هنوز کلیر نشدن ذهنشونو آزاد کنند و زندگیشونو به روال عادی برگردونند. باسپاس

سلام دوست عزیز
ببین الان شرایط هممون مثه همدیگه است. حتی بعضی ها بدتر از بقیه. مثلا اونایی که با دوست پسر یادوست دخترشون ازدواج کردن که بتونن با هم برن یا .....یعنی کل زندگیشون عوض شد بخاطر این داستان.الان هزاران کیس شرایط ما رو دارن.تو تنها نیستی. نمونه اش دو مدیر همین تاپیک. اونا که دیگه برای حفظ روحیه حتی نمی تونن ناله کنن مثه ما. قوی باش و ایشالا اون روزی که ویزا خورد تو پاسپورتت به من یه پیغام بده تا یادت بیارم که بی دلیل تگران بودی
(2013-08-03 ساعت 02:20)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 00:37)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 00:34)mrr777 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 00:29)kɪŋ نوشته:  میخوام برم ایروان بست بشینم. کی پایه است؟
اصلا میخوام خودمو ببندم به میله های سفارت تا ویزا بگیرم.
امیر جان، من ۱۰۰٪ پایه ام.
حتی فکرشم نمیکردم! گفتم دیگه از ایروان کلافه شدی!
این که عالیه! کی بهتر از تو؟!
منم پایه ام ...بزنیم بریم...ای ایروان ای ایروان آماده باش آماده باشWink

عالی شد. جمعمون جمعه. Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان