کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خیلی جالبه، هر سه کیسی که بالاتر از من تو ردیف ایروان در منتظرسرا هستند شماره شون ۲۰۰۰ هست و تنها کیس که در منتظر سرا با ۵۰ شروع می شه و کلیر نشده من هستم. WinkSmileRolleyes
چه حالی می ده همین فردا، پس فردا، یه سری ۱۵-۲۰ تایی دیگه کلیر کنن که ۳ تاش ۲۰۰۰ باشه، حداقل یکیش با ۵۰، یکیش با ۵۴ و یکیش با ۶۲ شروع بشه و بقیه هم ۶۰۰۰و۷۰۰۰ و ۸۰۰۰ و ۹۰۰۰، که حتما خیلیاشون هم ۸۰۰۰ و ۸۱۰۰ باشه.Big Grin
خیلی سخته که بشه ولی اگه بشه چی می شه. حتی فکرشم این نصفه شبی ادمو به هیجان میاره، مگه نه؟Big GrinTongueRolleyes
وصف العیش، نصف العیشTongueTongueTongue
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-08 ساعت 00:28)mrr777 نوشته:  خیلی جالبه، هر سه کیسی که بالاتر از من تو ردیف ایروان در منتظرسرا هستند شماره شون ۲۰۰۰ هست و تنها کیس که در منتظر سرا با ۵۰ شروع می شه و کلیر نشده من هستم. WinkSmileRolleyes
چه حالی می ده همین فردا، پس فردا، یه سری ۱۵-۲۰ تایی دیگه کلیر کنن که ۳ تاش ۲۰۰۰ باشه، حداقل یکیش با ۵۰، یکیش با ۵۴ و یکیش با ۶۲ شروع بشه و بقیه هم ۷۰۰۰ و ۸۰۰۰، که حتما خیلیاشون هم ۸۰۰۰ و ۸۱۰۰ باشه.Big Grin
خیلی سخته که بشه ولی اگه بشه چی می شه. حتی فکرشم این نصفه شبی ادمو به هیجان میاره، مگه نه؟Big GrinTongueRolleyes
وصف العیش، نصف العیشTongueTongueTongue

آقا محمد ميشه حالا كه داري ميگي كيسهاي ٩٠٠٠ هم باشن؟ ؛)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام خدمت دوستان عزیزم . زیاد پر حرفی نمی کنم . امشب وضعیت سیس برنده اصلی ما هم به تاریخ هفتم آگست آپدیت شد .

تاریخ مصاحبه :5 جون
------------------------

آپدیت ها

برنده اصلی
---------------
5 ژون
6 ژون
7 ژون
10 ژون
7 آگوست

همراه برنده اصلی
--------------------
5 ژون
6 ژون
7 ژون
-------------------------------------------------------
مراقبت خودتون باشید .. دوباره خداحافظ
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-08-08 ساعت 00:07)ashakibafar نوشته:  سلام دوستان به خصوص مهرداد عزيزم
برنده اصلي(همسرم) به تاريخ ٧ آگوست آپديت شدهBig Grin
ومنهم اميدوارم هفته ديگه انتظارمون به پايان برسه٠
دعا كنين برامون
شب خوشSmile

وااااااااي تبريك فراواااااان استاد امير خان عزيزم ، ايشالا با هم بريم انكارا ....
خيلي خيلي خوشحالم كردي Smile))))از قول من به خانم تبريك بكو ..
خدايا شكرتSmile)))))هورااااااااااا
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، ma300me ، dove ، joody ، payampars ، amir82 ، SHABAH51 ، rose_2000 ، habibi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، daad
(2013-08-07 ساعت 18:42)r91 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 17:43)bigharar نوشته:  دوستان خوبم من دیروز فرم نه سوالی رو واسه سفارت ایمیل کردم ولی اونها امروز جوابی مبنی بر اینکه فرم دریافت شد ندادند شما می دونید معمولا چند روز بعد پاسخ ایمیل رو می دهند یا من دوباره امروز بفرستم فرم ها رو نگرانم نکنه دریافت نکردند؟

دوست عزيز اونهاا جواب نميدن خودت يه ايميل بزن تاييديه بخواه ازشون.

دوست من همين جوري بي قرار بودم الان با اين فرم حسابي رفتم تو افسايد خانومم تو فرم ٢٣٠. نوشته بود مي خواد تو امر ي ك ا كار مهندسي بكنه حالا تو فرم نه سوالي هي سوال ها رو ريز كرده كدام شركت شماره تماس ووو ما هم نوشتيم ما واسه زندكي مي ريم فعلا طرحي واسه كار نداريم هي با خودم مي كم نكنه بگن خوب چرا تو فرم ٢٣٠ نوشتي مهندس حلا نوشتي برنامه اي نداريم والا اونقدر كم اوردم كه نگو گفتم با شما درد دل كنم غمم سبك شه اخه بابا ما طرحي نداريم نه واسه كار اقدام كرديم نه پذيرش گرفتيم نه دعوت به كار شديم هي مي گم كاش تو فرم نمي نوشتيم قصد داريم كار كنيم خلاصSadSadSad
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: گل نهال ، mrr777 ، ojee ، dove ، joody ، payampars ، Alirezaa2013 ، amir82 ، usa lover ، roeentan ، SHABAH51 ، azar1348 ، DIVE ، negar_karimi6 ، zohre02 ، daad
(2013-08-08 ساعت 00:45)bigharar نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 18:42)r91 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 17:43)bigharar نوشته:  دوستان خوبم من دیروز فرم نه سوالی رو واسه سفارت ایمیل کردم ولی اونها امروز جوابی مبنی بر اینکه فرم دریافت شد ندادند شما می دونید معمولا چند روز بعد پاسخ ایمیل رو می دهند یا من دوباره امروز بفرستم فرم ها رو نگرانم نکنه دریافت نکردند؟

دوست عزيز اونهاا جواب نميدن خودت يه ايميل بزن تاييديه بخواه ازشون.

دوست من همين جوري بي قرار بودم الان با اين فرم حسابي رفتم تو افسايد خانومم تو فرم ٢٣٠. نوشته بود مي خواد تو امر ي ك ا كار مهندسي بكنه حالا تو فرم نه سوالي هي سوال ها رو ريز كرده كدام شركت شماره تماس ووو ما هم نوشتيم ما واسه زندكي مي ريم فعلا طرحي واسه كار نداريم هي با خودم مي كم نكنه بگن خوب چرا تو فرم ٢٣٠ نوشتي مهندس حلا نوشتي برنامه اي نداريم والا اونقدر كم اوردم كه نگو گفتم با شما درد دل كنم غمم سبك شه اخه بابا ما طرحي نداريم نه واسه كار اقدام كرديم نه پذيرش گرفتيم نه دعوت به كار شديم هي مي گم كاش تو فرم نمي نوشتيم قصد داريم كار كنيم خلاصSadSadSad
بيقرار جان شما كه تا قبل مصاحبه سرشار از انرژي بودي، انرژيهاتو حفظ كن، اين مرحله هم نيز بگذردTongue
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: mrr777 ، dove ، joody ، payampars ، Alirezaa2013 ، bigharar ، amir82 ، SHABAH51 ، aghaghia ، azar1348 ، rose_2000 ، habibi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، daad
(2013-08-08 ساعت 00:37)گل نهال نوشته:  [quote='mrr777' pid='388864' dateline='1375905482']

آقا محمد ميشه حالا كه داري ميگي كيسهاي ٩٠٠٠ هم باشن؟ ؛)

اگه به من باشه که ۱۰۰۰۰ ها رو هم میارم وسط، ولی خوب بعدش این بنده خدا سفارتی ها بیکار می شن تا آخر سپتامبر.Big GrinBig Grin
ولی مطمئن باشین ۹۰۰۰ ای ها رو هم از یکی ۲ هفته دیگه شروع می کنن به کلیر کردن.TongueTongue
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام دوستان
کسی اطلاع داره چطور میشه گذرنامه رو سریع تر از اداره گذرنامه گرفت؟
ظاهرا خود اداره گذرنامه 2 روزه کارو انجام میده ولی این پست که دو هفته طولش میده تا پاسو بیاره!!!
راهی هست که بشه قبل تحویل به پست اونو گرفت؟
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
تشکر کنندگان: raam12000 ، payampars ، Mehrdadordi ، SHABAH51 ، sadeghi897 ، azar1348 ، zohre02 ، اریوبرزن ، daad
(2013-08-08 ساعت 00:28)mrr777 نوشته:  خیلی جالبه، هر سه کیسی که بالاتر از من تو ردیف ایروان در منتظرسرا هستند شماره شون ۲۰۰۰ هست و تنها کیس که در منتظر سرا با ۵۰ شروع می شه و کلیر نشده من هستم. WinkSmileRolleyes
چه حالی می ده همین فردا، پس فردا، یه سری ۱۵-۲۰ تایی دیگه کلیر کنن که ۳ تاش ۲۰۰۰ باشه، حداقل یکیش با ۵۰، یکیش با ۵۴ و یکیش با ۶۲ شروع بشه و بقیه هم ۷۰۰۰ و ۸۰۰۰، که حتما خیلیاشون هم ۸۰۰۰ و ۸۱۰۰ باشه.Big Grin
خیلی سخته که بشه ولی اگه بشه چی می شه. حتی فکرشم این نصفه شبی ادمو به هیجان میاره، مگه نهrolleyes:
وصف العیش، نصف العیشPTongue

ايشالا تو هم امروز فردا كلير ميشي شوهر جانSmile اينقدر جوش نزنCool
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
Smile منم امروز آپدیت شدم
dv 2013, Ankara
قبلاً توي اين تاپيك بچه ها ميپرسيدن:
كسي امروز آپديت شده؟ هركي آپديت شد، اينجا اعلام كنه، كسي اين هفته آپديت شده؟
حالا بايد بپرسيم كه:
بچه هاي ابوظبي و آنكارا كسي بوده توي آگوست آپديت نشده باشه؟؟؟
(2013-08-08 ساعت 00:52)mohcen نوشته:  سلام دوستان
ظاهرا خود اداره گذرنامه 2 روزه کارو انجام میده ولی این پست که دو هفته طولش میده تا پاسو بیاره!!!

شما اول باید توی دفاتر پلیس + 10 تقاضا بدی و بعد فرداش یا پس فرداش ( درست یادم نیست ) به اداره گذرنامه شهر آرا برو و با سرهنگ صحبت کن و متقاعدش کن که سریعنر گذرنانه تو صادر کنه و دستی تحویلت بده این توضیحات رو من از راهنمای مراجعین اداره گذرنامه شهر آرا گرفتم
(2013-08-08 ساعت 00:52)mohcen نوشته:  سلام دوستان

سلام دوست من Smile تو امضات ديدم كه هفته ٤ اكوست تازه مصاحبه داري ،،
اكر زير ٦ ماه اعتبار داره كه اجازه خروج از كشور نداري و مصاحبت كنسل ميشه !!
اكر زير يكسال اعتبارش هست كه ميتوني بري مصاحبه ، بعدش كه كلير شدي با باسبورت جديد ميتوني بري سفارت ..
فقط مسءله اينه كه ممكنه يضرب كلير بشين واسه اينكه جزو اخرين مصاحبه ها هستين و فرصتي نمونده ..
به نظر من همين فردا يا شنبه صبح برين +10 و فورا اقدام كنين زير ٢ هفته اماده ميشه Smile
ريسكش خطرناك ولي به نظرم زود تمديد كنين واسه اينكه اكر كلير بشين اونا ويزاتونو نكه ميدارن تا تعويض كنين
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-07 ساعت 15:26)manzar333 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 15:12)maryami2k4 نوشته:  چه حالی میده هاااااااااااا Big Grin رتبه هام 13 تا شده :p
منم دیگه میتونم رتبه بدم هورااااااااااااااااااااااااااا
از همگی ممنونم به خاطره رتبه های قشنگتون Wink

مریم عزیز رتبه دادن و گرفتنو ولش ، کلیر شدنت رو بچسب که از همه بیشتر حال داد، مصاحبه ما ۲ روز قبل از مصاحبه شما بود، امیدوارم هفته دیگه این موقع ما هم حال الان شما رو داشته باشیم.Rolleyes

ایشالله این هفته دیگه نوبت شماست Wink
کیس: 44xx
دوستان. من 7 آگوست هم آپدیت شدم. با این حساب آپدیت های اخیر من 25 جولای - 2 و 6 و 7 آگوست
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان