کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-08 ساعت 00:28)mrr777 نوشته:  خیلی جالبه، هر سه کیسی که بالاتر از من تو ردیف ایروان در منتظرسرا هستند شماره شون ۲۰۰۰ هست و تنها کیس که در منتظر سرا با ۵۰ شروع می شه و کلیر نشده من هستم.Rolleyes
چه حالی می ده همین فردا، پس فردا، یه سری ۱۵-۲۰ تایی دیگه کلیر کنن که ۳ تاش ۲۰۰۰ باشه، حداقل یکیش با ۵۰، یکیش با ۵۴ و یکیش با ۶۲ شروع بشه و بقیه هم ۶۰۰۰و۷۰۰۰ و ۸۰۰۰، که حتما خیلیاشون هم ۸۰۰۰ و ۸۱۰۰ باشه.Big Grin
خیلی سخته که بشه ولی اگه بشه چی می شه. حتی فکرشم این نصفه شبی ادمو به هیجان میاره، مگه نه؟Big GrinTongueRolleyes
وصف العیش، نصف العیشTongueTongueTongue

محمد جان ، وقتی پای شما در میون باشه خودش یک عیش حسابیه! ممنون برای دعای خوبت...به قول گل نهال عزیز 9000 ای ها هم باشن WinkWink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-08 ساعت 00:45)bigharar نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 18:42)r91 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 17:43)bigharar نوشته:  دوستان خوبم من دیروز فرم نه سوالی رو واسه سفارت ایمیل کردم ولی اونها امروز جوابی مبنی بر اینکه فرم دریافت شد ندادند شما می دونید معمولا چند روز بعد پاسخ ایمیل رو می دهند یا من دوباره امروز بفرستم فرم ها رو نگرانم نکنه دریافت نکردند؟

دوست عزيز اونهاا جواب نميدن خودت يه ايميل بزن تاييديه بخواه ازشون.

دوست من همين جوري بي قرار بودم الان با اين فرم حسابي رفتم تو افسايد خانومم تو فرم ٢٣٠. نوشته بود مي خواد تو امر ي ك ا كار مهندسي بكنه حالا تو فرم نه سوالي هي سوال ها رو ريز كرده كدام شركت شماره تماس ووو ما هم نوشتيم ما واسه زندكي مي ريم فعلا طرحي واسه كار نداريم هي با خودم مي كم نكنه بگن خوب چرا تو فرم ٢٣٠ نوشتي مهندس حلا نوشتي برنامه اي نداريم والا اونقدر كم اوردم كه نگو گفتم با شما درد دل كنم غمم سبك شه اخه بابا ما طرحي نداريم نه واسه كار اقدام كرديم نه پذيرش گرفتيم نه دعوت به كار شديم هي مي گم كاش تو فرم نمي نوشتيم قصد داريم كار كنيم خلاصSadSadSad

تقریبا تمام دوستانی که فرم 9 سوالی رو پر کردن همچین وضعیتی دارن، نگران تفاوت پاسخهاتون در فرمهای 9 سوالی و 230 نباشین، منطقی ترین و کم ریسک ترین پاسخ رو دادین.

موفق باشین و امیدوار
Smile
(2013-08-07 ساعت 17:43)bigharar نوشته:  دوستان خوبم من دیروز فرم نه سوالی رو واسه سفارت ایمیل کردم ولی اونها امروز جوابی مبنی بر اینکه فرم دریافت شد ندادند شما می دونید معمولا چند روز بعد پاسخ ایمیل رو می دهند یا من دوباره امروز بفرستم فرم ها رو نگرانم نکنه دریافت نکردند؟

اگه روز غير تعطيل باشه و همون چيزي كه خواستن رو فرستاده باشيد ١ روزه جوابش همراه با تشكر Wink مياد.يعني در اولين روز كاري جوابشو ميدن.. اگه ندادند حتما ايميل بزنيد و تاييديه رو ازشون بگيريد
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: گل نهال ، mrr777 ، sadeghi897 ، amir82 ، azar1348 ، dove ، negar_karimi6 ، zohre02 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-08 ساعت 01:10)bigharar نوشته:  دل خوش سیری چند؟؟؟؟؟؟؟؟

بی قرار عزیز.
فعلا تو این تاپیک هیچکسی با هیچ قیمتی دلش خوش نمی شه، مگه به قیمت یه ویزای خوش رنگ که تو یکی از صفحه های پاسپورتش خورده باشه.Big GrinTongueRolleyes
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-08-08 ساعت 00:45)bigharar نوشته:  

دوست من همين جوري بي قرار بودم الان با اين فرم حسابي رفتم تو افسايد خانومم تو فرم ٢٣٠. نوشته بود مي خواد تو امر ي ك ا كار مهندسي بكنه حالا تو فرم نه سوالي هي سوال ها رو ريز كرده كدام شركت شماره تماس ووو ما هم نوشتيم ما واسه زندكي مي ريم فعلا طرحي واسه كار نداريم هي با خودم مي كم نكنه بگن خوب چرا تو فرم ٢٣٠ نوشتي مهندس حلا نوشتي برنامه اي نداريم والا اونقدر كم اوردم كه نگو گفتم با شما درد دل كنم غمم سبك شه اخه بابا ما طرحي نداريم نه واسه كار اقدام كرديم نه پذيرش گرفتيم نه دعوت به كار شديم هي مي گم كاش تو فرم نمي نوشتيم قصد داريم كار كنيم خلاصSadSadSad
بهترين جواب رو نوشتي.كاملا جوابات باهم ميخونه.بابا اونهام كارمندن با كلي تجربه منظور آدم رو درك ميكنن.بد به دلت نيار و با كسي هم مقايسه نكن خودتو.همينجا من كلي كيس ديدم كه يه اشاره اي به حساسيتهاي كيسشون كرده بودن كه به نظرخودم وضعيت من از اونها بايد بهتر ميبود و اونها كلير شدن و من موندم.اين نشون ميده كه اون چيزهايي كه ما فكر ميكنيم اونقدرها هم براي اونها حساسيت نداره.فقط شايد يه كم دارن كم كاري ميكنن تو جواب استعلامها كه اونم ظاهرا داره حل ميشه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، amir82 ، azar1348 ، joody ، zohre02 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-08 ساعت 01:23)mehrdad pharm نوشته:  

اگه روز غير تعطيل باشه و همون چيزي كه خواستن رو فرستاده باشيد ١ روزه جوابش همراه با تشكر Wink مياد.يعني در اولين روز كاري جوابشو ميدن.. اگه ندادند حتما ايميل بزنيد و تاييديه رو ازشون بگيريد

والا به ما كه چند روز صبر كرديم جوابي نيومد تا خودمون اسعلام كرديم.جالبه كه دو تا ايميل باهم اومد كه تو يكيش اعلام كردن نرسيده و تو دومي تاييديه دادن!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-08-08 ساعت 01:17)SHABAH51 نوشته:  [quote='mrr777' pid='388864' dateline='1375905482']

محمد جان ، وقتی پای شما در میون باشه خودش یک عیش حسابیه! ممنون برای دعای خوبت...به قول گل نهال عزیز 9000 ای ها هم باشن WinkWink
لطف داری شهرام جانRolleyes
باشه من که از خدامه،‌ پستمو ویرایش کردم و ۹۰۰۰ رو هم اضافه کردم تا گل نهال خانم مدیر عزیزمون هم همین فردا پس فردا به همراه بقیه ۹۰۰۰ ایها کلیر بشن.Big GrinBig Grin
حالا تنها کاری که مونده اینه که همه با هم محمد آقای فضلی رو پیدا کنیم که این زیر درشت بنویسه:
.......
اگه گفتین چی باید بنویسه؟SmileSmile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
میدونم اگه کلیر بشیم 100 تا کار داریم ولی نمیدونم چرا همش فقط نشستم زمانی که کلیر بشم رو تجسم می کنم زمانی که ویزا رو ببینم زمانی که به دوست و دشمن می خوام خبر بدم (همه رو هم می خوام حضوری ببینم بگم ایده اش رو افشین داد)....
در ضمن یک چیزی که حیلی حال آدم رو تو این روزها خوب میکنه برید خرید بعد بگید خوب برنج که برای این مدت بسه دیگه نمی خوام روغن ماکارونی .....
هر چند که احساسش 2 گانه است برای من در 1 قدمی دست یافتن به یکی یا شاید تنهاترین آرزوهات هستی ولی اونجوری که فکر می کردی خوشحال نیستی چرا؟؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
بووووًوووووووي كليررررررررررر ميااااااد Smile)))))))))
داريم ميريم تو صفحه ١٤٠٠ ....
ايشالا تا ١٥٠٠ تكليف همه روشن شه ...
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
امیدوارم زودتر از یه زمانی کلیر بشید اون زمان هم بهتون نمی گم
اون آخرین زمان منظورم نیست اصن خوشم نمیاد حتی به اون نزدیک ها برسید
یه زمان دیگه منظورم بود.
منم منتظر کلیر شدن همتون هستم
با تچکر

(2013-08-08 ساعت 01:35)usa lover نوشته:  میدونم اگه کلیر بشیم 100 تا کار داریم ولی نمیدونم چرا همش فقط نشستم زمانی که کلیر بشم رو تجسم می کنم زمانی که ویزا رو ببینم زمانی که به دوست و دشمن می خوام خبر بدم (همه رو هم می خوام حضوری ببینم بگم ایده اش رو افشین داد)....
در ضمن یک چیزی که حیلی حال آدم رو تو این روزها خوب میکنه برید خرید بعد بگید خوب برنج که برای این مدت بسه دیگه نمی خوام روغن ماکارونی .....
هر چند که احساسش 2 گانه است برای من در 1 قدمی دست یافتن به یکی یا شاید تنهاترین آرزوهایی ولی اونجوری که فکر می کردی خوشحال نیستی چرا؟؟
مراقب طناب افشین باش Big GrinCoolTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-08-08 ساعت 01:37)sadeghi897 نوشته:  امیدوارم زودتر از یه زمانی کلیر بشید اون زمان هم بهتون نمی گم
اون آخرین زمان منظورم نیست اصن خوشم نمیاد حتی به اون نزدیک ها برسید
یه زمان دیگه منظورم بود.
منم منتظر کلیر شدن همتون هستم
با تچکر

(2013-08-08 ساعت 01:35)usa lover نوشته:  میدونم اگه کلیر بشیم 100 تا کار داریم ولی نمیدونم چرا همش فقط نشستم زمانی که کلیر بشم رو تجسم می کنم زمانی که ویزا رو ببینم زمانی که به دوست و دشمن می خوام خبر بدم (همه رو هم می خوام حضوری ببینم بگم ایده اش رو افشین داد)....
هر چند که احساسش 2 گانه است برای من در 1 قدمی دست یافتن به یکی یا شاید تنهاترین آرزوهایی ولی اونجوری که فکر می کردی خوشحال نیستی چرا؟؟
مراقب طناب افشین باش Big GrinCoolTongue
ما که می دونیم تو الان داری شب و روز دعا میکنی که همه کلیر بشن زودتر مخصوصا اونایی که مقصدشون کالیفرنیاست و خصوصا اونهایی که میخوان برن سن خوزه تا مدرکت رو زودتر به دستت برسوننBig GrinTongue
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-08 ساعت 01:32)mrr777 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 01:17)SHABAH51 نوشته:  [quote='mrr777' pid='388864' dateline='1375905482']

لطف داری شهرام جانRolleyes
باشه من که از خدامه،‌ پستمو ویرایش کردم و ۹۰۰۰ رو هم اضافه کردم تا گل نهال خانم مدیر عزیزمون هم همین فردا پس فردا به همراه بقیه ۹۰۰۰ ایها کلیر بشن.Big GrinBig Grin
حالا تنها کاری که مونده اینه که همه با هم محمد آقای فضلی رو پیدا کنیم که این زیر درشت بنویسه:
.......
اگه گفتین چی باید بنویسه؟SmileSmile
خدایااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-07 ساعت 21:10)morvarid1364 نوشته:  هومن جان اصلا نگران نباش
دعا میکنیم که زودتر از ما کلیر بشی و بری
حالا دیگه من شدم زیرمجموعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه والا برنده اصلی شد زیزمجموعه!!!!!!!!!!!

مرسییییی Smile
خوب تو که قرار شد بشینی خونه کارم نکنی فقط با شقایق آشپزی کنید و کلاس زبان برید!! آرش و امین بنده خدا قرار شده کار کنن باید بشی زیر مجموووعه دیگههه!!! Big Grin قبووووللل کن که باید زیر مجموووعه باشییییی Big Grin Tongue
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، Szsanazsz ، negar_karimi6 ، zohre02 ، payampars ، morvarid1364 ، daad ، Alirezaa2013 ، amir82
سلام منهم ٧ اگوست اپديت شدم البته فقط نفر أصلي كيس انشالله خبرهاي خوب براي همه در راه است
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
هر چند که احساسش 2 گانه است برای من در 1 قدمی دست یافتن به یکی یا شاید تنهاترین آرزوهات هستی ولی اونجوری که فکر می کردی خوشحال نیستی چرا؟؟

خانم مارپل عزیز، این حستون برای اغلب ما اتفاق افتاده و کاملا قابل درکه.
علتش هم می تونه این باشه که انسان کمال طلبه و ما همه می خوایم بهترین چیزها رو در زندگیمون داشته باشیم.
ولی بهترین کشور دنیا باشی و بالاترین سطح راحتی و اسایش رو هم داشته باشی باز هم دلت می خواد که همه اینها رو در کنار عزیزانت می داشتی و همین امر باعث می شه که ته دلمون یه حس ناراحتی داشته باشیم چون می دونیم به این بزرگترین ارزومون که می رسیم خیلی از اونهایی که می خوایم شادیهامون و سعادتمون رو با اونا تقسیم کنیم در کنارمون نیستند.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان