کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به همه دوستان خوبم..همسر من الان آپديت شد5آگوست... ولي من همچنان نشدم Shy كه احتمالا از آمريكا بوده.شايد هم انكارائيها دارن شبكاري ميكنند Big Grin ... اميدوارم اين هفته از آنكارا خبر هاي خوبي براي همه دوستان بياد.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.
از اینکه در این نظرسنجی مشارکت میکنید پیشاپیش سپاسگزارم.
من مخالفتی ندارم ولی نمیدونم دقیقا به چه دردی میخوره؟
شاید بیشتر بدرد ما مجردا بخورهWink
اگه میشه مجرد و متاهل بودن فرد رو هم قید کنیدWink
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.

امیر جان فکر خیلی خوبیه نمیشه تواین جدول تخصص هر فرد رو هم واردکنیم تا اگه کسی به مشکلی بر بخوره بتونه از دوستای متخصص کمک بگیره هر کسی اگه بخواد میتونه در رابطه با تخصصش به دوستان کمک کنه -- باتشکر از امیر وافشین عزیز

(2013-08-06 ساعت 00:02)mehrdad pharm نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم..همسر من الان آپديت شد5آگوست... ولي من همچنان نشدم Shy كه احتمالا از آمريكا بوده.شايد هم انكارائيها دارن شبكاري ميكنند Big Grin ... اميدوارم اين هفته از آنكارا خبر هاي خوبي براي همه دوستان بياد.

مبارکه مهرداد جان، امیدوارم خبرهای خوب براتون در راه باشه و به زودی کلیر بشین Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-06 ساعت 00:05)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:02)mehrdad pharm نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم..همسر من الان آپديت شد5آگوست... ولي من همچنان نشدم Shy كه احتمالا از آمريكا بوده.شايد هم انكارائيها دارن شبكاري ميكنند Big Grin ... اميدوارم اين هفته از آنكارا خبر هاي خوبي براي همه دوستان بياد.

مبارکه مهرداد جان، امیدوارم خبرهای خوب براتون در راه باشه و به زودی کلیر بشین Smile

آقا خيلي تبريك ميگم Big Grin اين ساعت آپديت شدن خبر خوشحال كننده ايه
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
(2013-08-06 ساعت 00:05)babak_1363 نوشته:  

مرسي بابك عزيز..
واقعا از صميم قلبم دوست دارم كه شما دوستاي خوبم كه خيلي وقته منتظرين كلير بشين تا براي همتون هوراي رنگي بكشم...تا آخرين روز هم همه بايد اميدوار باشيم..
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-08-06 ساعت 00:05)اریوبرزن نوشته:  

امیر جان فکر خیلی خوبیه نمیشه تواین جدول تخصص هر فرد رو هم واردکنیم تا اگه کسی به مشکلی بر بخوره بتونه از دوستای متخصص کمک بگیره هر کسی اگه بخواد میتونه در رابطه با تخصصش به دوستان کمک کنه -- باتشکر از امیر وافشین عزیز

منم موافقم.فکر خیلی خوبیه.برای رویین تن هم حتما قید کنینBig Grin خیلی لازم داره
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
روزتعطیلی چه شرمنده کردماروسفارت ابوظبی

به فاصله نیم ساعت منوهمسرم هردوآپدیت شدیم
دوستای گلم
از ابوظبی یه خبراییییییی داره میشه
همین الان در همین لحظه کیس ما همسرم آپدیت شد به تاریخ 5 آگوست
خیلیییییییییییییییییییییی خوشحالم
با آرزوی کلیرشدن همه دوستان
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
هر فکری ... انرژی است.
هر فکری ... مانند خودش را جذب می کند.
هر فکری ... دارای قدرت است.
هر فکری ... مهم است.
هر فکری ... مغناطیسی است.
هر فکری ... واقعی می شود.
هر فکری ... خلق می کند..
هر فکری ... به شما باز خواهد گشت.
پس ... مراقب افکارتون باشید
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
آریوبرزن جان مگه می خواند پیاده توی خیابان بروند.ذبی از هتل خنک وارد تاکسی خنک وسپس بازار خنک می روید.شما که تشریف برده اید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، ikamaly ، اریوبرزن ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، shatsi ، b_argi ، zohre02 ، daad ، payampars
(2013-08-06 ساعت 00:14)negar_karimi6 نوشته:   روزتعطیلی چه شرمنده کردماروسفارت ابوظبی

تبريكككك.... احتمالأ از خود سفارت آم ري ك ا آپديت شدين.
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ari_kiana ، Mehrdadordi ، morvarid1364 ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، aghaghia ، b_argi ، mehdi389 ، zohre02 ، alvan ، daad ، payampars
ما که هفته پیش آپدیت شدیم ساعت 4 بعد از ظهر بود!!!!!!یعنی از تئی دل آنکارا بوده هاBig Grin یعنی هنوز به سمت آ م ر ی ک ا نرفته؟
(2013-08-06 ساعت 00:17)morvarid1364 نوشته:  دوستای گلم
از ابوظبی یه خبراییییییی داره میشه
همین الان در همین لحظه کیس ما همسرم آپدیت شد به تاریخ 5 آگوست
خیلیییییییییییییییییییییی خوشحالم
با آرزوی کلیرشدن همه دوستان
به به ابوظبی
مبارک باشهBig GrinCool

(2013-08-06 ساعت 00:21)Sonaen60 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:14)negar_karimi6 نوشته:   روزتعطیلی چه شرمنده کردماروسفارت ابوظبی

تبريكككك.... احتمالأ از خود سفارت آم ري ك ا آپديت شدين.

به سلامتی
مبارک باشه
خبرای خوش در راه استSmile
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-08-05 ساعت 23:43)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 22:06)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 21:06)afshin sadeghi 2 نوشته:  همین الان بی بی سی زیر نویس کرده : آمریکا تعطیلی نوزده سفارتخانه خود را در آسیا و شما افریقا تا آخر این هفته تمدید کرد...
میگم بیاین بی خیال لاتاری بشیم آخه میترسم به خاطر ما جنگ جهانی سوم شکل بگیره... والا

سلام دوست عزيز Smile) اين سفارت ها شامل انكارا ، ايروان و ابوظبي نميشه و اعلام كردن سفارتهايي رو كه فعلا تعطيل شده،لطفا استرس براي دوستان ايجاد نكنين ، سعي كنيم تو اين فرصت باقيمانده به هم نيرو بديم از اين مرحله هم عبور كنيم Smile)

داداش گلم بی زحمت یه بار دیگه پستمو مرور کن...

افشين جان متوجه شدم Smile ميدونم شوخي كردي اخرش ولي باور كن بعضي ها جدي ميكيرن و همش نكرانن سر اين موضوع كلير شدن !!!!؟؟؟اين اواخر واقعا تحمل ها كمتر شده ...حتي بعضي از اين دوستان بيغام خصوصي هم ميدن به من در اين رابطه Smile) جسارت نشه يه موقع عزيز ...
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان