کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
گلومون داشت خشک میشد واسه هورا نکشیدن
چقدر خوشحالم من
از صمیم قلب به همه تبریک میگم
خبر خیلی خوبی بود
به امید کلیر شدن تک تک بچه هاااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
به همه دوستان عزیز کلیر شده تبریک می گم.

ههههههههههههورررررررررررررررا

متاسفانه این دفعه هم نوبت من نشد.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-03 ساعت 14:12)mrr777 نوشته:  به همه دوستان عزیز کلیر شده تبریک می گم.

ههههههههههههورررررررررررررررا

متاسفانه این دفعه هم نوبت من نشد.

نوبت شما هم میشه
شاد باش
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-08-03 ساعت 13:51)parsush نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااا برای کلیر شده های عزیز، آقای sadfar هم جزو کلیر شده ها بودن یا نه؟

تبریک به تمامی دوستان خوبم که کلیر شدند . نه من در این دوره کلیر نشدم . امیدوارم دوره بعد.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

(2013-08-03 ساعت 14:08)پدی نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 13:58)sgkco24 نوشته:  هههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ماشاالله ايروانننننننننننننننننننننننننننننننن
ما کلير شديم تبريک به همه دوستانBig GrinBig Grin

از صمیم قلب تبریک.در اولین سفر برای آمریکا ببینیمتانWinkWink
مرسی دوست عزيز من هم از صمیم قلبم آرزو می کنم همه دوستان کلير بشن و طعم شيرطن اين شادی رو بچشنBig GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-08-03 ساعت 14:03)pooya.n نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 13:58)sgkco24 نوشته:  هههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما کلير شديم تبريک به همه دوشتانBig GrinBig Grin

تبریک دوست عزیزم
ما تو یه روز مصاحبه داشتیم
خبر بشدت خوشحال کننده ایه Big Grin

هوووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارک مبارک کليرتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ... آقا به سلامتی... ايروان ترکونــــــــــــــــــــــــــــــد ... دوستان سفارت های دیگه هم اميدوار باشند.. همه کلير میشيــــــــــــــــــــــــــــــد . اينم نشونه اش ... دیگه از امروز تا 30 سپتامبر همش اینجا جشنه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووررررررررررررااااااااااااااااااااا
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
(2013-08-03 ساعت 14:11)kɪŋ نوشته:  پس کجایین بچه‌ها؟
رفقا به دوستاتون که ممکنه کلیر شده باشند خبر بدید. بیاید اینجا به جاشون هورا بکشید.

(2013-08-03 ساعت 13:59)farmiz نوشته:  نميدونم حسم ميگه تو مردادماه اينجا خيليها هورا ميخوان بكشن
راستي تا حالا شده كسي تو وايبر براتون ميس بندازه Rolleyes

امروز یکی از خودت داشتم.

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا ایروان من کیلر شدم
(2013-08-03 ساعت 14:16)mlo نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 14:03)pooya.n نوشته:  
ما کلير شديم تبريک به همه دوشتانBig GrinBig Grin

تبریک دوست عزیزم
ما تو یه روز مصاحبه داشتیم
خبر بشدت خوشحال کننده ایه Big Grin

هوووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارک مبارک کليرتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ... آقا به سلامتی... ايروان ترکونــــــــــــــــــــــــــــــد ... دوستان سفارت های دیگه هم اميدوار باشند.. همه کلير میشيــــــــــــــــــــــــــــــد . اينم نشونه اش ... دیگه از امروز تا 30 سپتامبر همش اینجا جشنه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووررررررررررررااااااااااااااااااااا

مرسی mio جان ممنون از محبتت منتظر کليرنس هفته ديگه شما هستم Big Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
سلام به همه دوستان
من پنجشنبه از دبی برگشتم روز 6 مرداد برای مصاحبه رفتم و یک برگه سفید که آدرس سایت مارکر شده بود بهم دادن گفتن از 2 هفته دیگه چک کنم نمیدونم برگه سفیدی که بهم دادن با برگه آبی فرقی داره یا نه دوستانی که میدونند لطفاً به من بگن آیا این برگه همان کلینرس هست
توی مهاجر سرا من دیدم بعضی از دوستان زمان کلیر شدنشون چندین ماه شده علت این موضوع چی بوده؟
ارادتمند همه شما
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
دوستان عزیز سلام. تبریک به همه عزیزانی که کلیرنسشون تموم شده و ویزاهاشون آماده هست. من یه سوال داشتم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه آدرس ایمیلی و با چه متنی باید جهت پیگیری کلیرنس نامه بنویسم؟ یعنی چی باید نوشت و به چه آدرسی؟ ( سفارت آنکارا هست ) خیلی از توجه و راهنماییتون ممنونم.
تشکر کنندگان: zohre02 ، pooya.n ، پدی ، sce ، b_argi ، رجبعلی ، aghaghia ، amir82 ، Alirezaa2013
امیر مهاجر خان عزیز سابق، داداش اون قلم سبز رنگرو بگیر دست که ایشالا با این شروع طلایی اول اوت، دیگه باید اون لیستتو خط خطی کنی
(پست موقت)
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-08-03 ساعت 14:22)Mbf232 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 14:11)kɪŋ نوشته:  پس کجایین بچه‌ها؟
رفقا به دوستاتون که ممکنه کلیر شده باشند خبر بدید. بیاید اینجا به جاشون هورا بکشید.

(2013-08-03 ساعت 13:59)farmiz نوشته:  نميدونم حسم ميگه تو مردادماه اينجا خيليها هورا ميخوان بكشن
راستي تا حالا شده كسي تو وايبر براتون ميس بندازه Rolleyes

امروز یکی از خودت داشتم.

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا ایروان من کیلر شدم

هووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکه Big Grin
فقط يك نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: sgkco24 ، پدی ، negar_karimi6 ، zohre02 ، payampars ، b_argi ، mrr777 ، sce ، Mehrdadordi
تمام دوستانی که کلیر شدن مبارتان باشه
به امید کلیر شدن تمامی دوستان دیگه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-08-03 ساعت 14:31)MEHDIREZAEI نوشته:  امیر مهاجر خان عزیز سابق، داداش اون قلم سبز رنگرو بگیر دست که ایشالا با این شروع طلایی اول اوت، دیگه باید اون لیستتو خط خطی کنی
(پست موقت)

امیر مهاجر خانِ عزیز سابق، داداش اون ...
امیر مهاجر خان، عزیزِ سابق، داداش اون ...

چطوری بخونم؟ Big Grin

پویا داداش، آبجیمون دنبالت میگرده یه زنگ بهش بزن. موبایلتم که خاموشه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان