کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 12:08)mehdi didam نوشته:  رئیس جان ، منظورم پیج جدید نیست ، منظورم همین مهاجر سرای فعلیست که داریم توش پیام میدیم ومیگیریم !! توی همین مهاجر سرای خودمون این تغییرات رو پیشنهاد میکنم ، البته اون جدیده هم صد درصد لازمه و کاربرد خودشو داره ، یادت باشه یکبار نزدیک به یک همچین چیزی پیشنهاد داده بودم ، که گفتی از طریق فیس بوق و امثالهم انجام بدیم بهتره ، که من گفتم من نتونستم ، چون وارد نیستم و خواهش کرده بودم اگه زحمتی نیست خودت یه کاریش بکنی ...
به هر حال خیلی خوب میشه اگه یه مرکزی برای ادامه ارتباط بچه ها ی مهاجر سرا برای اونور آب وجود داشته باشه ، من که پایــــــــــــــــــــــــه ام Smile

عمو سعید در این خصوص خیلی پیگیره. خودش بالاخره یه فکری میکنه. Wink
درود دوستان
ابوظبی باز هم دیشب آپدیت داشته 7 کیس که در تاریخ 16 تا 18 ژوئن مصاحبه داشتند. با 8 کیس روز 1و2 آگست تا الان 15 کیس آماده کلیر شدن هستند. تا یکشنبه راه زیاده می بینی همه رو آپدیت کردن.
آنکارا هم حتما امروز فردا کلیر می کنه تا روند هورا ادامه دار باشه
تا الان تبریک پیشاپیش به دوستان گل مهاجرسراییmorvarid1364 و negar_karimi6 و ps.pm و سميرا صديقي ، دوستان من اگه جای شما بودم همین الان برای بلیط یکشنه صبح اقدام می کردم. چون کیستون آمادست

دوستان در ادامه آپدیت های ابوظبی باید بگم که دیشب 7 کیس هم از افرادی که از 2 تا 14 جولای مصاحبه داشتند یعنی کمتر از 35 روز منتظرند آپدیت شدند.
با این وجود دیشب 14 کیس آپدیت داشتیم و جمعا 22 کیس منتظر برا کلیر تا یکشنبه
به نظر میرسه روند از آمریکا داره یه سرعتی می گیره که جای بسی خوشحالیه
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره....

از اینکه در این نظرسنجی مشارکت میکنید پیشاپیش سپاسگزارم.
امیر جان سلام
بسیار ایدۀ پسندیده ایست و تشکر ویژه میکنم از افشین خان گل و شما، من که خیلی موافقم... Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-06 ساعت 10:54)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 02:18)houmanmir نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:14)negar_karimi6 نوشته:   روزتعطیلی چه شرمنده کردماروسفارت ابوظبی

به فاصله نیم ساعت منوهمسرم هردوآپدیت شدیم

اییییییی ولللللل نگار خانم گللللل Smile خیلی خوشحال شدم که شما و همسرتون آپدیت شدیداااا Smile یاد گرندسنترال بخیر Smile

درود دوستان
ابوظبی باز هم دیشب آپدیت داشته 7 کیس که در تاریخ 16 تا 18 ژوئن مصاحبه داشتند. با 8 کیس روز 1و2 آگست تا الان 15 کیس آماده کلیر شدن هستند. تا یکشنبه راه زیاده می بینی همه رو آپدیت کردن.
تا الان تبریک پیشاپیش به دوستان گل مهاجرسراییmorvarid1364 و negar_karimi6 و ps.pm و سميرا صديقي ، دوستان من اگه جای شما بودم همین الان برای بلیط یکشنه صبح اقدام می کردم. چون کیستون آمادست

اقا أولا تبريك به همه أو نائي كه اپديت شدن وتبريك دوبله هم به كلير شده ها
دوما اين أبوظبي مگه نوبت سرش نميشه بابا ما تو مي مصاحبه داشتيم أونم دو نفري مون جمعا سه دقيقه هم نشد وافيسر خوش أخلاق هم سر مونو گول ماليد و گفت دو هفته تا دو ماه منتظر باشين و ما رو راهي خونه كرد حالا هي از ماه جون و جولاي و اگوست كلير ميكنه !!!! حيا هم خوب چيز يه .
بهر حال به همين هم دلخوشيم اقا بأزم تبريك
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
سلام . منم اخر جولای مصاحبه داشتم و رفتم تو نوبت. اگر زحمتی نیست لینک این سایترو میخاستم که اپدیتهارو نشون میده ؟
F2A•ارسال مدارک :28October,2014•رسید مدارک: 31October,2014•اپرو:5March,2015 •دریافت کیس و اینویس نامبر: 10Jun,2015 • فرم6Jul,2015 :ds261 • پرداخت 120$: 22Jul,2015 • تحویل مدارک AOS به 5Aug,2015 :NVC • پرداخت 325$: 7Aug,2015 • فرم16AUG,2015 :ds260 • تحویل مدارک Civil به 21AUG,2015: NVC
(2013-08-06 ساعت 12:56)zohre02 نوشته:  دوستان به نظرتون امروز سایت آنکارا آپدیت میشه؟

من از صبح تا حالا فکر کنم 20 بار سیس رو چک کردم.. حداقل اینکه برای ما از آپدیت خبری نیست.. ایشالا این آنکارا هم دست و پاشو زود جمع کنه و شروع کنه به آپدیت کردن.. و بعدش کلیر.... به امید اینکه همه کلیر بشن..
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، zohre02 ، mehrana ، Mehrdadordi ، Arash R ، daad ، araaaash ، mrbonbon ، manzar333 ، Sonaen60 ، shatsi ، azar1348 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 12:56)zohre02 نوشته:  دوستان به نظرتون امروز سایت آنکارا آپدیت میشه؟

سلام نه فكر نمي كنم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: zohre02 ، Arash R ، daad ، azar1348 ، payampars
دوستان منتظر ابوظبی : 1 کیس از مارچ ، 13 کیس از آپریل ، 28 کیس از می ، 48 کیس از ژوئن و 40 کیس از جولای جمعا 130 کیس و 280 ویزا
دوستان دو تا نمودار هم به امضام لینکه که هر هفته آپدیتش می کنم و می تونید آمارو ببینید.
همين روزها پرواز ميكنيد

[عکس: foto1.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-08-06 ساعت 12:44)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان

دوستان در ادامه آپدیت های ابوظبی باید بگم که دیشب 7 کیس هم از افرادی که از 2 تا 14 جولای مصاحبه داشتند یعنی کمتر از 35 روز منتظرند آپدیت شدند.

دوست عزیز من با ایمیل 2 اگوست اپدیت شدم ولی خوشحال میشم بدانم شما از کجا متوجه میشی من اپدیت شدم نکنه بابا افسر سفارتی Coolممنون از تبریک پیشاپیشتون
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: daad ، habibi ، zohre02 ، shatsi ، azar1348 ، payampars ، اریوبرزن
(2013-08-06 ساعت 12:54)m2m2m22 نوشته:  سلام . منم اخر جولای مصاحبه داشتم و رفتم تو نوبت. اگر زحمتی نیست لینک این سایترو میخاستم که اپدیتهارو نشون میده ؟
دوست عزیز اینجا رو ببین
تشکر کنندگان: zohre02 ، Mehrdadordi ، daad ، negar_karimi6 ، azar1348 ، m2m2m22 ، payampars
مشاعره لانلی ونگار درایام قدر

لانلی :
چنين بگفت بر من آفيسر زيبا روي

ز قول من در مهاجرسراي تو بگوي

جملگي شويد كلير بي عذر و بهانه

عاقبت "لانلي" را خدا خود مي دانه

نگار:

سفارت درجوابتون نگفت ؟

ای مرددراین شب که همه به نیایش مشغولندی

توچراجدا ازهمه کشیک میدندی

گرتوخواهی بیداربمانندی

کن دعابرای دوستانت اندی

تا به کی شباهی کنی نگهباندی

که سفارت چه هامیکنداندی

خسروان کارشان راخوب بلدندی

به فکرخویش باش که سخت دربندی

لانلی :

حال تو خوش باشد و زحال من خبر ندارد کسی
امید کلیر شوی و به صدو ده روز هرگز نرسی
"لانلی" که سر در گریبان و باشد در انتظار
مباشد متعجب چون درک نکند حال او را "نگار"

نگار:
الا ای لانلی سردرگریبان

مپندارتومرا کم درک و خوشحال

که خوددانی ازاین بدروزگارم

که صبح و شب ندانم من چیکاره ام

ولیکن نکته ای در من عیان است

که خوش بینم به آنچه در سرشت است

نگار دست توسل برعلی زد

هرآنچه آرزوداشت ازعلی کرد

دهدمولا همین روزها جوابش

به حق لافتی این مهرویزاش

آخرشوداشتی؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، joody ، soruosh ، daad ، mlo ، manzar333 ، khmp ، shiraz2013 ، azar1348 ، payampars ، hamid1243
دوستان عزيز
با توجه به اينكه ايروان روز شنبه 15 تا كيس اعلام كرد.........
به نظرتون اين هفته هم چيزي اعلام مي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: zohre02 ، امیر مهاجر ، joody ، Ali.US ، raam12000 ، mehdi didam ، abloom_ma ، dana ، azar1348 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 12:44)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان

دوست عزیز اسمی از ما نبردی یعنی ما برای 1 شنبه بلیط نگیریم؟؟Big Grin
جسارته با وجود دوستانی مثل شما ما انتظار کلیر تو هفته بعد داریم
امیر خان ما یک روز بیشتر هستیم تو منتظر سرا یعنی 15 بوده مصاحبه مون
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-06 ساعت 13:18)negar_karimi6 نوشته:  
مشاعره لانلی ونگار درایام قدر

لانلی :
چنين بگفت بر من آفيسر زيبا روي

ز قول من در مهاجرسراي تو بگوي

جملگي شويد كلير بي عذر و بهانه

عاقبت "لانلي" را خدا خود مي دانه

سفارت درجوابتون نگفت ؟

ای مردچرادراین شب عزیزتوکشیک میدندی

دراین شب که همه به نیایش مشغولندی

گرتوخواهی بیداربمانندی

کن دعابرای دوستانت اندی

تا به کی شباهی کنی نگهباندی

که سفارت چه هامیکنداندی

خسروان کارشان راخوب بلدندی

به فکرخویش باش که سخت دربندی

البته نگار خانوم دیشب احیا نبود و اتفاقاً همین فرمایش شما رو گفتن ولی من در جوابشون گفتم:

حال تو خوش باشد و زحال من خبر ندارد کسی
امید کلیر شوی و به صدو ده روز هرگز نرسی
"لانلی" که سر در گریبان و باشد در انتظار
مباشد متعجب چون درک نکند حال او را "نگار"

الا ای لانلی سردرگریبان

مپندارتومرا کم درک و خوشحال

که خوددانی ازاین بدروزگارم

که صبح و شب ندانم من چیکاره ام

ولیکن نکته ای در من عیان است

که خوش بینم به آنچه در سرشت است

نگار دست توسل برعلی زد

هرآنچه آرزوداشت ازعلی کرد

دهدمولا همین روزها جوابش

به حق لافتی این مهرویزاش

آخرشوداشتی؟

شما ها خیلی با حالید .Smile
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، negar_karimi6 ، azar1348 ، payampars

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان