کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 01:03)mangoolkhan نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:47)mehrdad360 نوشته:  من امروز زنگ زدم DOS و بهم گفتن آفیسر کنسولگری(consular officer )در حال بررسی پرونده ی شما است که آیا شما واجد شرایط هستید یا نه...
آیا این معنی اش اینه که Admin processمن الان در مراحل نهایه؟؟ کسی تا حالا همچین موردی داشته تا حالا؟ من قبلا زنگ میزدم بهم می گفتند شما pending هستید و هیچ چیز دیگه ای نمیگفتند. عـــلــــمـــا لطفا نظر بدید . متشکرم پیشاپیش

سلام من یکساعت پیش چند بار زنگ زدم منشی تلفنی (خودکار) بود , میشه بفرمایید به چه شماره ای و چه ساعتی تماس میگیرید؟
ممنون
با این شماره تماس بگیرید (202) 663-1225 البته از راست به چپ بخونید و کد آمریکا رو هم اولش بگیرید و بعدش 1 و بعد 0 رو بگیرید.
http://travel.state.gov/visa/about/how/how_1463.html
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، azar1348 ، r_ent ، negar_karimi6 ، b_argi ، joody ، zohre02 ، daad ، payampars
(2013-08-06 ساعت 00:47)mehrdad360 نوشته:  من امروز زنگ زدم DOS و بهم گفتن آفیسر کنسولگری(consular officer )در حال بررسی پرونده ی شما است که آیا شما واجد شرایط هستید یا نه...
آیا این معنی اش اینه که Admin processمن الان در مراحل نهایه؟؟ کسی تا حالا همچین موردی داشته تا حالا؟ من قبلا زنگ میزدم بهم می گفتند شما pending هستید و هیچ چیز دیگه ای نمیگفتند. عـــلــــمـــا لطفا نظر بدید . متشکرم پیشاپیش
دوست عزیز البته می دونم شما از علما نظر خواستین ولی من هم خودمو نخود آش کردم Tongue به نظرم احتمالا باید منظورش همین باشه. یعنی از حالت معلق در اومده و داره به یک جاهایی میرسه که به امید خدا به زودی خبر خوش بگیرین. نگران نباشین دوستم خوشحال باشین! Big Grin به امید خبرهای خیلی خوب خیلی زود!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: mehrdad360 ، azar1348 ، Mehrdadordi ، b_argi ، hana_fd ، joody ، lonelyman ، zohre02 ، daad ، payampars
(2013-08-06 ساعت 01:17)usa lover نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 01:12)گل نهال نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 01:10)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:55)گل نهال نوشته:  ابوظبي و آنكارا توي اين يكي ٢ روز ميتركونن، از آپديتها معلومه

گل نهال جان
با اینکه سفارت تعطیله دارن از ا م ر ی ک ا حسابی رو پرونده ها کار میکنن تا به محض اینکه سفارت باز شد فقط بگن پاشید بیاین ویزاهاتونو بگیرید Big Grin

ابوظبي هميشه يكي دو روز قبل از اعلام كلير شدن، از طرف آمر.يكا يه بار كلير ميكنه و فرداش هم از ابوظبي و بعد هم كلير

منظورت از طرف آمریکا آپدیته دیگه
بابا کار درست باباBig Grin آمار همه سفارت ها دستت حالا یکی دوتا مثال هم بگو ما بریم چک کنیم ببینیم همینهBig Grin
مهدي رضايي كه مسئول ابوظبيه به اين نكته اشاره كرده بودن قبلاً
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
,
(2013-08-06 ساعت 00:41)shalgham نوشته:  دوستان حالا که به سئوال ما جواب ندادین من شما رو با یک سئوال دیگه تنبیه می کنم
تو ceas نوشته:

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon
حالا من می خوام بدونم که برای پیکاپ ویزا باید منتظر ایمیل بمونم یا مثل اجل معلق رو سرشون حاضر شم۰
اگه جواب ندید باز صورت سئوالو عوض می کنم ها Smile
ویزاتون. صادر شده اما هنوز به پست تحویل داده نشده,فردا حتما یه سر به پست بزنید,ایمیل هم براتون میاد,اما گاهی وقتها دیر ایمیل میزنن.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-08-05 ساعت 23:25)kɪŋ نوشته:  دوستان ببخشید اینجا مطرح میکنم. چون بیشتر مخاطبینم اینجا رو میخونند فقط.
پیش میاد که برای من ایمیلی ارسال میکنید و وقتی پاسختون رو میدم دیگه هیچ خبری ازتون نمیشه. (حتی مواقعی که بحث تمام نشده.) بارها پیش آمده متوجه شدم ایمیلتون رو چک نمیکنید.
وقتی از طریق مهاجرسرا به من ایمیل ارسال میکنید میره توی ایمیلم (جیمیل) و اونجا پیام شما رو دریافت میکنم. وقتی پاسخ شما رو میدم مستقیما اون پاسخ میره به ایمیلتون. همون ایمیلی که توی پروفایل مهاجرسراتون تعیین کردید. ممکنه اون ایمیل رو چک نمیکنید. لطفا همگی ایمیل تعریف شده توی مهاجرسراتون رو کنترل کنید که سالم باشه، کار کنه. پسوردشو داشته باشید. اگر ندارید ایمیل رو تغییر بدید. عوضش کنید. ایمیلی باشه که بهش دسترسی دارید و حتما هم چِکش کنید. روزی روزگاری اگر پسورد مهاجرسراتون رو گم کردید یا نتونستید وارد بشید همون ایمیل به دادتون میرسه.

امیرخان و آقا افشین خیلی عالیه و منت میذارین بر ما ضمنا نظر آریوبرزن عزیز هم خالی از فایده نیست . باز هم ممنون
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-08-06 ساعت 01:17)fariba_a نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:05)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.
از اینکه در این نظرسنجی مشارکت میکنید پیشاپیش سپاسگزارم.

امیر جان فکر خیلی خوبیه نمیشه تواین جدول تخصص هر فرد رو هم واردکنیم تا اگه کسی به مشکلی بر بخوره بتونه از دوستای متخصص کمک بگیره هر کسی اگه بخواد میتونه در رابطه با تخصصش به دوستان کمک کنه -- باتشکر از امیر وافشین عزیز
ایده ی خیلی خوبیه. من هم موافقم. ممنون از افشین و امیرمهاجر عزیز
ممنون از افشين و امير مهاجر عزيز..به نظر منم ايده خوبيه.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.
از اینکه در این نظرسنجی مشارکت میکنید پیشاپیش سپاسگزارم.
افشین خان ما که میدونیم این کاری که پیدا کردی تو FBIهست و امیر خان هم قراره تو سیاتل همکاری کنهBig Grin ولی خوب اشکالی نداره ما که در نهایت اطلاعاتمون میره دست اونها حالا بزار دوستانمون خیالشون از بابت کارشون اونجا راحت باشهBig Grin
ولی جدای از شوخی افشین اگه یادش باشه ایده اش رو من دادم ها ولی داده های اطلاعاتی که من گفتم خیلی زیاد بود گفتم منطقه و قیمت خونه ای که گرفتن و ماشین و مدرسه بچه ها و خرید نون و مایحتاج روزانه و .... رو هم بگونجون که بدوتیم هر کی چی کار کردهBig Grin
الان من زیادی خوشحالم دست خودم نیست خیلی حرفهام رو جدی نگیرید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-06 ساعت 00:14)negar_karimi6 نوشته:   روزتعطیلی چه شرمنده کردماروسفارت ابوظبی

به فاصله نیم ساعت منوهمسرم هردوآپدیت شدیم

اییییییی ولللللل نگار خانم گللللل Smile خیلی خوشحال شدم که شما و همسرتون آپدیت شدیداااا Smile یاد گرندسنترال بخیر Smile
رالی، کارولینای شمالی
(2013-08-06 ساعت 00:17)morvarid1364 نوشته:  دوستای گلم
از ابوظبی یه خبراییییییی داره میشه
همین الان در همین لحظه کیس ما همسرم آپدیت شد به تاریخ 5 آگوست
خیلیییییییییییییییییییییی خوشحالم
با آرزوی کلیرشدن همه دوستان

شما دوتا زن و شوهر بدون من کجااااااا میخوایید برییییییدددد؟؟؟؟؟ من بلد راهتونماااا!!! Big Grin
ایشالله یه جووری بشه دوباره با نگار خانم و خمسر گلشون باهم باشید Smile این سری یه تور هم با اون پسر ختلیه هم برید Big Grin Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، b_argi ، lonelyman ، ari_kiana ، azar1348 ، daad ، payampars ، morvarid1364
(2013-08-06 ساعت 01:18)mehrdad360 نوشته:  

سلام من یکساعت پیش چند بار زنگ زدم منشی تلفنی (خودکار) بود , میشه بفرمایید به چه شماره ای و چه ساعتی تماس میگیرید؟
ممنون
با این شماره تماس بگیرید (202) 663-1225 البته از راست به چپ بخونید و کد آمریکا رو هم اولش بگیرید و بعدش 1 و بعد 0 رو بگیرید.
مرسی دوست عزیز
البته خیلی هم از راست به چپ نیست!
شماره 2026631225 درسته بعدش شماره 1 بعدش مثل اینکه 0 !
@پویا: اون شماره داخلی هایی که تو گفتی درست نیست، فکر کنم این درسته.
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، b_argi ، pooya.n ، mehdi didam ، azar1348 ، امیر مهاجر ، mehrdad360 ، daad ، payampars
(2013-08-06 ساعت 01:44)usa lover نوشته:  [quote='kɪŋ' pid='387403' dateline='1375729949']
دوستان یه مسأله دیگه.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه
الان من زیادی خوشحالم دست خودم نیست خیلی حرفهام رو جدی نگیرید
یعنی کسی هست که ندونه من سن خوزه هستم عایا؟
واقعن اگر هست این نبود عارمانهای ما
اگر نیست وبسایت راه بندازیدBig Grin
اگر هست هم خوب بازدم وبسایت راه بندازین بفهمن دیگهBig Grin
اسمش به جای مهاجرسرا باس بزاریم امریکا سرا اونوخخخخخخخخخ
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-08-06 ساعت 00:14)negar_karimi6 نوشته:   روزتعطیلی چه شرمنده کردماروسفارت ابوظبی

تبریک میگم نگار خانم امیدوارم همه زودتر کلیر بشیمBig GrinBig GrinTongue
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
(2013-08-06 ساعت 02:48)r_ent نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 01:18)mehrdad360 نوشته:  

ممنون
مرسی دوست عزیز
البته خیلی هم از راست به چپ نیست!
شماره 2026631225 درسته بعدش شماره 1 بعدش مثل اینکه 0 !
@پویا: اون شماره داخلی هایی که تو گفتی درست نیست، فکر کنم این درسته.

داخلي ١و بعد هم ٠ درسته فقط بايد بين ساعت ٨:٣٠ صبح تا ٥ بعد از ظهر بوقت EST باشه ضمنا چهار شنبه هم ساعت كارشون كمتره
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، r_ent ، azar1348 ، امیر مهاجر ، mehrdad360 ، daad ، payampars
(2013-08-06 ساعت 02:18)houmanmir نوشته:  

اییییییی ولللللل نگار خانم گللللل Smile خیلی خوشحال شدم که شما و همسرتون آپدیت شدیداااا Smile یاد گرندسنترال بخیر Smile

سلام آره واقعا همون نیم ساعتی که ما و شما بامرواریدعزیزوهمسرگرامیشون تولابی نشسته بودیموکلی گفتیم و خندیدیم بهترین خاطره سفرمن به دوبی بودانشالا شماهم باخبرای خوش
تشکر کنندگان: b_argi ، morvarid1364 ، mehdi didam ، اریوبرزن ، e76779 ، zohre02 ، azar1348 ، Tomas ، houmanmir ، daad ، Alirezaa2013 ، payampars
بچه ها فقط من كه برنده اصليم 5 آگوست آپلديت شدم ولي همسرم همون 14 جون هست
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان