کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من اصلا توان ديدن عدد٩٠رو ندارم خداكنه گرين بشم تا اين عددرو نبينم خدددداااااايااااااالا٩٠روز خيليه SadSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
آفیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.

[عکس: Visas_Mantis.png]
به به بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــَــــــــــــــــــه تبربک میگم به همه کلیر شده ها، خیلی خوشحال شدم
چقدر خوبه که ایروان حساب کتاب نداره و روز تعطیلم ممکنه کلیر اعلام کنه!
آدم اینجوری امید داره و این خیلی خوبه

حالا 1 چیزی بگم بخندین:
من وقتی هی میرم جدول کلیر شده ها رو چک میکنم و انتظار میکشم، مخصوصا شنبه و 1شنبه به تایم امر.یکا، میگم خدا رو شکر شما ها نصف روز جلوترین! اینطوری کمتر منتظر میمونین :دی

خب حسّم بود دیگه، خنده نداره که! منم مثل شما انتظار میکشم خب!
تازه 1 بدیه دیگه که اینور بودن داره اینه که وقتی من بیدارمو چشم انتظار آپدیت شدن جدول ها، هم شماها خوابین هم بروبچه های سفارت!!!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-08-04 ساعت 14:04)gifa نوشته:  من اصلا توان ديدن عدد٩٠رو ندارم خداكنه گرين بشم تا اين عددرو نبينم خدددداااااايااااااالا٩٠روز خيليه SadSad

89 خوبه؟شایدم 88
به امید خدا فردا یا پس فردا کلیر بشیRolleyes
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-08-04 ساعت 14:04)gifa نوشته:  من اصلا توان ديدن عدد٩٠رو ندارم خداكنه گرين بشم تا اين عددرو نبينم خدددداااااايااااااالا٩٠روز خيليه SadSad
دوست عزیز پس جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟
237 روزه منتظرم. نگران نباش همه کیلیر خواهیم شد... Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
راستی یه کشف جدید

برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماه پاسپورت را بدید

0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 6--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید

ممکنه یکیتون تستش کنه؟
سلام بر همه دوستان منتظر ، با کلی انرز ی++++++++++++++++++++++++++
دوستان اصلا جای نگرانی نیست من داشتم سایت را نگاه میکردم تا تاریخ 16 سپتامبر مصاحبه برقراره ، ملت که تو سفارت بیکار نیستند الکی برا جماعت غریبه این همه مایه گذاری کنند و بعد بگن هیچ و خوش اومدین ،پس اصلا نگران تکمیل ظرفیت نباشید Wink در مورد کلیر ها هم که مقدمه سونامی از ایروان شروع شد و ادامه خواهد داشت ، یادتون باشه و یادمان باشه که ما انتخاب شده ایم و هیچ چیز دست ما نبوده و نیست ما فقط اعلام امادگی کردیم برای مهاجرت تا که سرنوشتمان چه باشد هرچه را ایزد دهد رحمت و هرچه ندهد حکمت است . اگر موفق شدیم یک جهش در زندگی اگر.............. باز چیزی راضی باشیم به رضایش . که امید وارم رضایش برای همه ما در گرفتن این ویزا قشنگه باشد همیشه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ بیاندیشید
با سلام به همه دوستان
تبریک به همه کلیر شده های این هفته امیدوارم بقیه هم بزودی کلیر شوند
به امید روزهای خیلی خوب
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
(2013-08-04 ساعت 14:27)pooya.n نوشته:  راستی یه کشف جدید

برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماه پاسپورت را بدید

0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 6--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید

ممکنه یکیتون تستش کنه؟

پویا خان، من حاضرم مال شما یا امیرمهاجر رو چک کنم، اگه خواستی مشخصاتتو برام بفرست من زنگ میزنم میپرسم

پی اس: اینجا ساعت 3 صبحه و من شامی که خوردم کاملا هضم شده و دوباره گشنمه! (خدایا دعای این گشنه دلِ تشنه لب رو براورده کن و کلا این هفته همش 20 تا 20 تا کلیر اعلام بشه و این دوستای منم همشون همین هفته کلیر شن)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
چشم روشا جون. پاسپورتم دم دست نیست. حتمن برسم خونه برات پ خ میزارم
هیچ وفت تو زندگیم اینقدر از یکشنبه متنفر نبودم
دوشنبه کجایی؟؟؟
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-08-04 ساعت 14:27)pooya.n نوشته:  راستی یه کشف جدید

ممکنه یکیتون تستش کنه؟
ببخشیدمیشه بپرسم چراخودتون تستش نمیکنید؟
تشکر کنندگان: b_argi ، payampars ، zohre02 ، javid737 ، babak_1363 ، daad ، efah
سلام دوستان و آرزوی بهترینها برای شما
من امروز سایت CEAC را چک کردم قبلا آپدیت من 28 جولای بود الان 31 جولای آیا این نشانه مورد خواصی میباشد چون فقط من آپدیت شدم و همسرم و دخترم آپدیت نشدن
دوستانی که میدونن لطفا بهم بگن
ارادتمند همه
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2012-10-23 ساعت 07:01)shawn2012 نوشته:  سلام به دوستان عزیز ۲۰۱۳
امیدوارم که همه یک ضرب بگیرید اما اگه برگه آبی هم گرفتید اصلن نگران نباشید
مطمین هستم که زیاد به این تاپیک خواهید آمد اما خواهشن فقط بدانید که کلیرنس فرایندی است که باید طی شود و فقط باید طی شود و می شود اصلن نگران نباشید ولی با سر زدن به این تاپیک هیجان استرس و دوست های زیادی خواهید یافت
موفق باشید

سلام من هم وهمسرم و فرزندم در ابوذبي مصاحبه داشتيم و به مرحله كليرنس خورديم و از١٩ مي تا امروز منتظر جواب هستيم بعد از گذشت ٢ماه فقط ١بار اپديت شده و انطور كه معلومه تا٣٠ سپتامبر اگر جواب نگيريم بطور كل بايد چشم پوشي كنيم مي خواستم بدونم ايا همينطوره يا نه البته بنده سرباز نيروي هوايي بودم و همسرم كارمند پيماني اداره اب است و موردي هم نداشتيم ولي نميدونم چرا به اين مرحله كشيد؟
به تو ميكويم : كه مادر همه شادي ها "رنج"است..
و زير هر ناكامي هزاران كنج است ..
" خواجه عبدالله انصاري "
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: ari_kiana ، zohre02 ، manzar333 ، b_argi ، joody ، negar_karimi6 ، n51 ، javid737 ، ali_gh ، shatsi ، رجبعلی ، rose_2000 ، daad ، babak_1363 ، زری وحدتی ، amir82 ، khmp ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان