کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تموم دور و بري هام تو منتظر سرا كلير شدن رفتن موندم من
حالا بايد پليه هاي ترقي رو يكي يكي برم بالا
براي ارتقاي مقام تو منتظرسرا اين بهترين فرصته برام !!!!!!!!
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
(2013-08-03 ساعت 19:02)گل نهال نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 18:58)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 18:41)mrbonbon نوشته:  امیر جان راستی برای اینکه این منتظر سرا یه منبع خوبی برای آیندگان باشه، یکی از دوستان با آیدی 2rah اگه اشتباه نکنم رو هم به منتظر سرا اضافه کنید. ایشون هم به تاریخ 10 دسامبر، با تعداد 3 نفر و حدود شماره 1700 در روزی که من مصاحبه شده بودم هم مصاحبه شدند. البته با یه ستاره در منتظر سرا ایشون رو اضافه کنین چون خانوداه شون یکماه نیم بعد حدوداً کیلیر شدند، اما خودشون متأسفانه مثل من هنوز نه Sad

اگه پروفایلشو برام پیدا کنی ممنون میشم.

http://mohajersara.com/user-59164.html
گل نهال جان خدا پدر مادرت رو بیامرزه، خداییش ماتم داشتم که چطوری میشه این وظیفه ای که امیر بهم محول کرده رو انجام بدم، که دیدم چند تا پست پایینتر شما زحمتش رو کشیدی، ایشالله که هر چه سریعتر کیلیر بشی دوست گرامی...

(2013-08-03 ساعت 19:14)nnhh نوشته:  اولا" تبریک به همه دوستان عزیزی که کلیر شدن و انشالله بزودی ویزاشون هم میخوره تو پاسشون.

من امروز تو سایت CEAC کیس های بین 7000 تا 7200 رو یه نگاهی انداختم. ظاهرا" نتایج ایروان تو این سایت دیده نمیشه ولی بهر حال در مورد ابوظبی و انکارا یه جمع بندی مختصری کردم . البته با توجه به تعداد 200 کیس خیلی دقیق نمیشه نتیجه گیری کرد بنابرین تفسیرش با شما! البته موارد زیر رو هم در نظر بگیرید:
خلاصه بگم که تو این 200 مورد
ابوظبی :
49 کیس داشته و 92 نفر که از این تعداد برای 32 مورد با 52 نفر ویزا صادر شده ، 10 کیس شامل 21 نفر کلیرنس خوردن و 7 کیس شامل 12 نفر READY هستن که من نمیدونم یعنی چی؟!

آنکارا:
کلا" 6 مورد داشته با 10 نفر که از این بین فقط یک مورد شامل یک نفر ویزا گرفته ، 3 کیس شامل 6 نفر کلیرنس خوردن و 2 کیس شامل 3 نفر هم READY هستن.
79 کیس NA هستش
66 کیس هم Other
موفق باشین
دوست عزیز تشکر بابت زحمتی که کشیدی، اما یه چیزی رو میخواستم خدمتتون بگم که فکر میکنم اکثر بچه ها هم این اشتباه رو میکنند...
ببینین شما نوشتین که: 49 کیس ابوظبی که از اون، 32 کیس ویزا ایشوو شده نه 52 نفر ویزا !!! یعنی منظورم همون 32 کیس ویزا درسته
چرا؟؟؟ به خاطر اینکه تعداد ویزاها در هر کیس اصلاً و ابدا مد نظر نمیباشد، چون در هر کیس یک نفر اصلی هست که شماره کیس به اون نفر اختصاص داده شده و بقیۀ خانواده ، زیر مجموعۀ همون فرد اصلی میباشند...
یعنی اگه یه خانواده حتی 10 نفر هم باشند، بازم تعداد ایشوو شده ویزا برای این کیس فقط و فقط یکی هست. با این تفاوت که بغل شماره کیس درج شده 01، 02 و ... به ترتیب خواهد خورد...
لپ کلام دوستان فقط شماره کیسها مهمه نه تعداد ویزاهای ایشوو شده در هر کیس، یعنی به هر کیسی بعد از حالا یه ضرب شدن در مصاحبه و یا کیلیرنس، یک ویزا تعلق میگیره ولو تعداد اون کیس چند نفر باشند...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
من یه موقعی تو همین تاپیک در جواب عموسعید عزیز گفتم تا تو منتظرسرا اول نشم کلیر نمی شم.
حالا چیزی نمونده که پیش بینیم به واقعیت بپیونده فقط ۳ نفر کلیر نشده دیگه بالاتر از من در لیست ایروان تو منتظرسرا هستند که امیدوارم هر چه زودتر اونام کلیر شن تا راه برای منم باز شه.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-03 ساعت 18:18)kɪŋ نوشته:  هنوز ۸ نفر اعلام نکردند که کلیر شدند. حداقل ۴ تاشون باید مهاجرسرایی باشند.

سلام آقا امیر
من با شماره 2013AS76## هم عضو مهاجرسرا بودم که کلیر شدم
مرسی از شما برای همه زحمتهایی که توی این مدت می کشی
ایشالله که همه بچه های مهاجرسرا کلیر بشن Smile
به سلامتی بروبچه های آنکارا و ابوظبی و به منظور ارتقای روحیه این عزیزان و به امید روزهای زیبا یک بار دیگر "سرود ملی منتظرسراییان" را با هم میخوانیم!
چو مانی منتظر در اضطرابی
که هر لحظه رسد بر تو جوابی
کلیر گشتن ات چون آرزویی است
چو بیداری و یا در رختخوابی
شمارش می کنی هر لحظه ای را
از این کار خودت اندر عذابی
بگویی چون بیابم شغل خوبی
کنـــم نذری ادا باشـــد ثوابی
به خود گویی مبادا تا به غربت
شود این آرزوها چون سرابی
همه فکرت شده مشغول این کار
بدان، کاین جملگی باشد حبابی
چو گمنامی که یا مشهور هستی
ندارد فایده بهـــــر تو لابـــــی
فزون و کم همه تاییـــد گردیم
کسی منفـــــی نگردد در جوابی
مشو هرگز مشوّش یا هراسان
اگر پاکیـــزه ای در هر حسابی
بکن باور که تا پایان امسال
لقب هامان شود "آن سوی آبی"!
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-03 ساعت 19:46)Rebekaa نوشته:  سلام بر هموطنان گرامی
من تازه در این سایت ثبت نام کردم امیدوارم منو لایق گروه تون بدونید و در جمع تون پذیرا باشید.

تبریک مخصوص به بچه های کلیر شده ایروان . انشالله بقیه عزیزان هم به زودی کلیر میشن .

نگران فردایت نباش ، خدای دیروز و امروزت ، فردا هم هست !!!

با تشکر

دوست عزیز خیلی خوش اومدی فقط یه توضیح کوچولو راجع به خودت بده در چه مرحله ای هستی اگر رفتی مصاحبه تعداد نفرات کیس - کیس نامبر بدونه دو شماره آخر - تاریخ مصاحبه و مکان مصاحبتو به KIN امیرمهاجرعزیز بگو تا تو منتظرسرا واردتون کنن وگرنه زیر اسمت بذار بدونیم چه کاره ای ؟ Big Grin
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-03 ساعت 16:53)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 16:45)اریوبرزن نوشته:  ایروان 6 ابوظبی 0

اريو برزن جان اين ٦-٠ رو بايد بفرستي واسه ابوظبي شايد خجالت بكشن ...
ايشالا ما هم بعد تعطيلات عيد فطر ميتركونيم Smile)

ازکجانه معلوم اگربه وقت طلایی بکشه ابوظبی نبره
(2013-08-03 ساعت 20:13)pm.motamedi نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 18:18)kɪŋ نوشته:  هنوز ۸ نفر اعلام نکردند که کلیر شدند. حداقل ۴ تاشون باید مهاجرسرایی باشند.

سلام آقا امیر
من با شماره 2013AS76## هم عضو مهاجرسرا بودم که کلیر شدم
مرسی از شما برای همه زحمتهایی که توی این مدت می کشی
ایشالله که همه بچه های مهاجرسرا کلیر بشن Smile
اگه ممكنه تازيخ مصاحبه تون و تعداد اعضاي كيستون را هم بگيد تا در منتظرسرا اسمتون ثبت بشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-03 ساعت 20:19)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 16:53)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 16:45)اریوبرزن نوشته:  ایروان 6 ابوظبی 0

اريو برزن جان اين ٦-٠ رو بايد بفرستي واسه ابوظبي شايد خجالت بكشن ...
ايشالا ما هم بعد تعطيلات عيد فطر ميتركونيم Smile)

ازکجانه معلوم اگربه وقت طلایی بکشه ابوظبی ببره

شایدم یهو آنکارا برد!!!!!!!!!
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
کی، کجا، چی شد؟ ایروان شنبه روز تعطیل CoolCool
دیگه پرونده این هفته رو بسته بودیم.............TongueTongue
هووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااا
تبریک به کلیر شدگان عزیز ....................Big GrinBig Grin
امیدوارم امیر جان شماره همه رو تو منتظر سرا سبز کنهSmileSmileSmile
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
آقا شد 8 تا ... تا شب وایستیم میشه 15 تا به خدا
سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی‌ و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی‌ بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس می‌خونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی‌ الان برگ‌ای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی‌ نمیده،می‌خواستم بدونم از دوستان راه حلی‌ برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی‌ من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.

شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یک‌نفر

سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی‌ و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی‌ بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس می‌خونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی‌ الان برگ‌ای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی‌ نمیده،می‌خواستم بدونم از دوستان راه حلی‌ برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی‌ من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.

شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یک‌نفر
عجب سورپرايز قشنگي! دم ايروان گرم!
دوستان كلير شده مباركتون باشه و ايشالا كه بخش ايروان منتظر سرا رو هرچه زودتر ترتميز آب و جارو شده و سبز سبز ببينيم!
هوراااااااااااا
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
(2013-08-03 ساعت 19:43)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 19:35)ma300me نوشته:  
دوستان باز هم همون سوال همیشگی پیش میاد که کلی از بچه ها بارهای بار پرسیدن ولی جوابی براش نبوده:

اگه کلیرها از آمریکا تعیین میشن و سفارتها هیچ نقشی توش ندارن پس چه جوریه که مدت کلیرها در ایروان و ابوظبی کمتر از آنکاراست؟؟؟

دوستان اگه نظرشون رو بگن ممنون میشم.

والله منم قبول ندارم از آمریکا باشه چون یه هفته پیش که ما با واشینگتن تماس داشتیم و پیگیر پروندمون شدیم گفتن از نظر ما اینجا هیچ کاری ندارن دست سفارتهاست . تا نظر دوستان پیشکسوت چی باشه ؟Cool
.............
دوست عزیز میشه بگید تو آمریکا با کدوم سازمان تماس گرفتید که بهتو ن اینجوری گفتند؟؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: daad ، efah ، babak_1363 ، ojee ، پرستوی مهاجر ، javid737 ، negar_karimi6 ، b_argi ، mehdi didam ، zohre02 ، payampars
[عکس: omid-1.jpg]
تشکر کنندگان: ojee ، javid737 ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان