موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 00:45)bigharar نوشته: (2013-08-07 ساعت 18:42)r91 نوشته: (2013-08-07 ساعت 17:43)bigharar نوشته: دوستان خوبم من دیروز فرم نه سوالی رو واسه سفارت ایمیل کردم ولی اونها امروز جوابی مبنی بر اینکه فرم دریافت شد ندادند شما می دونید معمولا چند روز بعد پاسخ ایمیل رو می دهند یا من دوباره امروز بفرستم فرم ها رو نگرانم نکنه دریافت نکردند؟
دوست عزيز اونهاا جواب نميدن خودت يه ايميل بزن تاييديه بخواه ازشون.
دوست من همين جوري بي قرار بودم الان با اين فرم حسابي رفتم تو افسايد خانومم تو فرم ٢٣٠. نوشته بود مي خواد تو امر ي ك ا كار مهندسي بكنه حالا تو فرم نه سوالي هي سوال ها رو ريز كرده كدام شركت شماره تماس ووو ما هم نوشتيم ما واسه زندكي مي ريم فعلا طرحي واسه كار نداريم هي با خودم مي كم نكنه بگن خوب چرا تو فرم ٢٣٠ نوشتي مهندس حلا نوشتي برنامه اي نداريم والا اونقدر كم اوردم كه نگو گفتم با شما درد دل كنم غمم سبك شه اخه بابا ما طرحي نداريم نه واسه كار اقدام كرديم نه پذيرش گرفتيم نه دعوت به كار شديم هي مي گم كاش تو فرم نمي نوشتيم قصد داريم كار كنيم خلاص

بهترين جواب رو نوشتي.كاملا جوابات باهم ميخونه.بابا اونهام كارمندن با كلي تجربه منظور آدم رو درك ميكنن.بد به دلت نيار و با كسي هم مقايسه نكن خودتو.همينجا من كلي كيس ديدم كه يه اشاره اي به حساسيتهاي كيسشون كرده بودن كه به نظرخودم وضعيت من از اونها بايد بهتر ميبود و اونها كلير شدن و من موندم.اين نشون ميده كه اون چيزهايي كه ما فكر ميكنيم اونقدرها هم براي اونها حساسيت نداره.فقط شايد يه كم دارن كم كاري ميكنن تو جواب استعلامها كه اونم ظاهرا داره حل ميشه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 01:23)mehrdad pharm نوشته: (2013-08-07 ساعت 18:42)r91 نوشته: (2013-08-07 ساعت 17:43)bigharar نوشته: دوستان خوبم من دیروز فرم نه سوالی رو واسه سفارت ایمیل کردم ولی اونها امروز جوابی مبنی بر اینکه فرم دریافت شد ندادند شما می دونید معمولا چند روز بعد پاسخ ایمیل رو می دهند یا من دوباره امروز بفرستم فرم ها رو نگرانم نکنه دریافت نکردند؟
دوست عزيز اونهاا جواب نميدن خودت يه ايميل بزن تاييديه بخواه ازشون.
اگه روز غير تعطيل باشه و همون چيزي كه خواستن رو فرستاده باشيد ١ روزه جوابش همراه با تشكر
مياد.يعني در اولين روز كاري جوابشو ميدن.. اگه ندادند حتما ايميل بزنيد و تاييديه رو ازشون بگيريد
والا به ما كه چند روز صبر كرديم جوابي نيومد تا خودمون اسعلام كرديم.جالبه كه دو تا ايميل باهم اومد كه تو يكيش اعلام كردن نرسيده و تو دومي تاييديه دادن!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-08 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-08 ساعت 01:43 توسط usa lover.)
میدونم اگه کلیر بشیم 100 تا کار داریم ولی نمیدونم چرا همش فقط نشستم زمانی که کلیر بشم رو تجسم می کنم زمانی که ویزا رو ببینم زمانی که به دوست و دشمن می خوام خبر بدم (همه رو هم می خوام حضوری ببینم بگم ایده اش رو افشین داد)....
در ضمن یک چیزی که حیلی حال آدم رو تو این روزها خوب میکنه برید خرید بعد بگید خوب برنج که برای این مدت بسه دیگه نمی خوام روغن ماکارونی .....
هر چند که احساسش 2 گانه است برای من در 1 قدمی دست یافتن به یکی یا شاید تنهاترین آرزوهات هستی ولی اونجوری که فکر می کردی خوشحال نیستی چرا؟؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منهم ٧ اگوست اپديت شدم البته فقط نفر أصلي كيس انشالله خبرهاي خوب براي همه در راه است
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست