کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
والا بخدا نوروز ازطرح سوالش پشیمون شد!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
دوستان حالا که به سئوال ما جواب ندادین من شما رو با یک سئوال دیگه تنبیه می کنم
تو ceas نوشته:

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon
حالا من می خوام بدونم که برای پیکاپ ویزا باید منتظر ایمیل بمونم یا مثل اجل معلق رو سرشون حاضر شم۰
اگه جواب ندید باز صورت سئوالو عوض می کنم ها Smile
من امروز زنگ زدم DOS و بهم گفتن آفیسر کنسولگری(consular officer )در حال بررسی پرونده ی شما است که آیا شما واجد شرایط هستید یا نه...
آیا این معنی اش اینه که Admin processمن الان در مراحل نهایه؟؟ کسی تا حالا همچین موردی داشته تا حالا؟ من قبلا زنگ میزدم بهم می گفتند شما pending هستید و هیچ چیز دیگه ای نمیگفتند. عـــلــــمـــا لطفا نظر بدید . متشکرم پیشاپیش
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: manila ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، امیر مهاجر ، sadeghi897 ، b_argi ، lonelyman ، zohre02 ، daad ، linuxer ، payampars
(2013-08-06 ساعت 00:21)Sonaen60 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:14)negar_karimi6 نوشته:   روزتعطیلی چه شرمنده کردماروسفارت ابوظبی

به فاصله نیم ساعت منوهمسرم هردوآپدیت شدیم

تبريكككك.... احتمالأ از خود سفارت آم ري ك ا آپديت شدين.
ببخشید میشه بپرسم روی چه حسابی میگید از سفارت هست؟
چون الان اونجا 12 شب هست
من فکر میکنم از آمریکا آپدیت شدن
و تبریک بعد از تعطیلات آماده رفتن باشید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
ابوظبي و آنكارا توي اين يكي ٢ روز ميتركونن، از آپديتها معلومه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 00:13)ani_sheiton نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:05)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.
از اینکه در این نظرسنجی مشارکت میکنید پیشاپیش سپاسگزارم.

امیر جان فکر خیلی خوبیه نمیشه تواین جدول تخصص هر فرد رو هم واردکنیم تا اگه کسی به مشکلی بر بخوره بتونه از دوستای متخصص کمک بگیره هر کسی اگه بخواد میتونه در رابطه با تخصصش به دوستان کمک کنه -- باتشکر از امیر وافشین عزیز

منم موافقم.فکر خیلی خوبیه.برای رویین تن هم حتما قید کنینBig Grin خیلی لازم داره

دوستان بسیار فکر خوبیه.. تبریک میگم بهتون.. من شخصا مدتی است که میخواستم چنین پیشنهادی بدم .. برای کمک به دوستان میتونه خیلی مفید باشه.. البته نظر من اینه که چنانچه کسانی در مهاجر سرا مقصد مشترکی داشته باشند هم میتونن.. با هم اطلاعات رد و بدل کنند و چه بسا باتفاق بروند به مقصد تا برای شروع بتونن پشت هم باشن و کمک کنند..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-06 ساعت 00:47)mehrdad360 نوشته:  من امروز زنگ زدم DOS و بهم گفتن آفیسر کنسولگری(consular officer )در حال بررسی پرونده ی شما است که آیا شما واجد شرایط هستید یا نه...
آیا این معنی اش اینه که Admin processمن الان در مراحل نهایه؟؟ کسی تا حالا همچین موردی داشته تا حالا؟ من قبلا زنگ میزدم بهم می گفتند شما pending هستید و هیچ چیز دیگه ای نمیگفتند. عـــلــــمـــا لطفا نظر بدید . متشکرم پیشاپیش

سلام من یکساعت پیش چند بار زنگ زدم منشی تلفنی (خودکار) بود , میشه بفرمایید به چه شماره ای و چه ساعتی تماس میگیرید؟
ممنون
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، b_argi ، zohre02 ، azar1348 ، daad ، payampars
ایروان دوباره آپدیت شده یا اینا همون 2روز پیشیان؟؟؟
7798 آخرین کیس هست، همین بود؟
اگه دوباره کلیر اعلام کرده که دمش گرم و سرش خوش باد!
تبریـــــــــــــــــــــــــک Smile
++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-08-06 ساعت 00:55)گل نهال نوشته:  ابوظبي و آنكارا توي اين يكي ٢ روز ميتركونن، از آپديتها معلومه

گل نهال جان
با اینکه سفارت تعطیله دارن از ا م ر ی ک ا حسابی رو پرونده ها کار میکنن تا به محض اینکه سفارت باز شد فقط بگن پاشید بیاین ویزاهاتونو بگیرید Big Grin
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-08-06 ساعت 01:10)morvarid1364 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:55)گل نهال نوشته:  ابوظبي و آنكارا توي اين يكي ٢ روز ميتركونن، از آپديتها معلومه

گل نهال جان
با اینکه سفارت تعطیله دارن از ا م ر ی ک ا حسابی رو پرونده ها کار میکنن تا به محض اینکه سفارت باز شد فقط بگن پاشید بیاین ویزاهاتونو بگیرید Big Grin

ابوظبي هميشه يكي دو روز قبل از اعلام كلير شدن، از طرف آمر.يكا يه بار كلير ميكنه و فرداش هم از ابوظبي و بعد هم كلير
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
همسر من هم که برنده اصلی الان دیدم آپدیت شددددددددددددددددددده به تاریخ 5 آگوست
من نمیدونم برای یک آپدیت اینقدر ذوق کردم برای کلیر چی کار میکنم
با خودم عهد کرده بودم تا هفته دیگه که تعطیلم هست چک نکنم الان هم که دیدم بچه ها نوشتن باز با خودم گفتم خوب از ما 1 ماه جلوترن باز هم نمی خواستم چک کنم ولی در عین ناباوری دیدم بله
سفارت ابوظبی حلال کنید هر چی از دیروز بد و بیراه گفتم بهتونBig Grin
(2013-08-06 ساعت 00:41)shalgham نوشته:  دوستان حالا که به سئوال ما جواب ندادین من شما رو با یک سئوال دیگه تنبیه می کنم
تو ceas نوشته:

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon
حالا من می خوام بدونم که برای پیکاپ ویزا باید منتظر ایمیل بمونم یا مثل اجل معلق رو سرشون حاضر شم۰
اگه جواب ندید باز صورت سئوالو عوض می کنم ها Smile
دوست عزیز مسلما وقتی میگه ویزاتون پرینت شده یعنی مراحل اداریش انجام شده، شاید هم براتون ایمیل فرستادن ولی تو "اسپم" رفته ...مطمئن بشید که اومده یا نه! در ضمن تا شما به سلامتی آماده رفتن به اون کشوری که مصاحبه داشتین بشین حتما ایمیلش هم میاد. حاضر باشین که همه چی به امید خدا داره جور میشه... هورررا Big Grin
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
(2013-08-06 ساعت 01:13)usa lover نوشته:  همسر من هم که برنده اصلی الات دیدم آپدیت شددددددددددددددددددده امروز
من نمیدونم برای یک آپدیت اینقدر ذوق کردم برای کلیر چی کار میکنم
با خودم عهد کرده بودم تا هفته دیگهکه تعطیلم هست چک نکنم الان هم که دیدم بچه ها نوشتن باز با خودم گفتم خوب از ما 1 ماه جلوترن باز هم نمی خواستم چک کنم ولی در عیت ناباوری دیدم بله
سفارت ابوظبی حلال کنید هر چی از دیروز بد و بیراه گفتم بهتونBig Grin

مهساااااا بيبين كارادا!!!!
ديدي گفتم زودتر از ما كلير ميشي؟؟؟؟ پيشگو شدم هااااTongue
(2013-08-06 ساعت 00:05)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.
از اینکه در این نظرسنجی مشارکت میکنید پیشاپیش سپاسگزارم.

امیر جان فکر خیلی خوبیه نمیشه تواین جدول تخصص هر فرد رو هم واردکنیم تا اگه کسی به مشکلی بر بخوره بتونه از دوستای متخصص کمک بگیره هر کسی اگه بخواد میتونه در رابطه با تخصصش به دوستان کمک کنه -- باتشکر از امیر وافشین عزیز
ایده ی خیلی خوبیه. من هم موافقم. ممنون از افشین و امیرمهاجر عزیز
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
(2013-08-06 ساعت 01:12)گل نهال نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 01:10)morvarid1364 نوشته:  

گل نهال جان

ابوظبي هميشه يكي دو روز قبل از اعلام كلير شدن، از طرف آمر.يكا يه بار كلير ميكنه و فرداش هم از ابوظبي و بعد هم كلير

منظورت از طرف آمریکا آپدیته دیگه
بابا کار درست باباBig Grin آمار همه سفارت ها دستت حالا یکی دوتا مثال هم بگو ما بریم چک کنیم ببینیم همینهBig Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان