کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 11:59)negar_karimi6 نوشته:  هومن عزیزازخودش نمیخوادخبری بهمون بده که آپدیت شده یانه؟ البته من صفحات قبلیونخوندم تازه اومدم ازصبح برای چکاپ رفتم
یکی نیست بگه زن 40 سال زندگی کردی بدون این همه آزمایش و چکاپ فقط منتظربودی مهاجرت کنی که بفهمی توهم واسه خودت ادمیBig GrinShy
فکرکنم اگرسفارت منوممنوع الخروج نکنه بیمه درمانی حتمااینکاروخواهدکردچون به اندازه موهای سرتمام کارمنداشون هزینه بایدبدند خلاصه خداییش چه حالی میده وقتی این همه دکترمیریو هزینه ای ازجیب مبارکت نمیدی آی میچسبه

من فقط همون آپدیت اول بعد مصاحبه شدم نگار خانم! دعا کنید منم زودتر آپدیت بشم کلیر بشم برم عروسی کنم Big Grin Big Grin Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
(2013-08-06 ساعت 13:29)mehrana نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 12:23)ma300me نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 12:19)n51 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 09:14)hana_fd نوشته:  [quote='kɪŋ' pid='387403' dateline='1375729949']
دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
موافقــــــــــــــــــــــــــم شدیـــــــد Smile
منم موافقم
./quote]

ما هم موافقت خودمون رو اعلام می کنیم.

خیلی خوبه .. موافق ... سپاس از زحمات آقا امیر و آقا افشین
آی دو اگری ...Big Grin
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، zohre02 ، azar1348 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 13:26)habibi نوشته:  دوستان عزيز
با توجه به اينكه ايروان روز شنبه 15 تا كيس اعلام كرد.........
به نظرتون اين هفته هم چيزي اعلام مي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایروان حرکات غیر قابل پیش بینی زیاد داشته.
یکیش همین اعلام ۱۵ کیس روز «شنبه» بود. یا مثلا اعلام یک الی سه کیس هر یک هفته یا ده روز در چند اعلام پیاپی.
خلاصه انتظار همه مدلشو داشته باشید.
تشکر کنندگان: zohre02 ، soruosh ، raam12000 ، mlo ، abloom_ma ، shatsi ، dana ، habibi ، گل نهال ، azar1348 ، payampars ، اریوبرزن ، Hedieh20
دوستان من حالم خیلی بده!! بخدا هنوز یه بارم آپدیت نشدیم بعد مصاحبه که ماه می بود!!! دیگه خسته شدم
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، zohre02 ، DIVE ، soruosh ، abloom_ma ، Sonaen60 ، shatsi ، habibi ، azar1348 ، payampars ، اریوبرزن
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که .

موافقم .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، zohre02 ، sce ، lonelyman ، shatsi ، azar1348 ، payampars
امروز مصاحبه داشتیم . بمبی . ازمون 30 دقیقه سوال کرد و فرم 9 سئوالی داد . الان پنچرم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
سلام دوستان من.راستش من روزی دو تا سه بار میام اینجا و حرفها و خوشحالیها و ناراحتیها و نگرانیهای همه رو می خونم و باهاشون همدردم .امروز گفتم بزار منم از نگرانیهام با شما بگم نکنه یه کم آرومتر بشم.هرچه به سپتامبر نزدیکتر میشیم من نگرانیم بیشتر میشه .از روزی که لاتاری برنده شدیم تا همین چند وقت پیش همیشه می گفتم اگه خدا خواست رفتیم که هیچ ،نرفتیم هم زندگی می کنیم مثلی که تا الان زندگی کردیم.اما این روزها دیگه سخته برام اینجوری فکر کردن همش میگم خدایا ما خونه مون رو فروختیم برا مخارج و پسنداندازی که اگه خواستیم بریم پولی همراهمون باشه از همه اینها گذشته با دلمون چکار کنیم که این همه بهش وعده و وعید آینده بهتر برا خودمون و بچه هامون رو دادیم .با مدرسه بچه ها چکنیم هر چند ثبت نامشون کردیم و چک از شهریور به مدرسه دادیم. اینا نگرانیهای من بود و درددلم اصلا موج و انرژی منفی نبود چون مسلما ماها کلیر میشیم و امیدوارم بعد از اون هم زندگی اون طور پیش بره که انتظارشو داشتیم و دنیایی رو تجربه کنیم که تا حالا نداشتیم.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
(2013-08-06 ساعت 13:33)ramin888 نوشته:  دوستان من حالم خیلی بده!! بخدا هنوز یه بارم آپدیت نشدیم بعد مصاحبه که ماه می بود!!! دیگه خسته شدم
دوست گلم اصلا جای نگرانی نیست
ما هم آپریل بودیم و اصلا آپدیت نشدیم ولی تا روز آخر امیدواریم که البته خدا نکنه به اون روز برسه
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-08-06 ساعت 13:33)ramin888 نوشته:  دوستان من حالم خیلی بده!! بخدا هنوز یه بارم آپدیت نشدیم بعد مصاحبه که ماه می بود!!! دیگه خسته شدم

دوستم زیاد بیتابی نکن ما قبل از شما بودیم یعنی توی اپریل و تا حالا بدون ایمیل آپدیت نشدیم Big Grin
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: zohre02 ، ramin888 ، mehdi didam ، zavosh ، dove ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، payampars
امروز مصاحبه ما بود . بعد از 30 دقیقه سوال ، فرم 9 سوالی رو داد . گفت حداقل دو هفته زمان می بره و پروسه کیس شما بعد از فرستادن جواب سوال ها با ایمیل شروع میشه و اینکه خیلی نگرانم و خیلی خسته شدم .

دوستان مشورت دارم باهاتون.

توی فرم 230 در قسمت سربازی درجه سربازیم رو نوشتم ستوان سوم ( طبق کارت قدیمی ) اما در کارت جدید من نوشته سرباز صفر . و من به آفیسر ترجمه کارت جدید رو دادم و انقدر که ما رو عصبی کرد که یادم رفت اینو توضیح بدم. به نظر شما من اینو توی ایمیل توضیح بدم یا نمی خواد ؟ خیلی از ما سوال کرد و معطل نوبت شدیم .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: zohre02 ، joody ، mrr777 ، habibi ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، payampars
[quote='nyayesh' pid='387767' dateline='1375780379']
سلام دوستان من.راستش من روزی دو تا سه بار میام اینجا و حرفها و خوشحالیها و ناراحتیها و نگرانیهای همه رو می خونم و باهاشون همدردم .امروز گفتم بزار منم از نگرانیهام با شما بگم نکنه یه کم آرومتر بشم.هرچه به سپتامبر نزدیکتر میشیم من نگرانیم بیشتر میشه .از روزی که لاتاری برنده شدیم تا همین چند وقت پیش همیشه می گفتم اگه خدا خواست رفتیم که هیچ ،نرفتیم هم زندگی می کنیم مثلی که تا الان زندگی کردیم.اما این روزها دیگه سخته برام اینجوری فکر کردن همش میگم خدایا ما خونه مون رو فروختیم برا مخارج و پسنداندازی که اگه خواستیم بریم پولی همراهمون باشه از همه اینها گذشته با دلمون چکار کنیم که این همه بهش وعده و وعید آینده بهتر برا خودمون و بچه هامون رو دادیم .با مدرسه بچه ها چکنیم هر چند ثبت نامشون کردیم و چک از شهریور به مدرسه دادیم. اینا نگرانیهای من بود و درددلم اصلا موج و انرژی منفی نبود چون مسلما ماها کلیر میشیم و امیدوارم بعد از اون هم زندگی اون طور پیش بره که انتظارشو داشتیم و دنیایی رو تجربه کنیم که تا حالا نداشتیم.
دوست عزیز حال و هوای ما هم همینجوره، ما که می مصاحبه داشتیم و هنوز یه آپدیدتم نشدیمو از طرفی هر چی ایمیل هم می دیم به سفارت که شاید ویزای خانومم آماده باشه خبری نیست!! بازم امیدمونو باید به خدا باشه که هر چی صلاحمونه پیش بیاد دوست من
تشکر کنندگان: nyayesh ، zohre02 ، far-dv2013 ، mhb161 ، usa lover ، manzar333 ، dove ، habibi ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، payampars ، اریوبرزن
[ ...ماروسفارت ابوظبی

به فاصله نیم ساعت منوهمسرم هردوآپدیت شدیم...
خیلی خوشحال شدم که شما و همسرتون آپدیت شدیداااا Smile
[/quote]

ابوظبی باز هم دیشب آپدیت داشته 7 کیس......
و negar_karimi6 و ps.pm و سميرا صديقي ، ...
[/
ا
دوما اين أبوظبي ...
[/quote]

درسته که سفارت تعطیله پس معلوم میشه اونها دارند کارهای عقب افتاده رو انجام میدن که روز تعطیلی هم اپدیت می کنند و قراره همه رو کلیر کنند .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، SHABAH51 ، negar_karimi6 ، n51 ، habibi ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، payampars
والا ما میل زدیم نه تنها آپ نشدیم که جوابمون هم ندادن
تشکر کنندگان: zohre02 ، dove ، azar1348 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 13:41)mehrana نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 13:00)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 12:56)zohre02 نوشته:  دوستان به نظرتون امروز سایت آنکارا آپدیت میشه؟

من از صبح تا حالا فکر کنم 20 بار سیس رو چک کردم.. حداقل اینکه برای ما از آپدیت خبری نیست.. ایشالا این آنکارا هم دست و پاشو زود جمع کنه و شروع کنه به آپدیت کردن.. و بعدش کلیر.... به امید اینکه همه کلیر بشن..
مهرداد

زهره جان منم فکر نمیکنم امروز سایت آپدیت شه ... من که از 17 جولای دیگه آپدیت نشدم نمی دانم از دوستان که آن تاریخ آپدیت داشتن کسی آپدیت جدید داشته ؟ .... یک سوالم اینکه من که در مورد مسافرتهای سیاحتی قبل از مصاحبه چیزی نگفتم ( فکر نکردم مهم باشه ) و چون پاسم هم تعویض شده بود خوب ویزاهای قبلی اثری ازش نبود .. این یعنی باعث طولانی شدن پروسه کلیر شده؟
همسر من که برنده اصلی است 26 جولای آپدیت شد. من و دخترم هنوز آپدیت نشدیم.. با توجه به اینکه فکر نمی کنم مسافرتهای قبلی مبنایی برای کلیر باشه ولی بهتر بود که سفرهای خارجی قبلی رو بهشون اعلام میکردن.. امیدوارم هر چه زودتر همه کلیر بشن
مهرداد
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: zohre02 ، امیر مهاجر ، mehrana ، negar_karimi6 ، shatsi ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، payampars
من امروزم به تاریخ 6 Aug آپدیت شدممممممممممممممممممممممم
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس: 44xx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان