کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-03 ساعت 15:12)mazerati نوشته:  تبريكككككككككككككككككك به همه دوستان كلير شده بچه ها خيلي خوشحال شدم افرين به ايروان
واسه ما آنكارايها هم دعا كنيد بلكه يه فرجي بشه به خدا هممونو دق مرگ كردند[/size]

تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن . امیدوارم هفته آینده نوبت ما 8000 ها برسه و همه تا سپتامبر کلیر بشیم .Rolleyes
مطمئن هستم تا آخر تابستون همه ما در فکر کارای اونور هستیم.Big Grin
(2013-08-03 ساعت 18:38)پدی نوشته:  بچه ها آنکارا صاحبش اومد(mrbonbon)در رید
من کی باشم که صاحب آنکارا شده باشم، من فقط کوچیک همۀ بچه های گل اینجا هستم، همین و بس...
به قول آقا مهدی
نقطه سر خط Big Grin Cool Tongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
خبری در راهست ابوظبی بعد تعطیلی میترکوننننننننننهBig GrinBig Grin[/font]
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
(2013-08-03 ساعت 18:41)mrbonbon نوشته:  امیر جان راستی برای اینکه این منتظر سرا یه منبع خوبی برای آیندگان باشه، یکی از دوستان با آیدی 2rah اگه اشتباه نکنم رو هم به منتظر سرا اضافه کنید. ایشون هم به تاریخ 10 دسامبر، با تعداد 3 نفر و حدود شماره 1700 در روزی که من مصاحبه شده بودم هم مصاحبه شدند. البته با یه ستاره در منتظر سرا ایشون رو اضافه کنین چون خانوداه شون یکماه نیم بعد حدوداً کیلیر شدند، اما خودشون متأسفانه مثل من هنوز نه Sad

اگه پروفایلشو برام پیدا کنی ممنون میشم.
(2013-08-03 ساعت 18:58)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 18:41)mrbonbon نوشته:  امیر جان راستی برای اینکه این منتظر سرا یه منبع خوبی برای آیندگان باشه، یکی از دوستان با آیدی 2rah اگه اشتباه نکنم رو هم به منتظر سرا اضافه کنید. ایشون هم به تاریخ 10 دسامبر، با تعداد 3 نفر و حدود شماره 1700 در روزی که من مصاحبه شده بودم هم مصاحبه شدند. البته با یه ستاره در منتظر سرا ایشون رو اضافه کنین چون خانوداه شون یکماه نیم بعد حدوداً کیلیر شدند، اما خودشون متأسفانه مثل من هنوز نه Sad

اگه پروفایلشو برام پیدا کنی ممنون میشم.

http://mohajersara.com/user-59164.html
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
امیر جان از 7000 ی ها jjbahale هم هنوز هست و کلیر نشده
(2013-08-03 ساعت 19:03)pooya.n نوشته:  امیر جان از 7000 ی ها jjbahale هم هنوز هست و کلیر نشده

آخه این دوستمون کلیر نشدند وگرنه میگفتند. چون اینجا بودند.
تشکر کنندگان: sce ، azar1348 ، Soap McTavish ، jjbahale ، payampars ، mrr777 ، SHABAH51 ، habibi ، babak_1363 ، daad ، efah ، amir82 ، javid737 ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-08-03 ساعت 19:11)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 19:03)pooya.n نوشته:  امیر جان از 7000 ی ها jjbahale هم هنوز هست و کلیر نشده

آخه این دوستمون کلیر نشدند وگرنه میگفتند. چون اینجا بودند.

بله تبريك گفتن به بچه ها و اعلام كردن كه خودشون كلير نشدن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
اولا" تبریک به همه دوستان عزیزی که کلیر شدن و انشالله بزودی ویزاشون هم میخوره تو پاسشون.

من امروز تو سایت CEAC کیس های بین 7000 تا 7200 رو یه نگاهی انداختم. ظاهرا" نتایج ایروان تو این سایت دیده نمیشه ولی بهر حال در مورد ابوظبی و انکارا یه جمع بندی مختصری کردم . البته با توجه به تعداد 200 کیس خیلی دقیق نمیشه نتیجه گیری کرد بنابرین تفسیرش با شما! البته موارد زیر رو هم در نظر بگیرید:
1) منظور از NA اینه که اطلاعاتی در مورد این کیس نامبر ها در دست نیست که ممکنه متعلق به کیسهای ایروان و یا سایر سفارت خونه ها باشه.
2) منظور از Other سفارتخونه های غیر از انکارا و ابوظبی هستند که بیشترینشون KDU ,PHP,KTY هستند و من ریز اطلاعات اونها رو در نیاوردم فقط تعداد کیس هاشون رو آوردم.

[عکس: 38109914461900913525.jpg]

خلاصه بگم که تو این 200 مورد
ابوظبی :
49 کیس داشته و 92 نفر که از این تعداد برای 32 مورد با 52 نفر ویزا صادر شده ، 10 کیس شامل 21 نفر کلیرنس خوردن و 7 کیس شامل 12 نفر READY هستن که من نمیدونم یعنی چی؟!

آنکارا:
کلا" 6 مورد داشته با 10 نفر که از این بین فقط یک مورد شامل یک نفر ویزا گرفته ، 3 کیس شامل 6 نفر کلیرنس خوردن و 2 کیس شامل 3 نفر هم READY هستن.

79 کیس NA هستش
66 کیس هم Other
موفق باشین
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست

به همه بچه هایی که کلیر شدن از صمیم قلب تبریک میگم
به افتخار همشون ههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا

همچنین به کل بچه های ایروان تبریک میگم چون صفشون رفت جلو و باعث شادی و امیدواری زیادی شد
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-03 ساعت 19:14)nnhh نوشته:  اولا" تبریک به همه دوستان عزیزی که کلیر شدن و انشالله بزودی ویزاشون هم میخوره تو پاسشون.

من امروز تو سایت CEAC کیس های بین 7000 تا 7200 رو یه نگاهی انداختم. ظاهرا" نتایج ایروان تو این سایت دیده نمیشه ولی بهر حال در مورد ابوظبی و انکارا یه جمع بندی مختصری کردم . البته با توجه به تعداد 200 کیس خیلی دقیق نمیشه نتیجه گیری کرد بنابرین تفسیرش با شما! البته موارد زیر رو هم در نظر بگیرید:
1) منظور از NA اینه که اطلاعاتی در مورد این کیس نامبر ها در دست نیست که ممکنه متعلق به کیسهای ایروان و یا سایر سفارت خونه ها باشه.
2) منظور از Other سفارتخونه های غیر از انکارا و ابوظبی هستند که بیشترینشون KDU ,PHP,KTY هستند و من ریز اطلاعات اونها رو در نیاوردم فقط تعداد کیس هاشون رو آوردم.

[عکس: 38109914461900913525.jpg]

خلاصه بگم که تو این 200 مورد
ابوظبی :
49 کیس داشته و 92 نفر که از این تعداد برای 32 مورد با 52 نفر ویزا صادر شده ، 10 کیس شامل 21 نفر کلیرنس خوردن و 7 کیس شامل 12 نفر READY هستن که من نمیدونم یعنی چی؟!

آنکارا:
کلا" 6 مورد داشته با 10 نفر که از این بین فقط یک مورد شامل یک نفر ویزا گرفته ، 3 کیس شامل 6 نفر کلیرنس خوردن و 2 کیس شامل 3 نفر هم READY هستن.

79 کیس NA هستش
66 کیس هم Other
موفق باشین

آماده مصاحبه- هنوز مصاحبه نرفته =ready
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: sce ، payampars ، SHABAH51 ، habibi ، babak_1363 ، daad ، efah ، amir82 ، javid737 ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، b_argi ، zohre02

دوستان باز هم همون سوال همیشگی پیش میاد که کلی از بچه ها بارهای بار پرسیدن ولی جوابی براش نبوده:

اگه کلیرها از آمریکا تعیین میشن و سفارتها هیچ نقشی توش ندارن پس چه جوریه که مدت کلیرها در ایروان و ابوظبی کمتر از آنکاراست؟؟؟

دوستان اگه نظرشون رو بگن ممنون میشم.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-03 ساعت 19:33)bigharar نوشته:  سلام دوستان خوبم اینجا چه خبره ایروان چند نفر رو کلیر کرد کی؟ این صفحات آدم رو گیج می کنه دیشب 1336 بود خلاصه من اینجور دستگیرم شد که 8 نفر از ایروان کلیر شدند تبریک فراوان خدایا شکرت دل این بچه های باحال رو شاد کردی

ساعت خواب بیقراره عزیز منم خواب بودم ولی موقع کلیر از خواب پریدم
ایروان 15 تا کلیر کرده که 7 تاش عضو منتظرسرا هستند
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-03 ساعت 19:35)ma300me نوشته:  
دوستان باز هم همون سوال همیشگی پیش میاد که کلی از بچه ها بارهای بار پرسیدن ولی جوابی براش نبوده:

اگه کلیرها از آمریکا تعیین میشن و سفارتها هیچ نقشی توش ندارن پس چه جوریه که مدت کلیرها در ایروان و ابوظبی کمتر از آنکاراست؟؟؟

دوستان اگه نظرشون رو بگن ممنون میشم.

والله منم قبول ندارم از امریکا باشه چون یه هفته پیش که ما با واشینگتن تماس داشتیم و پیگیر پروندمون شدیم گفتن از نظر ما اینجا هیچ کاری ندارن دست سفارتهاست . تا نظر دوستان پیشکسوت چی باشه ؟Cool
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام بر هموطنان گرامی
من تازه در این سایت ثبت نام کردم امیدوارم منو لایق گروه تون بدونید و در جمع تون پذیرا باشید.

تبریک مخصوص به بچه های کلیر شده ایروان . انشالله بقیه عزیزان هم به زودی کلیر میشن .

نگران فردایت نباش ، خدای دیروز و امروزت ، فردا هم هست !!!

با تشکر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان