کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
به همه كلير شدهها تبريك ميكم
به نظر من سفارتها سعي داشتن بخاطر عيد فطر همه را خوشحال كنن_خدا خيرشان بدهد
عيد فطر بر كاركنان زحمت كش سفارتها ودوستان مهاجرسرا مبارك
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-08-07 ساعت 22:41)ma300me نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 22:05)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 21:57)ma300me نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 21:04)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 16:07)smpf نوشته:  همسرمنم ٦و٧آپديت شده فك كنم آنكارا هنوز داره فعاليت ميكنه چون ششم از آمريكا بود ولي هفتم از آنكارا،

دوست منم که مصاحبش با ما توی آنکارا بود امروز نفر اصلی کیسشون آپدیت شدهSmile

چرا سوال منو کسی جواب نداد؟ SadSadSad مگه آپدیت آمریکا با آنکارا فرق میکنه؟ اگه فرق میکنه، چجوری میشه فهمید که از کجا بوده؟

دوست عزیز به گفته بچه ها اگر آپدیت در ساعات اداری سفارت باشه از آنکاراست اگر خارج اون یعنی شب تا نیمه شب باشه از آمریکاستBig Grin

پس اینکه سفارتها تو جواب ایمیل بچه ها مینویسن که ما در پروسه کلیرنس نقشی نداریم چی میشه؟ منظورم اینه وقتی یه کیس در طول پروسه کلیرنسش هم از آمریکا و هم از سفارت اپدیت میشه پس سفارت هم تو این پروسه نقش داره دیگه.
دوست عزیز ..
بارها در این تاپیک در مورد پروسه کلیرنس صحبت شده ، مثلا این پست من رو بخون اینجا
اما به طور خلاصه باید بگم که کلیرنس در واقع پاسخ استعلاماتی هست که سفارت شما از واشنگتن در مورد کیس شما میگیره و به همین خاطره که میگه ما در این پروسه نقشی نداریم تا جواب استعلامات بیاد و در این زمینه درست میگن
اما جایی که سفارت نقش داره این موارده
1) تعداد استعلامات لازم برای کیس شما رو سفارت و به طور دقیق افسر ویزا تعیین میکنه...هر چه این استعلامات بیشتر، پروسه طولانی تر!
2)پروسه کلیرنس شما زمانی شروع میشه که سفارت اونو به واشنگتن ارجاع بده...ممکنه سفارت دیر پرونده شما رو ارجاع بده پس دیر تر هم جواب میاد.
3)سفارت میتونه پیگیر کار شما بشه و از DoS مرتب نتیجه رو درخواست کنه...احتمالا ابوظبی در این مورد پرکار تره نسبت به آنکارا چون خلوت تره

در پایان اینکه کیس شما از کجا آپدیت میشه خیلی مشخص نیست ولی اگر در زمان خاصی از شبانه روز این اتفاق بیفته فقط میشه حدس زد مثلا از آمریکا بوده ..من حتی فکر میکنم آپدیت شدن CEAC هم اتوماتیک انجام بشه و هر وقت جستجوی یک دیتا بیس تموم میشه در مورد کیس شما ، یک مرحله آپدیت میشید.
نکته مهم: تجربه چند نفر از دوستان مهاجر سرا در مورد سفارت آنکارا نشون داده که هر وقت کیس شما در دو روز متوالی آپدیت بشه شما پروسه اداریتون تموم شده و در لیست بعدی شمارتون اعلام میشه...در مورد سفارتهای دیگه نمیدونم...این دو تا آپدیت در دو روز متوالی هم احتمالا به این صورته که اولی به واشنگتن بر میگرده به این معنی که اونجا کارتون تمومه و دومی به سفارت آنکارا برمیگرده که شماره کیس شما به رکورد کیسهای آماده جهت اعلام، در دیتا بیس مربوط به خود سفارت، اضافه میشه که حتی ممکنه خود این دیتا بیس در آنکارا هم نباشه و همون واشنگتن باشه...
راستی
منم حدس میزنم آپدیت شده باشم!!!

ای ایروان ... خدا بگم چکارت نکنه
من همین الان به اون شماره واسه وضعیت ویزا و ... تو امر.یکا زنگ زدم و با 1 خانمی صحبت کردم.
خیلی کار بیخودی بود! :دی
چون هرچی خودم میدونستم رو گفت!
گفت وضعیت کیس پندینگ هست، تاریخ اینترویو فلان موقع بوده و تا 10 سپتامبر باید ویزا بدن ایشالا!!!!
یُخ بابا!؟
اطلاعات من بیشتر بود از اون :دی

گفتم طبیعیه که 100 و خورده ای روز طول بکشه؟ گفت آره!!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
سلام بچه ها !

منم دوباره آپدیت شدم ،
آپدیت اول > بعد مصاحبه 3 ژوئن
آپدیت دوم >1 آگوست
آپدیت سوم >7 آگوست همین الان !!!!

ایشالا خبرای خوب برای همه

==============================================
شماره کیس:2013AS66XX/ تعداد افراد:1 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 23 می /مقصد : اگر خیر سرش درست شد سانفرانسیسکو اگه نشد شابدول عظیم / برگه صورتي / کليرنس : با خدا!
کیس:$$2013AS66/ یک نفر/ آنکارا / مصاحبه 23 می / آپدیت 27 می ، 1، 7، 12، 14، 16 آگوست/ مقصد : سانفرانسیسکو / برگه صورتي / کليرنس:16 آگوست {85 روز}
@ همه: من اگه روشا رو نداشتم چکار میکردم?
@روشا: من اگه تو رو نداشتم چکار میکردم?
@ همه2: خواهرم هدیه فردا ایروان مصاحبه داره. اصلا حال نمیکنم تو این تاپیک ببینمش. براش دعا کنین.
@ روشا2: دمت گرم آبجیم
دوستان و همقطاران عزیز منتظر،
من فکر می کردم به دلیل تصمیم رسیدگی به میلیونها مهاجر غیرقانونی و دلایل دیگر روند صدور ویزا برای برندگان لاتاری (غیر از آنها که خیلی پاکند و یکضرب میگیرند) در منطقه خاورمیانه از 15 می متوقف شده است.

خوشحالم به اطلاع برسانم که من در اشتباه بودم!
صدور ویزاها از سر گرفته شده است و همه دوستان منتظر اگه مشکل خاصی نداشته باشند دیر یا زود ویزا را خواهند گرفت.

امیدوارم در کشور جدیدمان زندگی خوش و خرم و پر از موفقیت داشته باشیم، همشهریهایی باشیم که آمریکا به ما افتخار کند و به سوگند وفاداری که می خوریم همیشه وفادار باشیم.
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
اكر pasport ‎‏ بعد از كليرنس عوض بشه بايد جكار كرد؟
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: payampars ، Mehrdadordi ، morvarid1364 ، b_argi ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، daad
(2013-08-07 ساعت 23:13)r_ent نوشته:  من همین الان به اون شماره واسه وضعیت ویزا و ... تو امر.یکا زنگ زدم و با 1 خانمی صحبت کردم.
خیلی کار بیخودی بود! :دی
چون هرچی خودم میدونستم رو گفت!
گفت وضعیت کیس پندینگ هست، تاریخ اینترویو فلان موقع بوده و تا 10 سپتامبر باید ویزا بدن ایشالا!!!!
یُخ بابا!؟
اطلاعات من بیشتر بود از اون :دی

گفتم طبیعیه که 100 و خورده ای روز طول بکشه؟ گفت آره!!

@پویا: لطف داری Smile
@همه: من الان دوباره زنگ زدم واسه 1 کیس دیگه، اما متاسفانه همون خانومه مجددا گوشی رو برداشت و منو شناخت!
ای خدا بگم ایشالا همتون رو زودتر کلیر کنه که آبرو واسه من نذاشتین!
گفت:
1 کم زرده بکشین! کلیر میشین همگی!
:پی
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: گل نهال ، پدی ، b_argi ، sejz ، roeentan ، mrr777 ، usa lover ، payampars ، alihmh ، Alirezaa2013 ، amir82 ، rozelo ، ojee ، azar1348 ، negar_karimi6 ، zohre02 ، AsemanAbee ، daad
(2013-08-07 ساعت 23:27)shiraz2013 نوشته:  اكر pasport ‎‏ بعد از كليرنس عوض بشه بايد جكار كرد؟

سلام Smile شما بعد از اينكه باسبورت جديدتون رو دريافت كردين يه ايميل ميزنين به سفارت اعلام ميكنين ، ترجيحا صفحه اول باسبورت رو هم براشون ايميل كن Smile)
و اينكه ازشون بخواين كه شماره جديد رو تو csc اصلاح و به شما اعلام كنن ..
بعدش كلير كه شدين يه برينت جديد از csc بكيرين با خودتون ببرين سفارت Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
دوستان این ستاره های جلوی ایدی بعضی از دوستان توی منتظرسرا یعنی یه نفر از زوجین کلیر شده و دیگری هنوز نه؟ بعد اون رنگ فیروزه ایی معنیش چیه؟

در آخر هم دعا میکنم که همه ایشالله نهایتا ظرف یک ماهه اینده ویزا به دست باشن و خوشحال.. حتما همینطوره.. خدایااا خوووووودت!!
سلام دوستان به خصوص مهرداد عزيزم
برنده اصلي(همسرم) به تاريخ ٧ آگوست آپديت شدهBig Grin
ومنهم اميدوارم هفته ديگه انتظارمون به پايان برسه٠
دعا كنين برامون
شب خوشSmile
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدTongueortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوستBig Grin
دریافت ویزا:۲۶ آگوستBig Grin
هرچي سفارتها ماه جولاي استراحت كردن ، حالا صبح و شب دارن همه كيسها رو زير و رو ميكنن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-08 ساعت 00:06)sejz نوشته:  دوستان این ستاره های جلوی ایدی بعضی از دوستان توی منتظرسرا یعنی یه نفر از زوجین کلیر شده و دیگری هنوز نه؟ بعد اون رنگ فیروزه ایی معنیش چیه؟

در آخر هم دعا میکنم که همه ایشالله نهایتا ظرف یک ماهه اینده ویزا به دست باشن و خوشحال.. حتما همینطوره.. خدایااا خوووووودت!!

بله ستاره ها معنیش اینه که یک نفر کلیر شده از کیس
اون رنگ فیروزه ای هم یعنی از بچه های غیر لاتاری هستن.کنارش مشخصه که کیس نامبرشون با بچه های لاتاری فرق میکنه.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
سلامBig Grin

[font=Impact]
هووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااا
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/font]

من امروز آپدیت شدمBig Grin

Status Updated Date: 07-Aug-2013

فقط امید داشته باشید و ایمان ما تا آخر ایستادیم با هم در برابر ناامیدی و برابر هرکسی که از ناامیدی و یاس صحبت کنه

OK؟Wink
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان