موضوعها: 0
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
سایت CEAC وقتی وضعیت Issued رو بزنه یعنی اینکه Clearence رو رد کردیم ؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-07 ساعت 12:22)shatsi نوشته: (2013-08-07 ساعت 05:49)DIVE نوشته: سلام دوستان.
6 agust مصاحبه ما بود و یه چیزی هست که باید بگم و راهنمایی می خوام .
اول اینکه به ما فرمی رو دادن که توش 9 تا سوال بود . و توی اون فرم نوشته تا سوال های این فرم رو ایمیل نکنید پرونده فعال نمیشه .
سوال من اینه که :
من در فرم 230 درجه خدمتم رو زدم ستوان سوم ( طبق کارت قدیم ) و ترجمه اون کارت قدیم هم رو دارم . اما در کارت پایان خدمت جدید درجه سربازیم ( سرباز صفر ) هست . من به آفیسر ترجمه کارت جدید رو دادم و اصلا حواسم به این نکته نبود . دوستان الان بین درجه سربازیم در فرم 230 و ترجمه کارت پایان خدمتم تفاوت هست . اینو با ایمیل بهشون بگم یا نیازی نیست ؟
اینو می خواستم بهش بگم اما چی بگم از روز مصاحبه اول اینکه از 12:20 تا 1:10 از ما سوال میکرد ( توی این فاصله کامپیوترش خراب شد ، پنجره ما رو عوض کرد ، وسط مصاحبه آژیر خطر زدن ما رو ریختن توی حیاط ( میگم ما ؛منظورم من و همسرم و یه پدر و دختر دیگه. ) (من بعد از 4 ساعت انتظار آخرین نفر بودم ) خلاصه دوباره اومدم پای پنجره . خیلی ذهنم بهم ریخته بود . آفیسر سوال نمی کرد ، داشت بازجویی می کرد . فرم نه سوالی رو همون دقیقه یک مصاحبه مهر کرد و پاسپورت ها رو گذاشت روش.
دوستان الان سخته واسم ذهنمو جمع کنم و فکر کنم که چه راهی درسته . شما می گید چکار کنم ؟ من هیچ مشکلی ندارم و خودش چند بار گفت :
please as soon as possible send the answer of this form by email because you do not have time till end of September.
اینو دو سه بار تکرار کرد ، که زود جواب فرم ها رو بفرستین چون اصلا فرست نیست .
دوست عزیز ، الان خیلی موقع جساسیت ایجاد کردن روی یک مسئله نیست هرچند عجیبه که کسی خدمت رفته باشه و به درجه نظامیش روی کارت توجه نکرده باشه ، الا ایحال شما همون فرم 9 سوالی رو به سرعت تکمیل کن که راهنمایی پر کردنش رو هم بچه ها همینجا زحمتشو کشیدن و گل نهال عزیز هم چند صفحه قبل لینک پر کردنشو گذاشت و براشون ارسال کن ، الان تا شما بخوای ایمیل بدی و اونها بیان از agency های مختلف استعلام کنن و اینا بقول کوروش سابیده میشی به الک، اگر مصاحبه رفتی و در این مورد ازت سوالی نشده نظر من اینه که اونچیزی که ازت خواسته شده رو فقط برای تکمیل مدارک براشون ارسال کنی ....
ممنون از جوابتون .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نتونستم راهنمای پر کردن فرم 9 سوالی رو توی پیج پیدا کنم . لطفا کسی لینکشو داره کپی کنه واسم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 06:37)DIVE نوشته: دوستان من نتونستم راهنمای پر کردن فرم 9 سوالی رو توی پیج پیدا کنم . لطفا کسی لینکشو داره کپی کنه واسم
تو امضای hasti_banoo هست منم 2 روز پیش پر کردم فرستادم
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم
پستاتون رو تا اینجا خوندم، انقدر نگران نباشید ایشالا همتون کلیر میشید میاین اینجا یه هورای گنده میکشید و در این تاپیک رو تخته میکنید. تا جایی حق دارین میدونم انتظار سخته، ما خودمون انقدر این سایت آمریکا رو چک کردیم که دیگه سایتش بالا نمیومد، تلفن سفارت هم دیگه جواب نمیدادن! ولی تموم شد.
اینم یه عالمه انرژی مثبت برای همتون که زودتر خبرای خوب بهتون برسه.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ضبح همگي بخيررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس
ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز
دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-08 ساعت 02:11)nnhh نوشته: سلام منهم ٧ اگوست اپديت شدم البته فقط نفر أصلي كيس انشالله خبرهاي خوب براي همه در راه است
سلام نفر أصلي كيسرما هم ٧ اگوست اپديت شد
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام صبح بخیر
تبریک ایروان ترکوند..... کلیر شدگان اعلام نمایند.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.