کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 10:44)mehdi389 نوشته:  من یک سوال داشتم؟ من میخوام امضام ثپت شه ولی درر ویرایش پیداش نکردم لطف می کنیدد یک راهنمایی کنید.
ممنون

سلام عزيز Smile اول ميري تو كنترل بنل / بعدش ميري تو بروفايل خودت /
كزينه امضا رو كه ديدي ، مشخصاتتو تكميل كن و همونا رو واسه kingعزيز ايميل كن تا بيايين تو منتظر سرا كنار ماها Smile موفق باشي..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Tomas ، zohre02 ، mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 11:25)shani89 نوشته:  دوستان عزیز اگر گواهی تمکن من و همسرم در یک روز نباشه اشکال داره. لطفا زود جواب بدید می خوام مدارک رو فردا صبح ارسال کنم .
سپاسگزارم
دوستان گفتن تو این تاپیک مطرح کنم بهتره.
زیاد سخت نگیرید. خیلیها گواهی‌هاشون برای روزهای مختلف بوده اما تا به حال پیش نیامده که آفیسر ایرادی بگیره.
سلام دوستان خوبم ما امروز مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم آفیسر گفت واسه همسرم که برنده اصلی نبود یک سوال هایی ایمیل می شه که جواب بده شما می دونید این سوال ها چیست؟ در
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-08-06 ساعت 11:44)bigharar نوشته:  سلام دوستان خوبم ما امروز مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم آفیسر گفت واسه همسرم که برنده اصلی نبود یک سوال هایی ایمیل می شه که جواب بده شما می دونید این سوال ها چیست؟ در

همون فرم نه سؤالی معروف. احتمالا سؤالاتی است در مورد لیست مشاغل و شرح وظایف در محل کار از ابتدا تا کنون.
همچنین ممکنه در مورد زمینه تحصیلی سؤالاتی باشه. نگران نباشید. برای خیلی‌ها پیش میاد و کاملا طبیعیه.
(2013-08-06 ساعت 11:47)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 11:44)bigharar نوشته:  سلام دوستان خوبم ما امروز مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم آفیسر گفت واسه همسرم که برنده اصلی نبود یک سوال هایی ایمیل می شه که جواب بده شما می دونید این سوال ها چیست؟ در

همون فرم نه سؤالی معروف. احتمالا سؤالاتی است در مورد لیست مشاغل و شرح وظایف در محل کار از ابتدا تا کنون.
همچنین ممکنه در مورد زمینه تحصیلی سؤالاتی باشه. نگران نباشید. برای خیلی‌ها پیش میاد و کاملا طبیعیه.

راستی امیر خان کلی ازش پرسیدم جواب ها تا 30 ام می اد گفت ان شا الاه با اون لهجش
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
(2013-08-06 ساعت 10:44)mehdi389 نوشته:  من یک سوال داشتم؟ من میخوام امضام ثپت شه ولی درر ویرایش پیداش نکردم لطف می کنیدد یک راهنمایی کنید.
ممنون
مهدي جان بايد تعداد ارسالتون ١٠ تا بشه.باآرزوي موفقيت
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: nikan_sh ، Sonaen60 ، zohre02 ، mehdi389 ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، payampars

خوش اومدی به جمع ما . البته خوش اومد نداره ولی چه میشه گفت . ایشالا زود تموم میشه این دوره با شادی .
8XXX * ایروان
(2013-08-06 ساعت 02:20)houmanmir نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:17)morvarid1364 نوشته:  دوستای گلم
از ابوظبی یه خبراییییییی داره میشه
همین الان در همین لحظه کیس ما همسرم آپدیت شد به تاریخ 5 آگوست
خیلیییییییییییییییییییییی خوشحالم
با آرزوی کلیرشدن همه دوستان

شما دوتا زن و شوهر بدون من کجااااااا میخوایید برییییییدددد؟؟؟؟؟ من بلد راهتونماااا!!! Big Grin
ایشالله یه جووری بشه دوباره با نگار خانم و خمسر گلشون باهم باشید Smile این سری یه تور هم با اون پسر ختلیه هم برید Big Grin Big Grin

هومن عزیزازخودش نمیخوادخبری بهمون بده که آپدیت شده یانه؟ البته من صفحات قبلیونخوندم تازه اومدم ازصبح برای چکاپ رفتم
یکی نیست بگه زن 40 سال زندگی کردی بدون این همه آزمایش و چکاپ فقط منتظربودی مهاجرت کنی که بفهمی توهم واسه خودت ادمیBig GrinShy
فکرکنم اگرسفارت منوممنوع الخروج نکنه بیمه درمانی حتمااینکاروخواهدکردچون به اندازه موهای سرتمام کارمنداشون هزینه بایدبدند خلاصه خداییش چه حالی میده وقتی این همه دکترمیریو هزینه ای ازجیب مبارکت نمیدی آی میچسبه
خلاصه آقای اوباما ماکه سرتاپاسالم شدیم دیگه حرفتون چیه؟ به سفارتات بگو دیگه معطل نکنن ازتعطیلات برگشتن زودی ترتیب ویزاهاروبدند وگرنه هرچه فرصت موندن درایران روبیشتربدند بازمجبورم همین چکاپ هارومجدا انجام بدم اونوقت دیگه بابیمه طرف نیستم پلیس 110 به همراه دستبند حبس دائم رومیطلبه پس بدوتاخرج دولت زیادنشدهوااااااااااااااااBig GrinRolleyes
تشکر کنندگان: soroshnia ، اریوبرزن ، zohre02 ، reza_top60 ، houmanmir ، daad ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 11:55)nikan_sh نوشته:  

خوش اومدی به جمع ما . البته خوش اومد نداره ولی چه میشه گفت . ایشالا زود تموم میشه این دوره با شادی .

خیلی خوش اومدی.اینجا باید به هم ا نرژی +++++ بدیم و از دل سرد شدن و خستگی خبری نیست.بگو خب برو توی صف منتظر ها پسر خوب...
(2013-08-06 ساعت 11:41)Mehrdadordi نوشته:  
ممنون

سلام عزيز Smile اول ميري تو كنترل بنل / بعدش ميري تو بروفايل خودت /
كزينه امضا رو كه ديدي ، مشخصاتتو تكميل كن و همونا رو واسه kingعزيز ايميل كن تا بيايين تو منتظر سرا كنار ماها Smile موفق باشي..

در ادامه صحبتهای دوست عزیزم اول باید ارسالاتون به ده تا برسه تا امضاتون فعال بشه Cool
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: پدی ، negar_karimi6 ، امیر مهاجر ، zohre02 ، daad ، mehdi389 ، azar1348 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 11:50)bigharar نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 11:47)kɪŋ نوشته:  [quote='bigharar' pid='387677' dateline='1375773260']
سلام دوستان خوبم ما امروز مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم آفیسر گفت واسه همسرم که برنده اصلی نبود یک سوال هایی ایمیل می شه که جواب بده شما می دونید این سوال ها چیست؟ در

راستی امیر خان کلی ازش پرسیدم جواب ها تا 30 ام می اد گفت ان شا الاه با اون لهجش
[/quote
30 اگست داداش یا 30 سپتامبر
2013AS77## YERAVAN
F2A : تاییدیه  دریافت فرم  I-130 درDEC 2013 , تاریخ اپروو FEB 2014, دریافت کیس نامبر may2014 , پرداخت 120$ در march2015پرداخت 325$ در Apr , ارسال فرم I-864 در 2015 July, ایمیل نقص در 9sep , ایمیل کامپلت 22 oct, ایمیل وقت مصاحبه درNov 13, مصاحبه هفته دوم dec , برگه آبی ،
کلییر july2016 ,
تشکر کنندگان: پدی ، negar_karimi6 ، MEHDIREZAEI ، mlo ، zohre02 ، daad ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، payampars

يه روال طبيعيه كارشونه كه راجع به سابقه شغلي و تحصيليه و بيشتر واسه كسانيه كه مدرك فوق ليسانس يا بالاتر دارن. هيچ نگراني نداره فقط همه رو درست جواب بدين و مطمئن باشين كه با اون فرمهاي ارساليه اوليتون همخواني داشته باشه. موفق باشين.Shy
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: پدی ، hana_fd ، zohre02 ، Mehrdadordi ، daad ، soruosh ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، payampars
(2013-08-06 ساعت 09:14)hana_fd نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
موافقــــــــــــــــــــــــــم شدیـــــــد Smile
منم موافقم
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، امیر مهاجر ، zohre02 ، daad ، soruosh ، azar1348 ، payampars
سلام آیدا خانم،
هیچ پیش بینی نمیشه کرد که کی کلیر میشید. اگر یه نگاهی به منتظر سرا بندازید ( http://afsh.servehttp.com/c/ ) میبینید که دوران انتظار بچه‌ها باهم فرق داره.
من اسم شما رو توی منتظرسرا گذاشتم. اونجا میتونید دوران انتظار خودتون رو با بقیه بچه‌ها مقایسه کنید.
ایمیل دادن به سفارت باعث آپدیت شدن کیس میشه. پس آپدیتی که اخیرا داشتید احتمالا به دلیل همین ایمیل بوده.
در ضمن نگران نباشید. همه تلاششون رو میکنند که نهایتا همه تا آخر سپتامبر کلیر بشیم.
(2013-08-06 ساعت 12:19)n51 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 09:14)hana_fd نوشته:  [quote='kɪŋ' pid='387403' dateline='1375729949']
دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
موافقــــــــــــــــــــــــــم شدیـــــــد Smile
منم موافقم
./quote]

ما هم موافقت خودمون رو اعلام می کنیم.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، zohre02 ، nooshshahnar ، daad ، soruosh ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، payampars

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان