کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 13:42)nyayesh نوشته:  سلام دوستان من.راستش من روزی دو تا سه بار میام اینجا و حرفها و خوشحالیها و ناراحتیها و نگرانیهای همه رو می خونم و باهاشون همدردم .امروز گفتم بزار منم از نگرانیهام با شما بگم نکنه یه کم آرومتر بشم.هرچه به سپتامبر نزدیکتر میشیم من نگرانیم بیشتر میشه .از روزی که لاتاری برنده شدیم تا همین چند وقت پیش همیشه می گفتم اگه خدا خواست رفتیم که هیچ ،نرفتیم هم زندگی می کنیم مثلی که تا الان زندگی کردیم.اما این روزها دیگه سخته برام اینجوری فکر کردن همش میگم خدایا ما خونه مون رو فروختیم برا مخارج و پسنداندازی که اگه خواستیم بریم پولی همراهمون باشه از همه اینها گذشته با دلمون چکار کنیم که این همه بهش وعده و وعید آینده بهتر برا خودمون و بچه هامون رو دادیم .با مدرسه بچه ها چکنیم هر چند ثبت نامشون کردیم و چک از شهریور به مدرسه دادیم. اینا نگرانیهای من بود و درددلم اصلا موج و انرژی منفی نبود چون مسلما ماها کلیر میشیم و امیدوارم بعد از اون هم زندگی اون طور پیش بره که انتظارشو داشتیم و دنیایی رو تجربه کنیم که تا حالا نداشتیم.

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همه رو کلیر کن برن از این بلاتکلیفی دربیان ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS00005xxx •
(2013-08-06 ساعت 13:41)mehrana نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 13:00)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 12:56)zohre02 نوشته:  دوستان به نظرتون امروز سایت آنکارا آپدیت میشه؟

من از صبح تا حالا فکر کنم 20 بار سیس رو چک کردم.. حداقل اینکه برای ما از آپدیت خبری نیست.. ایشالا این آنکارا هم دست و پاشو زود جمع کنه و شروع کنه به آپدیت کردن.. و بعدش کلیر.... به امید اینکه همه کلیر بشن..
مهرداد

زهره جان منم فکر نمیکنم امروز سایت آپدیت شه ... من که از 17 جولای دیگه آپدیت نشدم نمی دانم از دوستان که آن تاریخ آپدیت داشتن کسی آپدیت جدید داشته ؟ .... یک سوالم اینکه من که در مورد مسافرتهای سیاحتی قبل از مصاحبه چیزی نگفتم ( فکر نکردم مهم باشه ) و چون پاسم هم تعویض شده بود خوب ویزاهای قبلی اثری ازش نبود .. این یعنی باعث طولانی شدن پروسه کلیر شده؟

سلام من ديروز اپديت شدم ، مجددأ من و همسرم كه برنده اصليه امروز ٦ آگوست آپديت شديم. مصاحبمون هم هفته دوم جولاي تو آنكارا بود.
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
(2013-08-06 ساعت 14:35)reza_top60 نوشته:  دوستان سایت زیر مال سفارت ایروان هست و داخل لینک جلوی هر کیس نامبر تاریخ پایان پروسه کلیری رو نوشته.این چی هست؟مثلا جلوی یک کیس نامبر نوشته 23 آگوست 2013 یعنی بعد از این تاریخ تکلیف این کیس معلوم میشه؟

http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
بالای همین پیج توضیح داده.
این تاریخ انقضای پروسه اداری کیسه. یعنی اگر تا قبل از این تاریخ ویزا صادر نشه، پروسه اداری مجدد به کیس میخوره و معنی و مفهوم آن این است که لیوان معروف رو بذار زمین (حالا هر چی توشه) برو ویزاتو بگیر.
(2013-08-05 ساعت 23:42)kɪŋ نوشته:  دوستان یه مسأله دیگه.
امروز با افشین (طراح منتظرسرا) صحبت میکردم. پیشنهادی داشت که میخوام نظر شما رو در این رابطه بدونم.
پیشنهاد افشین یه وب پیجه. چیزی شبیه به منتظرسرا. اما با هدفی متفاوت. منتظرسرا روز شماره. اما این فقط یه جدول اطلاعاتیه. شکل و شمایلش شبیه به منتظرسراست و شامل آیدیهای مهاجرسراییست و روبروی هر آیدی اسم شهر و ایالتی از آمریکا که صاحب اون آیدی درش سکونت داره.
یعنی یک مرجع جامع که دائم هم به روز میشه و میشه فهمید تو هر شهری چه کسانی از اعضای مهاجرسرا حضور دارند یا مثلا فلان شخص خاص در کجای آمریکا سکونت داره.
همین الان هم تمام این اطلاعات توی مهاجرسرا موجوده. اما پراکنده است بین امضاها و ارسالهای مختلف و حتی توی جدول برندگان افشین و پیدا کردنشون بسیار دشواره. اینکه یک دید اجمالی هم به محل سکونت اعضاء داشته باشیم در حال حاضر امکان پذیر نیست که با وجود این وب پیج ممکن میشه.
لطفا نظرتون رو همینجا عنوان کنید. به محض اینکه نظرتون رو افشین خوند و لایک کرد با اجازه شما عدم تأییدشون میکنم که مزاحمتی برای ارسالهای دیگه بوجود نیاره.
از اینکه در این نظرسنجی مشارکت میکنید پیشاپیش سپاسگزارم.

ایده خیلی خوب و عالی ای هست من موافقمSmile
افشین و امیر عزیز واقعا ازتون ممنونم به خاطر زحماتی که می کشید
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shatsi ، abloom_ma ، nyayesh ، dove ، zohre02 ، shiraz mamali ، sce ، Alirezaa2013 ، maryam_a ، payampars ، soruosh
(2013-08-06 ساعت 14:50)mehrana نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 14:44)kɪŋ نوشته:  بالای همین پیج توضیح داده.
این تاریخ انقضای پروسه اداری کیسه. یعنی اگر تا قبل از این تاریخ ویزا صادر نشه، پروسه اداری مجدد به کیس میخوره و معنی و مفهوم آن این است که لیوان معروف رو بذار زمین (حالا هر چی توشه) برو ویزاتو بگیر.

.. با سلام.. میشه لطفا در مورد بخشی که مربوط به اعلام مسافرتها بوده اطلاعاتی در اختیارم بذارین ... ممنون میشم ..

های! آی هو نو آیدیا ویچ سکشن یو آر تاکینگ اباوت!
تشکر کنندگان: lilac ، پدی ، dove ، zohre02 ، aghaghia ، habibi ، sce ، Alirezaa2013 ، گل نهال ، maryam_a ، mehdi389 ، payampars ، اریوبرزن ، soruosh
(2013-08-06 ساعت 11:53)mehrdad pharm نوشته:  مهدي جان بايد تعداد ارسالتون ١٠ تا بشه.باآرزوي موفقيت

ممنونم از راهنماییتون
تشکر کنندگان: پدی ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، payampars
دوستان سلام

برنده اصلی کیس ما هم امروز 6 آگوست آپ شد
آپ های قبلی : 10 July بدون ایمیل برای برنده اصلی
25 July با ایمیل برای همه
2 Aug بدون ایمیل برای برنده اصلی
6 Aug بدون ایمیل برای برنده اصلی
مصاحبه : Feb 2013 آنکارا
تعداد افراد : 3 نفر
به امید کلیر شدن تمام بچه ها
(2013-08-06 ساعت 13:42)nyayesh نوشته:  سلام دوستان من.راستش من روزی دو تا سه بار میام اینجا و حرفها و خوشحالیها و ناراحتیها و نگرانیهای همه رو می خونم و باهاشون همدردم .امروز گفتم بزار منم از نگرانیهام با شما بگم نکنه یه کم آرومتر بشم.هرچه به سپتامبر نزدیکتر میشیم من نگرانیم بیشتر میشه .از روزی که لاتاری برنده شدیم تا همین چند وقت پیش همیشه می گفتم اگه خدا خواست رفتیم که هیچ ،نرفتیم هم زندگی می کنیم مثلی که تا الان زندگی کردیم.اما این روزها دیگه سخته برام اینجوری فکر کردن همش میگم خدایا ما خونه مون رو فروختیم برا مخارج و پسنداندازی که اگه خواستیم بریم پولی همراهمون باشه از همه اینها گذشته با دلمون چکار کنیم که این همه بهش وعده و وعید آینده بهتر برا خودمون و بچه هامون رو دادیم .با مدرسه بچه ها چکنیم هر چند ثبت نامشون کردیم و چک از شهریور به مدرسه دادیم. اینا نگرانیهای من بود و درددلم اصلا موج و انرژی منفی نبود چون مسلما ماها کلیر میشیم و امیدوارم بعد از اون هم زندگی اون طور پیش بره که انتظارشو داشتیم و دنیایی رو تجربه کنیم که تا حالا نداشتیم.

از ميان كسايي كه براي دعاي بارون به بيابان ميروند تنها آنهايي كه با خودشان چتر ميبرند به كارشان اعتقاد دارند
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
(2013-08-06 ساعت 14:18)peymanp76 نوشته:  سلام
نمیدونم چرا کیس ما هیچ خبری ازش نیست دارم نگران میشم
ما 9 جون مصاحبه داشتیم ولی هنوز آپدیتمون مال 16 جون هست و خبری نشده به نظرتون باید چکار کنم؟

سلام دوست عزیز.ما هم 10 جون مصاحبه داشتیم و آخرین آپدیتمون 27 جون بوده برای برنده و از اون تاریخ دیگه خبری نشده فکر نمی کنم کار خاصی بشه انجام داد غیر از امید و انتظار . همسر بنده میگن به هیچ وجه ایمیل هم نمی زنن چون کار یهوده ایه

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: zavosh ، zohre02 ، peymanp76 ، Alirezaa2013 ، گل نهال ، maryam_a ، payampars
آی او وری تایرد اند سد .
جاب ایز وری کوییت .
تودی ایز سو بورینگ .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: zohre02 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، payampars
دوستان مدارکم را با dhl ارسال کردم . چک کردم دیروز رسیده ولی هیچ ایمیلی برام نیومده . میشه لطفا به یه متن برای ایمیل به آنکارا جهت تایید مدارکم راهنماییم کنید. ممنون میشم
تشکر کنندگان: zohre02 ، Alirezaa2013 ، payampars
سلام به همه دوستان
بعد از سه رو آپدیت پشت سر هم در هفته گذشته و سکوت مجدد پرونده اینجانب به شدت در کف ویزا میباشم.Big Grin
خدایا خودت کمک کن صبرم بیشتر بشه
(2013-08-06 ساعت 15:08)zavosh نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 14:44)Sonaen60 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 13:41)mehrana نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 13:00)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 12:56)zohre02 نوشته:  دوستان به نظرتون امروز سایت آنکارا آپدیت میشه؟

من از صبح تا حالا فکر کنم 20 بار سیس رو چک کردم.. حداقل اینکه برای ما از آپدیت خبری نیست.. ایشالا این آنکارا هم دست و پاشو زود جمع کنه و شروع کنه به آپدیت کردن.. و بعدش کلیر.... به امید اینکه همه کلیر بشن..
مهرداد

زهره جان منم فکر نمیکنم امروز سایت آپدیت شه ... من که از 17 جولای دیگه آپدیت نشدم نمی دانم از دوستان که آن تاریخ آپدیت داشتن کسی آپدیت جدید داشته ؟ .... یک سوالم اینکه من که در مورد مسافرتهای سیاحتی قبل از مصاحبه چیزی نگفتم ( فکر نکردم مهم باشه ) و چون پاسم هم تعویض شده بود خوب ویزاهای قبلی اثری ازش نبود .. این یعنی باعث طولانی شدن پروسه کلیر شده؟

سلام من ديروز اپديت شدم ، مجددأ من و همسرم كه برنده اصليه امروز ٦ آگوست آپديت شديم. مصاحبمون هم هفته دوم جولاي تو آنكارا بود.

تبریک میگم به احتمال زیاد در اعلامی بعدی جزء کلیر شدگانید...دوستان این مسئله امضاء خیلی میتونه به ماها کمک کنه چه کیسهای دارن کلیر میشن و حداقل به یک پیشبینی نسبی از کیسهای خودمون برسیم و کمی با این مشغولیات دوران انتضار را با دلگرمی و امید ادامه بدیم.

از روند كاري سفارت آنكارا دستم اومده كه تقريبأ به ترتيب كيس نامبر داره كلير مي كنه كه الان حول و حوش ٥٠٠٠ و ٦٠٠٠ هستش و هنوز به كيس هاي ٧٠٠٠ و بالا تر وارد نشده
Sad
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: zohre02 ، zavosh ، امیر مهاجر ، n51 ، rose_2000 ، shatsi ، sce ، گل نهال ، azar1348 ، mehrdad pharm ، ma300me ، payampars
(2013-08-05 ساعت 09:23)mohssen نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 22:25)mehrana نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 21:01)zanganeh نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 19:51)babaye yaas نوشته:  سلام دوستان
هر کسی شاید بدونه چرا کلیرش دیر شده . من فکر میکنم اگه هر کس هر دلیلی که به نظرش میاد ، اینجا بنویسه شاید بشه یه نتیجه گیری کلی کرد .
مثلا خود من :
من اسپانسر معرفی نکردم و تمکن مالی تحویل دادم که فکر میکنم در اولویت دوم قرار میگیرم .
اول اونایی که اسپانسر دارن و بعد افراد دیگه .
خوشحال میشم نظرات خود را اعلام کنید .
سلام دوست من.
در مورد اين احتمال كه معرفي نكردن اسپانسر دوره كليرنس شما رو طولاني كرده بايد بگم كه اصلا اينجوري نيست و خيالتون از اين بابت راحت باشه چون من هم اسپانسر معرفي كردم و هم تمكن بردم كه در روز مصاحبه مدارك اسپانسر رو به من برگردوندند و وقتي سوال كردم گفتند كه نيازي نيست و همون تمكن كافيه.
سلام به دوستان ... والا منم فکر میکردم شاید دلیلش کارم باشه ولی همه مدارک کاریم را بهم برگرداندن ..مسافرت خارج از کشور داشتم که اعلام نکرده بودم چون حداکثر 3 ماه بود و فکر میکردم مسافرت کمتر از 6 ماه مهم نیست و چیزی هم در این مورد ازم سوال نکردن ..اسپانسر هم معرفی نکردم ولی پرسید کسی را آنجا دارین گفتم آره Smile دیگه دیگه فکر نکنم چیزی بیشتر از این خرابکاری کرده باشم.
سلام دوست عزيز
چرا خرابكاري آخه؟
جريان اين مسافرت خارج چيه؟ چون از من روز مصاحبه هيچ چيزي در اين مورد نپرسيدن. اون برگه Contact Information رو هم كه بهم برگردوند. البته بعدا فهمديم كه ظاهرا دو تا PDF براي Contact Information بوده كه توي يكيش فقط اطلاعات تماس رو ميخواست در صفحه آخر ولي توي اون يكي اطلاعات سفرهاي خارجي رو هم ميخواسته كه من نميدونستم و چيزي هم نفرستادم!
به هر حال عقل منطقي ميگه اگه چيز مهمي باشه و شما در موردش اطلاعات يا مداركي نفرستاده باشين، قاعدتا روز مصاحبه ازتون ميخوان كه تهيه كنين و اطلاع بدين...و ندادن اون اطلاعات اگر چيزي هم در موردش نپرسيدن نبايد دليل كليرنس اونم از نوع طولاني بشه !...واقعا آدم ميخواد شاخ در بياره
ظاهرا اون Contact Information هم بدرد نميخورده چون بهم برش گردوند...
آيا كس ديگه اي هم بوده كه اون صفحه رو فرستاده باشه و بهش برگردونند؟

دوست عزیز یکی‌ از دوستان ما که lottory ساله قبل بود و کارش درست شد و میره تگزاس و میاد به ما فرمی رو داد که توش سفر‌های خارجی‌ می‌خواست ولی‌ این فرم رو از ما ۲۰۱۳ ای‌ها نخواستن یعنی‌ بهتره بگم خواستن ولی‌ این بند جزئش نبود. لذا نگران نباشید.
تشکر کنندگان: zohre02 ، n51 ، azar1348 ، payampars
سلامBig Grin

[font=Times New Roman]
هووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااا
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/font]

من امروز آپدیت شدمBig Grin

Status Updated Date: 06-Aug-2013

فقط امید داشته باشید و ایمان ما تا آخر ایستادیم با هم در برابر ناامیدی
OK؟Big Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان