موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-05 ساعت 15:12)kɪŋ نوشته: (2013-08-05 ساعت 15:02)hosseinshokri نوشته: (2013-08-05 ساعت 12:39)kɪŋ نوشته: ۲۸ و ۲۹ سپتامبر سفارتهای آمریکا در ایروان و آنکارا تعطیلند. چون شنبه و یکشنبه است.
توی ایمیل هم به خانم من گفتند اگر شوهرت کلیر نشد ۲۵ تا ۲۷ سپتامبر اونجا باش.
والا من فكر ميكنم منظور اونا اين نبوده كه واسه كار همسرت(امير) اون موقع پاشو بيا. منظورش آخرين فرصت براي ويزاي خود برنده بوده. البته اين جوركه سال هاي قبل هم بوده نزديكاي30سپتامبر ويزانگرفته ها ميرن سفارت تا شانس آخرشونو امتحان كنن، آرزو ميكنم هيچ كس اصلا"نياز نشه بره دم سفارت و همه ايشالا زودتر كلير بشن. منم همينطوره شرايطم ولي ويزاي خانوممو اقدام كردم. احتمال دادم روزاي آخر بگن ويزا تموم شد و به خانومتم ديگه نميرسه
ضمنا"admin processing منقضي نميشه و درسته ولي اگه 50000تا ويزا تموم بشه چي؟
بله خب. من هم متوجه شدم منظورشون این بوده.
اگر اونها یه ما بگن بیاید برای ویزا که دیگه نگرانی وجود نداره. موضوع اینه که اگر نگن، ما میخوایم سر خورد چنین کاری رو انجام بدیم و مسلما همون تاریخ آخرین فرصت زمانیه که میتونیم شانسمون رو برای دریافت ویزا امتحان کنیم.
سالهای پیش هم کسانی که کلیر نمیشدند خودسرانه میرفتند و پاسپورت رو در آخرین فرصت تحویل میدادند و خیلیهاشون ویزا هم گرفتند.
در ضمن ادمین پراسسینگ منقضی میشه. ولی من تصور میکنم که اصلا برای همسر من ادمین پراسسینگی در کار نبوده.
امیر جان من متوجه نشدم نفر اصلی شما هستید یا همسرتون؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ما همه اینجا مینویسیم برای اینکه تجربه بشه برای دیگران ولی خودمون از تجربه دیگران استفاده نمیکنیم 90% بچه ها در سال گذشته وقتی کلیرنس می خوردن جواب میگرفتن ولی یک تعدادی که در ماه جولای یا آگست یا سپتامبر کلیرنس می خورن متوجه شدم که یا در روز آخر کلیر میشن یا پاسشونو میگیرن میرن سفارت روز آخر ویزاشونو میگیرن
(بیشتر دلال ها در آنکارا و ابوظبی میگن که ویزاها اگه آخرین روزا در ماه سپتامبر در نیو مد ما براتون میگیریم این به این معنا هست که ویزاها در روز آخر همه آماده میشن)
پس خواهشن نگران نباشین و کسی منفی حرف نزنه
جدا حرفای بیخود بعضی از دوستان و مو جب اختلاف در زندگی خیلی ها پیش میاد
حرفهایی که میزنید خواهشن با سند و مدرک بزنید نه بر اساس چیزی که فکر میکنید .
من از خیلی دوستان که فقط در جهت راهنمایی صحیح منویسند تشکر میکنم و دستشون را دورا دور میبوسم.
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULY
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-05 ساعت 19:23)ali 2013 نوشته: (2013-08-05 ساعت 15:12)kɪŋ نوشته: (2013-08-05 ساعت 15:02)hosseinshokri نوشته: (2013-08-05 ساعت 12:39)kɪŋ نوشته: ۲۸ و ۲۹ سپتامبر سفارتهای آمریکا در ایروان و آنکارا تعطیلند. چون شنبه و یکشنبه است.
توی ایمیل هم به خانم من گفتند اگر شوهرت کلیر نشد ۲۵ تا ۲۷ سپتامبر اونجا باش.
والا من فكر ميكنم منظور اونا اين نبوده كه واسه كار همسرت(امير) اون موقع پاشو بيا. منظورش آخرين فرصت براي ويزاي خود برنده بوده. البته اين جوركه سال هاي قبل هم بوده نزديكاي30سپتامبر ويزانگرفته ها ميرن سفارت تا شانس آخرشونو امتحان كنن، آرزو ميكنم هيچ كس اصلا"نياز نشه بره دم سفارت و همه ايشالا زودتر كلير بشن. منم همينطوره شرايطم ولي ويزاي خانوممو اقدام كردم. احتمال دادم روزاي آخر بگن ويزا تموم شد و به خانومتم ديگه نميرسه
ضمنا"admin processing منقضي نميشه و درسته ولي اگه 50000تا ويزا تموم بشه چي؟
بله خب. من هم متوجه شدم منظورشون این بوده.
اگر اونها یه ما بگن بیاید برای ویزا که دیگه نگرانی وجود نداره. موضوع اینه که اگر نگن، ما میخوایم سر خورد چنین کاری رو انجام بدیم و مسلما همون تاریخ آخرین فرصت زمانیه که میتونیم شانسمون رو برای دریافت ویزا امتحان کنیم.
سالهای پیش هم کسانی که کلیر نمیشدند خودسرانه میرفتند و پاسپورت رو در آخرین فرصت تحویل میدادند و خیلیهاشون ویزا هم گرفتند.
در ضمن ادمین پراسسینگ منقضی میشه. ولی من تصور میکنم که اصلا برای همسر من ادمین پراسسینگی در کار نبوده.
امیر جان من متوجه نشدم نفر اصلی شما هستید یا همسرتون؟
میشه یه کم توضیح بدید چطوری روز اخر رفتن ویزا گرفتن؟
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
همین الان بی بی سی زیر نویس کرده : آمریکا تعطیلی نوزده سفارتخانه خود را در آسیا و شما افریقا تا آخر این هفته تمدید کرد...
میگم بیاین بی خیال لاتاری بشیم آخه میترسم به خاطر ما جنگ جهانی سوم شکل بگیره... والا
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-05 ساعت 17:51)mohssen نوشته: (2013-08-05 ساعت 16:24)gole shabbo نوشته: دوستان من به سفارت میل زدم و سفارت این جواب داد فکر کنم من فقط باید منتظر باشم کارم تو وزارت امور خارجه تمام شه کلیر Dear Sir;
There is nothing wrong with your case. While administrative processes for most of the cases are received within 4-6 weeks, it may take longer for some cases and cannot be expedited. As several federal agencies are involved in this process, unfortunately we do not have any control or authority to expedite this process. We have sent two reminders to the Department of State, but did not receive a result yet. When we receive the clearance we will post the case number at the following internet address: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html or http://www.usemb-ankara.org.tr/ if you cannot reach our web site from Iran). We trust that you will understand that this waiting period is necessary as we strive to make every effort to ensure the safety and security of the United States for all including foreign visitors.
میشم نظرتون چیه من با وزارت تماس یا میل بگیرم
سلام دوست عزیز
به نظر من جواب خوبی دادن بهت و امیدوار باش...احتمالا این به دلیل طولانی شدن غیر معمول کیس شما بوده که اونا دو بار به DoS ایمیل زدن و البته به خاطر ایمیلهای قبلی شما به سفارت هم بوده..
به نظر من یک مدت دیگه هم صبر کنید و بعد تماس بگیرید..مثلا ده روز دیگه
میشه لطفا بفرمایید چطور به سفارت ایمیل زدین؟ از طریق سایت سفارت یا این ایمیل:CA-Ankara@state.gov
در ضمن فرمت ایمیلتون رو هم اگر اینجا بذارید بسیار مفید خواهد بود
انشاالله در همین چند روز آینده در همین تاپیک هورای شما رو میکشیم 
بله ما الان بیش از 210 روزه منتظریم و به همین سایت که گفتید میل میزنیم از سایت و ایمیل که چون بیش از 6 ماه منتظریم جواب میل دادن
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ما فردا مصاحبه ابوظبی داریم چکار کنیم بریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا ملیکا وعلی وترانسفر هتلمون میگه ابوظبی تعطیله ............... مااین وسط گیر کردیم از برگشتن منصرف بشیم.نشیم..............
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-05 ساعت 22:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-05 ساعت 22:29 توسط sol.sol.)
خواهشاً یکی به من بگه سفارت آنکارا تا کی تعطیله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ
صدور ویزا 25 AUG