کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-04 ساعت 15:55)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 15:39)K22 نوشته:  من در سایت CEAC مشخصات را وارد میکنم اما جوابی که برمیگردد این است: "Your search did not return any data" این چه معنی دارد و اینکه بعضی دوستان مینویسند: "آپدیت" شدند یعنی چه؟ باتشکر

k22 عزیز اینجوری بزن2013AS6011 یعنی هیچ صفری وارد نکن. هر موقع سفارت روی پرونده شما کاری انجام بده تاریخ جلوی کیس شما به روز میشه یا آپدیت میشه

خیلی ممنون از راهنمایی. اما این تاریخ که شما گفتی کجا نوشته شده است که ممکنه update شود؟؟
تشکر کنندگان: daad ، zohre02 ، b_argi ، payampars ، babak_1363 ، sce ، Mehrdadordi ، rozelo ، negar_karimi6
(2013-08-04 ساعت 14:27)pooya.n نوشته:  راستی یه کشف جدید

برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماه پاسپورت را بدید

0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 6--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید

ممکنه یکیتون تستش کنه؟

پویا جان این مسیر رو تست کنی سریعتر به نتیجه میرسی! Big Grin
من بارها تست کردم و به نتیجه ام رسیده ام! Tongue
برای جویا شدن وضعیتتون به آمریکا با شماره 0012026631225داخلی 1 و بعدش 0 تماس بگیرین . اول کیس نامبر رو بگین و نام و نام خانوادگی و همینطور روز و ماه و سال تولد و بعد آفسیر راجع به پروندتون به شما میگه! Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-04 ساعت 15:44)mohssen نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 15:27)zohre02 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 15:19)mohssen نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 14:39)zohre02 نوشته:  

برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماه پاسپورت را بدید

0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 6--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید

ممکنه یکیتون تستش کنه؟

ما پنجشنبه شب با این شماره تماس گرفتیم که اپراتور از ما شماره پاسپورت خواست که در دسترس نبود مجددا 5 دقیقه بعد زنگ زدیم تا شماره پاسپورت را اعلام کنیم متوجه شدیم اپراتور اشتباه کرده در واقع شماره پاسپورت برای کیسهای به غیر از لاتاری می باشد و برای ما ها شماره کیس نامبر را می خواهند

نتيجه اي هم گرفتين؟ در مورد وضعيت كيستون چيزي گفتن؟

دومین بار بود که در این مدت کلیرنس تماس میگرفتیم، بعد از پرسیدن کیس نامبر و نام و نام خانوادگی برنده اصلی و سال تولد چند دقیقه ای زمان می بره تا جواب بده و ما هم شاد و خوشحال که شاید خبرایی هست و سپس می گوید pending هستید و تمام نتیجه اینکه نتیجه ای حاصل نشد
اميد به خدا ...
انشاله به زودي خبر خوب مياد و كلير ميشين...
فقط اينكه كيس شما كه اينقدر طولاني شده شرايط خاصي داشته مثل ازدواج بعد از كارنتي يا ...البته اگر صلاح ميدونيد بفرماييد.
واقعا اينكه كيسهاي آنكارا اينقدر طولاني ميشن نسبت به جاهاي ديگه خيلي عجيبه...تنها حالتي كه ميتونم بگم اينه كه آنكارا به صورت پيش فرض تمام آيتمهايي رو كه بايد واسه يك كيس چك بشه رو علامت ميزنه (به خصوص واسه ايرانيها احتمالا) ولي جاهاي ديگه با توجه به شرايط كيس در روز مصاحبه مثلا فقط دو سه تا از 20 مورد كليرنس رو علامت ميزنن در نتيجه زودتر جوابشون مياد....
دوستان این شماره تلفن همون شماره DOS هست، که اکثر بچه ها باهاش تماس میگیرند. تا اونجایی که من هر دو هفته یه بار حداقل بهش زنگ میزنم، فقط یادمه اول باید شماره 1 بعدش شماره 0 رو میگرفتیم و بعد از چند ثانیه به اپراتور وصل میشد و اونجا بیشتر یه خانم جواب میداد و فقط اطلاعات اصلی از قبیل شماره کیس ، اسم و فامیل و تاریخ تولد رو میپرسه نه شماره پاسپورت ...
بعدش هم که میگه پیندینگ هستین یا نه، میگه: برای اطلاعات بیشتر با سفارت تماس بگیرین
در هر صورت میخوام بگم بیخود، خودتون رو درگیرش نکنین، و به نظر من بهترین منبع برای پرس و جو، همون سفارتخونه ها هست...

راستی یه چیزی یادم اومد در مورد این منتظر سرا، به جان خودم یه بار نشده که این منتظر سرا روتو این مدت 237 روز باز کنم و اسمم رو اون بالا نوشته باشه Cool بابا خوب ماهم دل داریم دیگه، اگه یه بار این اتفاق بیفته ها، آنکارا منو کیلیر میکنه، شک نکنید Big GrinTongueCool
از مسئولین بزرگوار خواهشمندم رسیدگی فرمایین، تا ناکام از این تاپیک نرم دیگه... Tongue
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-04 ساعت 16:24)alihmh نوشته:  سلام به دوستان خوب مهاجر سرا
من الان شبکه خبر رو نکاه می کردم این خبر زیر نویس شده بود که تمام سفارتهای آمریکا در آسیا و خاور میانه به دلیل احتمال حمله تروریستی تعطیل شده است.
خواستم بگم خیلی چشم انتظار کلیر شدن برای این هفته نباشیم.
شرمنده فقط خواستم از چشم انتظاری درتون بیارم.
دوست عزیز
ممنون از اطلاع رسانیتون اما شامل ترکیه ، ابوظبی و ایروان نمیشه تا اونجایی که میدونم Smile
(2013-08-04 ساعت 16:26)zohre02 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 16:18)babak_1363 نوشته:  

ممکنه یکیتون تستش کنه؟

پویا جان این مسیر رو تست کنی سریعتر به نتیجه میرسی! Big Grin
من بارها تست کردم و به نتیجه ام رسیده ام! Tongue
برای جویا شدن وضعیتتون به آمریکا با شماره 0012026631225داخلی 1 و بعدش 0 تماس بگیرین . اول کیس نامبر رو بگین و نام و نام خانوادگی و همینطور روز و ماه و سال تولد و بعد آفسیر راجع به پروندتون به شما میگه! Smile

آقا بابک ما دو بار تماس گرفتیم و هر بار گفتند pending هستید آیا به شما غیر از این اطلاعاتی داده اند؟
به من هربار یه چیزی گفتن، اما آخرین با ازشون پرسیدم که سفارت میتونه چه کنه که خعلی شیک گفت هیچکار!! گفت تنها کاری که سفارت میتونه بکنه پیگیری کیس هست و اینکه در چه مرحله ای هست اما در فرآیند تسریعی ایجاد نمیکنه و تنها پیگیری..
که به نظرم این پیگیری بسیار موثره Smile
(2013-08-04 ساعت 16:16)K22 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 15:55)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 15:39)K22 نوشته:  من در سایت CEAC مشخصات را وارد میکنم اما جوابی که برمیگردد این است: "Your search did not return any data" این چه معنی دارد و اینکه بعضی دوستان مینویسند: "آپدیت" شدند یعنی چه؟ باتشکر

k22 عزیز اینجوری بزن2013AS6011 یعنی هیچ صفری وارد نکن. هر موقع سفارت روی پرونده شما کاری انجام بده تاریخ جلوی کیس شما به روز میشه یا آپدیت میشه

خیلی ممنون از راهنمایی. اما این تاریخ که شما گفتی کجا نوشته شده است که ممکنه update شود؟؟

سایت سیس رو که باز کردی و شماره کیس نامبرت رو که وارد کردی یه صفحه باز میشه که دوتا تاریخ داره این هم ادرسش https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

(2013-08-04 ساعت 16:25)mrbonbon نوشته:  راستی یه چیزی یادم اومد در مورد این منتظر سرا، به جان خودم یه بار نشده که این منتظر سرا روتو این مدت 237 روز باز کنم و اسمم رو اون بالا نوشته باشه Cool بابا خوب ماهم دل داریم دیگه، اگه یه بار این اتفاق بیفته ها، آنکارا منو کیلیر میکنه، شک نکنید Big GrinTongueCool
از مسئولین بزرگوار خواهشمندم رسیدگی فرمایین، تا ناکام از این تاپیک نرم دیگه... Tongue

جالبه! Big Grin خیلیها اینو از من میپرسند.
بذارید یه توضیحی بدم.
همین الان که دارم این پست رو میگذارم، مجموع منتظرین منتظرسرا (لاتاری و غیر لاتاری)‌ ۱۶۷ کیسه.
با هر بار باز شدن صفحه منتظرسرا از بین این ۱۶۷ نفر یک نفر بطور تصادفی انتخاب میشه. پس احتمال اینکه این یک نفر یک فرد خاص (مثلا امیر مهاجر) باشه میشه یک تقسیم بر ۱۶۷ که میشه ۰.۶٪ (شش دهم درصد). این خیلی کمه! ولی اگر ۱۶۷ بار صفحه رو ریفرش کنید احتمال اینکه یکبارش اسم خودتون رو ببینید میرسه به ۱۰۰٪.
اما چون فرقی نمیکنه کی صفحه رو ریفرش کنه و روزانه بارها و بارها صفحه منتظرسرا ریفرش میشه، احتمال اینکه این آرزو برای «امیر مهاجر» ظاهر بشه خیلی بیشتر میشه.
مثلا فرض کنید روزی ۱۰۰۰ بار صفحه منتظرسرا توسط بچه‌ها ریفرش بشه. اونوقت احتمال ظاهر شدن اسم «امیر مهاجر» میشه حدود ۶۰۰٪ به عبارت دیگه یعنی از این هزار بار احتمال اینکه ۶ بارش اسم من اون بالا ظاهر بشه ۱۰۰٪ هست!
اما ممکنه خودم حتی یکبارش رو هم نبینم. چون ممکنه من در روز ۱۰ بار صفحه رو ریفرش کنم. پس احتمال دیدن اسم خودم یک بار در این ده بار میشه ۶ درصد.

البته ممنون از کسانی که تشکر میکنند اما خیلی خوشحال میشوم اگر کسی بتواند پاسخی دهد و کمکی کند!

سلام دوست من Smile شما محبت كن امضاتو كامل از طريق كنترل بنل و بروفايل خودتون همينطور
زمان و مكان مصاحبه/تاريخ مصاحبه/ و حدود كيسنامبرتو ايميل كن براي kingعزيز Smile
ابديت شدن يعني: طي كردن مراحل اداري كيس شما از روز مصاحبه توسط افيسر و ارجاع ان به نهادهاي امنيتي مستقر در ايالات متحده و بررسي و استعلامات تا زمان كلير Smile
شما در سايت ceac.stste.gov/iv وارد ميشين و كيس نامبرتون رو بدون صفر وارد كن ، مثلا :
2013AS1234
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
۱۲‌ام تا ۱۵ امه اگست ما آنکارأی‌ ها خبر‌های خوبی‌ خواهیم شنید.شک نکنید دوستان منتظر امیدواره منSmile
ما ۱۳۰ روز ایمSmile پس یعنی‌ نزدیکهSmile
دو تا سوال در این صفحه مطرح کردم خوشحال میشم نظراتتون رو بگید!
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid385556
بچه ها راستی من فهمیدم چرا کنسولگری آمریکا در آنکارا، از همۀ کنسولگریها، مدت زمان بک گراند چکش طولانی تره...

البته شایدم درست نباشه ها...، راستش این بر و بچ سفارت در آنکارا و از همه مهمتر مقامات بالاتر، فکر میکنن فقط و فقط هر چی تروریست ،درب و داغون ،برای ورود به آمریکا میاد از اونجا ویزا میگیره، سر همین دوره اف بی آی چکش به مراتب طولانی تر از بقیه سفارتخونه ها ست... Big GrinBig GrinTongue
در عوض هر چی بچه مثبت و بافهم و کمالات، دکتر، آدم حسابی و... میره کنسولگری در ابوظبی Tongue
این وسط هم ای بگیر نگیری هم به متقاضیان ایروان گیر میدن ، یعنی بعضی ها رو سریع کیلیر میکنن و بعضی ها رو طولانی مثل آنکارا...
خلاصه که بد وضعیه... Big GrinBig GrinBig Grin
.
.
.
.
.

یه شوخی کردم دوستان، که این یکشنبه ای بگذره و تموم شه ها، وگرنه هیچ سندیت و منبع خاصی نداره... Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام به همه
با این که آفیسر دور سربازی من که تو بسیج بود یه دایره با خودکار قرمز کشید ولی با این حال خیلی به کلیر شدن امیدوارم.
و این رو هم بگم که هرچی ما دعا کردیم واسه رفتن . تو 3 شب قدری که گذشت کل فامیل خودم و خانومم واسه نرفتن ما دعا میکردن .
نمیدونم از آخر کی پیروز میشه.
امیدوارم که همه بچه های مهاجرسرا به هر چی که میخوان برسن.
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
(2013-08-04 ساعت 16:25)mrbonbon نوشته:  راستی یه چیزی یادم اومد در مورد این منتظر سرا، به جان خودم یه بار نشده که این منتظر سرا روتو این مدت 237 روز باز کنم و اسمم رو اون بالا نوشته باشه Cool بابا خوب ماهم دل داریم دیگه، اگه یه بار این اتفاق بیفته ها، آنکارا منو کیلیر میکنه، شک نکنید Big GrinTongueCool

آخه بون بون جان این سیستم اصلا اونقدر قدمت نداره که!
شما انتظار داشتی237 روز پیش منتظرسرا براتون دعا کنه!!
این سیستم دعاگویی منتظرسرا خیلی قدمت داشته باشه سه ماهه!
تازه تا حالا شده که من رفتم توی منتظرسرا و برای شما دعا کرده.
خوب برنامه اش طوری نوشته شده که اهل پاجه خواری نباشه، برای همین پشت سر دعاگوی شماست!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
دوستان عزيزي كه جهت دريافت ويزا يا مصاحبه تشريف ميبرن به ٣ سفارت ..خبر صحت يا عدم صحت تعطيلي سفارتخونه ها رو دقيق اعلام كنن : انشالا كه شامل اين٣ سفارت نميشه..
Finito Big Grin
(2013-08-04 ساعت 18:11)bigharar نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 17:55)Mehrdadordi نوشته:  دوستان عزيزي كه جهت دريافت ويزا يا مصاحبه تشريف ميبرن به ٣ سفارت ..خبر صحت يا عدم صحت تعطيلي سفارتخونه ها رو دقيق اعلام كنن : انشالا كه شامل اين٣ سفارت نميشه..

سفارت ایروان از فردا تعطیل نیست برو حالشو ببر

من سایت ابوظبی رو چک کردم چندین بار
فقط نوشته 4 آگوست که امروز بود
خبری از تعطیلی تو روزای دیگه نبود
امیدوارم زودتر هممون رو کلیر بکننSmile
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، mohssen ، e76779 ، babak_1363 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، houmanmir ، payampars ، amir82 ، daad ، mehrana ، morvarid1364 ، b_argi ، zohre02
(2013-08-04 ساعت 18:25)ari_kiana نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 18:11)bigharar نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 17:55)Mehrdadordi نوشته:  دوستان عزيزي كه جهت دريافت ويزا يا مصاحبه تشريف ميبرن به ٣ سفارت ..خبر صحت يا عدم صحت تعطيلي سفارتخونه ها رو دقيق اعلام كنن : انشالا كه شامل اين٣ سفارت نميشه..

سفارت ایروان از فردا تعطیل نیست برو حالشو ببر

من سایت ابوظبی رو چک کردم چندین بار
فقط نوشته 4 آگوست که امروز بود
خبری از تعطیلی تو روزای دیگه نبود
امیدوارم زودتر هممون رو کلیر بکننSmile
البته ٧ تا ١٠ اكوست يادت نره ..!
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: ari_kiana ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، payampars ، amir82 ، daad ، morvarid1364 ، b_argi ، zohre02 ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان