کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز Nasimmmm ، Berolin و گل نهال عزیز مدیر محترم تاپیک و سایر بچه های کلیر شده ایروان مبارکتون باشه

[عکس: congratulations-23171.jpg]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

.. .... توجه .....
کاربران در حال بازدید این موضوع: alihmh، azar1348، babaye yaas، drkahani، farshad_m، Given، ikamaly، jjbahale، kian_mousapour، mangoolkhan، mani.iht، MEHDIREZAEI، proje، sadfar، SHABAH51، Szsanazsz، مریم پرتوی، نامی کاشی، گل نهال، پدی، سو سو، شایان احمدی، ................................................................... 5 کاربر مخفی، 5 مهمان .......(این 5 کاربر مخفی یکیشون احتمالا سارا گرو از ابوظبی است!! بچه های ابو ظبی مواظب حرف زدنشان باشند!!
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-08 ساعت 13:52)babaye yaas نوشته:  نکنه یه وقت دوستان آنکارایی انرژیشونو از دست بدن
بزودی همگی به اوج لذت انتظار میرسیم

بابای یاس همقطار آنکارایی ، اصلا نگران آنکارا نباش. ما تازه داریم به ابوظبی هم امید میدیمSmileSmileSmile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
[font=Impact]گل نهال عزیز و همه دوستان کلیر شده ایروان این شادی به کامتان Big GrinBig GrinBig Grin[/font]
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
(2013-08-08 ساعت 13:48)KIMIA2005 نوشته:  
[font=Courier]گل نهال جان تبریک میگم کلیر شدنتون رو و تبریک به همه کلیر شده ها براتون آرزوی موفقیت رو دارم و امیدوارم دیگر دوستان نیز به زودی کلیر شن ....[/font]
[font=Arial]گل نهال عزیز تبریک میگم و امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی
به امید روزهای روشن برای شما
[/font]
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

(2013-08-08 ساعت 13:40)گل نهال نوشته:  خدایا شکرت
مرسی از امیر مهاجر که من ازتوی رختخواب که ایمیلشو دیدم و شماره ها رو دیدم جیغ زدم، مرسی از امیر که ایمیل اون شادی منو مضاعف کرد.
امیدوارم لیلای عزیزم و امیر هم کلیر بشن و من خودم خبر کلیر شدنشون رو بدم..من تا کلیر شدن همتون اینجا میشینم
مرسی از همتون دوستای گلم و حالا
ههههههووووووورررررررراااااااا
ببینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
کاراداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خودت بگو من الان بهت چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
فقط به عنوان یک مدیر شجاع بیا اینجا اعتراف کن که چقدر اینجا پست گذاشتی ما کارنت میشیم؟؟؟دقت کنید کارنتتتتتتتتتتتتتتتتتتت نه کلیر
چقدر نوشتی کار من به آخر سپتامبر نرسه من اعصابم ضعیفهههههههههههه
حالا کی باید بگه گل نهال کشتمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
حالا ولش کنBig Grin
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-08 ساعت 13:19)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 12:26)mohssen نوشته:  [quote='tabim4' pid='389054' dateline='1375941969']
دوستان ارجمند، آیا شما هم با این واقعیت مسلم موافقید:

هرکس در فرمهای اولیه ارسالی به kcc شغل ،تخصص،مقام،منصب خود را اظهار نکند و فقط بگوید دارای شغل آزاد و مهارت در یک حرفه بصورت خود اشتغالی می باشم یا اینکه بگوید کارگر , عمله ، سوپور ، بنا ، گچ کار ،نقاش ، کشاورز ، گاوچران ،مکانیک، صافکار و .......امثالهم دو حالت دارد:
1- بدون زحمت و دردسر در مصاحبه ویزای یکضرب میگیرد
2- فقط نام و نام خانوادگی او در لیست سیاه چک میشه یعنی یک پروسه کلیرنس سریع و کوتاه مدت

قابل توجه برندگان لاتاری در سالهای آینده(البته اگر ویزای لاتاری درسالهای آینده وجود داشته باشه!)
دوست عزيز
هیچوقت از راست گفتن ضرر نمی کنیم حتی اگر هیچوقت کلیر نشیم. چون شاید صلاح در این باشد . لااقل پیش وجدانمون راحتیم.

كاملا با اين حرف يا بدتر پيشنهادتون! مخالف هستم
لطفا ديگران را گمراه نكنيد و به دردسر نيندازيد! و حتي به مديران محترم توصيه ميكنم اين پست ايشون رو حذف كنن چون ميتونه خطر ساز باشه براي پروسه بعضي از بچه هاي سال آينده
به نظر من ه

دوست عزيز...اصل اول زندگي در كشورهايي مثل آمريكا و كلا كشورهاي پيشرفته صداقته (چيزي كه ما خيلي ازش در كشور خودمون بي بهره ايم متاسفانه) و حتي اگر كسي با مخفي كردن اطلاعات يا با خلاف گويي بتونه امتيازاتي بدست بياره ، در صورت لو رفتن تقريبا تمام مزاياي يك شهروند معمولي رو از دست ميده و اين سابقه بد تا آخر عمر در پرونده اش ميمونه و هيچگاه پاك هم نميشه و به اون به چشم يك جنايتكار نگاه ميشه و هيچ كس ديگه به اون اعتمادي نخواهد كرد ...
اين موضوع به معني از دست دادن هزاران امكانات بسيار عالي در اين نوع كشورهاست و خودشون هيچ وقت اين كار رو نمي كنن چون مثل اين هست كه شما براي اينكه مثلا جريمه رانندگي رو بپيچوني تمام خونه و ماشين و شغلت رو به ريسك بذاري...خود شما هم هرگز اين ريسك رو نميكني.
همچنين دقت كنيد كه احتمال مشخص شدن دروغ بخصوص براي كساني كه قصد مهاجرت دارند بسيار بالاست چون همه چي و همه كس رو از چندين فيلتر امنيتي عبور مي كنند.

توصيه من به همه دوستان 2014 اينه كه همه چي را دقيق و مساوي در فرمها و ترجمه مداركتون بنويسيد تا پروسه كليرتون كم بشه( منظورم تاريخهاي تولد و اخذ مدرك و اسپل نام و نام خانوادگي و كلا همه چيز در همه فرمها و همه ترجمه مدارك بايد دقيق مساوي باشد)

به هيچ وجه در مورد مدرك تحصيلي دروغ نگوييد ...مثلا اگر فوق ليسانس هستيد الكي براي اينكه كمتر روي كيس شما حساس بشن ، به خلاف در فرمها ننويسيد ديپلم!...چون دو حالت دارد يا اينكه در همان روز مصاحبه از طريق روشهاي خودشان مي فهمند كه دروغ گفته ايد و ريجكت ميشويد يا به چه كنم چه كنم مي افتيد كه در نهايت اگر شانس هم بياريد و رد نشويد يك كليرنس طولاني ميخوريد ....در حالت ديگر اگر حتي يكضرب هم ويزا بگيريد در آنجا همواره در اين اضطراب خواهيد بود كه مبادا لو برويد چون در اين حالت هم اوضاعتان در همان جا خيلي خراب ميشود...

تنها كاري كه به نظر من مجاز هست اينه كه ضمن اينكه همه چيز را درست و صادقانه اعلام ميكنيد، از توضيحات اضافي پيرامون آن به شدت به پرهيزيد و موارد مختلف را تا حد امكان ساده كنيد و قابل فهم براي يك افسر ويزاي خارجي...

در مورد نوع و محل كار هم به همين صورت...

دوستان عزيز، توجه داشته باشيد كه شما زمان مصاحبه پيش آفيسر سوگند ميخوريد كه واقيت رو بيان كرديد ....

نگذاريم در سفارتها، ايراني ها به كساني معروف شوند كه سوگندشان هم دروغ است....فاعتبروا يا اولي الباب
[/quote

بله دوست عزيز من هم نظرم رو عنوان كردم كه اين قضيه خطرناك ميتونه باشه Smile) اتفاقا مديران محترم اين توضيحات رو حذف نكنن كه دوستان جديد در جريان قرار بكيرن Smile)
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، rozelo ، proje ، mehdir ، hsevensky2013 ، payampars ، daad ، mohssen
کاربران در حال بازدید این موضوع: Aliraza us، alireza2753، amairmonre، azar1348، babaye yaas، Given، HAMID1371، heidari1248، jjbahale، kian_mousapour، ma300me، mangoolkhan، PARVIN_OMID، proje، r91، Rebekaa، roeentan، SHABAH51، sprit_2004، پدی، اریوبرزن، 6 مهمان

تا من گفتم کاربران مخفی فرار کردند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-08 ساعت 14:00)alihmh نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 13:19)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 12:26)mohssen نوشته:  [quote='tabim4' pid='389054' dateline='1375941969']
دوستان ارجمند، آیا شما هم با این واقعیت مسلم موافقید:

هرکس در فرمهای اولیه ارسالی به kcc شغل ،تخصص،مقام،منصب خود را اظهار نکند و فقط بگوید دارای شغل آزاد و مهارت در یک حرفه بصورت خود اشتغالی می باشم یا اینکه بگوید کارگر , عمله ، سوپور ، بنا ، گچ کار ،نقاش ، کشاورز ، گاوچران ،مکانیک، صافکار و .......امثالهم دو حالت دارد:
1- بدون زحمت و دردسر در مصاحبه ویزای یکضرب میگیرد
2- فقط نام و نام خانوادگی او در لیست سیاه چک میشه یعنی یک پروسه کلیرنس سریع و کوتاه مدت

قابل توجه برندگان لاتاری در سالهای آینده(البته اگر ویزای لاتاری درسالهای آینده وجود داشته باشه!)
دوست عزيز
كاملا با اين حرف يا بدتر پيشنهادتون! مخالف هستم
لطفا ديگران را گمراه نكنيد و به دردسر نيندازيد! و حتي به مديران محترم توصيه ميكنم اين پست ايشون رو حذف كنن چون ميتونه خطر ساز باشه براي پروسه بعضي از بچه هاي سال آينده
به نظر من ه

دوست عزيز...اصل اول زندگي در كشورهايي مثل آمريكا و كلا كشورهاي پيشرفته صداقته (چيزي كه ما خيلي ازش در كشور خودمون بي بهره ايم متاسفانه) و حتي اگر كسي با مخفي كردن اطلاعات يا با خلاف گويي بتونه امتيازاتي بدست بياره ، در صورت لو رفتن تقريبا تمام مزاياي يك شهروند معمولي رو از دست ميده و اين سابقه بد تا آخر عمر در پرونده اش ميمونه و هيچگاه پاك هم نميشه و به اون به چشم يك جنايتكار نگاه ميشه و هيچ كس ديگه به اون اعتمادي نخواهد كرد ...
اين موضوع به معني از دست دادن هزاران امكانات بسيار عالي در اين نوع كشورهاست و خودشون هيچ وقت اين كار رو نمي كنن چون مثل اين هست كه شما براي اينكه مثلا جريمه رانندگي رو بپيچوني تمام خونه و ماشين و شغلت رو به ريسك بذاري...خود شما هم هرگز اين ريسك رو نميكني.
همچنين دقت كنيد كه احتمال مشخص شدن دروغ بخصوص براي كساني كه قصد مهاجرت دارند بسيار بالاست چون همه چي و همه كس رو از چندين فيلتر امنيتي عبور مي كنند.

توصيه من به همه دوستان 2014 اينه كه همه چي را دقيق و مساوي در فرمها و ترجمه مداركتون بنويسيد تا پروسه كليرتون كم بشه( منظورم تاريخهاي تولد و اخذ مدرك و اسپل نام و نام خانوادگي و كلا همه چيز در همه فرمها و همه ترجمه مدارك بايد دقيق مساوي باشد)

به هيچ وجه در مورد مدرك تحصيلي دروغ نگوييد ...مثلا اگر فوق ليسانس هستيد الكي براي اينكه كمتر روي كيس شما حساس بشن ، به خلاف در فرمها ننويسيد ديپلم!...چون دو حالت دارد يا اينكه در همان روز مصاحبه از طريق روشهاي خودشان مي فهمند كه دروغ گفته ايد و ريجكت ميشويد يا به چه كنم چه كنم مي افتيد كه در نهايت اگر شانس هم بياريد و رد نشويد يك كليرنس طولاني ميخوريد ....در حالت ديگر اگر حتي يكضرب هم ويزا بگيريد در آنجا همواره در اين اضطراب خواهيد بود كه مبادا لو برويد چون در اين حالت هم اوضاعتان در همان جا خيلي خراب ميشود...

تنها كاري كه به نظر من مجاز هست اينه كه ضمن اينكه همه چيز را درست و صادقانه اعلام ميكنيد، از توضيحات اضافي پيرامون آن به شدت به پرهيزيد و موارد مختلف را تا حد امكان ساده كنيد و قابل فهم براي يك افسر ويزاي خارجي...

در مورد نوع و محل كار هم به همين صورت...

دوستان عزيز، توجه داشته باشيد كه شما زمان مصاحبه پيش آفيسر سوگند ميخوريد كه واقيت رو بيان كرديد ....

نگذاريم در سفارتها، ايراني ها به كساني معروف شوند كه سوگندشان هم دروغ است....فاعتبروا يا اولي الباب
[/quote

بله دوست عزيز من هم نظرم رو عنوان كردم كه اين قضيه خطرناك ميتونه باشه Smile) اتفاقا مديران محترم اين توضيحات رو حذف نكنن كه دوستان جديد در جريان قرار بكيرن Smile)
هیچوقت از راست گفتن ضرر نمی کنیم حتی اگر هیچوقت کلیر نشیم. چون شاید صلاح در این باشد . لااقل پیش وجدانمون راحتیم.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
گل نهال جان تبریک....امیدوارم همیشه شاد باشی

دوستان این گل نهال خانم و همسر مهربربونشون را باید حتما ببینید که چقدر دوست داشتنی و مهربون هستند ..من بسیار خوشحال هستم که این زوج خوب و مهربون را در ایروان ملاقات کردم...امیدوارم همیشه موفق و پیرروز باشید و یک روز در آمریکا باز شما را ببینم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه دوستان عزیزم که کلیر شدن
تبريك به "كل نهال "خانم ، به كامتون شيرين باشه Smile)
عرض كنم كه "طلسم" كلير شدن مديران اين سايت هم شكسته شدSmile)
به اميد خدا نوبت بعدي "امير "عزيزهست ...
خداياااااا شكرت...
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تبريكككككككككككككككككك به همه دوستان كلير شده.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
ای بابا من جا موندم
گل نهال عزيز خيلی خیلی تبريک میگم براتون از صمیم قلب خوشحال شدم
و همچنين دوستان غزيز ديگر نسيم و Nasimmmm ، Berolin و هم اسم خودم فرشاد و ديگر دوستانی که کلير شدن تبريک ويژه می گم و يه هورااااای رنگی به افتخار همتون

هههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-08-08 ساعت 14:07)pooya.n نوشته:  هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه دوستان عزیزم که کلیر شدن
سلام
چند وقته که میخوام یک بار دیگه اسامی خانوادم را برای برنده شدن لاتاری چک کنم ولی صفحه اش باز نمیشه ,آدرسش عوض شده؟
میشه امتحان کتید و به من هم اطلاع دهید؟
ممنون
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: abloom_ma ، امیر مهاجر ، proje ، پدی ، dove ، azar1348 ، Alirezaa2013 ، efah ، payampars ، daad ، zohre02 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان