موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
تموم دور و بري هام تو منتظر سرا كلير شدن رفتن موندم من
حالا بايد پليه هاي ترقي رو يكي يكي برم بالا
براي ارتقاي مقام تو منتظرسرا اين بهترين فرصته برام !!!!!!!!
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
به سلامتی بروبچه های آنکارا و ابوظبی و به منظور ارتقای روحیه این عزیزان و به امید روزهای زیبا یک بار دیگر "سرود ملی منتظرسراییان" را با هم میخوانیم!
چو مانی منتظر در اضطرابی
که هر لحظه رسد بر تو جوابی
کلیر گشتن ات چون آرزویی است
چو بیداری و یا در رختخوابی
شمارش می کنی هر لحظه ای را
از این کار خودت اندر عذابی
بگویی چون بیابم شغل خوبی
کنـــم نذری ادا باشـــد ثوابی
به خود گویی مبادا تا به غربت
شود این آرزوها چون سرابی
همه فکرت شده مشغول این کار
بدان، کاین جملگی باشد حبابی
چو گمنامی که یا مشهور هستی
ندارد فایده بهـــــر تو لابـــــی
فزون و کم همه تاییـــد گردیم
کسی منفـــــی نگردد در جوابی
مشو هرگز مشوّش یا هراسان
اگر پاکیـــزه ای در هر حسابی
بکن باور که تا پایان امسال
لقب هامان شود "آن سوی آبی"!
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه
زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر 
F2a:5th November 2013 .....اپروو شده بعد از 18 ماه 
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 20:19)negar_karimi6 نوشته: (2013-08-03 ساعت 16:53)Pishoo_25 نوشته: (2013-08-03 ساعت 16:45)اریوبرزن نوشته: ایروان 6 ابوظبی 0
اريو برزن جان اين ٦-٠ رو بايد بفرستي واسه ابوظبي شايد خجالت بكشن ...
ايشالا ما هم بعد تعطيلات عيد فطر ميتركونيم
)
ازکجانه معلوم اگربه وقت طلایی بکشه ابوظبی ببره
شایدم یهو آنکارا برد!!!!!!!!!
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
آقا شد 8 تا ... تا شب وایستیم میشه 15 تا به خدا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-03 ساعت 21:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-03 ساعت 21:01 توسط Pou_86.)
سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس میخونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی الان برگای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی نمیده،میخواستم بدونم از دوستان راه حلی برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.
شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یکنفر
سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس میخونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی الان برگای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی نمیده،میخواستم بدونم از دوستان راه حلی برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.
شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یکنفر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-03 ساعت 21:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-03 ساعت 21:26 توسط rozelo.)
عجب سورپرايز قشنگي! دم ايروان گرم!
دوستان كلير شده مباركتون باشه و ايشالا كه بخش ايروان منتظر سرا رو هرچه زودتر ترتميز آب و جارو شده و سبز سبز ببينيم!
هوراااااااااااا
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 19:43)PARVIN_OMID نوشته: (2013-08-03 ساعت 19:35)ma300me نوشته:
دوستان باز هم همون سوال همیشگی پیش میاد که کلی از بچه ها بارهای بار پرسیدن ولی جوابی براش نبوده:
اگه کلیرها از آمریکا تعیین میشن و سفارتها هیچ نقشی توش ندارن پس چه جوریه که مدت کلیرها در ایروان و ابوظبی کمتر از آنکاراست؟؟؟
دوستان اگه نظرشون رو بگن ممنون میشم.
والله منم قبول ندارم از آمریکا باشه چون یه هفته پیش که ما با واشینگتن تماس داشتیم و پیگیر پروندمون شدیم گفتن از نظر ما اینجا هیچ کاری ندارن دست سفارتهاست . تا نظر دوستان پیشکسوت چی باشه ؟
.............
دوست عزیز میشه بگید تو آمریکا با کدوم سازمان تماس گرفتید که بهتو ن اینجوری گفتند؟؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued