کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-04 ساعت 00:42)drmrs نوشته:  سلام
من امشب سایت را باز کردم دیدم بچه های ایروان کلیر شدند. به همه تبریک میگم و امیدوارم در این هفته تعداد زیادی از دوستان کلیر بشند تا این منتظر سرا برای 2014 ایها خالی بشه.
موفق باشید

ایشالا به زودی خبر خوش کلیر شدن خودت و بقیه کسانی که خیلی وقته منتظرند.
دیگه چیزی به هورا کشیدن همه منتظرین نمونده.
اين اولين شنبه پرشور اين تاپيكه، هميشه شنبه و ١شنبه ها اينجا سوت و كور بود، مخصوصاً اين ٢-٣ هفته اخير. خدايا شكرت. امروز واقعاً خوشحالم، انگار خودم كلير شدم.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تبرییییک خیییلی زیااااد میگم به دوستان کلیر شده ایروان. خییییییییییییییییییلییییییییییییی خووووشحااالللل شدمممممممممم !!!

براتون بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم همیشه دنیا به کامتون باشه.

ایشالا به زودی نوبت بچه های آنکارا و ابوظبی میرسه و تمام بچه های مهاجرسرا کلیر و تمیز بشن برن دنبال زندگی و آرزوهاشون.
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تبریک زیاد به بچه های ایروان امیدوارم هرچه زودتر نوبت ما هم بشه..........
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
(2013-08-03 ساعت 23:57)nooshshahnar نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 23:55)kɪŋ نوشته:  مرسی از گل نهال که همه اطلاعات رو همیشه جمع آوری میکنه و برای من ایمیل میکنه. Smile
گل نهال یه دونه است
خانم گل نهال یک مدیر 9000 ی هستند و باعث افتخار و دلگرمی ما 9000 ی ها Big Grin
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-08-04 ساعت 00:45)گل نهال نوشته:  اين اولين شنبه پرشور اين تاپيكه، هميشه شنبه و ١شنبه ها اينجا سوت و كور بود، مخصوصاً اين ٢-٣ هفته اخير. خدايا شكرت. امروز واقعاً خوشحالم، انگار خودم كلير شدم.
آی گفتی، من که یه جورایی از این شنبه و یکشنبه دیگه بدم اومده بود، از بس که میشستم از دوشنبه تا جمعه منتظر میشدم یه آپدیتی، چیزی... اما هیچی به هیچی، تازه دیشبم تا ساعت 1:30 دقیقه که بیدار بودم و سایت سیس رو نگاه چک میکردم، هیچ خبری برای من نبود. همه چی مثل روال گذشته...
ظهری که از روی عادت اومدم و سایت رو چک کردم تا صفحه اصلی لود بشه تو خودم فکر میکردم که مثل دفعه های قبله، بازم آپدیتی در کار نیست، چیرو داری چک میکنی، مگه دیشب تا ساعت 1:30 چک نکرده بودی، دیگه از اون ساعت دیر تر که کسی نیست تو رو آپ کنه...
که ناگهان بععععععععععله Big GrinBig GrinBig Grin دیدم آره بابا به تاریخ 2 آپ شدم ، اول که هنگ کرده بودم ، گفتم بزار ببینم شماره م رو درست زدم و یه بار دیگه چک کردم و بقیه داستان...
خلاصه که این شنبه ، با کیلیر شدن تعداد زیادی از بچه ها خیلی بهم چسبید. ایشالله که این چسبیدنها همینجوری هی تکرار شه Big GrinTongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-04 ساعت 01:04)گل نهال نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 01:01)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 00:45)گل نهال نوشته:  اين اولين شنبه پرشور اين تاپيكه، هميشه شنبه و ١شنبه ها اينجا سوت و كور بود، مخصوصاً اين ٢-٣ هفته اخير. خدايا شكرت. امروز واقعاً خوشحالم، انگار خودم كلير شدم.
آی گفتی، من که یه جورایی از این شنبه و یکشنبه دیگه بدم اومده بود، از بس که میشستم از دوشنبه تا جمعه منتظر میشدم یه آپدیتی، چیزی... اما هیچی به هیچی، تازه دیشبم تا ساعت 1:30 دقیقه که بیدار بودم و سایت سیس رو نگاه چک میکردم، هیچ خبری برای من نبود. همه چی مثل روال گذشته...
ظهری که از روی عادت اومدم و سایت رو چک کردم تا صفحه اصلی لود بشه تو خودم فکر میکردم که مثل دفعه های قبله، بازم آپدیتی در کار نیست، چیرو داری چک میکنی، مگه دیشب تا ساعت 1:30 چک نکرده بودی، دیگه از اون ساعت دیر تر که کسی نیست تو رو آپ کنه...
که ناگهان بععععععععععله Big GrinBig GrinBig Grin دیدم آره بابا به تاریخ 2 آپ شدم ، اول که هنگ کرده بودم ، گفتم بزار ببینم شماره م رو درست زدم و یه بار دیگه چک کردم و بقیه داستان...
خلاصه که این شنبه ، با کیلیر شدن تعداد زیادی از بچه ها خیلی بهم چسبید. ایشالله که این چسبیدنها همینجوری هی تکرار شه Big GrinTongue
بتاريخ ٢ يا ٣؟؟؟
2 اوگست، این آپدیت از آمریکا بوده و ساعت کاری اونا یعنی بامداد شنبه صبح به وقت ما بین 1:30 به بعد تا پایان ساعت اداری واشنگتن البته صد در صد داشتن اضافه کاری میکردند Big Grin واقعاً میگم چون ساعت اداری اونجا ماکزیمم تا ساعت 17 هستش دیگه خوب، 17 هم درست میشه 1:30 بامداد ما، اما من اون ساعت که چک کرده بودم هنوز به تاریخ آخرین جواب ایمیلم بود یعنی 16 جولای...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام به همه و تبریک به بچه های کلیر شده ارمنستان و آرزوی موفقیت برای بقیه.
ما هم از آپدیت شده های 1 آگوست بودیم . همچین ذوق زده شدم که یه دفعه معلم زبانم رو عوض کردم شروع کردم به جستجو تو سایتها و فروم هایی که بیشتر جنبه آموزشی دارن.از آیلتس هم شیفت کردم رو تافل .(تو همین 2 -3 روزه!) حالا نتایج:
1)ببین یه آپدیت چه میکنه با انگیزه!
2)ببین انگیزه چه میکنه با آدم!
3)چقدر دیره! یه کم که زبان رو جدی تر میشی میفهمی کجایی(شایدم کجا نیستی)
به هر حال این زبان رو جدی بگیرین . بچه های غیر لاتاری که اکثراً دانشجویی هستن رو ببینین و بخونین نظراتشون رو که به کجا رسیدن!هرچی ما (البته خودم رو میگم و دوستانی مثل خودم رو .قطعاً همه اینطوری نیستن) داریم رده های تخصصی تحلیل کلیرنس رو طی میکنیم کم کم به مرحله دادن تز رسیدیم اونها هفت شهر عشق رو گشتن.به عنوان نمونه تو applyabroad.org اطلاعات آموزشی زیادی هست.(البته مهاجر سرا خونه اصلی ماست ولی خوب گاهی وقتها آدم برای غدا امیره رستوران . اینجاش اگه مخالف قوانینه بفرمایید خودم حذف میکنم یا مدیران محترم راسا این قسمت رو حذف بفرمایند)
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
دوستان بعد از گرفتن ويزا آيا امكانش هست كه افراد ذينفع اول وارد آمريكا بشن و بعد از چند وقت ديگه برنده اصلي؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: javid737 ، shatsi ، azar1348 ، sce ، Mehrdadordi ، ari_kiana ، b_argi ، morvarid1364 ، zohre02 ، babak_1363 ، payampars ، daad
(2013-08-04 ساعت 01:18)Leila12020 نوشته:  دوستان بعد از گرفتن ويزا آيا امكانش هست كه افراد ذينفع اول وارد آمريكا بشن و بعد از چند وقت ديگه برنده اصلي؟
نه اصلاً نميشه، برنده بايد همراه و يا قبل زير گروهها وارد آمر.يكا بشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-04 ساعت 01:20)گل نهال نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 01:18)Leila12020 نوشته:  دوستان بعد از گرفتن ويزا آيا امكانش هست كه افراد ذينفع اول وارد آمريكا بشن و بعد از چند وقت ديگه برنده اصلي؟
نه اصلاً نميشه، برنده بايد همراه و يا قبل زير گروهها وارد آمر.يكا بشه
اين همسر گرامي ما نگران بودن امشب به ذهنش رسيده بود كه زودتر تشريف ببرن
زمينه رو فراهم كنن بعدا من بهشون ملحق بشم هر چي ما گفتيم برنده ايي گفتن به
هر حال ولي گوش نميداد??
حالا ديگه خيالم راحت شدBig GrinBig Grin
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
(2013-08-03 ساعت 22:04)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 21:00)Pou_86 نوشته:  سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی‌ و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی‌ بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس می‌خونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی‌ الان برگ‌ای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی‌ نمیده،می‌خواستم بدونم از دوستان راه حلی‌ برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی‌ من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.

شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یک‌نفر
دوست عزیز تبریک میگم بابت مصاحبه تون در روز سه شنبه...
اصلاً نگران نباشید، خیلی ساده تر از اون چیزیه که فکر میکنی... آپدیتتون هم برای لحاظ کردن مدارکتون در پرونده تون بوده...
دوست عزیز در مورد سوالتون، شما همینایی که به ما گفتین رو به آفیسر بگین و در آخر اگه گفت مدرک ، بهش همون پاسپورت رو اشاره کنین و بگین اگه معافیت تحصیلی نداشتم، به هیچ وجهی پاسپورت و همینطور اجازه خروج به من نمیدادن... Big Grin Cool
اما من فکر نمیکنم اصلاً در این مورد به مشکلی بر بخورید...
ممنون دوست عزیز،امیدوارم براشون کافی‌ باشه این توضیحی که بهشون میدم و مدرکی‌ نخوان ,خروج از کشور یک مساله ای بین نظام وظیفه و اداره گذرنامه که فقط مجوز خروج از کشور صادر می‌کنن و جز قبض تأئیدیه وثیقه مالی‌ گذاشته شده مدرک دیگری داده نمی‌شه.

(2013-08-03 ساعت 22:35)گل نهال نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 21:00)Pou_86 نوشته:  سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی‌ و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی‌ بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس می‌خونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی‌ الان برگ‌ای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی‌ نمیده،می‌خواستم بدونم از دوستان راه حلی‌ برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی‌ من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟
من این پایین مشخصاتم مینویسم برای دوستانی که ادمین هستن و این اطلاعات برای منتظرسرا نیاز دارند.

شماره کیس *2013AS92 تاریخ دیدن قبولی: ۱۵ می ۲۰۱۳ نامه دوم : ۱۵ جون، تعداد: یک‌نفر

ايشالا كه ويزاي يه ضرب بگيريد، اميرمهاجر خان اينم اطلاعات ايشون واسه منتظرسرا كه ٣شنبه معلوم ميشه اسمشونو وارد كني يا نه

ممنونم
تشکر کنندگان: javid737 ، mrbonbon ، rozelo ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، b_argi ، zohre02 ، morvarid1364 ، babak_1363 ، payampars ، daad
(2013-08-04 ساعت 01:09)drmrs نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 01:01)mrbonbon نوشته:  

آرش جان مبارکت باشه ایشالا به همین زودی (تو همین هفته) کلیر بشی!
خیلی ممنون، خدا از دهنتون بشنوه... ایشالله که شما و همۀ بچه های گل اینجا هم، تو همین دو هفته جاری کیلیر بشین و یه گودبای پارتی اساسی همه باهم بگیریم... Big Grin
سفرنامه
(2013-08-03 ساعت 22:45)manila نوشته:  

سلام دوستان من سه شنبه وقت مصاحبه ام تو کنسولگری آمریکا تو فرانکفورت،و تا الان یک بار برای من از کنسولگری نامه اومده بود ،که از من کپی شناسنامه و کارت ملی‌ و یک کپی از صفحه اول پاسم به همراه CV ازم خواسته بودن، که من اینارو براشون فرستادم و تا الان دوبار شماره کیسم تو سایت CEAS آپدیت شده که من نمیدونم واسه چی‌ بوده چون من هنوز مصاحبه ام و انجام ندادم؟! سوال بعدی منم درمورد سربازی،من سربازی نرفتم و اینجا تو آلمان درس می‌خونم و معافیت سربازی داشتم که از ایران بیرون اومدم،ولی‌ الان برگ‌ای به عنوان معافیت سربازی ندارم که نشون بده من خدمت نکردم،که کلا همچین چیزی نظام وظیفه به کسی‌ نمیده،می‌خواستم بدونم از دوستان راه حلی‌ برای این مساله داره؟ یاا اصلا این مهم وقتی‌ من پاس دارم و در المان مقیم هستم؟

سلام دوست عزیز و تبریک! منظور شما اینه که کلا حتی تو ایران هم مدرک معافی تون موجود نیست یا تو آلمان همراهتون ندارین؟ اگه تو ایران دارین که برای خاطر جمعی بهتره که بگین از روی مدرکتون فعلا عکس بگیرن و براتون ایمیل کنند تا بعد اصل مدرک دستتون برسه و خیالتون راحت بشه. اصلا شاید به قول دوستان با همون توضیح هم کارتون راه بیفته ولی "کار از محکم کاری عیب نمی کنه" موفق باشین و به امید ویزای یکضرب!

مرسی‌ دوست عزیز، نه مدرکی‌ وجود نداره تو ایران،یعنی‌ من که ۵سال پیش اومدم بیرون چیزی به من ندادند جز پاس و تأیدیه وثیقه مالی‌..
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، payampars ، javid737 ، daad

دوست عزیز در اولین سفر به امریکا حتما باید برنده اصلی همراهتون باشه Cool
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: azar1348 ، Alirezaa2013 ، b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، payampars ، javid737 ، رجبعلی ، daad ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان