کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-06 ساعت 13:58)maryami2k4 نوشته:  من امروزم به تاریخ 6 Aug آپدیت شدممممممممممممممممممممممم
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکه.. ایشالا از این به بعد نوبت همه آنکارایی هاس..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-06 ساعت 13:53)soruosh نوشته:  [ ...ماروسفارت ابوظبی

به فاصله نیم ساعت منوهمسرم هردوآپدیت شدیم...
خیلی خوشحال شدم که شما و همسرتون آپدیت شدیداااا Smile

ابوظبی باز هم دیشب آپدیت داشته 7 کیس......
و negar_karimi6 و ps.pm و سميرا صديقي ، ...
[/
ا
دوما اين أبوظبي ...
[/quote]

درسته که سفارت تعطیله پس معلوم میشه اونها دارند کارهای عقب افتاده رو انجام میدن که روز تعطیلی هم اپدیت می کنند و قراره همه رو کلیر کنند .
[/quote]

دوست عزیز من فکر کنم اپدیت از us انجام میشه چون بررسی پرونده از نظر fbiو...هست
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
دوستان من هم امروز مجدد آپدیت شدم. آپدیتهای اخیر من با این حساب به 3 رسید. 25 جولای 2 آگوست و 6 آگوست.
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
سلام
نمیدونم چرا کیس ما هیچ خبری ازش نیست دارم نگران میشم
ما 9 جون مصاحبه داشتیم ولی هنوز آپدیتمون مال 16 جون هست و خبری نشده به نظرتون باید چکار کنم؟
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، zohre02 ، mehdi didam ، mehrana ، Arash R ، Mehrdadordi ، habibi ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 13:45)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 13:33)ramin888 نوشته:  دوستان من حالم خیلی بده!! بخدا هنوز یه بارم آپدیت نشدیم بعد مصاحبه که ماه می بود!!! دیگه خسته شدم
دوست گلم اصلا جای نگرانی نیست
ما هم آپریل بودیم و اصلا آپدیت نشدیم ولی تا روز آخر امیدواریم که البته خدا نکنه به اون روز برسه
دوستان عزیز سلام، نبینم که نگران آپدیت نشدن باشیدا...
همونطور که میدونین من الان 239 روزه که منتظرم و از همه مهتر اینکه قبل از اینکه من در 2 اوگست آپدیت بشم، به مدت 163 روز بود که هیچ آپدیتی نداشتم ( یعنی از 20 فبروری تا 2 اوگست). پس دوستان عزیزی که نگران آپدیت شدنید، مطمئن باشین که آپدیت خواهین شد و با اطمینان هم خواهم گفت که همگی ماها کیلیر خواهیم شد، شکن نکنین...
فقط یه چیزی رو خوب یادتون باشه که برنامه ریزی اداره مهاجرت آمریکا، اون چیزی نیست که ماها فکر میکنیم، یعنی روی اصول و قاعده خاصی جلو میره...
خلاصه که نگران نباشین. Big Grin Cool Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-06 ساعت 14:18)peymanp76 نوشته:  سلام
نمیدونم چرا کیس ما هیچ خبری ازش نیست دارم نگران میشم
ما 9 جون مصاحبه داشتیم ولی هنوز آپدیتمون مال 16 جون هست و خبری نشده به نظرتون باید چکار کنم؟

عزیزمیشیدنگران نباشیددرست مثل کسانی که توجولای رفتن مصاحبه و زودترازماشده بودن دیروزودداره سوخت و سوزنداره مطمئن باشید
(2013-08-06 ساعت 13:48)DIVE نوشته:  امروز مصاحبه ما بود . بعد از 30 دقیقه سوال ، فرم 9 سوالی رو داد . گفت حداقل دو هفته زمان می بره و پروسه کیس شما بعد از فرستادن جواب سوال ها با ایمیل شروع میشه و اینکه خیلی نگرانم و خیلی خسته شدم .

دوستان مشورت دارم باهاتون.

توی فرم 230 در قسمت سربازی درجه سربازیم رو نوشتم ستوان سوم ( طبق کارت قدیمی ) اما در کارت جدید من نوشته سرباز صفر . و من به آفیسر ترجمه کارت جدید رو دادم و انقدر که ما رو عصبی کرد که یادم رفت اینو توضیح بدم. به نظر شما من اینو توی ایمیل توضیح بدم یا نمی خواد ؟ خیلی از ما سوال کرد و معطل نوبت شدیم .

جداً 30 دقیقه سوال!!!!!Sad
از چی سوال کرده؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mehdi didam ، lonelyman ، zohre02 ، shatsi ، Mehrdadordi ، habibi ، Alirezaa2013 ، DIVE ، azar1348 ، payampars ، hamid1243
(2013-08-06 ساعت 13:33)ramin888 نوشته:  دوستان من حالم خیلی بده!! بخدا هنوز یه بارم آپدیت نشدیم بعد مصاحبه که ماه می بود!!! دیگه خسته شدم

دوست عزیز نامید نباش فکر نکن اپدیت زیاد خوب شاید پرونده ات مشکلی نداره که بخوان اپدیتت کنن ایشاالله بدون اپدیت به زودی کلیر میشیWink
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
(2013-08-06 ساعت 13:36)DIVE نوشته:  امروز مصاحبه داشتیم . بمبی . ازمون 30 دقیقه سوال کرد و فرم 9 سئوالی داد . الان پنچرم

چرانگرانید؟ اگرمصاحبه تون یه دقیقه هم بودمطمئن باشیدبازمیگفتید نگرانم که چرااینقدرکم بامون مصاحبه کردن یعنی براشون مهم نبودیم ؟ حالایه سفارت کارواصول درستوداره انجام میده و کمی بیشترباتون مصاحبه کرده ناراحتید؟ خودتون ضعفی توپرونده تون احساس میکنید که نگرانید؟ اگرنه که دیگه بهش فکرنکنید شایدافیسره حوصله اش سررفته بوده دنبال هم صحبت میگشته یاشایدهم خوششون اومده ازتون
به دلایل مثبت فکرکنید اگردلیل منفی وجودنداره
تشکر کنندگان: lonelyman ، DIVE ، zavosh ، zohre02 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 14:25)سمیرا صدیقی نوشته:  

دوست عزیز نامید نباش فکر نکن اپدیت زیاد خوب شاید پرونده ات مشکلی نداره که بخوان اپدیتت کنن ایشاالله بدون اپدیت به زودی کلیر میشیWink

عزیزمطمئن باشیدبعدازتعطیلات پرونده همه رودرهم زیرورومیکنن یه جا مهمونمون میکنن پس نگران نباشید
تشکر کنندگان: manzar333 ، Alirezaa2013 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 13:53)soruosh نوشته:  [ ...ماروسفارت ابوظبی

به فاصله نیم ساعت منوهمسرم هردوآپدیت شدیم...
خیلی خوشحال شدم که شما و همسرتون آپدیت شدیداااا Smile

ابوظبی باز هم دیشب آپدیت داشته 7 کیس......
و negar_karimi6 و ps.pm و سميرا صديقي ، ...
[/
ا
دوما اين أبوظبي ...
[/quote]

درسته که سفارت تعطیله پس معلوم میشه اونها دارند کارهای عقب افتاده رو انجام میدن که روز تعطیلی هم اپدیت می کنند و قراره همه رو کلیر کنند .
[/quote]
دوست گل همسر من 2 اگوست اپدیت شد نه دیروزSad
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: zohre02 ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، اریوبرزن
(2013-08-06 ساعت 13:48)DIVE نوشته:  امروز مصاحبه ما بود . بعد از 30 دقیقه سوال ، فرم 9 سوالی رو داد . گفت حداقل دو هفته زمان می بره و پروسه کیس شما بعد از فرستادن جواب سوال ها با ایمیل شروع میشه و اینکه خیلی نگرانم و خیلی خسته شدم .

دوستان مشورت دارم باهاتون.

توی فرم 230 در قسمت سربازی درجه سربازیم رو نوشتم ستوان سوم ( طبق کارت قدیمی ) اما در کارت جدید من نوشته سرباز صفر . و من به آفیسر ترجمه کارت جدید رو دادم و انقدر که ما رو عصبی کرد که یادم رفت اینو توضیح بدم. به نظر شما من اینو توی ایمیل توضیح بدم یا نمی خواد ؟ خیلی از ما سوال کرد و معطل نوبت شدیم .

نگران نباش, چند سال پیش برای یکی از نردیکان منهم این اتفاق افتاد او هم مصاحبه ش 30 دقیقه طول کشید.اون 2 سال خط مقدم بود, میگفت افیسر دستش میلرزید مدارکشو میدید, ولی بالاخره کلیر شد و رفت. نگران نباش اگر مشکلی بود همانجا ردت میکردن بیخود چیزی که ازتون سئوال نکردن جواب نده
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: manzar333 ، shatsi ، zohre02 ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، payampars ، hamid1243
دوستان سایت زیر مال سفارت ایروان هست و داخل لینک جلوی هر کیس نامبر تاریخ پایان پروسه کلیری رو نوشته.این چی هست؟مثلا جلوی یک کیس نامبر نوشته 23 آگوست 2013 یعنی بعد از این تاریخ تکلیف این کیس معلوم میشه؟

http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: zohre02 ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، payampars
(2013-08-06 ساعت 13:42)nyayesh نوشته:  سلام دوستان من.راستش من روزی دو تا سه بار میام اینجا و حرفها و خوشحالیها و ناراحتیها و نگرانیهای همه رو می خونم و باهاشون همدردم .امروز گفتم بزار منم از نگرانیهام با شما بگم نکنه یه کم آرومتر بشم.هرچه به سپتامبر نزدیکتر میشیم من نگرانیم بیشتر میشه .از روزی که لاتاری برنده شدیم تا همین چند وقت پیش همیشه می گفتم اگه خدا خواست رفتیم که هیچ ،نرفتیم هم زندگی می کنیم مثلی که تا الان زندگی کردیم.اما این روزها دیگه سخته برام اینجوری فکر کردن همش میگم خدایا ما خونه مون رو فروختیم برا مخارج و پسنداندازی که اگه خواستیم بریم پولی همراهمون باشه از همه اینها گذشته با دلمون چکار کنیم که این همه بهش وعده و وعید آینده بهتر برا خودمون و بچه هامون رو دادیم .با مدرسه بچه ها چکنیم هر چند ثبت نامشون کردیم و چک از شهریور به مدرسه دادیم. اینا نگرانیهای من بود و درددلم اصلا موج و انرژی منفی نبود چون مسلما ماها کلیر میشیم و امیدوارم بعد از اون هم زندگی اون طور پیش بره که انتظارشو داشتیم و دنیایی رو تجربه کنیم که تا حالا نداشتیم.

دوست عزیز مطمئن باشید روزی که به قله برسیدوچشم اندازهای زیباروببینید انوقت به تمام سنگریزه هایی که پاهایتان راخراش داده اند میخندید
تشکر کنندگان: abloom_ma ، manzar333 ، zohre02 ، habibi ، payampars
(2013-08-06 ساعت 13:42)nyayesh نوشته:  سلام دوستان من.راستش من روزی دو تا سه بار میام اینجا و حرفها و خوشحالیها و ناراحتیها و نگرانیهای همه رو می خونم و باهاشون همدردم .امروز گفتم بزار منم از نگرانیهام با شما بگم نکنه یه کم آرومتر بشم.هرچه به سپتامبر نزدیکتر میشیم من نگرانیم بیشتر میشه .از روزی که لاتاری برنده شدیم تا همین چند وقت پیش همیشه می گفتم اگه خدا خواست رفتیم که هیچ ،نرفتیم هم زندگی می کنیم مثلی که تا الان زندگی کردیم.اما این روزها دیگه سخته برام اینجوری فکر کردن همش میگم خدایا ما خونه مون رو فروختیم برا مخارج و پسنداندازی که اگه خواستیم بریم پولی همراهمون باشه از همه اینها گذشته با دلمون چکار کنیم که این همه بهش وعده و وعید آینده بهتر برا خودمون و بچه هامون رو دادیم .با مدرسه بچه ها چکنیم هر چند ثبت نامشون کردیم و چک از شهریور به مدرسه دادیم. اینا نگرانیهای من بود و درددلم اصلا موج و انرژی منفی نبود چون مسلما ماها کلیر میشیم و امیدوارم بعد از اون هم زندگی اون طور پیش بره که انتظارشو داشتیم و دنیایی رو تجربه کنیم که تا حالا نداشتیم.
دوست عزیز حال شما را کاملا درک میکنم و از سختی ایام انتظار آگاهی دارم....اما دوست عزیز اصلا نگران نباشید شما حتما کلیر خواهید شد..به روال عادی زندگیتون ادامه بدهید و مهم تر از همه مثبت فکر کنید..با یاد داشته باشید ما در اینجا دوستانی زیادی داریم که بیش از 230 روز هست که در انتظارندSad....درود بر همه شماBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: mehrana ، mrbonbon ، raham ، shatsi ، zavosh ، nyayesh ، alihmh ، zohre02 ، aghaghia ، shiraz mamali ، habibi ، sce ، Alirezaa2013 ، گل نهال ، maryam_a ، payampars

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان