کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بالاترین کیس کلیر شده ۷۸۱۱. هورااااااااااااااااااااا داره به ما هم نزدیک میشه.
(2013-08-03 ساعت 13:39)kɪŋ نوشته:  پویا خودت نیستی؟

نه متاسفانه
اکثرا تو Range من هستن
ولی خودم متاسفانه نه
اینم از شانس ماس دیگه ...
خدایا شکرت بازهم ما نبودیم....Cool

هوررااا برای دوستای کلیر شدهBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
دوستان کلیر شده به همتون تبریک می گم .....صدای هورای من رو دارید از سن هوزه می شنوید.......به امید اینکه همه دوستان به زودی زود کلیر بشن....مخصوصا بیشکسوتان و بقیه دوستان .....امیدوارم امیر مهاجر قدیم هم بی ستاره بشه البته نه مثل ما که یک ستاره هم تو آسمون نداره......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-08-03 ساعت 13:43)kɪŋ نوشته:  بالاترین کیس کلیر شده ۷۸۱۱. هورااااااااااااااااااااا داره به ما هم نزدیک میشه.

ایشالا سری بعد نوبت 8000 تاییاست
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدوار شدیم
تبریک به تمامی کلیر شده ها
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

یاسلام
اول اینکه دوستانی که تقاضای متن وکالتنامه داده بودن برایشان ارسال کردم دوم اینکه دوستان ایروانی زودتر بگن کیا کلیر شدن اقا تا ماهم خوشحال بشیم
فقط ميتونم بگم :
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ازت ممنونم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
هورااااااااااااااااااااااااااااا برای کلیر شده های عزیز، آقای sadfar هم جزو کلیر شده ها بودن یا نه؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
ايول ايروان، تقريباً اكثر هفت هزاري هاشو هم اعلام كرد، آپديت بعدي بايد منتظر هوراي اميرمهاجر و پرستو و نوشين باشيم ايشالا. پويا جان شما هم حتماً توي آپديت بعدي هستي. اين كيس ٢٠٠٠ كيه؟؟؟اون واقعاً بايد بهش تبريك گفت.
راستي آنكارا هم امروز با آپديت مستر بن بن مشغول كارن، روز تعطيل و كار ايروان و آنكارا؟! ميگم اين دو تا دستشون تو همه؛)
بچه هاي كلير شده روحشون هم خبر نداره كه روز تعطيل سايت رو چك كنن
(2013-08-03 ساعت 13:43)kɪŋ نوشته:  بالاترین کیس کلیر شده ۷۸۱۱. هورااااااااااااااااااااا داره به ما هم نزدیک میشه.
هورا......بالاترین کیس کلیر شده 7811،داره به امیر مهاجر نزدیکتر میشه.ان شاله نوبت بعدی
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
با اینکه کلیر نشدم ولی خوشحالم
این خبر خوبیه که حتی روز شنبه هم ایروان کلیرنس اعلام کرد
تا جایی که یادمه تا حالا سابقه نداشته
امیدوارم این نشون دهنده ی فعالیت بیشتر سفارتها باشه
به امید کلیر شدن دوستان روز دوشنبه آنکارا
و ایروان مجددا آخر هفته
و ابوظبی در اولین فرصت
هـــــــــــوووووووووووووررررررررررااااااااااااااا
تبریک به دوستان ایروانی
ممنون از سفارت ایروان که شنبه هم کار میکنن. کلی شارژمون کردن
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
(2013-08-03 ساعت 13:43)pooya.n نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 13:39)kɪŋ نوشته:  پویا خودت نیستی؟

نه متاسفانه
اکثرا تو Range من هستن
ولی خودم متاسفانه نه
اینم از شانس ماس دیگه ...
پویا جان هفته دیگه با ما 8000 ها کلیر میشی که این دفعه همسفر بشیم Smile
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان