کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه های آنکارا ناراحت نباشید
من الان انرژی منتظرسرا رو تا274000 بالا بردم.
چیه؟!! چرا میزنین؟!!
ای بابا خوب جماعت بیشتری اونجا هستن که هنوز سیاهن و سبز نشدن!!
اصلا برین رقابت کنین و انرژی ها رو بالا ببرین.
چرا با من دعوا دارین؟!!!
من چه کاره بیدم!!!SadSadSad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: rose_2000 ، mhb161 ، nnhh ، r91 ، joody ، negar_karimi6 ، dove ، payam62 ، zohre02 ، Soap McTavish ، payampars ، AsemanAbee ، manzar333 ، daad ، Alirezaa2013 ، amir82
سایت CEAC وقتی وضعیت Issued رو بزنه یعنی اینکه Clearence رو رد کردیم ؟
تشکر کنندگان: ikamaly ، negar_karimi6 ، azar1348 ، zohre02 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-08 ساعت 04:21)marco250 نوشته:  سایت CEAC وقتی وضعیت Issued رو بزنه یعنی اینکه Clearence رو رد کردیم ؟
یعنی ویزاتون صادر شده دیگه!
بله کلیرنس رو رد کردید.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: DIVE ، negar_karimi6 ، azar1348 ، zohre02 ، Soap McTavish ، daad ، Alirezaa2013 ، amir82
(2013-08-07 ساعت 12:22)shatsi نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 05:49)DIVE نوشته:  سلام دوستان.

6 agust مصاحبه ما بود و یه چیزی هست که باید بگم و راهنمایی می خوام .

اول اینکه به ما فرمی رو دادن که توش 9 تا سوال بود . و توی اون فرم نوشته تا سوال های این فرم رو ایمیل نکنید پرونده فعال نمیشه .

سوال من اینه که :

من در فرم 230 درجه خدمتم رو زدم ستوان سوم ( طبق کارت قدیم ) و ترجمه اون کارت قدیم هم رو دارم . اما در کارت پایان خدمت جدید درجه سربازیم ( سرباز صفر ) هست . من به آفیسر ترجمه کارت جدید رو دادم و اصلا حواسم به این نکته نبود . دوستان الان بین درجه سربازیم در فرم 230 و ترجمه کارت پایان خدمتم تفاوت هست . اینو با ایمیل بهشون بگم یا نیازی نیست ؟

اینو می خواستم بهش بگم اما چی بگم از روز مصاحبه اول اینکه از 12:20 تا 1:10 از ما سوال میکرد ( توی این فاصله کامپیوترش خراب شد ، پنجره ما رو عوض کرد ، وسط مصاحبه آژیر خطر زدن ما رو ریختن توی حیاط ( میگم ما ؛منظورم من و همسرم و یه پدر و دختر دیگه. ) (من بعد از 4 ساعت انتظار آخرین نفر بودم ) خلاصه دوباره اومدم پای پنجره . خیلی ذهنم بهم ریخته بود . آفیسر سوال نمی کرد ، داشت بازجویی می کرد . فرم نه سوالی رو همون دقیقه یک مصاحبه مهر کرد و پاسپورت ها رو گذاشت روش.

دوستان الان سخته واسم ذهنمو جمع کنم و فکر کنم که چه راهی درسته . شما می گید چکار کنم ؟ من هیچ مشکلی ندارم و خودش چند بار گفت :

please as soon as possible send the answer of this form by email because you do not have time till end of September.

اینو دو سه بار تکرار کرد ، که زود جواب فرم ها رو بفرستین چون اصلا فرست نیست .

دوست عزیز ، الان خیلی موقع جساسیت ایجاد کردن روی یک مسئله نیست هرچند عجیبه که کسی خدمت رفته باشه و به درجه نظامیش روی کارت توجه نکرده باشه ، الا ایحال شما همون فرم 9 سوالی رو به سرعت تکمیل کن که راهنمایی پر کردنش رو هم بچه ها همینجا زحمتشو کشیدن و گل نهال عزیز هم چند صفحه قبل لینک پر کردنشو گذاشت و براشون ارسال کن ، الان تا شما بخوای ایمیل بدی و اونها بیان از agency های مختلف استعلام کنن و اینا بقول کوروش سابیده میشی به الک، اگر مصاحبه رفتی و در این مورد ازت سوالی نشده نظر من اینه که اونچیزی که ازت خواسته شده رو فقط برای تکمیل مدارک براشون ارسال کنی ....

ممنون از جوابتون .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، payam62 ، azar1348 ، zohre02 ، payampars ، daad
دوستان من نتونستم راهنمای پر کردن فرم 9 سوالی رو توی پیج پیدا کنم . لطفا کسی لینکشو داره کپی کنه واسم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: bigharar ، payam62 ، azar1348 ، zohre02 ، payampars ، daad
دوستان سلام صبح همتون بخیر
من همین الان از صحن امام رضا برگشتم، جاتون خیلی خالیه اینجا، نمیدونین چه خبره... دیشب یه بار رفتم که برم داخل اما به دلیل شلوغی و ازدحام بیش از حد موفق نشدم... اما خدارو شکر صبح ساعت 4 رفتم و موفق شدم دوبار ضریح مقدس امام رضا رو بگیرم و همه شماها رو یاد کنم. من به قولی که بهتون دادم عمل کردم، اما دیگه امام رضا مارو قابل بدونه و دعاهام رو مستجاب کنه، به دست شما هاست که وساطت کنین...
قابل توجه دوستان عزیز گل شب بو ، هفت آسمان و همچنین گل نهال جان، شما سه نفر به ترتیب جزو اولین کسانی بودین که اطاعت امر کردم و نایب الزیاره بودم از جانبتون، همانطوری که قول داده بودم. انشالله باشد که همگی باهم رستگار شویم... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-07 ساعت 12:41)گل نهال نوشته:  كاش ايروان هم يه آپديت داشت لااقل از جهل كامل نسبت به كيسمون در ميومديم... والا بغرعان
به نظر من گل نهال جان اینجوری که شماها (ایروانی ها) هستین، به مراتب بهتر از آنکارا و ابوظبیه. به خاطر اینکه ییهو شما ها رو کیلیر میکنن و میرین پی کارتون Big Grin، اما ماها مثلاً من بعد از 235 روز ( 2 اوگست) آپدیت شدم، اما بعدش هیچ... به عبارتی، تا اینکه دو بار پشت سر هم آپدیت نشم مطمئن میشم در اون هفته جزو کیلیر شده ها نخواهم بود، اینجوری اتفاقاً خیلی عذاب بیشتری داره تا اینکه ندونم کلاً کی آپدیت میشم و یا نمیشم...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-08 ساعت 06:37)DIVE نوشته:  دوستان من نتونستم راهنمای پر کردن فرم 9 سوالی رو توی پیج پیدا کنم . لطفا کسی لینکشو داره کپی کنه واسم
تو امضای hasti_banoo هست منم 2 روز پیش پر کردم فرستادم
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: DIVE ، dove ، sadeghi897 ، azar1348 ، zohre02 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013
سلام دوستای خوبم
پستاتون رو تا اینجا خوندم، انقدر نگران نباشید ایشالا همتون کلیر میشید میاین اینجا یه هورای گنده میکشید و در این تاپیک رو تخته میکنید. تا جایی حق دارین میدونم انتظار سخته، ما خودمون انقدر این سایت آمریکا رو چک کردیم که دیگه سایتش بالا نمیومد، تلفن سفارت هم دیگه جواب نمیدادن! ولی تموم شد.
اینم یه عالمه انرژی مثبت برای همتون که زودتر خبرای خوب بهتون برسه.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
(2013-08-08 ساعت 01:28)r91 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 00:45)bigharar نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 18:42)r91 نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 17:43)bigharar نوشته:  دوستان خوبم من دیروز فرم نه سوالی رو واسه سفارت ایمیل کردم ولی اونها امروز جوابی مبنی بر اینکه فرم دریافت شد ندادند شما می دونید معمولا چند روز بعد پاسخ ایمیل رو می دهند یا من دوباره امروز بفرستم فرم ها رو نگرانم نکنه دریافت نکردند؟

دوست عزيز اونهاا جواب نميدن خودت يه ايميل بزن تاييديه بخواه ازشون.

دوست من همين جوري بي قرار بودم الان با اين فرم حسابي رفتم تو افسايد خانومم تو فرم ٢٣٠. نوشته بود مي خواد تو امر ي ك ا كار مهندسي بكنه حالا تو فرم نه سوالي هي سوال ها رو ريز كرده كدام شركت شماره تماس ووو ما هم نوشتيم ما واسه زندكي مي ريم فعلا طرحي واسه كار نداريم هي با خودم مي كم نكنه بگن خوب چرا تو فرم ٢٣٠ نوشتي مهندس حلا نوشتي برنامه اي نداريم والا اونقدر كم اوردم كه نگو گفتم با شما درد دل كنم غمم سبك شه اخه بابا ما طرحي نداريم نه واسه كار اقدام كرديم نه پذيرش گرفتيم نه دعوت به كار شديم هي مي گم كاش تو فرم نمي نوشتيم قصد داريم كار كنيم خلاصSadSadSad
بهترين جواب رو نوشتي.كاملا جوابات باهم ميخونه.بابا اونهام كارمندن با كلي تجربه منظور آدم رو درك ميكنن.بد به دلت نيار و با كسي هم مقايسه نكن خودتو.همينجا من كلي كيس ديدم كه يه اشاره اي به حساسيتهاي كيسشون كرده بودن كه به نظرخودم وضعيت من از اونها بايد بهتر ميبود و اونها كلير شدن و من موندم.اين نشون ميده كه اون چيزهايي كه ما فكر ميكنيم اونقدرها هم براي اونها حساسيت نداره.فقط شايد يه كم دارن كم كاري ميكنن تو جواب استعلامها كه اونم ظاهرا داره حل ميشه.

دوست من منطقی ترین جوابونوشتید چون اون فرم اولیه رو نزدیک به دوسال پیش نوشتید آدماامروزوفرداشون باهم فرق میکنه افکارهدفهاشون چه برسه به دوسال قبل
بله دوسال قبل این تصمیموداشتیدالان ندارید حرف بدی نزدید
مطمئن باشیداینوبه حساب صداقتتون میزارنوزودترازهمه کلیرمیشید پس پیشاپیش تبریکککککککککککککککککککک
ShyShy
تشکر کنندگان: DIVE ، bigharar ، pari pariaaa ، azar1348 ، zohre02 ، Szsanazsz ، payampars ، daad ، rose_2000 ، amir82
سلام ضبح همگي بخيررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، mohssen ، آیدا اس ، ma300me ، azar1348 ، zohre02 ، payampars ، daad ، rose_2000 ، Alirezaa2013
(2013-08-08 ساعت 02:11)nnhh نوشته:  سلام منهم ٧ اگوست اپديت شدم البته فقط نفر أصلي كيس انشالله خبرهاي خوب براي همه در راه است

سلام نفر أصلي كيسرما هم ٧ اگوست اپديت شد
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: dove ، آیدا اس ، azar1348 ، Mehrdadordi ، roeentan ، zohre02 ، payampars ، AsemanAbee ، daad ، rose_2000 ، Alirezaa2013 ، amir82
(2013-08-07 ساعت 18:16)b@b@k نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 18:13)رز سفيد نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 18:05)b@b@k نوشته:  [quote='رز سفيد' pid='388640' dateline='1375875242']
مگه شيرازي ها هم مي تونند مشغول باشند؟؟ اونم تو شهر صنعتي؟؟؟
عامو ولم بكن
با سلام
عمو ما شیرازی ها رو مصرف بهینه تنظیم شدیم

عامو ولم بكن
مصرف شايد ولي نه نمصرف انرژيWink
سلام اتفاقا ما با کمترین مصرف انرژِی بیشترین بازده را داریم همین لاتاری با کمترین انرژی ثبت نام میکنیم ولی بیشترین قبولی را داریم تازه قول بهت میدم که اکثرا موقع ثبت نام عکساشو مال 15 سال پیش بوده

البته عكسا همه تو خونه گرفته شده چون شيرازيا حال ندارن برن عكاسي
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، negarita ، azar1348 ، zohre02 ، payampars ، daad ، Alirezaa2013
(2013-08-08 ساعت 06:52)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام صبح همتون بخیر
من همین الان از صحن امام رضا برگشتم، جاتون خیلی خالیه اینجا، نمیدونین چه خبره... دیشب یه بار رفتم که برم داخل اما به دلیل شلوغی و ازدحام بیش از حد موفق نشدم... اما خدارو شکر صبح ساعت 4 رفتم و موفق شدم دوبار ضریح مقدس امام رضا رو بگیرم و همه شماها رو یاد کنم. من به قولی که بهتون دادم عمل کردم، اما دیگه امام رضا مارو قابل بدونه و دعاهام رو مستجاب کنه، به دست شما هاست که وساطت کنین...
قابل توجه دوستان عزیز گل شب بو ، هفت آسمان و همچنین گل نهال جان، شما سه نفر به ترتیب جزو اولین کسانی بودین که اطاعت امر کردم و نایب الزیاره بودم از جانبتون، همانطوری که قول داده بودم. انشالله باشد که همگی باهم رستگار شویم... Big Grin
سلام دوست عزيز
زيارت قبول...من رو هم بي نصيب نگذاريد ...التماس دعا

اميدوارم بچه هاي اين تاپيك پر از انتظار خيلي زود تر از اونچه فكر مي كنند خبر كلير شدنشون رو بگيرن...انشاالله
تشکر کنندگان: mehdi389 ، sadeghi897 ، azar1348 ، zohre02 ، dove ، payampars ، manzar333 ، daad ، rose_2000 ، Alirezaa2013 ، mrbonbon ، kambiz12
سلام صبح بخیر
تبریک ایروان ترکوند..... کلیر شدگان اعلام نمایند.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان