کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-03 ساعت 21:00)Pou_86 نوشته:  سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی‌ و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی‌ بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس می‌خونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی‌ الان برگ‌ای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی‌ نمیده،می‌خواستم بدونم از دوستان راه حلی‌ برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی‌ من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.

شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یک‌نفر
دوست عزیز تبریک میگم بابت مصاحبه تون در روز سه شنبه...
اصلاً نگران نباشید، خیلی ساده تر از اون چیزیه که فکر میکنی... آپدیتتون هم برای لحاظ کردن مدارکتون در پرونده تون بوده...
دوست عزیز در مورد سوالتون، شما همینایی که به ما گفتین رو به آفیسر بگین و در آخر اگه گفت مدرک ، بهش همون پاسپورت رو اشاره کنین و بگین اگه معافیت تحصیلی نداشتم، به هیچ وجهی پاسپورت و همینطور اجازه خروج به من نمیدادن... Big Grin Cool
اما من فکر نمیکنم اصلاً در این مورد به مشکلی بر بخورید...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تبريك به همه دوستان كلير شده
[عکس: images?q=tbn:ANd9GcSd-zZSAEdUWFCxqPdjkYp...bHISXt_3HQ]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-08-03 ساعت 21:37)mehrdad360 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 19:43)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 19:35)ma300me نوشته:  
دوستان باز هم همون سوال همیشگی پیش میاد که کلی از بچه ها بارهای بار پرسیدن ولی جوابی براش نبوده:

اگه کلیرها از آمریکا تعیین میشن و سفارتها هیچ نقشی توش ندارن پس چه جوریه که مدت کلیرها در ایروان و ابوظبی کمتر از آنکاراست؟؟؟

دوستان اگه نظرشون رو بگن ممنون میشم.

والله منم قبول ندارم از آمریکا باشه چون یه هفته پیش که ما با واشینگتن تماس داشتیم و پیگیر پروندمون شدیم گفتن از نظر ما اینجا هیچ کاری ندارن دست سفارتهاست . تا نظر دوستان پیشکسوت چی باشه ؟Cool
.............
دوست عزیز میشه بگید تو آمریکا با کدوم سازمان تماس گرفتید که بهتو ن اینجوری گفتند؟؟

دوست عزیز ما این شماررو به یکی از دوستانمون که حدودا 25 ساله اونجا مقیمه دادیم ایشون زحمتشو کشیدن : 0012026631225
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

هورااااااااا تبريك به دوستان كلير شده
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
خدای من ایروان ترکوند . من کجا بودم . چرا هیچ کس هورا نمیکشه ؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تبریک میگم به همه اونایی که کلیر شدن.
بابا باریک ایروان . اشک تو چشام حلقه زد .خون تو رگام جاری
8XXX * ایروان
دوستان عزیز ،من چهار شنبه شب به سفارت آنکارا ایمیل زدم و هیچ جوابی دریافت نکردم حتی جواب اتو رپلای ،فقط خودم (شخص برنده )به تاریخ 1 آگوست آپدیت شدم ،می خوام نظرتونو بدونم آخه خیلی نگرانمSad ،باتشکر
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-08-03 ساعت 21:00)Pou_86 نوشته:  سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی‌ و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی‌ بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس می‌خونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی‌ الان برگ‌ای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی‌ نمیده،می‌خواستم بدونم از دوستان راه حلی‌ برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی‌ من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.

شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یک‌نفر

ايشالا كه ويزاي يه ضرب بگيريد، اميرمهاجر خان اينم اطلاعات ايشون واسه منتظرسرا كه ٣شنبه معلوم ميشه اسمشونو وارد كني يا نه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
خدایا شکرت .
8XXX * ایروان

سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی‌ و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی‌ بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس می‌خونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی‌ الان برگ‌ای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی‌ نمیده،می‌خواستم بدونم از دوستان راه حلی‌ برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی‌ من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟

سلام دوست عزیز و تبریک! منظور شما اینه که کلا حتی تو ایران هم مدرک معافی تون موجود نیست یا تو آلمان همراهتون ندارین؟ اگه تو ایران دارین که برای خاطر جمعی بهتره که بگین از روی مدرکتون فعلا عکس بگیرن و براتون ایمیل کنند تا بعد اصل مدرک دستتون برسه و خیالتون راحت بشه. اصلا شاید به قول دوستان با همون توضیح هم کارتون راه بیفته ولی "کار از محکم کاری عیب نمی کنه" موفق باشین و به امید ویزای یکضرب!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: amir82 ، babak_1363 ، mhb161 ، roeentan ، nikan_sh ، ojee ، SHABAH51 ، javid737 ، SANIJ ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، rozelo ، b_argi ، zohre02 ، payampars ، daad
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
تبریک به همه کلیر شدگان ایروانی:
golshad
javid737
hana_fd
Mbf232
sgkco24
plv
pm.motamedi

واقعا این حرکت حماسی ایروان قابل تقدیر بود، من به سهم خودم تشکر میکنم...

ایشالا هفته دیگه و کلیر شدن عده بیشتری از رفقا، از جمله چپ دستها، مدیرا، چپ دستای مدیر و مدیرای چپ دست...
WinkBig Grin
(2013-08-03 ساعت 22:33)marjani نوشته:  دوستان عزیز ،من چهار شنبه شب به سفارت آنکارا ایمیل زدم و هیچ جوابی دریافت نکردم حتی جواب اتو رپلای ،فقط خودم (شخص برنده )به تاریخ 1 آگوست آپدیت شدم ،می خوام نظرتونو بدونم آخه خیلی نگرانمSad ،باتشکر
نگران نباشین دوست عزیز مطمئن باشین خبرهایی در راهه و به امید خدا یکدفعه یک عالم از دوستان رو با هم کلیر می کنند و از انتطار می ایید بیرون ... اندکی صبر سحر نزدیک استBig Grin بگین آم م مییین
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
(2013-08-03 ساعت 19:46)Rebekaa نوشته:  سلام بر هموطنان گرامی
من تازه در این سایت ثبت نام کردم امیدوارم منو لایق گروه تون بدونید و در جمع تون پذیرا باشید.

تبریک مخصوص به بچه های کلیر شده ایروان . انشالله بقیه عزیزان هم به زودی کلیر میشن .

نگران فردایت نباش ، خدای دیروز و امروزت ، فردا هم هست !!!

با تشکر

خانم ربه كا عزيز Smile درود ..من به سوالاتتون جواب دادم حتما مطالعه اش كنين
و قرار بود امضاتونو كامل كنين و بيايين تو منتظر سرا و ايميل كنين واسه king عزيز
توضيحات رو واستون تو بيغام خصوصي نوشتم ،
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-03 ساعت 16:34)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 16:05)hosa نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 15:19)hosa نوشته:  دوستان عزیز سلام. تبریک به همه عزیزانی که کلیرنسشون تموم شده و ویزاهاشون آماده هست. من یه سوال داشتم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه آدرس ایمیلی و با چه متنی باید جهت پیگیری کلیرنس نامه بنویسم؟ یعنی چی باید نوشت و به چه آدرسی؟ ( سفارت آنکارا هست ) خیلی از توجه و راهنماییتون ممنونم.

دوستان عزیز کسی نیست که به سوالات پاسخ بده؟؟؟؟؟
hosa جان برو اینجا http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
مرسی از راهنماییتون فقط میشه لطفا بفرمایید که برای توضیح چه متنی باید بنویسم؟
تشکر کنندگان: ojee ، اریوبرزن ، javid737 ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، azar1348 ، rozelo ، b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، payampars ، daad
(2013-08-03 ساعت 23:26)hosa نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 16:34)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 16:05)hosa نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 15:19)hosa نوشته:  دوستان عزیز سلام. تبریک به همه عزیزانی که کلیرنسشون تموم شده و ویزاهاشون آماده هست. من یه سوال داشتم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه آدرس ایمیلی و با چه متنی باید جهت پیگیری کلیرنس نامه بنویسم؟ یعنی چی باید نوشت و به چه آدرسی؟ ( سفارت آنکارا هست ) خیلی از توجه و راهنماییتون ممنونم.

دوستان عزیز کسی نیست که به سوالات پاسخ بده؟؟؟؟؟
hosa جان برو اینجا http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
مرسی از راهنماییتون فقط میشه لطفا بفرمایید که برای توضیح چه متنی باید بنویسم؟
hosa جان لطفا اول اطلاعات زیر شامل
کیس نامبر بدون دورقم آخرش
تاریخ مصاحبه
سفارت مصاحبه کننده
تعداد نفرات کیست رو به امیر مهاجر عزیز اطلاع بده تا تو منتظر سرا ثبت بشی و امضاء خودت وپیغام خودت رو هم فعال کن

تشکر کنندگان: javid737 ، nooshshahnar ، negar_karimi6 ، efah ، azar1348 ، rozelo ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، babak_1363 ، payampars ، رجبعلی ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان