کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-03 ساعت 19:52)mrbonbon نوشته:  دوست عزیز تشکر بابت زحمتی که کشیدی، اما یه چیزی رو میخواستم خدمتتون بگم که فکر میکنم اکثر بچه ها هم این اشتباه رو میکنند...
ببینین شما نوشتین که: 49 کیس ابوظبی که از اون، 32 کیس ویزا ایشوو شده نه 52 نفر ویزا !!! یعنی منظورم همون 32 کیس ویزا درسته
چرا؟؟؟ به خاطر اینکه تعداد ویزاها در هر کیس اصلاً و ابدا مد نظر نمیباشد، چون در هر کیس یک نفر اصلی هست که شماره کیس به اون نفر اختصاص داده شده و بقیۀ خانواده ، زیر مجموعۀ همون فرد اصلی میباشند...
یعنی اگه یه خانواده حتی 10 نفر هم باشند، بازم تعداد ایشوو شده ویزا برای این کیس فقط و فقط یکی هست. با این تفاوت که بغل شماره کیس درج شده 01، 02 و ... به ترتیب خواهد خورد...
لپ کلام دوستان فقط شماره کیسها مهمه نه تعداد ویزاهای ایشوو شده در هر کیس، یعنی به هر کیسی بعد از حالا یه ضرب شدن در مصاحبه و یا کیلیرنس، یک ویزا تعلق میگیره ولو تعداد اون کیس چند نفر باشند...

مطمئنی بن بن جان؟
ولی به نظر میرسه که ویزا یه موجودیت مستقله و به کیس ربطی نداره. چیزیه که برای هر نفر صادر میشه و یک خانواده ۴ نفره ۴ ویزا از ۵۰.۰۰۰ ویزا رو به خودشون اختصاص میدن.
هر یک ویزا برای یک فرد صادر میشه نه برای یک کیس. ?!؟
اغلب اوقات نگرانی و استرس محصول نداشتن اطلاعات کافی است. حتی ترس هم همینگونه شکل می گیرد. شما حتی در تاریکی منزل تان هم از چیزی نمی ترسید اما چه بسا در یک مکان ناشناخته که نور کافی هم دارد بترسید! یکی از دلایلی که برخی از ما (شایدم خیلی از ما!) در هفته های پیشین نگران بودیم که مبادا دیگر ویزایی به کسی تعلق نگیرد این است که شناخت درست و دقیقی از روند کار سفارتخانه ها نداریم و به این خاطر دچار ترس و اضطراب و نگرانی میشویم!
اما با اتفاقی که امروز از سوی سفارت ارمنستان رخ داد ، باید باور کنیم که همه چیز بر اساس روند درستی در حال انجام است و تا مهلت مقرر همگی کلیر میشویم و قرار نیست اتفاق غریب و باورنکردنی رخ دهدSmile
فردا را با آرامش سپری کنیم و از روز دوشنبه منتظر خبرهای خوب از سوی سه تا سفارت باشیم به ویژه آنکارا و ابوظبیSmileRolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-03 ساعت 23:46)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 19:52)mrbonbon نوشته:  دوست عزیز تشکر بابت زحمتی که کشیدی، اما یه چیزی رو میخواستم خدمتتون بگم که فکر میکنم اکثر بچه ها هم این اشتباه رو میکنند...
ببینین شما نوشتین که: 49 کیس ابوظبی که از اون، 32 کیس ویزا ایشوو شده نه 52 نفر ویزا !!! یعنی منظورم همون 32 کیس ویزا درسته
چرا؟؟؟ به خاطر اینکه تعداد ویزاها در هر کیس اصلاً و ابدا مد نظر نمیباشد، چون در هر کیس یک نفر اصلی هست که شماره کیس به اون نفر اختصاص داده شده و بقیۀ خانواده ، زیر مجموعۀ همون فرد اصلی میباشند...
یعنی اگه یه خانواده حتی 10 نفر هم باشند، بازم تعداد ایشوو شده ویزا برای این کیس فقط و فقط یکی هست. با این تفاوت که بغل شماره کیس درج شده 01، 02 و ... به ترتیب خواهد خورد...
لپ کلام دوستان فقط شماره کیسها مهمه نه تعداد ویزاهای ایشوو شده در هر کیس، یعنی به هر کیسی بعد از حالا یه ضرب شدن در مصاحبه و یا کیلیرنس، یک ویزا تعلق میگیره ولو تعداد اون کیس چند نفر باشند...

مطمئنی بن بن جان؟
ولی به نظر میرسه که ویزا یه موجودیت مستقله و به کیس ربطی نداره. چیزیه که برای هر نفر صادر میشه و یک خانواده ۴ نفره ۴ ویزا از ۵۰.۰۰۰ ویزا رو به خودشون اختصاص میدن.
هر یک ویزا برای یک فرد صادر میشه نه برای یک کیس. ?!؟
نه امیر جان، اصلاً اینطور نیست اگه این بود که به ازای هر فرد در خانواده، یک شماره کیس تخصیص داده میشد، از طرفی اگه هر ویزا خودش یه ماهیت جداگانه داشت به هیچ وجهی 01 و 02 و... تعلق نمیگرفت.
تمامی ویزاهای زیر مجموعه تحت ویزای اصلی صادر میشه. از طرفی اگه هر نفر خانواده خودش به تنهایی صاحب ویزا بود که خیلی راحت میتونست بدون فرد اصلی به کشور آمریکا سفر کنه و هیچ مشکلی هم براش پیش نیاد...

در هر صورت منطقیش این باید باشه، اما امکان هم داره که من اشتباه کرده باشم
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
عزیزان ربه کا، مجید۱۹۴، plv، pm.motamedi به اهالی منتظرسرا پیوستند.
ممنون از دوستان به خاطر پیگیری‌هاشون بویژه پروین و گل نهال عزیز.
مرسی از گل نهال که همه اطلاعات رو همیشه جمع آوری میکنه و برای من ایمیل میکنه. Smile
(2013-08-03 ساعت 23:55)kɪŋ نوشته:  عزیزان ربه کا، مجید۱۹۴، plv، pm.motamedi به اهالی منتظرسرا پیوستند.
مرسی از گل نهال که همه اطلاعات رو همیشه جمع آوری میکنه و برای من ایمیل میکنه. Smile

گل نهال یه دونه است
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-08-03 ساعت 23:55)kɪŋ نوشته:  عزیزان ربه کا، مجید۱۹۴، plv، pm.motamedi به اهالی منتظرسرا پیوستند.

امیرجان hosa جان هم جدیده لطفا آمارشو بگیر امضا هم نداره وپیغامش هم غیر فعاله

(2013-08-03 ساعت 22:33)marjani نوشته:  دوستان عزیز ،من چهار شنبه شب به سفارت آنکارا ایمیل زدم و هیچ جوابی دریافت نکردم حتی جواب اتو رپلای ،فقط خودم (شخص برنده )به تاریخ 1 آگوست آپدیت شدم ،می خوام نظرتونو بدونم آخه خیلی نگرانمSad ،باتشکر

دوست عزیز ما هم شرایطمون شبیه شماست .ما هم 31 جولای برنده اصلی آپ شد.خیلی به این هفته امید داریم.خدا این امید رو ازمون نگیره
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
(2013-08-03 ساعت 23:59)اریوبرزن نوشته:  امیرجان hosa جان هم جدیده لطفا آمارشو بگیر امضا هم نداره وپیغامش هم غیر فعاله

ممنون از پیگیریت. من برای ایشون پیام خصوصی گذاشتم.
یک سوال داشتم میشه آدرس گرین کارتو تو فرود گاه عوض کرد؟ علی رغم اینکه تو فرم 9 سوالی ایالت و فرودگاه دیگری نوشتیم.مشکلی پیش نمیاد ؟.مرسی
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، javid737 ، azar1348 ، b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، daad
(2013-08-04 ساعت 00:16)iraj im نوشته:  یک سوال داشتم میشه آدرس گرین کارتو تو فرود گاه عوض کرد؟ علی رغم اینکه تو فرم 9 سوالی ایالت و فرودگاه دیگری نوشتیم.مشکلی پیش نمیاد ؟.مرسی

بله میشه. در واقع اونجا فکر کنم آخرین فرصت عوض کردن آدرس باشه.

@دوستان: دقت کردین به طرز مشکوکی آخرین عضو منتظرسرایی ایروان ۲۳ روز پیش مصاحبه شده؟!!! چرا دیگه کسی خودشو معرفی نمیکنه؟ یکضرب میگیرند یا اصلا مصاحبه‌ای در کار نیست؟
(2013-08-04 ساعت 00:20)iraj im نوشته:  امیر جان ما چرا نمی تونیم پیام بگذاریم فقط پاسخ پستها رو می تونیم بدیم.مرسی

شما هم میتونید پیام خصوصی بگذارید. چیزی شبیه به ایمیله. ولی توی مهاجرسراست.
از دکمه «پیغام» زیر پست هر کس میتونید براش پیام خصوصی بگذارید. یا برید توی پروفایلش و از اونجا ارسال پیام خصوصی رو انتخاب کنید.
ولی این دوستمون hosa پیام خصوصیشو بسته و کسی نمیتونه براش پیام خصوصی بفرسته. بنده هم از امکانات پنل ادمین استفاده کردم که میتونم پیام خصوصی بهشون بدم.
سلام دوستان عزيز
خواستم به اطلاع دوستان برسونم من با توجه به تعطيلات اختمالی سفارت ها تو اين هفته قصد دارم برای يکشنبه آينده با ماشين شخصی ام البته اگه همسفر داشته باشم برم ايروان اگه کسی دوست داشت با هم بريم تا هزينه ها رو کمتر کنيم پيام خصوصی بده هماهنگ کنيم Wink
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-08-04 ساعت 00:19)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 00:16)iraj im نوشته:  یک سوال داشتم میشه آدرس گرین کارتو تو فرود گاه عوض کرد؟ علی رغم اینکه تو فرم 9 سوالی ایالت و فرودگاه دیگری نوشتیم.مشکلی پیش نمیاد ؟.مرسی

بله میشه. در واقع اونجا فکر کنم آخرین فرصت عوض کردن آدرس باشه.

@دوستان: دقت کردین به طرز مشکوکی آخرین عضو منتظرسرایی ایروان ۲۳ روز پیش مصاحبه شده؟!!! چرا دیگه کسی خودشو معرفی نمیکنه؟ یکضرب میگیرند یا اصلا مصاحبه‌ای در کار نیست؟

چرا عبدالله، هديه ايروان مصاحبه دارن توي آگوست.
من فكر ميكنم كي سي سي طريقه وقت گيريش از سفارت ايروان فقط روزهاي خاصيه، مثلاً توي جولاي ، همه بچه ها هفته اول و دوم مصاحبه داشتن و هيچكس هفته سوم و چهارم نبود. البته اين حدسيات بنده ست.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-04 ساعت 00:26)گل نهال نوشته:  چرا عبدالله، هديه ايروان مصاحبه دارن توي آگوست.
من فكر ميكنم كي سي سي طريقه وقت گيريش از سفارت ايروان فقط روزهاي خاصيه، مثلاً توي جولاي ، همه بچه ها هفته اول و دوم مصاحبه داشتن و هيچكس هفته سوم و چهارم نبود. البته اين حدسيات بنده ست.

بله در جریان هدیه و آمیز عبدالله هستم.
منظورم تو این مدت بود! شاید هم همینطوره که شما میگی.
(2013-08-04 ساعت 00:28)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 00:26)گل نهال نوشته:  چرا عبدالله، هديه ايروان مصاحبه دارن توي آگوست.

بله در جریان هدیه و آمیر عبدالله هستم.
منظورم تو این مدت بود! شاید هم همینطوره که شما میگی.

اگه دقت كني مشخصه كه همه بجز كسايي كه درخواست تغيير سفارت دادن، با كيسهاي بالاي كارنتي اون ماه، افتادن ايروان و ديگه بعد از روز ١١ جولاي، كيسي باقي نمونده چون اون ماه تا ٩٨٥٠بود و تا حدود ٩٨٠٠ هم ١١ جولاي مصاحبه شدن و ترتيب روزهاي مصاحبه بر اساس كيس نامبره.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان