کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-05 ساعت 22:37)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 19:23)ali 2013 نوشته:  [quote='farshad_m' pid='387307' dateline='1375717029']
میشه یه کم توضیح بدید چطوری روز اخر رفتن ویزا گرفتن؟

صفحات آخر تاپیک کلیرنس ۲۰۱۲ رو بخونید همه چیز دستگیرتون میشه.
پیشنهاد میکنم ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ رو نخونید.
اینجوری که شما نوشتین اگر هم نمی خواستن اون تاپیک ها رو بخونن حتما می خوننWink
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-05 ساعت 22:28)sol.sol نوشته:  خواهشاً یکی به من بگه سفارت آنکارا تا کی تعطیله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز از 7 تا 11 اگوست تعطیله
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، b_argi ، mehdi didam ، zohre02 ، daad ، payampars
(2013-08-05 ساعت 22:22)نوروز نوشته:  ما فردا مصاحبه ابوظبی داریم چکار کنیم بریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا ملیکا وعلی وترانسفر هتلمون میگه ابوظبی تعطیله ............... مااین وسط گیر کردیم از برگشتن منصرف بشیم.نشیم..............
نوروز جان این پیغام تو صفحه اول سایت سفارت ابوظبی گذاشته شده و نوشته که سفارت از5 اگوست تا 10 آگوست بسته است اینم متنش
Embassy Closure August 5-10, 2013
The U.S. Mission to the UAE will be closed to the public, including Consular services, from Monday, August 5 through Saturday, August 10. For more information, see the Emergency Message for U.S. Citizens.

شعر طنز جهت شادی روح منتظران:

نیمه شب پریشب گشتم دچار کابوس
دیدم به خواب حافط توی صف اتوبوس
گفتم : سلام حافظ ، گفتا : علیک جانم
گفتم : کجا روی ؟ گفت : والله خود ندانم
گفتم : بگیر فالی گفتا : نمانده حالی
گفتم : چگونه ای ؟ گفت : در بند بی خیالی
گفتم : که تازه تازه شعر و غزل چه داری ؟
گفتا : که می سرایم شعر سپید باری
گفتم : رقیب ، گفتا : کله پا شد
گفتم : کجاست لیلی ؟ مشغول دلربایی؟
گفتا : شده ستاره در فیلم سینمایی
گفتم : بگو ، زخالش ، آن خال آتش افروز ؟
گفتا : عمل نموده ، دیروز یا پریروز
گفتم : بگو ، ز مویش گفتا که مش نموده
گفتم : بگو ، ز یارش گفتا ولش نموده
گفتم : چرا ؟ چگونه ؟ عاقل شده است مجنون ؟
گفتا : شدید گشته معتاد گرد و افیون
گفتم : کجاست جمشید ؟ جام جهان نمایش ؟
گفتا : خریده قسطی تلویزیون به جایش
گفتم : بگو ، ز ساقی حالا شده چه کاره ؟
گفتا : شدست منشی در دفتر اداره
گفتم : بگو ، ز زاهد آن رهنمای منزل
گفتا : که دست خود را بردار از سر دل
گفتم : ز ساربان گو با کاروان غم ها
گفتا : آژانس دارد با تور دور دنیا
گفتم : بگو ، ز محمل یا از کجاوه یادی
گفتا : پژو ، دوو ، بنز یا گلف نوک مدادی
گفتم : که قاصدک کو آن باد صبح شرقی
گفتا : که جای خود را داده به فاکس برقی
گفتم : سلام ما را باد صبا کجا برد ؟
گفتا : به پست (PTT)داده ، آورد یا نیاورد ؟
گفتم : بگو ، ز مشک آهوی دشت زنگی
گفتا : که ادکلن شد در شیشه های رنگی
گفتم : سراغ داری میخانه ای حسابی ؟
گفتا : آنچه بود از دم گشته چلوکبابی
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-08-05 ساعت 23:10)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 22:22)نوروز نوشته:  ما فردا مصاحبه ابوظبی داریم چکار کنیم بریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا ملیکا وعلی وترانسفر هتلمون میگه ابوظبی تعطیله ............... مااین وسط گیر کردیم از برگشتن منصرف بشیم.نشیم..............
عزیزچرااینقدرسخت میگیرید فوقش چندروزدیگه دوبی میمونید فقط هزینه تون بالامیره درعوض ارزششوداره بهترازاینه که برگردید ایران و ازقصوردرکارتون غصه بخورید
فکرکنید اونجازندگیتونه برید برای خودتون بتابید و یادرهتل استراحت کنید تااین چندروزببینید چی میشه البته اگرویزای دوبی شما هنوزمدت داره

نگارجان معلوم نیست که اگه بمونند سفارت یکشنبه یا دوشنبه ازشون مصاحبه بکنه

دوستان گلم
ما یک نفر رو مامور کردیم که پاسپورتمون رو ببره سفارت ابوظبی و ویزامونو بگیره۰ این بنده خدا هم پاس ها رو برده و ما هم تو سایت دیدیم که ویزامون ایشو شده، حالا این بنده خدا باید بره پاسهامونو بگیره بیاره، ولی میگه که سفارت به ما یک ایمیل میزنه و ما باید برای ایشون فوروارد کنیم تا بتونه بره پاسهامونو بگیره۰ این مسئله صحت داره یا الان میتونه بره سفارت پاسها رو بگیره؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، b_argi ، zohre02 ، daad ، mrr777 ، payampars
Exclamation 
دوستان ببخشید اینجا مطرح میکنم. چون بیشتر مخاطبینم اینجا رو میخونند فقط.
پیش میاد که برای من ایمیلی ارسال میکنید و وقتی پاسختون رو میدم دیگه هیچ خبری ازتون نمیشه. (حتی مواقعی که بحث تمام نشده.) بارها پیش آمده متوجه شدم ایمیلتون رو چک نمیکنید.
وقتی از طریق مهاجرسرا به من ایمیل ارسال میکنید میره توی ایمیلم (جیمیل) و اونجا پیام شما رو دریافت میکنم. وقتی پاسخ شما رو میدم مستقیما اون پاسخ میره به ایمیلتون. همون ایمیلی که توی پروفایل مهاجرسراتون تعیین کردید. ممکنه اون ایمیل رو چک نمیکنید. لطفا همگی ایمیل تعریف شده توی مهاجرسراتون رو کنترل کنید که سالم باشه، کار کنه. پسوردشو داشته باشید. اگر ندارید ایمیل رو تغییر بدید. عوضش کنید. ایمیلی باشه که بهش دسترسی دارید و حتما هم چِکش کنید. روزی روزگاری اگر پسورد مهاجرسراتون رو گم کردید یا نتونستید وارد بشید همون ایمیل به دادتون میرسه.
قابل توجه بچه های ابوظبی

همین الان سایتوچک کردم به تاریخ امروز من

آپدیت شدم ولی همسرم که برنده اصلی است هنوزآپدیت نشده پس بچه های

ابوظبی منتظرخبرای خوش باشید
gifa جان آخرین آپدیت شما کی بوده؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، اریوبرزن ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، ikamaly ، azar1348 ، b_argi ، zohre02 ، daad ، payampars
آقا این کاربر مخفی چیه که میان توی این تاپیک؟؟؟
بعضی وقتا اون پایین مینویسه مثلا 5 کاربر مخفی!
فکر کنم اینا مامور مخفی سفارت هستن...Smile پس بچه ها هر وقت اون پایین کاربر مخفی دیدین شروع کنین الکی به تعریف کردن از سفارتها و اینکه چقدر گوگولی و خوب و سریع! هستن Big Grin
شاید حال کردن و زود همه رو کلیر کردن... Wink
تا بعدا یه جا گیرشون بیاریم و یه حال اساسی بهشون میدیم! Wink
Exclamation 
دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.
از اینکه در این نظرسنجی مشارکت میکنید پیشاپیش سپاسگزارم.
(2013-08-05 ساعت 22:06)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 21:06)afshin sadeghi 2 نوشته:  همین الان بی بی سی زیر نویس کرده : آمریکا تعطیلی نوزده سفارتخانه خود را در آسیا و شما افریقا تا آخر این هفته تمدید کرد...
میگم بیاین بی خیال لاتاری بشیم آخه میترسم به خاطر ما جنگ جهانی سوم شکل بگیره... والا

سلام دوست عزيز Smile) اين سفارت ها شامل انكارا ، ايروان و ابوظبي نميشه و اعلام كردن سفارتهايي رو كه فعلا تعطيل شده،لطفا استرس براي دوستان ايجاد نكنين ، سعي كنيم تو اين فرصت باقيمانده به هم نيرو بديم از اين مرحله هم عبور كنيم Smile)

داداش گلم بی زحمت یه بار دیگه پستمو مرور کن...
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، azar1348 ، b_argi ، zohre02 ، daad ، payampars
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.
خيلي هم عالي و خوب
هر كمكي خواستيد در خدمتم
مرسي از افشين و امير
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-05 ساعت 23:46)گل نهال نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
خيلي هم عالي و خوب
هر كمكي خواستيد در خدمتم
مرسي از افشين و امير
خیلی خوبه و در واقع عالیه
سپاس ویژه از امیر و افشین عزیز
دوستان گلم
ما یک نفر رو مامور کردیم که پاسپورتمون رو ببره سفارت ابوظبی و ویزامونو بگیره۰ این بنده خدا هم پاس ها رو برده و ما هم تو سایت دیدیم که ویزامون ایشو شده، حالا این بنده خدا باید بره پاسهامونو بگیره بیاره، ولی میگه که سفارت به ما یک ایمیل میزنه و ما باید برای ایشون فوروارد کنیم تا بتونه بره پاسهامونو بگیره۰ این مسئله صحت داره یا الان میتونه بره سفارت پاسها رو بگیره؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، b_argi ، lonelyman ، zohre02 ، daad ، payampars

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان