موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااااااا تبريك به دوستان كلير شده
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
خدای من ایروان ترکوند . من کجا بودم . چرا هیچ کس هورا نمیکشه ؟؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم به همه اونایی که کلیر شدن.
بابا باریک ایروان . اشک تو چشام حلقه زد .خون تو رگام جاری
8XXX * ایروان
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ،من چهار شنبه شب به سفارت آنکارا ایمیل زدم و هیچ جوابی دریافت نکردم حتی جواب اتو رپلای ،فقط خودم (شخص برنده )به تاریخ 1 آگوست آپدیت شدم ،می خوام نظرتونو بدونم آخه خیلی نگرانم
،باتشکر
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 21:00)Pou_86 نوشته: سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس میخونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی الان برگای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی نمیده،میخواستم بدونم از دوستان راه حلی برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.
شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یکنفر
سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس میخونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی الان برگای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی نمیده،میخواستم بدونم از دوستان راه حلی برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.
شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یکنفر
سلام دوست عزیز و تبریک! منظور شما اینه که کلا حتی تو ایران هم مدرک معافی تون موجود نیست یا تو آلمان همراهتون ندارین؟ اگه تو ایران دارین که برای خاطر جمعی بهتره که بگین از روی مدرکتون فعلا عکس بگیرن و براتون ایمیل کنند تا بعد اصل مدرک دستتون برسه و خیالتون راحت بشه. اصلا شاید به قول دوستان با همون توضیح هم کارتون راه بیفته ولی "کار از محکم کاری عیب نمی کنه" موفق باشین و به امید ویزای یکضرب!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 22:33)marjani نوشته: دوستان عزیز ،من چهار شنبه شب به سفارت آنکارا ایمیل زدم و هیچ جوابی دریافت نکردم حتی جواب اتو رپلای ،فقط خودم (شخص برنده )به تاریخ 1 آگوست آپدیت شدم ،می خوام نظرتونو بدونم آخه خیلی نگرانم
،باتشکر
نگران نباشین دوست عزیز مطمئن باشین خبرهایی در راهه و به امید خدا یکدفعه یک عالم از دوستان رو با هم کلیر می کنند و از انتطار می ایید بیرون ... اندکی صبر سحر نزدیک است
بگین آم م مییین
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live