کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان ما هم به جمع شما در انتظاران پیوستیم ...
من به افیسر گفتم 2014 برنده شدم برای اون اقدام کنم گفت 90% کارتون انجام میشه و چون آخر سپتامبر نزدیکه جوابتون میاد تا قبل اون
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
(2013-08-03 ساعت 11:56)hamid1243 نوشته:  سلام دوستان ما هم به جمع شما در انتظاران پیوستیم ...
من به افیسر گفتم 2014 برنده شدم برای اون اقدام کنم گفت 90% کارتون انجام میشه و چون آخر سپتامبر نزدیکه جوابتون میاد تا قبل اون

دوستان ناامید
به حرفهای حمید دقت کنید
این یعنی همه کلیر میشیم به زودی
(2013-08-03 ساعت 10:52)ikamaly نوشته:  اگه فضولی نباشه یه سوالی داشتم:
چرا SHABAH51 توی منتظرسرا نیست؟!
شبه جان شما هم مثل اون یکی دوستمون با منتظرسرا حال نمیکنید عایا؟!!

چون خانومشون توي منتظرسرا هست
(2013-08-03 ساعت 11:56)hamid1243 نوشته:  سلام دوستان ما هم به جمع شما در انتظاران پیوستیم ...

اگه ممكنه زمان و مكان مصاحبه، تعداد اعضاي كيس، حدود كيس نامبرتون را به امير مهاجر بديد تا شما را در منتظرسرا عضو كند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-03 ساعت 12:06)payam62 نوشته:  @ کینگ : جناب، منتظرسرا لود نمیشه Smile یه عنایتی داشته باشین.

الان چک کردم لود شد.
همون امیر مهاجر صدام کنید بهتره.
بچه ها من 5 صبح رسیدم از سفر.تنها چیزی که 5 شنبه برام اتفاق افتاد این بود که با تمام حس و اندوهی که داشتم برای خاله جون مادرم گریه میکردم ازش خواستم به خدا بگه زودتر جوابمون بیاد.1ساعت نشد که وسط مجلس به دلم اومد رفتم با ایرانسل اینترنت و دیدم همسرم آپدیت شده.
االان از کسی خبر ندارم کیا کلیر شدن .مبارکتون باشه.و دیگه الان باید برم دنبال مراسم عروسی چون 1ماه مونده نه باغ گرفتیم نه فیلمبردار نه هیچ چیز دیگه.سراغ دارین بگینBig Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-08-03 ساعت 11:19)tired smk نوشته:  سلام
وقتی وابسته تو سایت واشنگتن آپدیت میشه و برنده اصلی آپدیت نمیشه، این چه معنی داره؟

نبود؟!!!
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، zohre02
(2013-08-02 ساعت 17:12)ARI66 نوشته:  اقايون و خانمها , من با 271 روز بعنوان با سابقه ترين (و بقولي منتظرترين) و منفي گراترين و غير مذهبي ترين Smile فرد اين جمع اعلام ميكنم هيييچكس حق نداره اين روزها نااميد بشه چون هنوز 1000 دليل وجود داره كه تو روزاي اينده كلير شيم. Big Grin
271 روز از کی؟؟
(2013-08-03 ساعت 09:45)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
هووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااااااااا
دوستان ابوظبی دیروز 9 کیس رو آپدیت داشته که با توجه به تعطیل بودن سفارت آپدیتها از آ م ر ی ک ا بوده و فردا کلیر خواهیم داشت.تبریک پیشاپیش به دوستان گلم سميرا صديقي و ps.pm

مهدي‌جان خيلي ممنون از خبراي خوشت، انشالله كه اون كيسهايي كه ديروز آپديت شدند تو اين هفته (اگه سفارت از دوشنبه باز شه)، كلير بشند.Smile
متاسفانه از كيس شما و بنده و آريوبرزن و pishoo_25 و حسين شكري، هيچ خبري نيست، فكر كنم كلاً يادشون رفته كيسهاي بين 5000 تا 7000 را يه نگاه بهش بندازند!!!!Sad
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-08-02 ساعت 10:26)arash 111 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 00:44)soooli55 نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 23:06)arash 111 نوشته:  دوستان گرامی
این مطلب رو چند روز پیش هم نوشتم ولی چون اعتقاد راسخی به بخش آخرش دارم ٰ یک بار دیگه اینجا تکرارش می کنم
به امید اینکه امسال همون یک نفر ریجکتی پارسال هم نداشته باشیم

حس متناقض

یک روز طولانی

امروز 63 روزه که از زمان مصاحبه ما گذشته.
63 روز طـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولانــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.
اینقدر این مدت به نظرم طولانی و بلند میاد که برای انجام خیلی از کارها مدت بسیار زیادیه، خیلی از کارهایی تا قبل از این انجامش توی چندین برابر این زمان هم محال به نظرم می رسید. حتی تا این حد این مدت برام طولانی بوده که چند دقیقه پیش فکر می کردم که اگه کی سی سی و سفارت ها کمی سریعتر به کار لاتاری ها رسیدگی کنند همین 63 روز هم برای پروسه یه دوره از لاتاری کافیه و می تونند تمام 55000 ویزا رو توی این مدت طولانی صادر کنند و حتی چند روز هم اضافه بیارن.
این حس من نسبت به 63 روز گذشتست.

ولی 62 روز چقدر کوتاه و کمه. 62 روز باقی مانده تا پایان تاریخ پروسه این دوره از لاتاری. مگه ممکنه سفارت ها بتونند تمای مصاحبه ها رو توی این مدت کم انجام بدن و همچنین این همه مراحل اداری باقی مونده رو توی فقط 62 روز تموم کنند؟
اینم حس من نسبت به 62 روز آیندست.

منطق میگه که 63 روز فقط 1 روز از 62 روز بیشتره ولی من احساس میکنم 63 روز چندین برابر 62 روزه.

یعنی میشه که یکی از این روزهای این 63 روز این همه طولانی شده باشه؟

یه مطلب دیگه
اگه یه سر به همین چند ماه پیش بزنیم و تایپیک کارنتی ها رو یادمون بیاریم همین نگرانی ها رو هم، اون موقع داشتیم . به خصوص کیس بالایی ها .
اون موقع هم همش فکر میکردیم چطور ممکنه با این روند کارنتی نوبت به کیس های بالا برسه و خیلی ها احتمال میدادند که حتی کارنت هم نشن. البته اینطور نبود.
فکر میکنم بزرگترین مشکل ما 2013 ها عدم آگاهی از روند کارهاست ( این به تغییرات کوچکی توی روند پروسه توسط کی سی سی و ... بر میگرده. ما هم هیچ مرجع کاملا مشابهی برای مقایسه روند کاری خودمون با سالهای گذشته نداریم) و گرنه کارها داره طبق برنامه پیش میره و جای نگرانی نیست.
شکی نیست کشوری که سالهای زیادیه که پروسه لاتاری رو دنبال میکنه اینقدر برنامه ریزی داره که این همه پرونده رو همینطور رها نکنه . ضمنا رها کردن این همه کیس هیچگاه برای اعتبار پروسه لاتاری مناسب نیست.

امید وارم که ما همه مون این موضوع رو به درسنی درک کنیم که 62 روز هم مدت کمی نیست برای کشوری که تمام 55000 کیس لاتاری فقط درصد بسیار کمی از ویزاهاییه که سالانه برای مهاجرت ،توریستی ، دانشجویی ، سرمایه گذاری و ... صادر میکنه.

در پایان می خوام به این جواب برسم که چرررررررررررراااااااااااااا 63 روز این همه از 62 روز بیشششششششششششتره؟؟؟؟؟؟

چون اون یه ماه آخر سربازی هم از بیست ماهی که گذرونده بودیم بیشتر بود....لامصب بیچارمون کرد...Smile هم اون هم این یکی...تازه 62 روز چیزی نیست من 6 ماه برای کلیرنس شدن صبر کردن...
کیس نامبر2013as30xx/تاریخ رویت 2sep2012/ارسال مدارک/8sep2012/تاریخ مصاحبه 5FEB2013/ تاریخ نامه سفارت 23Jul 2013/آپدیت سایت 26Jul 2013/مدیکال محدد 29Ju 2013/تحویل پاسپورت به سفارت 30Jul 2013/تاریخ صدور ویزا 31Jul 2013/تاریخ تحویل ازپست 01Aug 2013/آنکارا/محل سفر دالاس

ولی نهایتا خوبیش اینه که بعد از اون 62 روز و همین طور اون یه ماه آخر سربازی یه مدرکی رو بهت می دن که می تونی تا آخر عمرت لذتشو ببری
ایوووووووووووول ...به نکته خوبی اشاره کردی...امیدوارم هرچه زودتر انتظارت تموم بشه...
تشکر کنندگان: b_argi ، ari_kiana ، zohre02 ، arash 111 ، aghaghia ، payampars
(2013-08-03 ساعت 10:52)ikamaly نوشته:  اگه فضولی نباشه یه سوالی داشتم:
چرا SHABAH51 توی منتظرسرا نیست؟!
شبه جان شما هم مثل اون یکی دوستمون با منتظرسرا حال نمیکنید عایا؟!!

خانم کمالی من و شبح نداریم ،من هستم انگاری شبح هست دیگهWink
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-08-03 ساعت 02:33)Mehrdadordi نوشته:  دوستان به نظر مياد با توجه به اب ديت هاي مكرر دوستان بالايي و همينطور تا اواخر ماه مي و به علت تعطيلات ٧ تا ١٠ ماه اكوست سفارت كه مصادف شده با عيد فطر و در واقع تعطيلي مكرر !
بنابراين اونا حساب ميكنن كه كه دوستان كلير شده كلي اذيت ميشن تا بيان و ويزا رو تو اون فاصله دريافت كنن ..
امروز هم به احتمال قوي كيس كلير شده بوده ولي به همين علت اعلام نكردن جهت رفاه حال خودمون Smile)
اكر هم دقت كنين تمام سفارت ها يك دستور واحد رو اجرا كردن تو اين هفته !!
انشالا بعد از اين تعطيلات تعداد بيشتري كيس اعلام خواهد شد ....

اینم نظریه خوبیه
امیدوارم دل همه بچه های منتظر شاد بشه.
به امید خدا
تشکر کنندگان: e76779 ، mhb161 ، negar_karimi6 ، b_argi ، ari_kiana ، zohre02 ، manzar333 ، aghaghia ، payampars ، mehdi389
(2013-08-03 ساعت 12:05)گل نهال نوشته:  

اگه ممكنه زمان و مكان مصاحبه، تعداد اعضاي كيس، حدود كيس نامبرتون را به امير مهاجر بديد تا شما را در منتظرسرا عضو كند
اگه لطف کنید بگید کدوم افیسر این رو گفته ممنون میشیم همینطور تاریخ مصاحبه اتون
خیلی امیدوارترمون کردین با این خبر
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-03 ساعت 12:20)tired smk نوشته:  
وقتی وابسته تو سایت واشنگتن آپدیت میشه و برنده اصلی آپدیت نمیشه، این چه معنی داره؟

نبود؟!!!

ehem, ehem!
تشکر کنندگان: ari_kiana ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02 ، payampars
(2013-08-03 ساعت 13:00)tired smk نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 12:20)tired smk نوشته:  

نبود؟!!!

ehem, ehem!
معنیش اینه که شخص همراه AP خورده بوده و خبرای خوش در راه است
کلا آپدیت شدن نشونه خوبی هست
در نهایت با آپدیت شدن شخص برنده و به عبارتی هر ذو کلیر میشین
یه امید اینکه به زودی همه دوستان کلیر بشیمSmile
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، e76779 ، zohre02 ، گل نهال ، tired smk ، رجبعلی ، aghaghia ، amir82 ، payampars

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان