کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به دوستان اصلا ًجريان كليرنس چي هست من كه هنوز نفهميدم براي چي به اين مرحله ميريم؟
تشکر کنندگان: ari_kiana ، zohre02 ، b_argi ، negar_karimi6 ، javid737 ، sce ، daad ، babak_1363
(2013-08-04 ساعت 15:00)payampars نوشته:  سلام دوستان و آرزوی بهترینها برای شما
من امروز سایت CEAC را چک کردم قبلا آپدیت من 28 جولای بود الان 31 جولای آیا این نشانه مورد خواصی میباشد چون فقط من آپدیت شدم و همسرم و دخترم آپدیت نشدن
دوستانی که میدونن لطفا بهم بگن
ارادتمند همه
پیام

پیام جان 100 درصد نشانه خوبی هست
به امید خدا هر چه زودتر کلیر میشی
آپدیت شدن به معنای کلیر شدن نیست
اما به این معنی هست که روی پرونده شما داره کار میشه و به زودی خبرای خوش در راه استSmile

(2013-08-04 ساعت 15:10)ramin haghighi نوشته:  سلام به دوستان اصلا ًجريان كليرنس چي هست من كه هنوز نفهميدم براي چي به اين مرحله ميريم؟

یکی دو صفحه قبل poyan عزیز توضیح دادند
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، payampars ، b_argi ، negar_karimi6 ، morvarid1364 ، shatsi ، javid737 ، sce ، رجبعلی ، babak_1363 ، amir82 ، houmanmir
من امروز سایت CEAC را چک کردم قبلا آپدیت من 28 جولای بود الان 31 جولای آیا این نشانه مورد خواصی میباشد چون فقط من آپدیت شدم و همسرم و دخترم آپدیت نشدن
ارادتمند همه
پیام
سلام دوست من ، اميدوارم كه بزودي كلير بشي عزيز Smile
بله ميتونه نشانه خوبي باشه براي شما اكر برنده اصلي هستين و بستكي داره كه اين اب ديت ها بدون ايميل از جانب شما بوده يا خير ؟
ضمنا شما ٦ مرداد كه مصاحبتون بوده ميشه ٢٨ جولاي يعني كيس شما مراحل اداريش شروع شده بجز اون هر ابديتي بدون ايميل يعني به كلير دارين نزديك ميشين Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-04 ساعت 14:39)zohre02 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 14:27)pooya.n نوشته:  راستی یه کشف جدید

برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماه پاسپورت را بدید

0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 6--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید

ممکنه یکیتون تستش کنه؟

ما پنجشنبه شب با این شماره تماس گرفتیم که اپراتور از ما شماره پاسپورت خواست که در دسترس نبود مجددا 5 دقیقه بعد زنگ زدیم تا شماره پاسپورت را اعلام کنیم متوجه شدیم اپراتور اشتباه کرده در واقع شماره پاسپورت برای کیسهای به غیر از لاتاری می باشد و برای ما ها شماره کیس نامبر را می خواهند

نتيجه اي هم گرفتين؟ در مورد وضعيت كيستون چيزي گفتن؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، arash bon ، b_argi ، payampars ، negar_karimi6 ، javid737 ، sce ، daad ، babak_1363
(2013-08-04 ساعت 15:10)ramin haghighi نوشته:  سلام به دوستان اصلا ًجريان كليرنس چي هست من كه هنوز نفهميدم براي چي به اين مرحله ميريم؟

بهتره اين تاپيك را مطالعه كنيد تا دستتون بياد اوضاع كار. منتظرسرا توي امضاي من هست نگاه كنيد كه شرايط مثل شما زياده، ضمناً اگه ممكنه حدود كيس نامبر، زمان و مكان مصاحبه تون رو هم اعلام كنيد تا امير مهاجر ، شما رو در منتظرسرا ثبت كنند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-04 ساعت 15:03)ramin haghighi نوشته:  
(2012-10-23 ساعت 07:01)shawn2012 نوشته:  سلام به دوستان عزیز ۲۰۱۳
امیدوارم که همه یک ضرب بگیرید اما اگه برگه آبی هم گرفتید اصلن نگران نباشید
مطمین هستم که زیاد به این تاپیک خواهید آمد اما خواهشن فقط بدانید که کلیرنس فرایندی است که باید طی شود و فقط باید طی شود و می شود اصلن نگران نباشید ولی با سر زدن به این تاپیک هیجان استرس و دوست های زیادی خواهید یافت
موفق باشید

سلام من هم وهمسرم و فرزندم در ابوذبي مصاحبه داشتيم و به مرحله كليرنس خورديم و از١٩ مي تا امروز منتظر جواب هستيم بعد از گذشت ٢ماه فقط ١بار اپديت شده و انطور كه معلومه تا٣٠ سپتامبر اگر جواب نگيريم بطور كل بايد چشم پوشي كنيم مي خواستم بدونم ايا همينطوره يا نه البته بنده سرباز نيروي هوايي بودم و همسرم كارمند پيماني اداره اب است و موردي هم نداشتيم ولي نميدونم چرا به اين مرحله كشيد؟

بله رامین جان کاملا درسته تا آخر ماه سپتامبر پرونده لاتاری 2013 بسته میشه البته افراد زیادی هنوز منتظر هستند وانشااله تا آن موقع همه کلیر شدن در ضمن شما اطلاعات زیر را برای امیر مهاجر عزیز بفرست تا اسمت تو منتظر سرا ثبت بشه
حدود کیس نامبر
سفارت مصاحبه کننده
تعداد نفرات کیس

(2013-08-04 ساعت 15:18)Mehrdadordi نوشته:  
ارادتمند همه
پیام
بله ميتونه نشانه خوبي باشه براي شما اكر برنده اصلي هستين و بستكي داره كه اين اب ديت ها بدون ايميل از جانب شما بوده يا خير ؟
ضمنا شما ٦ مرداد كه مصاحبتون بوده ميشه ٢٨ جولاي يعني كيس شما مراحل اداريش شروع شده بجز اون هر ابديتي بدون ايميل يعني به كلير دارين نزديك ميشين Smile)

سلام دوست عزیز
بله من برنده اصلی هستم همون روز که از مصاحبه برگشتیم دیدم 28 جولای آپدیت شدم
امروز هم دیدم 31 جولای آپدیت شدم البته من هیچ ایمیلی و هیچ مکاتبه ای با سفارت بعد از مصاحبه نداشتم
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: b_argi ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، shatsi ، javid737 ، sce ، رجبعلی ، babak_1363 ، daad ، zohre02 ، rozelo ، mhb161 ، mehdi didam
من در سایت CEAC مشخصات را وارد میکنم اما جوابی که برمیگردد این است: "Your search did not return any data" این چه معنی دارد و اینکه بعضی دوستان مینویسند: "آپدیت" شدند یعنی چه؟ باتشکر

البته ممنون از کسانی که تشکر میکنند اما خیلی خوشحال میشوم اگر کسی بتواند پاسخی دهد و کمکی کند!
تشکر کنندگان: b_argi ، اریوبرزن ، javid737 ، sce ، daad ، babak_1363 ، zohre02 ، Mehrdadordi
(2013-08-04 ساعت 15:34)payampars نوشته:  سلام دوست عزیز
امروز هم دیدم 31 جولای آپدیت شدم البته من هیچ ایمیلی و هیچ مکاتبه ای با سفارت بعد از مصاحبه نداشتم

همه بچه هاي منتظرسرا روز مصاحبه و يكي دو روز بعد از مصاحبه آپديت ميشن و اين طبيعيه، آپديتهاي بعدي كه حدود كلير شدنت مهمه نه اين آپديتهاي شما كه روز مصاحبه و ٣ روز بعدش بوده دوست عزيز
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-04 ساعت 15:27)zohre02 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 15:19)mohssen نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 14:39)zohre02 نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 14:27)pooya.n نوشته:  راستی یه کشف جدید

برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماه پاسپورت را بدید

0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 6--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید

ممکنه یکیتون تستش کنه؟

ما پنجشنبه شب با این شماره تماس گرفتیم که اپراتور از ما شماره پاسپورت خواست که در دسترس نبود مجددا 5 دقیقه بعد زنگ زدیم تا شماره پاسپورت را اعلام کنیم متوجه شدیم اپراتور اشتباه کرده در واقع شماره پاسپورت برای کیسهای به غیر از لاتاری می باشد و برای ما ها شماره کیس نامبر را می خواهند

نتيجه اي هم گرفتين؟ در مورد وضعيت كيستون چيزي گفتن؟

دومین بار بود که در این مدت کلیرنس تماس میگرفتیم، بعد از پرسیدن کیس نامبر و نام و نام خانوادگی برنده اصلی و سال تولد چند دقیقه ای زمان می بره تا جواب بده و ما هم شاد و خوشحال که شاید خبرایی هست و سپس می گوید pending هستید و تمام نتیجه اینکه نتیجه ای حاصل نشد
اميد به خدا ...
انشاله به زودي خبر خوب مياد و كلير ميشين...
فقط اينكه كيس شما كه اينقدر طولاني شده شرايط خاصي داشته مثل ازدواج بعد از كارنتي يا ...البته اگر صلاح ميدونيد بفرماييد.
واقعا اينكه كيسهاي آنكارا اينقدر طولاني ميشن نسبت به جاهاي ديگه خيلي عجيبه...تنها حالتي كه ميتونم بگم اينه كه آنكارا به صورت پيش فرض تمام آيتمهايي رو كه بايد واسه يك كيس چك بشه رو علامت ميزنه (به خصوص واسه ايرانيها احتمالا) ولي جاهاي ديگه با توجه به شرايط كيس در روز مصاحبه مثلا فقط دو سه تا از 20 مورد كليرنس رو علامت ميزنن در نتيجه زودتر جوابشون مياد....
(2013-08-04 ساعت 14:45)mehrana نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 14:04)gifa نوشته:  من اصلا توان ديدن عدد٩٠رو ندارم خداكنه گرين بشم تا اين عددرو نبينم خدددداااااايااااااالا٩٠روز خيليه SadSad

... اصلا غصه نخور دوست عزیز باید خوشحال باشی که انشالله به زودی کلیر میشی ..90 که چیزی نیست حداقل این اعداد دوست داشتنی بالای 200 را قرار نیست ببینی ..... Wink از الان دعای شبانه روزی برای کلیر شدن شما ..ولیییییییییییییییییییییی ... به ازای هر روز کمتر از 200 روز یک شام دوستان منتظرسرا میهمان شما ... فعلا 110 شب ... شروع شمارش معکوسBig Grin
ممنون مهرانا جان من جلوي شما خجالت ميكشم حرف از روز بزنم ولي بعضي وقتا ادم ميبره Sad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-04 ساعت 15:34)payampars نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 15:18)Mehrdadordi نوشته:  
ارادتمند همه
پیام

سلام دوست عزیز
بسيار خوب ، احتياجي به مكاتبه و تماس تلفني ندارين شما بجز ابديت روز مصاحبه ، يكبار ديكه هم ابديت شدين Smile روند كار كيس شما در حال انجام هست ..
اكر در منتظر سرا نيستين لطف كنين مشخصاتتون رو براي kingعزيز ايميل كنين كه بيايين تو منتظر سرا كنار ماها Smile
درود..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-04 ساعت 15:39)K22 نوشته:  من در سایت CEAC مشخصات را وارد میکنم اما جوابی که برمیگردد این است: "Your search did not return any data" این چه معنی دارد و اینکه بعضی دوستان مینویسند: "آپدیت" شدند یعنی چه؟ باتشکر

k22 عزیز اینجوری بزن2013AS6011 یعنی هیچ صفری وارد نکن. هر موقع سفارت روی پرونده شما کاری انجام بده تاریخ جلوی کیس شما به روز میشه یا آپدیت میشه

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، b_argi ، پدی ، payampars ، javid737 ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، ari_kiana ، K22 ، daad ، babak_1363 ، zohre02 ، rozelo ، mhb161 ، Mbf232
بعضي وقتا كه اعتماد به نفسم ميره رو هوا ميرم به تاپيك سفر به امريكا ولي بهم نمي چسبه امتحان كنيد اونجا زماني به ادم حال ميده كه همه با هم بريم به اون تاپيك به اميد كلير شدن هممون اينو از ته دل از خدا ميخوام
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
به امیدرهاشدن ازبندهای فکری آزاردهنده

[عکس: a9e5e92af6d361131d8025ce2c3d8b4d-430]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان