موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-03 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-03 ساعت 14:12 توسط ari_kiana.)
گلومون داشت خشک میشد واسه هورا نکشیدن
چقدر خوشحالم من
از صمیم قلب به همه تبریک میگم
خبر خیلی خوبی بود
به امید کلیر شدن تک تک بچه هاااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبی
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 August
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
به همه دوستان عزیز کلیر شده تبریک می گم.
ههههههههههههورررررررررررررررا
متاسفانه این دفعه هم نوبت من نشد.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 13:51)parsush نوشته: هورااااااااااااااااااااااااااااا برای کلیر شده های عزیز، آقای sadfar هم جزو کلیر شده ها بودن یا نه؟
تبریک به تمامی دوستان خوبم که کلیر شدند . نه من در این دوره کلیر نشدم . امیدوارم دوره بعد.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 14:03)pooya.n نوشته: (2013-08-03 ساعت 13:58)sgkco24 نوشته: هههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ماشاالله ايروانننننننننننننننننننننننننننننننن
ما کلير شديم تبريک به همه دوشتان

تبریک دوست عزیزم
ما تو یه روز مصاحبه داشتیم
خبر بشدت خوشحال کننده ایه 
هوووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارک مبارک کليرتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ... آقا به سلامتی... ايروان ترکونــــــــــــــــــــــــــــــد ... دوستان سفارت های دیگه هم اميدوار باشند.. همه کلير میشيــــــــــــــــــــــــــــــد . اينم نشونه اش ... دیگه از امروز تا 30 سپتامبر همش اینجا جشنه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووررررررررررررااااااااااااااااااااا
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من پنجشنبه از دبی برگشتم روز 6 مرداد برای مصاحبه رفتم و یک برگه سفید که آدرس سایت مارکر شده بود بهم دادن گفتن از 2 هفته دیگه چک کنم نمیدونم برگه سفیدی که بهم دادن با برگه آبی فرقی داره یا نه دوستانی که میدونند لطفاً به من بگن آیا این برگه همان کلینرس هست
توی مهاجر سرا من دیدم بعضی از دوستان زمان کلیر شدنشون چندین ماه شده علت این موضوع چی بوده؟
ارادتمند همه شما
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه
خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام. تبریک به همه عزیزانی که کلیرنسشون تموم شده و ویزاهاشون آماده هست. من یه سوال داشتم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه آدرس ایمیلی و با چه متنی باید جهت پیگیری کلیرنس نامه بنویسم؟ یعنی چی باید نوشت و به چه آدرسی؟ ( سفارت آنکارا هست ) خیلی از توجه و راهنماییتون ممنونم.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
امیر مهاجر خان عزیز سابق، داداش اون قلم سبز رنگرو بگیر دست که ایشالا با این شروع طلایی اول اوت، دیگه باید اون لیستتو خط خطی کنی
(پست موقت)
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
فقط يك نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
تمام دوستانی که کلیر شدن مبارتان باشه
به امید کلیر شدن تمامی دوستان دیگه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه
خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد